05.12.2014 Inspirasjon

min ønskeliste & julegavetips

Heihei! Da har jeg endelig satte sammen en ønskeliste/julegavetips som jeg tenkte å dele med dere. Selv om dette er hva jeg ønsker meg til jul så går det også an å hente litt tips til hva du kan kjøpe til venninne, søster, mor og datter for eksempel. Mye av dette er på de fleste jenters ønskeliste uten tvil, så tror ikke det blir noe problem å finne ut hva man skal kjøpe akkurat. Men til gutter derimot, det er så utrolig vanskelig. Hva skal jeg kjøpe til kjæresten? Jeg har faktisk ikke peiling så jeg tar gjerne i mot tips fra dere. Ellers vil jeg ønske dere alle en skikkelig fin juletid, den må bare nytes for plutselig er den over.. uheldigvis!

Treningstøy/sko - Noe av det som står høyest på min øsnkeliste er nytt treningstøy, og ikke minst nye treningssko. Det må være nike som dere sikkert har lagt merke til, neida, jo helst.

Blender - Jeg har så sykt lyst på en slik blender!! Hadde ikke blitt lei meg for en slik pakket inn under juletreet i år for å si det sånn.

 

Selvbruning - Det er aldri feil å ha en flaske med selvbruning stående, skal man en kveld ut og vil føle seg litt ekstra brun og fin kan man bare smøre på seg et lag i stedet for å bruke flere hundrekroner og timesvis i solarium for å litt brunfarge. Kjempe fin gave å gi til en veninne for eksempel.

Klokke - Daniel Wellington klokke er noe jeg har ønsket meg en goood stund nå, men er ganske pricey.. Er en utrolig fin julegave, men som sagt så er den ikke billig.

 

Sminke - Hvem blir vell ikke glad for litt ny sminke til jul? 

Tannbleking - En optimal gave for hele familien egentlig. Et fint hvitt smil skader ikke akkurat. 

 

Ralph Lauren Oxford skjorte - Igjen en ganske dyr julegave, men til en man er veldig glad i kanskje? Dette er også en fin gave til gutter/menn.

Klær - Sier vell seg selv, å få klær av noen til jul er alltid en fin gave å få. Man får aldri nok av fine topper og gensere i klesskapet.

Ny mobil / iphone 6 - Jeg som sikkert andre også ønsker meg iphone 6, det hadde vært helt fantastisk å få det i julegave. Hvem som helst hadde blitt happy for en splitter ny iphone til jul, spesielt når det er den nyeste på markedet. 

 

Q; Hva synes du?

Q; TIps til julegaver for gutter/menn?

 

4 kommentarer

andrea

05.12.2014 kl.13:31

Den første blenderen var såååå skjønn!

cheerchrissy.blogg.no

05.12.2014 kl.16:47

utrolig mange fine ønsker

RebeccaHasselgard

05.12.2014 kl.17:16

Mange flotte ønsker!

kajasagenes

05.12.2014 kl.17:59

fine ønsker og tips :-)

Skriv en ny kommentar

hits