11.01.2015 Tips

min opplevelse av selvbruning

Hei dere! Siden jeg som sikkert mange av dere også er avhengig av å være brun året rundt så tenkte jeg å skrive litt om mine erfaringer. Da kan jeg først og fremst tilstå å si at jeg har prøvd ufattelig mange selvbrunere gjennom årene og har ikke klart å funnet den "perfekte" selvbruneren før igår nemlig! Jeg var på vita exclusive å kjøpte min første  St. Tropez selvbruner som jeg lenge har siklet etter, ikke rart når den er så pass dyr da. Så det jeg egentlig skulle skrive om idag var den nye selvbruneren min, men så kom jeg på hvor mange selvbrunere jeg faktisk har så da endte det opp med å skrive om mine erfaringer. Jeg må også si at dette er min personlige erfaring, så er ikke sikkert dere mener det samme som meg!

På bildet over er alle selvbrunerene jeg har akkurat nå, men langt i fra alle. Har blant annet prøvd en fra Dove, Loreal sublime bronze både gel, krem og spray, sunspa chocolate. Jeg opplever at mousse form passer best for min hud, fordi jeg har svært dårlige erfaringer med krem og spray selvbruning. Grunnen til dette er fordi jeg alltid bruker hanske for å ikke få skjolder og stygge flekker, og det funker ikke da jeg bruker krem og spray rett og slett. Det finnes helt sikkert ulike måter å påføre spray og krem selvbrunere, men har faktisk ikke tatt meg tid til å finne det ut haha, så har bare holdt meg til mousse som jeg liker utrolig godt og får et bra resultat av. Jeg tar gjerne i mot tips om gode måter å påføre slike selvbrunere!

Denne selvbruneren har jeg testet 2-3 ganger og ikke fått noe resultat, jeg ser fortsatt helt lik ut dagen etter. Men som jeg nevnte tidligere så finner jeg det litt utfordrende å påføre krem selvbrunere. Grunnen til at jeg kjøpte denne var egentlig fordi den var på tilbud og jeg var tom for den jeg brukte og butikken var også tom for den.. 

Sublime bronze mousse fra Loreal gir et helt greit resultat, men er veldig klissete i etterkant. Det er akkurat som at den aldri tørker på en måte, og den har hellr ikke noe særlig god lukt. Jeg hadde en opplevelse hvor jeg tok på meg denne selvbruneren og gikk uten bukse noen timer før jeg skulle på trening og måtte ha på meg trenings tights. Da jeg kom hjem hadde jeg hvite striper på beina etter tightsen, etter det har jeg ikke brukt den mer. En positiv ting er at den ikke koster så altfor mye, tror den kostet rundt 160 kr.

Selvbruneren fra Kiko kjøpte jeg i Mallorca i fjor sommer og har brukt den kun en gang ettersom jeg ikke fikk noe særlig bra resultat. Den gir en del skjolder selv om jeg bruker hanske, og varer ikke lenge. Jeg påførte den om kvelden, dusjet neste morgen og så var brunfargen borte. Jeg tenker å prøve den igjen for å se om det blir bedre resultat da, så kan jeg oppdatere dere om det da! Denne kjøpte jeg også på salg, så kostet ikke mer enn en hundre lapp vertfall. 

St. Moriz har jeg brukt i over ett år, kun fordi jeg ikke har latt meg selv kjøpe dyre selvbrunere egentlig. Den funker helt greit og gir en veldig fin brunfarge faktisk! Gir heller ikke skjolder om du bruker hanske da selvfølgelig, men lukter veldig selvbruning. Prisen er 105 kroner om jeg ikke husker feil som er veldig rimelig, du får ett resultat som er overaskende bra til å være så billig for å si det sånn! 

Sunspa chocolate som jeg bestilte fra coverbrands i begynnelsen av desember er en av mine favoritter. Jeg skulle egentlig kjøpe sunspa i mousse, men jeg tenkte ikke så langt, denne har jeg hatt lyst på i over ett år, men som sagt har jeg ikke latt meg selv bruke så mye penger på slikt, men jeg grep sjansen da det var salg på den og betalte 215 kroner for den. Jeg brukte den opp etter bare tre bruk på hele kroppen og 2-3 ganger i ansiktet, noe som var veldig trist ettersom den er så god. Neste gang blir det nok mousse jeg bestiller, føler de varer mye lenger også eller de gjør faktisk det! Selvbruneren fra St. Moriz har jeg hatt i ett halvt år og den er enda ikke tom!

St. Tropez sin selvbruner testet jeg skikkelig igår da jeg tok den påførte på hele kroppen og fikk et utrolig overaskende bra resultat. Jeg kjøpte self tanner express i mousse form, liker personlig best mousse i stedet for krem og spray. Den lukter heller ikke noe typisk selvbruning, den lukter faktisk utrolig godt. Da jeg påførte ble jeg umiddelbart brun og deretter brunere utover kvelden. Den gir deg en dyp og fin brunfarge og ikke en oransje farge som veldig mange selvbrunere gjør. Nå er det litt over 24 timer siden jeg påførte den og sitter igjen med et utrolig bra resultat. Jeg anbefaler virkelig denne selvbruneren!

 

Q; Hvilken selvbruner bruker du? Og hvilken anbefaler du?

11 kommentarer

Madde K.K

11.01.2015 kl.21:55

Har ikke testet noen av de, men vurderer sunspa eller st.tropez. Litt usikker på hvilken av de jeg skal teste!

Håper du får en fin uke!

Julie Viktoria

11.01.2015 kl.21:56

Supre tips! Jeg bruker selvbruning fra Vita Liberata, og er superfornøyd med den:)

Trine Nguyen

11.01.2015 kl.22:42

Fine tips! Jeg bruker ikke noe særlig selvbruning pga jeg ikke har hatt noe bra erfaring med det og fordi jeg ikke har det aller største behovet for det, men må jo definitivt teste st. tropez nå!!

Sara Kvammen

11.01.2015 kl.23:08

Madde K.K: Om du skal teste noen av de, anbefaler jeg virkelig sunspa eller st.tropez! :D
tusen takk for det :) håper du får en fin uke også!

Sara Kvammen

11.01.2015 kl.23:09

Julie Viktoria: tusen takk :D ååh, den har jeg ikke testet før!

Sara Kvammen

11.01.2015 kl.23:09

Trine Nguyen: tusen takk :D anbefaler deg å prøve st.tropez om du i det hele tatt vil bruke selvbruning vertfall! :D

RebeccaHasselgard

11.01.2015 kl.23:18

Flott innlegg, det er vanskelig å finne riktig produkt så kjempebra å høre andres erfaringer! :)

Sara Kvammen

11.01.2015 kl.23:20

RebeccaHasselgard: takk :D ja det tenker jeg også!

Nikita <3

12.01.2015 kl.15:44

Bra innlegg :)

Sara Kvammen

12.01.2015 kl.16:16

Nikita: tusen takk :)

Margarita Sophia

16.01.2015 kl.22:03

Jeg bruker st.tropez og st.moriz selv når jeg føler meg bleik :p avhenger av hvor mye penger jeg har å bruke på det :) haha

Skriv en ny kommentar

hits