03.01.2015 Blogg

50 spørsmål

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
En gjesteliste til Camilla sin bursdag neste helg. Ser frem til å feire hun med gode venner, blir så gøy.

2. Hva har du alltid i vesken? 
Mobilen min, hårstrikk, lommebok/penger, ørepropper, lypsyl, lader til mobilen og tyggis vertfall.  

3. Hva bestiller du på kafé? 
Jeg bestiller som oftes et grovt rundstykke med kylling og salat, eller pomfritt med kylling nuggets haha. 

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
Blogg.no så klart, facebook, blogger og nelly.com stort sett.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Camilla, mamma eller kjæresten.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? 
Rosa 

7. Kan du bytte olje på bilen? 
Ehm, så klart. Eller har aldri gjort det, men vet hvordan det gjøres da, tror jeg!
 

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Ja, har hatt en hund men måtte gi den vekk når jeg kun var 2 år gammel.

9. Har du noen piercinger? 
Ja har piercing i navlen.

10. Norge på sitt beste?

Elsker følelsen av at sommeren er på vei og når det offisielt er sommer. Selv om jeg også er veldig glad i høsten, men Norge på sitt beste er definitivt sommeren.

11. Hva gjør deg lei deg?

Å se andre har det vondt gjør meg utrolig trist, spesielt når vennene mine eller noen som står meg nærme har det vondt. Folk som lyver og ikke er ærlige misliker jeg også sterkt og det gjør meg utrolig lei meg på deres vegne egentlig. Men jeg kan også bli lei meg av filmer, sanger og slike ting, haha.

12. Hva gjør deg glad?

Ting som gjør meg glad er så mye. For eksempel at folk rundt meg har det bra, natta meldinger/god morgen meldinger, venner og kjæresten, å reise, shopping, familien min, å ha mer penger på kortet enn jeg trodde haha, trening, oppnå ønsker. Det er så mye mer også! 


13. Hva er drømmejobben din? 
Det må være å bli klesdesigner som jeg alltid har ønsket å bli. Det som egentlig bare hadde vært drømmejobben for meg er å blogge, ta bilder, designe klær, drive med noe innenfor mote samtidig. Åååh, det hadde vært så utrolig hæærlig

14. Hva har du spist i dag?
I dag har jeg spist et rundstykke, taco ( halv lefse med innhold så klart) og pistasj is hos Milla.

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Det er faktisk et deksel til den nye iPhone 6 som jeg fikk til jul.

16. Liker du kinesisk mat?
Jah, noe av det vertfall.

17. Når var du i kirken sist?

Ojj, det kan jeg faktisk ikke huske. Oops.

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg?

Det må være kjæresten som overrasket med god mat og rett og slett en utrolig herlig kveld rett før jul. Ååh, jeg er så utrolig glad og takknemlig for at jeg har han i livet mitt!19. Har du noensinne vært i en ambulanse?

Nei, det har jeg ikke.

20. Hvor lang tid bruker du om morgenen?

Det varierer veldig. Av og til sovner jeg med sminken på så da bruker jeg bare å fjerne hudsminken og påføre ny og så er jeg stort sett klar og bruker kanskje 10 minutter. Men ellers bruker jeg kanskje 20-30 minutter da jeg skal på skolen og enda lenger tid om jeg har fri og har god tid.

21. Hvor høy er du?

Veldig usikker akkurat nå. Men er nok ikke mer enn 1.60 vertfall. 

22. Banner du ofte?
Skal ikke lyve på meg at jeg ikke banner hver dag. Men det variere faktisk hvem jeg er sammen med om jeg kan si det? Haha. 

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?

1-2 uker tror jeg, med familien for mange år tilbake. Når jeg tenker tilbake på dette så savner jeg det faktisk veldig mye, det var så koselig. Vi bruker ikke slik familie tid sammen lenger, noe som er utrolig trist!

24. Hvor mange søsken har du?

Har en storebror.


(bildet er forresten nesten 2 år gammelt haha)

25. Hva sto det på den siste smsen du fikk?

?Natta lille vennnen min elska deg masssseJ?

26. Hvor mange steder har du bodd? 

Jeg har bodd i den samme byen men tre forskjellige steder i den samme byen.

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?

Jeg VAR mest fornøyd med magen min i vår/sommer og tidlig høst, for da trente jeg mye. På slutten av høsten ble jeg som alltid mye syk og det kom rett og slett mye i veien for treningen, og motivasjonen var heller ikke helt på topp. Men nå har jeg som nyttårsforsett å trene vertfall 4-5 ganger i uken som jeg gjorde før så tar jeg det derfra.

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?

Beina mine? Off, jeg er mer fornøyd nå enn før men fortsatt ikke helt fornøyd, men blir man noen gang helt fornøyd med seg selv?

29. Er det viktig for deg å feire bursdager?

Ja, jeg synes det er ganske så viktig. Vertfall familiebursdager!

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
Jeg har ikke, men tror vi har liggende noen plagg som mamma har tatt vare på.

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 
Det krever tid og motivasjon. Og når ikke tiden og motivasjonen strekker til så blir det tøft til tider. Det har vertfall jeg og sikkert dere lagt merke til hos meg i høst/vinter.32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 

Noen dager drikker jeg mer enn andre dager, tenker heller ikke særlig over hvor mange glass jeg drikker. Kan vell si ca. 2-6 glass hver dag.

33. Når legger du deg om kvelden? 
Jeg legger meg stort sett i 10-11 tiden på kvelden men sovner omtrent aldri før 3-4, det er utrolig irriterende. Jeg er dau trøtt men klarer bare ikke å sovne? Det har vertfall vært slik en periode nå. Var ikke slik i sommer og tidlig høst..

34. Favorittfag på skolen?
Kroppsøving eller Matematikk.

35. Potetgull eller smågodt? 

Varierer, men tror jeg må si potetgull!

36. Siste filmen du så?

We`re the millers sammen med mamma og kjæresten.

37. Det mest romantiske du har gjort?

Det tror jeg må være da jeg stelte i stand på rommet mitt og lagde det skikkelig koselig og sa til kjæresten at han mååå være hos meg klokken 19. Jeg hadde tent lys og laget biff med pomfritt, bernaisesaus og salat og serverte han. Etterpå så vi film og hadde det utrolig koselig sammen, glemmer aldri den kvelden!

38. Den perfekte vertinnegaven er? 

Vin kanskje? Ja tror det.

39. Hvor gammel er pappaen din?
Pappa er 45 år gammel.

40. Har du vært i avisen? 

Nei ikke utenom i lokalavisen når jeg har bursdag haha.

41. Et sitat du liker? 

?Be the change that you wish to see in the world?. Tror ikke dette er min favoritt akkurat men vertfall en jeg liker veldig godt.

42. Hvilken farge liker du best på neglene?

På høsten liker jeg best burgunder rød og litt mørkere farger, men til våren og sommeren er jeg utrolig glad i rosa, turkis og mint blå.

43. Hvem er forbildet ditt?

Forbilde mitt er både Bethany Mota og Nikki Blacketter.

44. Hvem ringte du sist?

Milla.

45. Hvem ringte deg sist?

Milla.

46. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 

Det er sååå mye det! Alt har egentlig med reising å gjøre så trenger egentlig ikke si så mye om det. Men, jeg har sykt lyst på språkreise til USA, kjærestetur, har lyst å reise sammen med gode venne osv. Har vertfall noe å glede meg til som er London med min gode pappa om forhåpentligvis ikke så altfor lenge. 


47. Hva er ditt favoritt sted?

Mitt favorittsted må være enten på hytta om sommeren, Bremanger (hvor kjæresten bor) eller på stranden med en god bok eller musikk på ørene, ahh det er så herlig.

48. Hvilket sted foretrekker du minst?

Skolen, neida, eller av og til. Men det stedet jeg foretrekker å være aller minst må være hos legen og tannlegen.

49. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 
Det må nok bli klær.

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?

Da skal jeg nok legge meg å sove i og med at klokken faktisk akkurat er 03:00 nå! Har brukt 2 timer på dette innlegget nå, tiden går så utrolig fort til tider. Jaja, vi snakkes da dere!

 

 

06.04.2014 Blogg

sunn & god kveldsmat

Heihei! Tenkte bare å skrive et kort innlegg om hva jeg har gjort de siste dagene. Fredag var jeg med Petter til ca. klokken 4 da han dro hjem til Bremanger og jeg tok meg en tur til byen å møtte noen herlige venninner, kvelden var jeg sammen med Camilla og vi slappet egentlig bare av. Lørdag skjedde det ikke noe spesielt, på kvelden var jeg sammen med Camilla og Kimmely, vi dro en tur ut så kom ganske sent hjem igjen.  I dag dro jeg hjem ganske så tidlig siden jeg måtte lese til en muntlig prøve jeg har imorgen, har en følelse på at det skal gå bra egentlig, så får håpe det går bra også! Nå sitter jeg i sengen og spiser en god kveldsmat og skal slappe av med litt serie titting før jeg fortsetter med lesingen. Ha en fin kveld, så snakkes vi! 

21.03.2014 Blogg

Hei :)

Loveu jenta mi <3


søtt 

#BG


Hilsen gutten din :*

21.02.2014 Blogg

den siste tiden

Heihei! En stund siden sist, ja jeg vet. I og med at det er vinterferie nå så har jeg ikke vært hjemme de siste dagene, og forrige helg ble tilbringet med kjæresten. Vi feiret valentinsdagen med kjempe god mat , jordbær, muffins osv, fikk også verdens fineste gave av han! Ellers så ligger jeg syk i sengen akkurat nå, og håper jeg blir frisk igjen snart. Har faktisk min første kjøre time på mandag, både gruer og gleder meg, skal liksom bli godt å endelig få begynne men samtidig så vet jeg at jeg fortsatt har mye å lære så blir litt skummelt. Håper dere som har vinterferie har hatt en fin ferie hittil og for dere som nettopp har fått vinterferie håper jeg får god ferie også. Jeg tenkte bare å oppdatere dere med noen bilder fra den siste tiden through my iPhone, so here u go.

Q; Hva har du gjort hittil i vinterferien?

09.12.2013 Blogg

gaver fra liverpool

Heihei! Idag kom pappa og broren hjem etter å ha vært omtrent en uke i Liverpool. Så det var utrolig herlig å se de igjen. Pappa har vært så snill og kjøpt noen ting til meg som jeg tenkte å vise dere, so here u go.Q; Hva synes dere?

24.09.2013 Blogg

LINKERUNDE

Heihei! Er en god stund siden jeg satt i gang linkerunden men nå har jeg endelig tatt meg tiden til å se gjennom alle de fine bloggene som meldte seg på, det har vært utrolig vanskelig å finne ut hvilke blogger jeg skulle velge. Jeg satt vell igjen med ca 20 blogger når jeg hadde sett gjennom alle sammen, men har fått minsket ned tallet til 9 blogger som jeg mener trenger mer oppmerksomhet. Her er de:

http://anhthut.blogg.no

http://kajasagenes.blogg.no

http://anneliaaland.blogg.no

http://camillasliife.blogg.no

http://ellenlovise.blogg.no/

http://fotografietmitt.blogg.no/

http://matildeg.blogg.no/

http://miitg.blogg.no/

http://sweetoutbreak.blogg.no/

 

Q; Hva synes du?

01.09.2013 Blogg

LINKERUNDE

Heihei! Tenkte å sette i gang en linkerunde nå siden jeg har vært en utrolig dårlig blogger i det siste, så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med bloggadressen din og navnet ditt. Jeg skal linke 3-5 blogger og de som blir linket får beskjed om det, innlegget med vinnerene kommer neste helg. 

Q; Vil du bli linket?

01.07.2013 Blogg

spørsmålsrunde

Heihei! Beklager for elendig blogging i det siste, må skjerpe meg mye.. Men nå er jeg tilbake og skal prøve å få tatt noen bilder om det blir litt bedre vær! Men nå tenkte jeg å sette i gang en ny spørsmålsrunde i og med at det er en god stund siden sist. Så sett i gang å spør meg om det dere lurer på så snakkes vi senere! 09.06.2013 Blogg

Summer haul

Heihei! Igår var jeg sammen med Camilla og hennes familie i Førde og shoppet litt. Vi var faktisk bare innom Bik Bok og H&M. Men ble alikevell brukt en del penger. Jeg kjøpte til sammen syv ting som jeg har tenkt å vise dere senere idag. Derfor lurte jeg på om dere ønsker at jeg lager video hvor jeg viser dere klærne både av og på meg selv, eller om dere ønsker bilder av klærne av eller på? Så legg igjen en kommentar om hva du ønsker jeg skal gjøre, så snakkest vi senere dere!

Bilder fra Malaga i vinterferien.

05.06.2013 Blogg

Spotify listen min

Heihei! Jeg får ikke redigert ferdig videoen som jeg hadde tenkt i dag.. Jeg har sittet å øvet hele kveld med matematikk prøven vi har i første timen imorgen. Jeg føler, tror og håper at det kommer til å gå helt fint, føler jeg kan det aller meste så godt som mulig og har en god sjangs til en 5'er, hvis ikke hverfall en 4'er. Får jeg 4 eller mer så får jeg 5 i standpunkt karakter, noe jeg synes er utrolig bra med tanke på mitt store fravær pågrunn av sykdom, har bare hatt halvdags og heildags i matte. Men til overskriften, jeg tenkte å dele min spotify liste som jeg bruker mest, hører på hver dag omtrent 24/7. Jeg trenger alltids ny musikk å høre på, så legg gjerne igjen din spilleliste i kommentarfeltet!

Min hverdags spilleliste: my everyday

På denne spillelisten har jeg gamle sanger og jeg har nye sanger. Det er på en måte en alltime favoritter spilleliste. Dette er spillelisten jeg hører mest på i hverdagen da. Listen er også nettopp oppdatert og oppdaterest stort sett hver eneste dag.Q; Hva er din spotify liste?

01.06.2013 Blogg

outfit of today

Bukse // Bik Bok   Skjorte // Cubus   Skinnjakke // Cubus   Smykke // H&M   Veske // H&M   Sko // Malaga

Q; Hva synes du? 

20.04.2013 Blogg

Svar på spørsmålsrunden

Heihei!

Nå tenkte jeg å svare på spørsmålene dere sendte inn, mange bra spørsmål som faktisk ikke var så utrolig lett å svare på heller! But here you go.

Hva liker du best med å blogge? Jeg elsker alle de fine kommentarene jeg får av dere selvfølgelig! Jeg liker måten det har inspirert meg på gjennom dette året, jeg har blant annet fått en mye mye bedre klesstil enn før, jeg har blitt sunnere og begynt å trene mer. Så det jeg liker best må være alle de fine kommentarene og inspirasjonen jeg får av alle de fine bloggene jeg leser.

Hvis du måtte valgt en fin gutt, hvem hadde du valgt? Justin Bieber, selvfølgelig 

Hva er ditt favoritt sted å dra? Jeg SKAL til New York en gang i nær fremtid! Men av de stedene jeg har vært så må det nok være Spania, Tyrkia og hytta.

Hva fikk deg til å blogge? Jeg har hatt ganske mange blogger gjennom årene, men ikke noe særlig seriøst.. haha må le litt når jeg tenker på det! Men det som fikk meg til å starte denne bloggen vet jeg egentlig ikke, for i begynnelsen var det ikke så seriøs blogging men etterhvert så ble det mer interresant fordi blogging gidde meg inspirasjon.

Hva liker du best med å blogge? Det har jeg svart på lenger oppe.

Hva liker du minst med å blogge? Det jeg liker minst med å blogge er alle de utrolig teite og latterlige kommentarene som noen mennesker bare må dele med verden for å få andre til å føle seg elendig, hehe.

Synes du selv at bloggen din er bra? Jeg synes ikke bloggen min er dårlig akkurat. Det er jo en grunn til at jeg jobber mye med designet og headere og det er jo for å få bedre resultater av bloggen.

Hvilke blogger leser du fast hver dag? Jeg leser utrolig mange blogger hver dag! Her er en del av de.Favoritt bloggene dine? Har så mange, men mange av de er de på bildet over.

Hva synes du om meg? Unik.

Dine bestevenner? Camilla er min aller beste venn men har mange gode venner.

Drømmen din? Å flytte til New York eller hvertfall USA og leve livet med drømmejobben.

Hvordan tror du fremtiden din kommer til å se ut? Jeg håper selvfølgelig at jeg oppnår det jeg vil i livet som er å jobbe med noe innenfor mote hvertfall da. Og at jeg bor i New York om noen år da, eller hvertfall USA.

Hvar er det du hater? Jeg hater mennesker som lyver, venner man ikke kan stole på, rømmegrøt, latterlig stygge kommentarer og da mener jeg generelt (ikke bare på bloggen).

Elsker du å reise? Ja, om jeg kunne hadde jeg allerede vært på god vei til å reise jorden rundt.

Hva er det du har sykt lyst til? Jeg har sykt lyst til å slutte å bry meg om hva alle andre synes eller tenker om meg. Få drømmekroppen. Vinne mye penger å gå amok på Forever 21, Newlook, Primark, Topshop og Target.

Langt eller kort hår? På meg selv, langt tror jeg. Holder på å spare nå!

Brunt eller lyst hår? Om du mener mørkt eller lyst, lyst på meg selv. Eller ikke blondie, men mørk blond tror jeg, er ganske usikker egentlig.

Har du mange gode venner? Ja, det har jeg.

Hva er det beste minnet ditt noen gang? Utrolig vanskelig spørsmål i og med at jeg har mange gode minner både med familie og venner. Klasseturen til Polen er ett minne for livet hvertfall, tidenes klassetur.

Hva er det verste minnet ditt noen gang? Vet ikke, hvordan kan man huske noe sånt? haha.

Favoritt kjendiser? Justin Bieber, med hånda på hjerte 

Noen du ser opp til? Miley Cyrus og Demi Lovato.

Hva må til for at en blogg skal se bra ut? Alt som skal til er å ha ett fint, ryddig og lyst design med store og klare bilder. Og selvfølgelig skrivemåten til bloggeren, det er klart at om bloggeren har mye skrivefeil så er det ikke gjort særlig mye arbeid i det man skriver.

Trener du ofte? Jeg prøver hvertfall, det er perioder hvor jeg kan trene hver dag og perioder hvor jeg ikke trener noe særlig pågrunn av skolearbeid osv. Men nå skal jeg prøve å trene 3-5 ganger i uken.Hvor har du lyst til å reise akkurat nå? NEW YORK & CALIFORNIA 

Hva skal du i sommer? Vet ikke, har rett og slett ikke så mye peiling. Eneste jeg vet er at jeg skal på bobilferie til Sverige og kanskje rundt i Europa, vet ikke.

Skal du være mye sammen med venner i sommer? Ja, om det er noe jeg ser frem til så er det en sommer med vennene mine og mest sannsynlig få bedre kontakt med de vennene jeg har mistet en del kontakt med etter jeg begynte på VGS.

Hvor lenge har du blogget? Har blogget i flere år til sammen med alle bloggene jeg har hatt, men på denne bloggen har jeg blogget i 2 år i Mai.

Hvilke blogger leser du? Har svart på det tidligere.

Hva synes du om bloggen vår (sirkri.blogg.no)? Dere blogger bra og har ett veldig fint design.

Favoritt frukt? Klarer ikke velge en! Jordbær, plommer, bananer.

Favoritt chips? Spiser utrolig lite chips, men kanskje Superchips med paprika smak.

Hvilken PC har du? Har snart macbook pro, neida, joda, hehe. Jeg SKAL kjøpe meg Mac men må nok spare en stund:(( Nå har jeg Packard Bell, var bra i begynnelsen og til tider funker den utrolig bra. Men noen ganger kunne jeg tenkt meg å hive den ut vinduet mitt.

Har du noen dyr? Har nok ikke det :( Har ønsket meg en liten hund siden jeg var ehh, 3-4 år eller noe? 

Hvor er veska fra? Den er fra Ebay.Hvem er dine forbilder? Mine forbilder er nok Miley Cyrus, Demi Lovato og Brooke Davis (personen Sophia Bush spiller i One Tree Hill). Grunnen til at det er Brooke Davis er fordi hun er en vellykket klesdesigner i serien og det er akkurat det som er drømmejobben min. Å bli fashion designer i USA først og fremst, men må nok starte i Norge tror jeg..

 

Q; Hva synes du?

Q; Noe du lurer på?

14.04.2013 Blogg

Spørsmålsrunde

Heihei!

Nå tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde for dere som ønsker å vite mer om meg og bloggen osv. Dere kan spørre om alt mulig, så svarer jeg på alt utenom det som blir for privat for meg. Da er det bare å sette i gang å spørre da dere! 

 

Q; Hva ønsker du å spørre meg om?

11.04.2013 Blogg

Bloggere som inspirerer

Heihei!

Idag har vært en ganske rolig dag, hadde forresten prøve i dag om ledd og skjelettet, gikk utrolig bra følte jeg. Da jeg kom hjem fikk jeg besøk av Camilla og vi dro til byen en tur. Vi dro på den nye butikken i gata hvor jeg fant verdens fineste jakke, den kostet 499,-. Jeg må bare ha den, så tenkte å kjøpe den når jeg får lønning i slutten av måneden. Det er en stoff jakke, med skinnarmer og innsiden er også skinn. Men tilbake til overskriften, jeg tenkte å vise dere noen av de bloggene som inspirerer meg i hverdagen og ellers.

L0ve.blogg.no // Elsker bloggen hennes, hun har mange fine outfits og blogger bra NÅR hun blogger!

 

Explode.blogg.no // Jeg elsker alle antrekkene hennes og hun er kanskje den jeg får mest inspirasjon fra når det gjelder antrekk.

 

Leaduvet.blogg.no // Jeg er en ganske ny leser av bloggen, men digger alle videoene hun lager og får inspirasjon til videoer fra henne.

 

Auroramohn.blogg.no // Jeg liker utrolig godt måten Aurora blogger på og får inspirasjon til sminke og antrekk fra henne. 

 

Wossa.blogg.no // Åshild har en kjempe fin blogg og blogger ofte noe jeg liker! Alt hun blogger om inspirerer meg egentlig.

 

Sofiemote.blogg.no // Sofie sin blogg blir jeg inspirert av fordi hun er såpass ung og har en fantastisk klestil som bare er herlig! Digger videoene hennes også.

 

Jeg anbefaler dere utrolig mye å besøke desse bloggene med mindre du allerede leser de, for du vil ikke angre på det i det hele tatt.

 

Q; Hva synes du?

Q; Leser du noen av de bloggene? Får du inspirasjon fra dem?

09.04.2013 Blogg

Jeg vil lese din blogg!

Heihei!

Trenger inspirasjon nå, både til blogging, antrekk og hverdagslige ting, så jeg vil gjerne ha noen flere blogger å lese! Om du vil at jeg skal ta turen innom din blogg, og kanskje bli en ny fast leser så er det bare å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet. Forresten så kan du like FACEBOOK FANPAGE SIDEN MIN HER!

 

Q; Har du en blogg med inspirason?02.04.2013 Blogg

LINKERUNDE

Heihei!

Det er ikke så altfor lenge siden jeg hadde linkerunde sist, men tenkte å ha en nå. Jeg skal prøve å ha det en gang i måneden tenkte jeg, hva synes dere om det? Som vanlig er det bare å legge igjen bloggadressen din og for dere som ikke har blogg så kan dere desverre ikke være med. Jeg linker 3-5 blogger denne gangen tror jeg. Ønsker du å bli linket?

 

Q; Ønsker du å bli linket?

28.03.2013 Blogg

redigerings program - test det ut!

Heihei! :-)

resten av bildene kommer nok senere ikveld, eller imorgen! men over til overskriften .. forrige dagen så testet jeg ut ett redigerings program som heter pixlr,( dere kan finne siden HER :-) ) og det fungerer kjempebra! jeg liker det hvertfall utrolig godt, også er det ikke så vanskelig og forstå seg på heller hahaha, jeg har nemlig sånn at jeg må forstå meg på det vist jeg skal bruke det! så jeg anbefaler og teste det ut for dere som liker og redigere bilder og sånn :-)

Her er noen bilder som jeg har redigert fra pixlr.

Har dere prøvd dette redigerings programmet ?

Hva synst dere?

27.03.2013 Blogg

ferielivet

Heihei! Nå har jeg forhåndspublisert ett innlegg til dere siden jeg sitter i bilen når dere leser dette haha :) uansett, det er så utrolig deilig og ha ferie ♥ sove lenge, reise, vere oppe lenge haha, bruke lang tid på og sminke seg og lage seg en god frokost osv .. er det ikke herlig? desse ferie dagene skal hvertfall nytes i fin været ikke minst!

Hva gjør dere i ferien?26.03.2013 Blogg

gjeste blogging

Heihei! :) nå blir det gjesteblogging igjen, og det er forresten jeg camilla som gjeste blogger :-) dere kan besøke bloggen min HER om dere vil! Sara er på bobil tur for dere som ikke visste det, så da blogger jeg for hun. Skal prøve og få blogget så mye jeg kan, men er ikke sikkert det kommer så veldig mange innlegg iløpet av en dag.

Håper dere får en fin dag, så blogges vi snart! 

06.03.2013 Blogg

Linkerunde

Nå har jeg plukket ut 5 forskjellige blogger som dere burde ta turen innom! Jeg anbefaler det virkelig. For å besøke bloggen deres er det bare å trykke på bildene.

Matilde  Bang - Hun har en utrolig bra blogg, har lest den en god stund og hun blogger bra og har kjempe fine bilder også. Besøk bloggen hennes!

 

Kristine Brandvold - Kristine har en kjempe fin blogg med mange fine bilder, antrekk og hun blogger kjempe bra! Jeg anbefaler å besøke bloggen.

 

Malin Sørensen - Jeg synes denne bloggen har ett utrolig fint design og mange fine bilder også, besøk bloggen hennes for å finne ut mer om den.

 Hanna Gjerholm Moe - Jeg har ikke vært innom bloggen hennes før, men fikk ett utrolig bra førsteinntrykk av bloggen hennes så ta turen innom!

 

Camilla Berg - Denne jenta blogger om alt mulig og fortjener virkelig litt ekstra oppmerksomhet, dere som ikke har besøkt bloggen hennes ennå, burde virkerlig gjøre det!

 

Q; Hva synes du?

02.03.2013 Blogg

LINKERUNDE

Tenke å sette i gang en linkerunde nå i og med at jeg ikke har blogget siden tirsdag? Og jeg har en god grunn hvorfor, jeg har operert. Jeg opererte vekk mandlene på onsdag og har ikke vært i topp form til å blogge da! Jeg håper dere skjønner. Så derfor setter jeg bare i gang en linkerunde for å ha noe å blogge om akkurat nå. Så meld dere på! Jeg skal linke 3-5 blogger og blir mest sannsynlig trukket imorgen eller mandag. Jeg kikker innom alle bloggene og velger de jeg synes fortjener det! LYKKE TIL!

Gammelt bilde.

 

Q; Vil du bli linket?

22.02.2013 Blogg

friday

Heii, beklager for dårlig blogging! men jeg har ikke hatt så veldig god tid til og blogge på to blogger idag :) håper dere skjønner? men ja, idag så var jeg en tur i byen sammen med mormor, morfar og emma, kjempe koselig :-) men dere, kom gjerne med tips til hva jeg kan gjeste blogge om da? hadde vert mye bedre haha :D det blir nok ikke så gøye innlegg og lese når jeg ikke helt vet hva jeg skal blogge om, så da hadde det vert bedre om dere hadde noen tips?

Ha en fin fredags kveld! :D

noen bilder fra idag! :-)

Har dere noen tips til hva jeg kan blogge om?

Hva har dere gjort idag?

 

19.02.2013 Blogg

spørsmålsrunde

Nå tenke jeg å kjøre igang en spørsmålsrunde på bloggen til min kjære venn saara, så still spørsmål om det dere lurer på, det kan gjerne vere om begge to? :-) jeg svarer når jeg ser at det ikke kommer flere spørsmål! så da er det bare til og spørre i veeeei hihi :-)

Noe du lurer på?

19.02.2013 Blogg

God morgen!

Heihei, og god morgen!

Det blir ikke så veldig mye gjeste blogging her nå merker jeg, men jeg prøver så godt jeg kan :-) idag så våknet jeg ganske tidlig egentlig, så gikk jeg ut og tok noen outfit bilder. Uansett, imorgen skal jeg hjem igjen fra bergen ;-(( har ikke litt lyst til og reise hjem igjen, synst det er sååå kjedelig hjemme haha. Meeen jeg får trøste meg selv med at det ikke er så lenge til påskeferien da? da skal jeg til bergen igjen :-) så det blir nok kjempe bra.

Dere får ha en fin tirsdag så blogges vi!

Q ; Hva skal dere idag?

17.02.2013 Blogg

gjeste blogging

Heihei! :-)

Nå er det jeg camilla som blogger, jeg har blogg selv og dere kan gjerne ta turen innom bloggen min HER :-) For dere som lurer på hvorfor jeg gjeste blogger så er det fordi sara er i malaga, hun er ikke hjemme før på lørdag eller søndag tror jeg? Så nevnte hun vel i ett innlegg lengre nede at hun kanskje skulle få noen til og blogge for hun, så da er jeg så snill at jeg kan gjøre det haha. Det er ikke sikkert jeg får tid til og blogge hver dag, men jeg skal jo selfølgelig prøve :-)

Så vist det er noe spessielt dere vil at jeg skal blogge om så kan dere kommentere det i kommentar feltet. Vi blogges kanskje senere da :-) Ha en kjempefin søndag.

dette er da meg hehehe.

Q ; Noe dere vil jeg skal blogge om?07.02.2013 Blogg

Farge håret?

Jeg vurderer å farge håret mitt mørkere nå, men vet ikke helt så jeg trenger hjelp fra dere!

Slik farge hadde håret mitt før jeg stripet det omtrent. Hva synes du? Skal jeg beholde min farge eller farge det omtrent slik som det var før?

 

Q; Skal jeg beholde fargen min eller farge det slik jeg hadde det før?

29.01.2013 Blogg

anbefaling

90210 er en super bra serie, jeg elsker den. Den handler om ungdommer og drama egentlig. Det er kommet ut hele 5 sesonger og tror det kommer hvertfall en til, om jeg ikke tar helt feil. Anbefaler dere å se denne serien fra begynnelsen av for å få med dere alt.

 


Glee er også en bra ungdomsserie, den handler mer om musikk og ungdommer men er også en ganske morsom og dramatisk serie. Jeg synes sesong 1 var utrolig bra da. Denne anbefalest også for dere som liker musikk spesielt. Det er ikke bare gamle sanger slik som på musikaler eller lignende, det er sanger vi hører på selv til daglig.

 


Gossip Girl synes jeg var kjedelig når det begynte å gå på tv, men tror det var fordi jeg ikke fulgte med på alle episodene. Nå har jeg begynt fra sesong 1 og har akkurat begynt på sesong 2 og jeg kan fint anbefale dere denne serien for dere som liker ungsomsdrama og slikt. Utrolig bra serie.Pretty Little Liars er totalt den beste serien jeg noen gang har sett, den har både spenning og drama . Den handler om 4 jenter som får rare tekstmeldinger og beskjeder etter venninnen deres som egentlig ikke var en så spesielt god venninne alikevell døde. Jeg har sett ferdig sesong 1 og 2 og holder på med sesong 3 nå, elsker denne serien utrolig masse. Anbefaler denne på høgt nivå. Dette er også en serie for ungdommer spesielt og kanskje mest for jenter tror jeg.

Mitt hemmelige tenåringsliv / The secret life of the american teenager er en serie for ungdommer som dere kanskje skjønte ut i fra hva den heter. Jeg anbefaler denne serien også fordi det handler om livet til oss ungdommer er, dette er mer en komedie og drama serie, er litt usikker egentlig. Men dette er en serie som passer for alle egentlig. 

 

Q; Hva synes du om anbefalingene?

Q; Har du sett noen av seriene?

24.01.2013 Blogg

linkerunde

Etter å ha vært innom alle de fine bloggene som meldte seg på linkerunden for noen dager siden, har jeg endelig klart å plukke ut hele 4 blogger! Det var utrolig vanskelig å velge kun 4 til og med, skulle egentlig ha 2-3 blogger, men ble visst 4 i stedet. Her er de hvertfall:

 

Dette er Matilde Bang - hun blogger om sin hverdag, bilder og andre ting. Hun har ett pent og ryddig design, det er lyst og oversiktlig. Bildene hun har på bloggen sin er utrolig fine, klare og store. Besøk hennes blogg > HER <, det er verdt det!

 

Denne jenta heter Julie Alise og er ny i bloggverdenen - hun blogger om outfits, bilder, interresser, hverdag og mer. Bloggen hennes har ett fint, ryddig og lyst design. Bildene hennes er fine, klare og store. Bloggen hennes er kjempe fin og hun vil gjerne ha flere lesere, besøk bloggen hennes for å finne ut hvordan den er > HER <.

 

Sille blogger om antrekk, venner, bilder og mer. Hun har kjempefine bilder på bloggen sin. Hun er også ganske ny i bloggverdenen og hadde sikkert satt pris på flere lesere og sikkert kommentarer også! Hun har utrolig fine antrekk og en kjempe fin header. Besøk bloggen hennes, det er verdt en tur innom. Bare trykk > HER <.

 

Denne jenta er 20 år gammel og studerer i England. Hun har en utrolig fin blogg med mange fine antrekk og bilder. Designet hennes er også ryddig, lyst og fint. Jeg synes denne jenta har en kjempe bra blogg og fortjener mer oppmerksomhet og lesere, besøk bloggen hennes > HER < og legg gjerne igjen en kommentar eller to, det setter vi alle pris på!

 

Q; Hva synes du om bloggene?

23.01.2013 Blogg

my wardrobe

Heihei! 

Tenkte å vise dere litt av min garderobe før jeg pusser opp, som dere ser så er veggen inne i kleskapet grønn! æsj, men skal heldigvis pusse opp denne uken. Har sikkert nevnt det tuuusen ganger her på bloggen nå! Vi er snart ferdig med oppussingen i stuen og den nye sofaen kommer neste mandag, wii. Men back to the point, her er noen garderobe detaljer.

Dette er kanskje 1/6 av alle klærne mine, mye er ikke i kleskapet fordi det skal vaskes, haha. 

 

Q; Hva synes du?

22.01.2013 Blogg

linkerunde: vil du bli linket?

Jeg setter i gang en ny linkerunde! Jeg linker 3-4 blogger denne gangen tror jeg. Vinnerne blir ikke trukket på random.org, jeg går innom alle bloggene og finner ut hvilke blogger som fortjener mer oppmerksomhet osv. Jeg trekker vinnerne imorgen kveld en gang, så følg med! Vil du bli linket?

 

Q; Vil du bli linket? 

20.01.2013 Blogg

vil du bli dagens blogg?

Da setter jeg i gang en ny runde hvor du kan bli dagens blogg her på bloggen! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar og like facebook siden min HER! Jeg sjekker om du har gjort det. Lykke til!

Gammelt bilde i og med at jeg ikke har noen nye akkurat nå. Men idag skal jeg ta nye bilder ute i det fine været!

 

Q; Vil du bli dagens blogg?

19.01.2013 Blogg

dagens innkjøp

Skinnjakke 499,-  //  Cubus     BH 49,- (salg)  //  Cubus

 

Q; Hva synes du?

18.01.2013 Blogg

dagens blogg

Dagens blogg ble www.isoldeandrea.blogg.no, det er to jenter fra Larvik med like interresser! De er begge 16 år og liker å blogge om hverdag, mote, foto og andre ting de interresserer seg for! Jeg anbefaler en tur innom bloggen deres. De har klare, store og fine bilder i hvert innlegg og blogger stort sett hver dag. De har ett enkelt og greit design som er ryddig og fint. Ta turen innom ved å trykke > HER < eller på bildet ovenfor.

Q; Hva synes du om bloggen deres?

 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2728049/?claim=yvh6f3zzdcm">Follow my blog with Bloglovin</a>

17.01.2013 Blogg

min bakgrunn

Dette er bakgrunnen jeg bruker på pc'en min akkurat nå, hva synes du? Dere kan gjerne ''stjele'' den å bruke den selv også, har ikke noe imot det, haha. Alle bildene er fra weheartit.com. Hvordan er din pc bakgrunn?

 

Q; Hva synes du om min bakgrunn?

17.01.2013 Blogg

vil du bli dagens blogg?

Jeg har tenkt en stund på å sette i gang dagens blogg her på bloggen. Er ikke slik at jeg nødvendigvis har det hver eneste dag fremover men kanskje 2-5 ganger i uken. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar at du er med og selvfølgelig bloggadressen! Vil du bli dagens blogg?


 

Q; Vil du bli dagens blogg?

16.01.2013 Blogg

ebay love

Jeg synes ebay.no/com har veldig mye fint og ikke minst billig. De har sko, klær, vesker,  tekniske produkter og mye mer. Dette har jeg utrolig lyst å bestille da. Hva synes du om ebay.no?

 

Q; Hva synes du?

Q; Hva synes du om ebay.no?

09.01.2013 Blogg

it's time

 

Q; Hva synes du om denne sangen?

06.01.2013 Blogg

linke din blogg?

Nå har jeg bestemt meg for å sette i gang en ny og etterlengtet linkerunde! Legg igjen en kommentar med din eller en blogg du liker så tar jeg turen innom. Jeg linker de fire bloggene jeg synes fortjener det, as simple as that! Lykke til da. 

 

Q; Vil du bli linket?

06.01.2013 Blogg

ny sofa på rommet

Heihei!

Jeg har lenge sett på forskjellige sofaer på nettet og i butikker, men jeg klarer ikke finne en som har riktig farge, størrelse og en grei pris. Men idag så letet jeg gjennom noen nettbutikker og fann noen fine sofaer, noen av de er også sovesofaer. Hvilken synes du jeg skal kjøpe?

1 sovesofa // fra Jysk 3500,-2 skinnsofa // fra jysk 2500,-

3 stoffsofa // fra bohus 3999,-

4 sovesofa // fra bohus 3999,-

5 sovesofa // fra bohus 3999,-6 stoffsofa// fra møbelringen 3995,-

 

Q; Hvilken sofa burde jeg kjøpe?

05.01.2013 Blogg

favoritt musikk

ItaloBrothers // My life is a party

  

Ludacris // Rest of my life

 

Q; Hva synes du om de sangene?

03.01.2013 Blogg

drømme reisemål #1

Mitt drømme reisemål er å reise til hawaii! Jeg har så utrolig lyst til hawaii. Jeg skal til USA skoleåret 2014/2015 og da skal jeg mest sannsynlig til hawaii! Men håper virkelig jeg og kanskje familien min og/eller venner kan reise dit en gang før det. Ahh love it! Hvor drømmer du om å reise?

 

Q; Har du lyst å dra til hawaii?

Q; Hva er ditt drømme reisemål?

17.12.2012 Blogg

blogger jeg leser

16.12.2012 Blogg

before i dieQ; Hva synes du? 

15.12.2012 Blogg

Dream Outfit #5Q; Hva synes du om ukens dream outfit?

13.12.2012 Blogg

linkerunden

Her er bloggene som vant linkerunden denne gang, følg med på bloggen, snart kommer det en blogganbefaling. Ble du linket kanskje?

Charlotte er en jente fra Florø, hvor jeg bor også. Hun blogger om mye forskjellig og har en kjempe fin blogg, besøk den HER.Denne jenten heter Camilla og er også fra Florø, hun tar utrolig fine bilder til bloggen sin og bloggen hennes er verdt å besøke. Bare trykk HERDette er en super fin jente som heter Frida, hun blogger utrolig bra og har mange fine bilder! Besøk bloggen hennes ved å trykke HER eller på bildet over.Therese har hatt bloggen sin utrolig lenge og hun blogger om alt mulig. Hun er utrolig søt og dere kan besøke bloggen hennes ved å trykke HER eller på bildet over.

Tuva tar sykt bra bilder og er en kjempe søt jente som blogger om alt fra antrekk til videoblogger. Hennes blogg finner dere ved å trykke HER eller på bildet over!

 

Julie blogger om livet med kjæresten og mye om trening, mote og mye mer. Denne bloggen er verdt å besøke! Du finner den HER eller ved å trykke på bildet!

 

Q; Hva synes du om bloggene?

Q; Ble du linket?

12.12.2012 Blogg

julens ønsker!

Macbook pro // HER   Sofa // HER   Kamera Objektiv // HER

 
Stud Denim // HER   Linni Jacket // HER   Dixie Boots //  HER   Jeffrey Campbells //  HER   Dr Martens // HER   

 

Acne Skjerf   Palett Nude Tude // HER   Knitted sweater // HER & HER   Cuba shoes // HER & HER

 

Dette er det som står øverst på min ønskeliste i år. Jeg ser gjerne på din ønskeliste også, bare legg igjen linken i kommentarfeltet så sjekker jeg den ut!

 

Q; Hva ønsker du deg til jul?


08.12.2012 Blogg

linkerunde

Meld deg på linkerunden ved å kommenere at du er med og bloggnavnet ditt selvfølgelig! Jeg linker tre blogger. Jeg trekker ikke random, jeg skal innom alle bloggene, de fineste/beste bloggene blir linket. Lykke til!Q; Vil du bli linket?

07.12.2012 Blogg

before i dieRedigert av meg.

 

Q; Hva synes du om bildet?

03.12.2012 Blogg

jeg vil lese din blogg!

Jeg merker jeg trenger mer inspirasjon nå for tiden så legg igjen bloggadressen din så tar jeg meg en tur innom alle bloggene, kanskje du får en ny fast leser? 

 

Q; Trenger du en ny leser?

29.11.2012 Blogg

videoblogg

I denne videon får dere se bilder fra hele 2012 men dette er kanskje bare 1/100 av alle bildene som er tatt i 2012! haha, enjoy og håper dere liker videoen.

 

Stikkord:
07.11.2012 Blogg

favoritter; musikk atm

Dette er de sangene jeg hører mest på da, nå for tiden. Det vil ikke si at jeg trykker på repeat på de sangene hele tiden, jeg hører på mange mange andre sanger også!

25.10.2012 Blogg

instagram

Jeg følger deg på instagram og dere kan gjerne følge meg tilbake om dere vil! Alle de som følger meg tilbake er med i en ''konkurranse'' om å vinne shoutout fra meg, jeg velger ut tre forskjellige brukere! Hva heter du på instagram? jeg heter @sarakvammen.

 

Q; Har du instagram?


24.10.2012 Blogg

vurdere din blogg?

Heihei! Jeg viil vurdere din blogg. Jeg velge ut 2 blogger, alt du trenger å gjøre er å skrive at du er med og bloggnavn selfølgelig! Lykke til :)
Q; Skal jeg vurdere din blogg?

23.10.2012 Blogg

bloggene jeg leser
Anna Edwin  //  Anna Rasmussen  //  Aurora Mohn  //  Erica Mohn  //  Kristine Ullebø  //  Mathilde Walberg  //  Mathilde Haugen  //  Camilla Berg  //  Stina Bakken  //  Linda Haukaas  //  Silje Maria  //  Andrea Badendyck

 

Dette er de bloggene jeg leser hver dag, det er sikkert flere som jeg ikke kommer på i farta! Jeg leser en del blogger hver dag, det er ikke bare de bloggene over jeg er innom, jeg er innom mange andre blogger hver dag også. Hva synes du om desse bloggene?

Q; Hva synes du om desse bloggene?

Q; Hvilke blogger leser du?

22.10.2012 Blogg

linkerunde #2

Her er de tre bloggene som jeg valgte ut denne gangen. Om du vil være med i neste linkerunde må du kommentere i dette innlegget at du er med! Vinnerene kommer i slutten av uken.

Lisa Laugen er en jente fra Levanger som blogger om sitt liv som utvekslingsstudent i spania skoleåret 2012/2013.  Bloggen hennes finner dere HER!

 

Maria Bergheim blogger om sin hverdag og lidenskap for mote. Alle bildene på bloggen hennes er tatt av henne. Bloggen hennes finner dere HER!

 

Kaja Solheim er kun fjorten år gammel og blogger om sin hverdag osv. Hun bruker fritiden sin på hest og venner. Bloggen hennes finner dere HER!

 

Q; Hva synes du om bloggene?

Q; Vil du være med i neste linkerunde?

21.10.2012 Blogg

linkerunde

Skal ha linkerunde igjen! Meld deg på, de tre bloggene jeg like best blir linket på bloggen senere i kveld. Alt du trenger å gjøre er å skrive litt om din blogg og bloggadressen selfølgelig! lykke til.

Noen gamle bilder av meg fra 2011.

 

Delta gjerne på konkurransen om å vinne goodiebag på en verdi fra 100-150 kroner!

Q; Vil du bli linket?


19.10.2012 Blogg

Hvordan få facebook ''lik-knapp'' under hvert innlegg

Noen har spurt meg i det siste hvordan jeg får ''lik-knapp'' fra facebook under innleggene mine, her er forklaringen på det:

1. Det første du gjør er å logge inn på blogg.no selvfølgelig! Når du er kommet inn trykker du på ''oppsett'' som er merket med en rød ring.

 

 

2. Når du er kommet inn på oppsettet kommer du automatisk på generelle instillinger, hvor du blar videre ned til enden av siden.

 

3. Merk av at du ønsker en ''lik-knapp'' fra facebook under hvert innlegg.

4. Lagre instillinger, det er viktig å huske for at endringene skal bli lagret!

 

Håper dere skjønte denne forklaringen, hvis ikke er det bare å spørre meg!

 

Q; Skjønte du forklaringen min?

Q; Fikk du dette til selv?

12.10.2012 Blogg

beklager for dårlig gjesteblogging

Heisann! jeg må virkelig beklage for dårlig med gjesteblogging, men jeg har ikke hatt så veeldig god tid til og blogge alle disse dagene, så beklager for det. Imorgen så kommer sara hjem tror jeg.. så da blir det nok bedre med blogging :-)  Idag så er det jo også fredag, og da er vel planene mine egentlig bare å vere hjemme, alltid koselig og bare vere hjemme på en fredagskveld med god mat, tv programmer osv.. men dere får ha en kjempefin fredag og helg! ♥

- camilla.

Hva skal dere idag?

08.10.2012 Blogg

Gjesteblogging

Hellu dere! denne uken blir det for det meste gjesteblogging siden sara er reist vekk, er forresten camilla som skriver..dere finner bloggen min HER ! :) har faktisk ikke gjesteblogget før så dette kan bli spennende, hahah! Så jeg begynner bare med og si at det blir gjesteblogging til hun er tilbake. Kort innlegg, men kommer nok ett innlegg senere og, får vi håpe! snakkes så lenge da ♥liker dere gjesteblogging?

03.10.2012 Blogg

jeg vurderer din blogg

Tenkte jeg skal ha bloggvurderinger nå, har ikke hatt det på kjempe lenge nå så tenkte det var en fin idè da. Alt du trenger å gjøre er å like facebook siden min på facebook såklart så må du selfølgelig kommentere at du er med og at du har likt siden! Jeg vurdere 3 blogger, blir mest sannsynligvis i helgen en gang, lørdag eller søndag. Trykk HERHERHER for å komme til facebook siden! Vil du at din blogg skal bli vurdert? 

                           

 

Q; Vil du bli vurdert?

02.10.2012 Blogg

jeg vil lese bloggen din

Hei, trenger nye inspirerende blogger å lese, skriv bloggadressen din så tar jeg meg en tur innom din blogg! Q; Vil du at jeg skal lese din blogg?

30.09.2012 Blogg

90210 vs Pretty Little Liars

Beverly Hills 90210 er en av mine favoritt serier akkurat nå, jeg har sett mange serier men denne er totalt verdt å se!

 

Pretty Little Liars er kjempe spennende å se på, jeg liker denne serien utrolig godt. Den er også verdt å se!

 

Q; Hvilken serie liker du best?

Q; Hvilke andre serier liker du?

22.09.2012 Blogg

LINKERUNDE


Noen bilder fra igår og idag. Tatt med iPhone så ikke så bra bilder, men har ikke noen andre atm.

 

Jeg skal linke til fire blogger! Alt du trenger å gjøre er å si at du er med i kommentarfeltet og like facebook fansiden min! Du må også skrive om du har likt siden eller ikke! VIKTIG! Jeg sjekker om du har gjort det eller ikke. Lykke til :)

 

Q; Vil du bli linket?

19.09.2012 Blogg

before i dieQ; Hva synes du?

Q; Hva synes du om ''before i die''?

10.09.2012 Blogg

Lese din blogg?

Trenger flere blogger å lese utenom Erica, Aurora, Anna Edwin, Bettina og alle de topp bloggerene. Så om du har en fin blogg med variert blogging tar jeg gjerne en tur innom! 

Legg igjen en kommentar med din bloggadresse så tar jeg en tur innom og ser hvilke blogger jeg får et bra førsteinntrykk av og blir din nye faste leser. Lykke til!

 

 

Q; Lese din blogg?

09.09.2012 Blogg

viaplay.no

Heihei! Som sikkert mange av dere vet så er viaplay ett slags abbonoment hvor du kan leie filmer å slikt! Nå kan du prøve det i en måned helt gratis også, det er enkelt og billig. Velg mellom populære storfilmer og legendariske klassikere. Tusenvis av titler. Ubegrenset streaming. Som sagt så er det helt gratis for en måned. Du kan også velge mellom forskjellige pakker, det finst tre pakker. Bare TV-pakken, TV+Film pakken og TV+Film+Sport pakken. Viaplay.no er en fin mulighet for de som liker å se mye filmer og dette også veldig billig i tillegg, det er en fin mulighet. Jeg har ikke viaplay som abbonoment, men mange av mine venner har det og er veldig fornøyd og synes det er både billig og bra. Alt trenger ikke være dyrt for å være bra, viaplay er bra og er billig. Test det ut for 30 dager å se hvordan det funker hos deg! Som sagt så koster det 0,- kroner for en måned og teste det. Håper dere som vil prøve viaplay blir veldig fornøyde! 

Jeg bruker bloggerfy.com som sposorer, det er en flott nettside hvor du kan tjene penger på bloggen din og er en fin mulighet til å la bloggen din bli lagt merke til!

 

 

Q; Bruker du viaplay?

Q; Hva synes du om viaplay?

25.08.2012 Blogg

Spørsmålsrunde

Nå vil jeg sette i gang en spørsmålsrunde som jeg bare har ett max 2 ganger her på bloggen! spør meg om alt mulig. Spør meg om ting dere ikke vet om meg og vil vite om meg osv...
Har ingen bilder å legge ut på bloggen atm så slenger bare med ett nokså gammelt bilde av meg..

 

Q; Hva vil du vite? 

23.08.2012 Blogg

It's my birthday!

542420_481168671900182_1581319712_n_large

Heihei, idag har jeg bursdag! Jeg er 16 år nå, og det føles ikke noe annerledes, bortsett fra at nå kan jeg begynne å lærekjøre. Kos! Jeg skal feire sammen med de nærme i familien idag med god mat og kake. Så skal jeg feire sammen med broren min med resten av familien på søndag, gleder meg til å se familien igjen etter denne ''lange'' sommeren. Snakkest senere :)

Får ingen bra bilder, bruker skole pc nå hvor jeg ikke har noen bilder!


 

Q; har du bursdag idag? 

18.08.2012 Blogg

Braaa dag

Igår sov camilla over hos meg, som hun også gjorde fra torsdag til fredag! Det var veldig koselig. Igår samlet vi også en gjeng med venner og møttes hos en venninne av meg, siden skolen begynner snart og vi skillest mange av oss så tenkt vi at det var en god idè. Vi var vell ca 7 stk, ja 7 stk. Og idag så sto vi opp klokken 11, hadde egentlig tenkt å stå opp før men det skjedde selfølgelig ikke, som er veldig dumt i og med at vi snart må begynne å stå opp klokken 7-8. Vi sto opp, stellet oss, spiste frokost og gikk en tur til byen, hvor vi har så mange hærlige butikker! (eller ikke). Jaja, vi har hvertfall Cubus da! Yey. Men der kjøpte jeg hvertfall noen ting som kommer med på innkjøpsvideon min for hele sommer snart! Kommer neste uke. Følg med på bloggen da! Vesken min fra moteshoppen.no er enda ikke kommet og idag er det faktisk 12 dager siden jeg bestilte den, men det er vell pågrunn av mange bestillinger og ferien å sånt!

 

Q; Hva har du gjort igår/idag? 

Q; Har du noen nye innkjøp?

16.08.2012 Blogg

liten oppdateringFint bilde av meg fra instagram da! (sarakvammen heter jeg på instagram) follow meg og jeg follower deg!

 

Heisann. Nå har jeg nettopp stått opp og skal gjøre meg klar til jobb, jeg begynner heldigvis ikke på jobb før klokken 13 idag, så jeg har nokså god tid da! Idag skal jeg forresten på min første fotball trening på sikkert et halvt år ellerno, jeg gleder meg sykt til å begynne igjen, jeg har savnet å spille fotball og da er det bare en ting å gjøre vell? spille fotball! Jah. Vi har treninger tirsdag og torsdag 18.30 og kamper hver mandag, blir spennende. Jeg begynner jo på vidergående skole nå og i tillegg til fotball tre ganger i uken og lekser har jeg nesten ikke tid til jobben min. Men, jeg må nesten bare vente å se hvordan det blir. Det må jeg nesten ja, men nå må jeg stikke! HADE!

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Spiller du fotball?

 

11.08.2012 Blogg

Jeg vil lese diiin blogg!

Den søte fletten en søt kompis laget! Flink!

 

Jeg vil lese din blogg! Legg igjen en kommentar!

Q; Vil du ha flere lesere? 

11.08.2012 Blogg

Følge deg på instagram?

Følg meg på instagram, jeg heter ''sarakvammen''! Så følger jeg deg også. Yess, det var alt!

 

Dette er noen av bildene jeg har på instagram! Følg meg så følger jeg deg!

11.08.2012 Blogg

vinnere av linkerunden!

Lene - Har en utrolig fin blogg som er verdt å ta en tur innom. Hun er super søt og blogger bra! 

Jenny - Jenny er en 13 år gammel jente fra Oslo som nettopp har startet bloggen sin, hun er kjempe søt og har mange fine bilder på bloggen sin!

 

Eva - Hun har hatt bloggen i nesten to måneder og har en utrolig bra klestil, hun er 15 år gammel. Hun har en kjempe fin blogg, sjekk den!

 Erica - Erica er utrolig fin og tar mange bra bilder, hun blogger mye og variert med bilder og videoblogger. Besøk henne!

 

Camilla - Jeg kjenner Camilla kjempe godt, vi er bestevenner og hun er kjempe søt. Hun har en utrolig bra blogg med mange fine bilder, blogger hver dag!


For å komme til bloggene må du trykke på bildene eller navnene jeg har skrevet under bildene.  Håper dere besøker desse søte bloggene. Delta gjerne neste gang, som blir neste uke!

Kanskje noen av dere tror at jeg valgte Camilla sin blogg bare fordi jeg kjenner henne, men vinnerene er trukket ut på random.org!

11.08.2012 Blogg

Nattinnlegg

Chiller med musikk og facebook akkurat nå. Dette er hva jeg hører på nå! Enjoy!

10.08.2012 Blogg

Vinn Macbook Air!!

 

Nå har Madde K.K en konkurranse på sin blogg hvor du kan vinne en Macbook Air, alt du trenger å gjøre er å stemme på dette bildet og kanskje dele det på facebook, kommentere at du er med osv.. Du finner bloggen hennes HER, delta gjerne i konkurransen, har gjort det selv og det er totalt verdt det, spesielt for de som ikke har Macbook.. Bildet er forresten kjempe fint!

http://maddekk.blogg.no

 

Q; Har du tenkt å delta i denne konkurransen?

10.08.2012 Blogg

before I die

582824_488435121185496_341601503_n_large

269634_354575374619439_1330931743_n_large

308981_509477272401605_1030460620_n_large

162903711491036534_kbb8yynk_f_large

162903711490999713_26x9mus2_f_large

118078821449983275_se0elfxp_f_large

32017847320506796_uicyzlyk_f_large

32017847320506691_solztekg_f_large

18295942205885869_fyu63qwk_f_large

32017847320506721_mr4cs71g_f_large

5207355788797326_jkwpqvcm_f_large

32017847320506733_yqqjfd5r_f_large

564277_433466086664779_2091777162_n_large

525651_431566000188121_1894598762_n_large

482039_404152279643320_2042314568_n_large

303140_212546302145901_1808582724_n_large

297266_212545848812613_1936539701_n_large

423859_276754145726622_766167949_n_large

405268_396009093786830_1525662467_n_large

 

Q; Hva synes du om before i die bilder? Liker du de?

10.08.2012 Blogg

Linke til din blogg!

Jeg trekker 5 heldige blogger som skal bli linket imorgen! Du har fortsatt tid til å melde deg på konkurransen! Trykk HER! LYKKE TIL!

Har nettopp stått opp, har spist, skal sminke meg så drar jeg og søskenbarnet mitt til Måløy (by) å ser litt i butikker og møte venner. Dette skal bli koselig! 

 

Følte for å ta med dette kreative gamle bilde av meg. (Øyenbrynene mine var jo helt syyyke her, hehe)

 

Q; Har du noen planer for dagen?

09.08.2012 Blogg

PAKKERR I POSTEN

 

Tannbleking fra SmileAway  > LINK TIL SIDEN <

Skjerf fra Wenus  > LINK TIL SIDEN <

 

Jeg kan legge ut bedre bilder etter helgen! Jeg reiser idag, til en liten plass som heter Måløy, 2 timer fra hjemme. Snakkest!

 

Q; Hva synes du?

 

 

09.08.2012 Blogg

Linke til din blogg?

Jeg skal linke til 5 blogger, vil du at din blogg skal bli linket? Lik facebook siden min og skriv at du er med så er du automatisk med i konkurransen!!

Jeg følger med om dere liker facebook siden, det er ikke så vanskelig å gjøre vell? Bare trykk HER! 

 Q; Vil du at din blogg skal bli linket? 

08.08.2012 Blogg

Innkjøpsvideo VS Innkjøpsbilder

Idag dro jeg å mamma til Førde som er ca. 45 minutter fra hvor jeg bor. Vi shoppet faktisk en del, jeg kjøpte en del på H&M og en ting på Vero Moda. Så jeg lurte på om dere vil at jeg skal vise dere hva jeg kjøpte på video eller med bilder! Det skal dere få bestemme tenkte jeg, så ser jeg hva de fleste vil. Snakkest!

 

Slenger med ett bilde fra photoshooten. 

 

Q; Innkjøpsvideo eller innkjøpsbilder? 

08.08.2012 Blogg

Upgrade your facebook

Jeg har oppgradert min ''logg inn'' side på facebook, du kan velge farger og bakgrunnsbilde selv. Det er kjempe kult!

07.08.2012 Blogg

BESTILT
Nå har jeg nettopp bestilt denne nydelige vesken fra moteshoppen.no. Den er så sykt fin!

 

Q; Hva synes du om vesken?

Q; Har du en slik veske?

05.08.2012 Blogg

Before and After

Her er rommet mitt før og etter jeg ryddet og fikset litt. Hva synes dere? 

 

Q; Hva synes du? 

04.08.2012 Blogg

Byen next

Jeg har nettopp stelt meg og er klar til å gå en tur til byen å se litt hva som skjer og kanskje kjøpe noen nye sko! :) 

INNKJØPS VIDEO FRA HELE SOMMER KOMMER I KVELD EN GANG! PROMISE :)

 
 

 

Q; Hva skal du i dag?

04.08.2012 Blogg

Konkurranse; vinn Jeffrey Campbell

Jeg er meldt på i konkurransen på intime.blogg.no sin blogg, hvor du kan vinne Jeffrey Campell sko fra nelly.com. Meld deg på du også, trykk HER for å melde deg på konkurransen hennes!

Har tenkt å kjøpe desse skoene egentlig, så hadde bare vært utrolig gøy om jeg hadde vunnet de i stedet for å kjøpe de selv da. 

 

Q; Skal du melde deg på?

03.08.2012 Blogg

Sminkefri dag

Dere har vell aldri sett meg uten sminke, her er jeg omtrent nydusjet og helt sminkefri! Bildet er tatt med iphon så er ikke den beste kvaliteten å få på ett bilde, men sånn ser jeg hvertfall ut uten sminke.

 

Q; Hva synes du?

Q; Bruker du sminke?

Q; Sminke eller ikke sminke?

03.08.2012 Blogg

Teenager Post

 

Q; Liker du Teenager Post?

01.08.2012 Blogg

HomeHomeHome

Idag skal jeg reise hjem, klokken halv 5 reiser jeg. Jeg er ikke hjemme før 23.00 i kveld eller noe sånt. Video om innkjøp fra sommeren hittil kommer i morgen! Snakkest.

 

30.07.2012 Blogg

Oops. But back soon!

Heiheiheihei. Jeg som trodde sommeren skulle gå utpå å blogge mye, hehe. Hva skal jeg si? oooops. Jeg har vært veldig opptatt den siste måneden egentlig, 4 juli reiste jeg til Tyrkia og var der i 2 uker, da jeg kom hjem var jeg bare hjemme onsdag til fredag, jeg kom hjem onsdag fra Tyrkia. Så kom jeg hjem søndag og reiste til Oslo mandags morgen og har vært vekke siden det, i sverige, lillehammer og nå er jeg en plass som heter Dønfoss Camping med søskenbarn, tante og onkel. Jeg er usikker på når jeg skal hjem igjen, men NÅR jeg kommer hjem skal jeg ha videoblogg om hva jeg har gjort og hvordan jeg har hatt det hittil i sommer, hva jeg har kjøpt å sånt. Yeeey. Gled dere, siden det blir min første ordentlige videoblogg. Bloggen er 1 år, 2 måneder og 13 dager tror jeg, noe sånt hvertfall... Og jeg har ennå ikke hatt EN eneste videoblogg, vet det er dårlig av meg, men nå kommer det jo en snart, i hope. Nei, jeg mener det. Kjedelig innlegg? hmmm.....

Dette bildet er tatt lørdagen etter jeg kom hjem. Savner flettene... tok flettene ut for 3 dager siden eller noe. 

 

 

Q; Hva har du gjort i sommer hittil? 

10.07.2012 Blogg

Tyrkia - mojhito

Nå sitter jeg i baren med en god mojhito drink! Og facebook. Just letting you know. I morgen skal jeg på stranden å kjøre vann scooter i think, gleder meg. Snakkest :)

 

 

Q; Hva har du gjort idag? 

10.07.2012 Blogg

Lykkerus - Jeg kom inn!!

YEEEESS!!!!

Nå har jeg nettopp sjekket vigo.no hvor jeg fikk vite hvilken linje jeg kom inn på, guess what, jeg kom inn på mitt første valg som var helse og sosial da. Jeg er så glad akkurat nå, sol, varme, bading, shopping og i tillegg mitt første valg på skole. Got to love life. 

 

 

Q; Skal du på VGS til høsten? 

Q; Hvilken linje skal du gå på?

03.07.2012 Blogg

Make-up doll

Jeg kjedet meg noe så ekstremt så jeg bestemte meg for å sminke meg bare sånn helt tilfeldig, med farger, blusher, mascara og pudder å sånt. Ble kjempe braaaa!! hehe.

Hva synes du da?Q; Hva synes du?

03.07.2012 Blogg

Here i come ++

Akkurat nå sitter jeg i senga og tenker på om det er noe mer jeg trenger å pakke, for i morgen REISER JEG TIL TYRKIA!! Jeg gleder meg sykt mye nå, vil bare reise akkurat NÅ med en gang. Heldigvis er det bare noen timer til vi reiser nå da, vi reiser i morgen tidlig klokken 10, vi kjører til Bergen så skal vi til Åsane tror jeg og spise å litt sånt før vi drar til flyplassen. På flyplassen blir det sikkert mye venting, gruer meg litt til det da, for jeg er en person som ikke har tålmodighet i det hele tatt, hater å vente. Nå tror jeg at jeg skal rydde rommet mitt, så slepper jeg å komme hjem til rotete rom, det er ikke spesielt gøy. 

Jeg lurer på om noen av dere har noen spørsmål om meg, bloggen eller noe sånt? Da er det bare å skrive de spørsmålene i dette innlegget her så svarer jeg i kveld i ett nytt innlegg. Ask me anything!

 

 

Q; Noe du lurer på?

02.07.2012 Blogg

My summer plans

I sommer skal jeg ikke så mye forskjellig egentlig, jeg skal på en ''stor'' tur, så blir det bare små turer ellers. 

Jeg har helt sikkert ikke skrevet opp alle stedene jeg skal, men det blir sikkert små turer med bobilen også, så jeg vet jo ikke hvor vi skal med den ennå da.

 

Dette er hvor jeg skal:

Jeg skal til Tyrkia, i byen Kemer på dette hotellet.

 

Så skal jeg mest sannsynlig til Sverige med bobilen.

 

Jeg skal også til Oslo, kanskje til Tusenfryd. Har sykt lyst da, for jeg er så glad i karuseller å sånt.

 

Og jeg skal på hytten på Askerova. (ingen av de husene er hyttene mine)

 

Så skal jeg helt sikkert på Reed Camping

 

Q; Hva er dine sommer planer?

01.07.2012 Blogg

Only 3 days

Heihei, idag er det søndag og vi er fortsatt i Loen. Vi skal snart begynne på hjemreisen da, eller vi skal innom Reed Camping idag også, tror vi skal bade ellerno. Jaja, om bare 3 dager så reiser jeg til Bergen og videre derfra til Tyrkia. Jeg gleder meg sykt mye nå, har reisefeber til tusen. Jeg kommer til å blogge litt når jeg er der nede tror jeg, men er ikke sånn at jeg blogger hver dag og flere ganger om dagen tror jeg. Men kanskje jeg legger ut litt bilder fra dagene sånn at dere får se hvordan det er der nede og hvordan jeg har det. Og om det er noen andre som skal til Tyrkia når jeg skal, si gjerne ifra. Jeg reiser onsdag klokken halv 7 på kvelden og jeg skal til Kemer i Tyrkia. 

Jeg legger ut ett bilde av bobilen vår senere i kveld eller noe. HADE!

 

Random bilde fra instagram.

 

Q; Hva skal du idag? 

Q; Skal du til Tyrkia? Når?

30.06.2012 Blogg

Bobil tur

Nå er vi kommet frem til Loen, kom frem klokken 00.30 i går natt ca. Ble veldig sent men det var jo mest fordi vi bestemte at vi ville stoppe på en annen plass som heter Reed, det er en campingplass der hvor jeg har familie, så vi besøkte de sånn at de fikk se bobilen. Idag, faktisk nå snart skal vi på butikken og kjøpe noe som vi skal ha til middag senere å sånt. Kanskje jeg får blogget litt senere, får se. Men snakkest senere da!

 

Bildet er av meg og Camilla når vi var i bursdag. 

 

Q; Hva skal du idag?

 

29.06.2012 Blogg

Hade

Nå har jeg endelig blitt ferdig med pakkingen og er klar til å reise en time til førde for å se bobilen vi har kjøpt, vi skal nemlig på tur med den denne helgen. Så tar vi turen videre til Stryn, når jeg skriver ''vi'' så mener jeg mamma, pappa, meg og camilla. Tror kanskje vi skal besøke mormoren min i Loen også, det er utrolig fint i Loen synes jeg. Men nå må jeg nesten gå for jeg må egentlig finne fram de siste små tingene før jeg reiser. Vi reiser om ca. en halv time nå. HADE!

Jeg får forresten ikke blogget nå de neste dagene, eller det er jo bare til søndag, kan hende jeg får mobilblogget noen ganger. 

 

Q; Hva skal du i helgen?

28.06.2012 Blogg

I forgot it ++

Nå har jeg sagt at jeg skulle legge ut en videoblogg om innkjøpene mine fra Bergen, nå er det torsdag og jeg har ennå ikke fått gjort det! Jeg skal prøve å få gjort det idag. Nå snart skal jeg fatisk på jobb, dette er siste gangen jeg skal på jobb før august igjen, blir deilig å ikke måtte stå opp å tenke at man skal på jobb. For dere som ikke vet hvor jeg skal i sommer så skal jeg skrive ett nytt innlegg senere om det! Da kan dere gjerne kommentere innlegget å si hvor dere skal i sommer, hvis dere har lyst til det da. Senere skal jeg i bursdag forresten, blir sikkert kjempe koselig. Jeg legger ut bilder etter bursdagen som er ferdig klokken 23. Men nå må jeg stelle meg og komme meg på jobb til klokken 12. Snakkest dere.

 Fant ett gammelt bilde av meg selv når jeg lette gjennom alle bilde mappene mine, haha.

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Synes om bildet?

26.06.2012 Blogg

Jobb Jobb Jobb

Nå er klokken litt over åtte og jeg er ikke så veldig trøtt men litt. Jeg har nettopp sminket meg og gjort meg klar for noen herlige timer på jobb, hehe. Senere tror jeg at jeg skal på europris å kjøpe nytt telt, hahaha, vi har nemlig ikke telt lenger, ble ødlagt forige sommer tror jeg. Dette var egentlig bare ett kort innlegg for å si hva jeg skal og får bare å blogge litt så tidlig. Vi snakkest senere og i kveld forhåpentligvis kommer videobloggen om innkjøpene mine i Bergen forige uke! Følg med på bloggen litt senere så tror jeg at jeg skal få det gjort. Snakkest!

 

 

Q; Hva skal du idag?

Q: Har du jobb?

25.06.2012 Blogg

Days like this

Idag har jeg vært på jobb, var ikke så lenge egentlig, 1 time eller noe. Så gikk jeg sammen med mamma å tok sol, jeg fikk DET skille, ganske bra ikke sant? haha. Imorgen skal jeg på jobb igjen og det skal jeg på torsdag også, så har jeg friii helt til august! Deilig. På Onsdag neste uke tar jeg turen til Tyrkia som sikkert blir veldig koselig. Nå tror jeg at jeg skal se en film slik at jeg sovner litt tidliger i natt enn i går. Snakkest!

 

Bilde er fra idag.

 

Q; Hva har du gjort idag? 

Q; Hva skal du imorgen? 

25.06.2012 Blogg

Jeg vil lese DIN blogg!

Jeg har fortsatt lyst på flere blogger å lese :) Så kommenter noe hyggelig så tar jeg en tur innom DIN blogg!

 

Q; Trenger du en fast leser?

 

24.06.2012 Blogg

Lese din blogg

Nå har jeg nettopp kommet meg hjem fra en lang båttur fra Bergen, ble forsinket igjen... Når vi skulle til Bergen på tirsdag så ble vi forsinket over 1 time og nå en halv time. Jeg har akkurat pakket ut av kofferten og det føles ganske deilig å være hjemme igjen nå, men ikke fullt så deilig å vite at man må opp tidlig imorgen for å gå på jobb. Heldigvis er det ikke så veldig tidlig da, begynner klokken 11 på jobb. 

 

Forresten så vil jeg finne flere kjekke blogger som jeg vil lese, garanterer ikke at jeg kommer til å lese alle, men de jeg synes ser kjekke ut å lese!

 

 

Q; Hva har du gjort idag?

24.06.2012 Blogg

Summer days

Idag reiser jeg hjem fra Bergen klokken 16.30 med båten. Jeg gleder meg til å komme hjem igjen til familie og venner, men det har vært utrolig koselig her i Bergen med Camilla også. Vi har shoppet nesten hver dag og vært på bowling og kino, vi har fått gjort sykt mye gøy. Jeg er bra fornøyd med denne uken. Borte bra men hjemme best, haha.

Denne uken får vi faktisk bobilen vår, vi har kjøpt bobil som er fra Frankrike og den kom til Førde på fredag som var. Den er helt ny og ganske stor, gleder meg sykt mye til den kommer, på torsdag eller fredag. Jeg kommer helt sikkert til å legge ut bilder av den når den kommer. Vi skal på tur med bobilen den helgen vi får den også, blir koselig.

 

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Har du bobil?

22.06.2012 Blogg

Vil du bli helgens blogg?

Om du har lyst å bli helgens blogg, kommenter at du vil det og hvorfor du vil og  fortjener det!

 

 Fint bilde av meg :) heheheheh

 

Q; Vil du bli helgens blogg?

19.06.2012 Blogg

I will follow you

Følg meg på facebook og om dere har en facebook side så følger jeg dere også! Enkelt og veldig greit, right? yeeah. 

Bare skriv en link til deres facebook side!

 

 

Q; Har du en facebook-blogg side? 

18.06.2012 Blogg

Ny header!

Ny header nå, gratulerer Therese som vant konkurransen med å lage en kjempe fin header til meg! Bloggen hennes finner dere HER

 
Q; Hva synes du om headeren? 

16.06.2012 Blogg

The start of summer - Photos


 

 

Q; Synes om bildene? 

 

 
12.06.2012 Blogg

Normalt

Normal samtale med camilla! Bloggen til camilla.

 

hahahhaha! (verste av alt er at ho faktisk gjør sånt!)

 

Q; Hva skal du idag?

 

 
11.06.2012 Blogg

last trip

Heia, jeg har nettopp kommet hjem fra skolen, skal pakke til den siste klasseturen med denne klassen for alltid! Da vi begynte i åttende var alle små og kjente ikke hverandre så godt, noen hvertfall. Nå i tiende kjenner alle hverandre, alle snakker sammen, men jeg gleder meg til å gå videre, begynne på vidergående, så blir det mest sannsynlig USA neste år, eller i så fall vist ikke det blir noe av, blir det Bergen eller Oslo!

 

Dette var i åttende klasse! (Jeg er jenta med knall rød jakke, fin ass!)

 

Dette er nå, i tiende klasse! (Jeg er hun på tredje rekke, helt til venstre, med stripe genser. Fin ass!)

 

Q; Ser du forskjell? 

 

 
06.06.2012 Blogg

INSTAGRAM

Heihei, for alle dere som har instagram og er aktive skriv hva dere heter på instagram i kommentar feltet, så følger jeg dere! Men, på en betingelse, følg meg tilbake! Jeg trykker ''unfollow'' eller noe om jeg ser at dere ikke følger meg. 

 

 

Jaja. 

 

Q; Har du instagram?

 

 
06.06.2012 Blogg

Bobil, maybe? hehe

Da stikker jeg til førde, for å prøvekjøre en bobil! haha. Vi skal nemlig kanskje kjøpe bobil, om det blir, så legger jeg ut bilder fortest mulig! Camilla blir med, så blir sikkert morsomt. 

Og når jeg kommer hjem igjen er det fullt kjør med eksamen igjen, lol. HADE!

 Fint bilde, kødda.

 

Q;Hva skal du idag?

 
06.06.2012 Blogg

My summer

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hvor jeg skal i sommer og hvem jeg reiser med de forskjellige stedene. 

Jeg skal til:

 • Tyrkia
 • Bergen
 • Hytta
 • Oslo (kanskje)

 

Så skal jeg også på forskjellige andre små turer sikkert, med venner og kanskje med tanter, onkler og familie generelt. 

 

TYRKIA: Jeg kal til Kemer, som er en by i Tyrkia, sist jeg var i tyrkia (2010) var jeg i nærheten av Alanya.  For å se på hotellet kan dere trykke HER

Her er hotellet jeg skal være: 

 

Leiligheter Türkiz - Bilde 1

 

Q; Hva skal du i sommer?

 

 
 


05.06.2012 Blogg

Jeg følger deg!


Jeg følger deg om du følger meg! 

 

Kommenter og si at du er med og lik facebook siden min, trykk HER så kommer du til facebook siden min!

 

 


05.06.2012 Blogg

Vinner av Foto Konkurranse

Vinnerene ble trekt på random.org, så det ble helt tilfeldig! 

 

Vinner av bilde nr. 1 ble Camilla, http://camillasliife.blogg.no/. Gratulerer!

Vinner av bilde nr. 2 ble Silje, http://engsiphoto.blogg.no/. Gratulerer!

 

Bilde nr. 1 var epler: 

 

Bilde nr. 2 var godteri (generelt) Alle som svarte noe med godteri ble med i trekningen på å vinne.

 

 Q; Spørsmål om konkurransen? 

 

 


05.06.2012 Blogg

EKSAMEN

Idag sto jeg opp i spenning om hva jeg kom til å få som fag og oppgave i muntlig eksamen, jeg gledet meg på en måte til å få vite hva jeg kom opp i, men ikke så mye til jobbingen, men heldigvis har vi nå to dager å gjøre klar en muntlig presentasjon for matematikk læreren vår og en sensor fra førde. Jeg og Rikke som er min eksamenspartner ,kom altså opp i matematikk.. Klassen kunne komme opp i RLE, Naturfag og Matematikk. RLE var det faget jeg ville egentlig komme opp i, men men. Da jeg trakk oppgaven fikk jeg egentlig en følelse inne meg at dette kommer ikke til å bli så vanskelig som jeg først trodde. Vi fikk oppgave om Kantinedrift ved skolen. Jeg gikk rundt å så på hva de andre i klassen som kom opp i matte fikk, og da tenkte jeg, vi har jo det lettest, hvertfall de lettest for oss, siden jeg bare har 3 i matte, jeg vet det ikke er så bra.. 

Etter vi fikk oppgaven gikk vi på kafe og spiste lunsj og nå sitter vi hjemme hos meg og skal begynne med oppgaven sånn skikkelig. 

 
Tommel opp for Eksamen og Web Cam kvalitet!

 

 

Q; Har du eksamen? I så fall hva kom du opp i?

 

 

04.06.2012 Blogg

FOTO KONKURRANSE

Finn ut hva bildene viser, jeg trekker en vinner for vært bilde. Men du må selfølgelig ha rett svar for å vinne, bruker random.org når vinnerene skal kårest. 

Konkurranse avslutter i morgen en gang på ettermiddagen eller noe. Premien er 5 kommentarer.

 

 Hva viser dette bildet?

 


Hva viser dette bildet?

 

Q; Klarer du å se hva bildene viser?

 

 
 

 

04.06.2012 Blogg

Slapp skoledag

Idag har vi hatt kunst og handtverk i de tre første timene, var ganske chill men ikke en fullt så chill vikar lærer, kind of bitchi. Vi vasket hyller og skap og sorterte tingene vi har laget gjennom året. Akkurat nå har vi friminutt og det er som vanlig max bråk rundt meg, hehe. Vi har sett film i to timer nå, «Sara's nøkkel» en film om 2-verdenskrig. Og vi skal fortsette å se filmen ferdig i neste time som begynner nå, haha.

Etter skolen blir jeg med camilla hjem, hun som har bloggen www.camillasliife.blogg.no.

Snakkest senere, og følg med på bloggen senere, blir en fotokonkurranse senere!

-SARA

03.06.2012 Blogg

BLOGGVURDERING - ble det deg?

Gratulerer Malene Askland! Det ble deg denne gangen, men hvem blir det neste uke? Følg med på bloggen min og kanskje blir det din blogg som blir vurdert neste gang.

(fikk ikke bilde større)

 

Første Inntrykk: 

Mitt første inntrykk av bloggen til Malin var ryddig og fine farger.

 

Design: 

Designe hennes er veldig enkelt men samtidig utrolig søtt og lyse farger er bra nå når det nærmer seg sommer! 

Karakter: 5


Header:

Headeren er helt grei, men jeg liker bedre headere hvor man har bilder av seg selv slik at leserene og de som besøker deg kan se hvem du er. Men det er jo forskjellig hva man vil ha som en header. Men headeren er kjempe fin til å ikke være ''personlig'' på en måte! haha.

Karakter: 4


Skrivemåte:

Hun skriver utrolig bra synes jeg, det er sånn at jeg har lyst til å lese bloggen hennes, fordi hun skriver på en måte slik at alle skjønner hva hun mener og vil si. Det som er veldig positivt er at hun ikke bruker smileys midt i teksten når hun skriver, det gjør til at innleggene hennes ser mye mer ryddig og profosjonellt ut, loveit. 

Karakter: 6


Innhold på bloggen:

Malin skriver variert om ting hun liker og ikke liker og ikke bare om hverdagen. Hun bruker videoer og bilder slik at bloggen blir mer interresant, det gjør også til at flere vil lese bloggen. Når man bruker videoer og bilder (selv om jeg ikke er like flink til å bruke videoer) viser man leserene at man bryr seg om hva vi skriver om, at vi ikke bare skriver for å skrive men faktisk legger interresse i det vi gjør og legger gjerne til ett bilde eller en musikkvideo eller en video av seg selv, venner eller noe annet. Utrolig bra av hun!

Karakter: 6


Tips til å gjøre bloggen bedre:

Kanskje legge til en sidemeny hvor du har ett bilde av deg selv og står litt fakta om deg selv. Ikke noe kjempe viktig men bare ett lite tips. 

 

Helhets karakter: 5+

 

Q: Hva synes du om bloggvurderingen min? (positivt og negativt)

 

 
03.06.2012 Blogg

Need your help!

Jeg har ennå ikke lagt ut må gjøre videoen min, problemet var at vi laget en video hvor vi gjorde de ''inne'' tingene først, men jeg klarte å slette filmen... Så nå må jeg lage videoen på nytt, men det passer egentlig litt bra for jeg hadde ikke fått lagt ut filmen før uansett for jeg har ett problem, jeg trenger ett program hvor jeg kan redigere videoene mine. Så om du vet om noen programmer jeg kan laste ned gratis fra internett, let me know!

 

HAPPY MOMENTS! 

 

Q; Hvilket program skal jeg laste ned når jeg skal redigere videoene mine? 

 

 
 

 

02.06.2012 Blogg

Trenger du lesere?

Jeg vet at jeg ikke har blogget på utroooolig lenge, men jeg mistet rett og slett lysten til å blogge. Men jeg har tenkt å blogge fremover nå en stund så får vi se hvordan det går. Dette er ikke så interresant så derfor har jeg tenkt å skrive litt om ett annet tema som jeg VET at dere kommer til å like!

 
 

Trenger du flere lesere? Det gjør jeg også! Jeg vil gjerne lese din blogg, men hva får jeg igjen for det? Så jeg vil spørre dere som vil at jeg skal lese deres blogg, vil dere lese min blogg også da? 

Om dere som vil det blir med på det så legg igjen en kommentar hvor du skriver noe lignende som dette ''Jeg blir gjerne med på at du leser min blogg og jeg leser din'' eller ''Følger du meg, følger jeg deg''. Håper dere skjønner hva jeg mener!

I need more readers and I need more to read.

 

Q;Trenger du lesere?

 

 
07.05.2012 Blogg

VS

Hvilken kjole er finest? Den hvite eller den rosa? 

FESTKJOLER - ELISE RYAN / BANDEAU BEAUTY DRESS - NELLY.COM

 

Q; Hvilken kjole er finest?

 

  

06.05.2012 Blogg

Svar på spørsmålsrunde

Ble ikke på noe video denne gangen, sorry. Neste gang blir det video! 

 

Favoritt genser? 

 

 

Favoritt bukse? 

Jeg har ikke bilde av den, kan ikke ta bilder med den heller for den buksen er i vask. Jeg kan legge ut bilde senere en gang.

 

Kan du vise alle skoene dine?

Det kunne jeg ha gjort, jeg venter på å få en skohylle på rommet mitt så jeg kan heller gjør det når jeg har fått den og alle skoene på plass!

 

Har du kjæreste? 

Nei, har ikke kjæreste nå. 

 

Favoritt sang? 

Favoritt sangen min akkurat nå er: Whistle - Flo Rida.

 

Hvor mye var snittet ditt på?

Snittet mitt dette halvåret vet jeg ikke ennå, men til jul hadde jeg 3.9 i snitt.

 

Hva synest du om meg? 

Du er snill og utrolig søt. Ikke minst så er du en herlig person og en god venn.

 

Hvem er bestevennene dine?

Jeg har egentlig bare en bestevenn, det er Solveig som bor i Haugesund. Selv om jeg ikke ser hun ofte så er jeg utrolig glad i hun og vet at jeg kan stole på hun, jeg vil alltid være der for henne uansett. Men jeg har mange gode venner, noen er jeg med mye og noen litt mindre.

 

Hva er favoritt fargen din?

Favoritt fargen min er turkis.

 

Hva er favoritt faget ditt på skolen?

Favoritt faget mitt på skolen må være gym og RLE.

 

Hva er den dårligste og beste karakteren din?

Dårligste: 3

Beste: 6

 

Hvorfor blogger du?

Jeg blogger fordi jeg liker å dele ting om hverdagen min og ting jeg liker og ikke liker. Det er gøy å ha noe å gjøre uten om skole, selv om jeg ikke blogger hele tiden så liker jeg det like mye uansett. 

 

Hvem er dine bestevenner og hvem er dine venner?

Jeg har svart på hvem som er min bestevenn. Jeg har mange venner så orker ikke ramse opp alle. 

 

Katt VS Hund?

Hund selfølgelig. En hund kan du kose med hele tiden, gå tur med, ha med deg når du reiser eller på små turer. Men en katt gjør som den vil. 

 

Converse VS Balerina? 

Jeg går ut ifra at personen mente sko. Det er converse, jeg er mer den avslappende jenta som heller går med jeans, genser og converse enn å gå med kjole og balerina sko for å si det sånn. Men elsker å pynte meg når jeg skal noe spesielt. 

 

Liker du blondt hår?

Ja, jeg liker blondt hår. Har prøvd 2 ganger å farge håret blondt, første gangen ble det ingen forskjell, så da prøvde jeg ett annet merke andre gangen og da ble det selfølgelig en blanding av gult og oransje. 

 

Status akkurat nå? 

Jeg er singel.

 

Hvor mange kjærester har du hatt? 

Jeg har hatt 6 kjærester, men to av de var mer ett seriøst forhold. Men holder meg litt unna for tiden, venter heller til jeg finner den perfekte.

 

Hvem er du mest glad i av alle? 

Rart spørsmål. Har ikke noe særlig kontakt med noen av de nå. 

 

Hvem er ditt idol?

Mitt idol er Brooke Davis i One Tree Hill, og med det mener jeg personen hun spiller der, ikke Sophia Bush som hun heter i virkeligheten. Jeg drømmer om å bli designer som hun, og det skal jeg satse på. Flytter mest sannsynlig til USA andre skoleåret på vidergående, skal gå ett år her hjemme så er det off to USA. 

 

Hvem ønsker du å henge mer med av vennene dine?

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg skal svare på det, dere vet ikke hvem vennene mine er så er jo bare rart å si noen navn når dere ikke vet hvem de er uansett.

 

Liker du kake? 

Jah. Hvem liker ikke kake? 

 

Hvilket kamera bruker du?

Jeg har skrevet ett helt innlegg om det kamera jeg bruker da, det er Nikon D3100.

 

Hvilken klasse går du i? Og hvilken ungdomsskole?

Jeg går siste året på ungdomsskolen, 10-ende. Jeg går på Florø ungdomsskole.

 

Er brun egentlig din hårfarge?

Brun er min hårfarge ja, men har egentlig mye lysere brunfarge enn det jeg har nå.

 

Har du hatt sex? 

Ingen kommentar.

 

Hvor får du inspirasjon fra? 

Jeg får inspirasjon fra weheartit.com og fra hverdagen, ting jeg ser og gjør. Men får også mye inspirasjon fra andre blogger jeg leser.

 

Topp 5 bloggere?

Jeg har noen blogger jeg liker ganske godt da. 

http://withgrace.blogg.no/ 

http://tcmn.blogg.no/

http://styleconnection.blogg.no/

http://fashioncam.blogg.no/

http://emmahug.blogg.no/

 

Sommer VS Vår? 

SOMMER!

 

Sommer VS Høst?

SOMMER!

 

Hva skal du i sommer? 

I sommer skal jeg til Tyrkia, så skal jeg sikkert på hytta, besøke slektninger rundt om i Norge og sikkert mange småturer.

 

 

 

01.05.2012 Blogg

Spørsmålsrunde

Det er sikkert mye dere ikke vet om meg så derfor tenkte jeg at jeg skulle ha en spørsmålsrunde. Spør om hva du vil! 

Kanskje svarer jeg på spørsmålene i en video, ikke helt bestemt ennå, men får se hvordan det blir. Svarene kommer sikkert i løpet av uken. 

 

 

SPØR OM DET DU VIL! OM MEG OG BLOGGEN.

 

 
01.05.2012 Blogg

My Camera; love it!

Tenkte jeg skulle skrive ett lite innlegg om hvilket kamera jeg bruker og litt hvordan det er. Det er Nikon D3100 jeg har, det er ett kamera som er ganske lett å bruke synes jeg. Det er lett å innstille det slik du vil ha det og tar bra og fine bilder. Jeg er veldig fornøyd med kamera mitt, har snart hatt det i ett år faktisk. 

 

Nikon D3100

 

Nå har jeg forresten registrert meg på <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/6e4c95141ba64e386c462331c4dcc50afb6ccba2">Bloggurat</a>. 

 

Q: Hvilket kamera har du?

 

 
 

01.05.2012 Blogg

Like or Dislike?

Tumblr_m32rcdeptx1rtfrfyo1_500_large419240_10150570605043720_214313598719_9042189_1186518296_n_large523090_419677814717604_186566964695358_88879947_1078248275_n_largeContent_large264714_157264147675782_114982095237321_353763_2071442_n_largeContent_large396915_327114557329519_240003872707255_1021866_1626236766_n_largeTumblr_m33lvhsshq1qa6irdo1_500_large

 

Bildene er fra weheartit.com.

 

Q: Like or Dislike?

 
30.04.2012 Blogg

Vil du ha en fast leser?

Jeg har ikke så mange blogger som jeg leser fast, men vil gjerne finne noen som jeg kan lese fast. Kommenter hva du synest om bloggen min så skal jeg gå innom din blogg og kanskje kommentere litt også, jeg skriver sammen med kommentaren om jeg kommer til å lese bloggen din fast! Så stjel min lyst til å bli fast leser på din blogg.

 

 

 

Q: Vil du ha en fast leser?

 
29.04.2012 Blogg

A day with happines

Idag har jeg vært i konfirmasjon til søskenbarnet mitt Camilla, jeg tok en del bilder idag, over 300 bilder.. 

 


Ellers idag har jeg vært å sjekket topplisten her i min lille by Flora, og jeg ligger faktisk på 2 plass og jeg begynte å blogge igjen for 2-3 dager siden så det var litt gøy.

 

 Q:Hva har gjort idag?

Q:Ligger du på noen toppliste? 

 


28.04.2012 Blogg

Luke Mitchel VS Ian Somerhalder

Luke Mitchel: Er med i Home and Away og H2O og er bare super deilig og utrolig kjekk! 

Ian Somerhalder: Er med i The Vanpire Diaries, er den hotteste der!

 

                                                      Luke Mitchel                                                        

 

                                                   Ian Somerhalder                                                   

 

 

Q: Hvem synes du er kjekkest og deiligest? 

 

 28.04.2012 Blogg

Bloggen din?

Jeg vil lese flere blogger og liker at det er blogger som ikke er på noen toppliste eller noe også! Det er gøy å lese om livene til andre som jeg ikke kjenner og kanskje bli kjent med personen.

Så skriv din blogg i kommentarfeltet så leser jeg og kanskje legger jeg igjen noen kommentarer.

 

 

Q: Hva er din blogg?

 
22.03.2012 Blogg

Skal jeg begynne igjen?

Nå er det sykt lenge siden jeg har blogget, er ikke det at jeg ikke liker det, er bare så sykt stress noen ganger. Og av og til trenger man en pause fra bloggingen. Jeg lurer på om dere vil at jeg skal begynne med bloggingen igjen eller ikke.

Jeg gidder ikke begynne om det er få som vil at jeg skal begynne igjen så det er deres valg! 

Kommenter så ser jeg hva jeg gjør.

 
 

Q: Skal jeg begynne å blogge igjen? 

 
06.12.2011 Blogg

Like or Dislike? Digg musikk

Elsker desse sangene! 

Q; Like or Dislike?

04.12.2011 Blogg

Topplisten idag

Idag ligger jeg på 4.plass her i Flora. Hvor jeg da bor. 

 

 

Q; Hvilken plass ligger din blogg idag? 

 
04.12.2011 Blogg

Bloggen din?

Jeg vil lese bloggen din! Så hva er den?

 

 

Q; Hva er bloggen din? 

 
03.12.2011 Blogg

Hot or Not?

Justin Bieber 


Chace Crawford 


Ed Westwick 

 

Luke Grimes 

 

Q; Hot ? or not?

 
03.12.2011 Blogg

Winter VS Summer

 

 

Q;Hva liker du best, vinter eller sommer?

 
03.12.2011 Blogg

Justin Bieber in my <3

 

Q; Liker du Justin Biber? eller elsker du han?

 
03.12.2011 Blogg

Like or Dislike?


01.12.2011 Blogg

Like or Dislike? Winter

(1) promises. (2.Fev.)Dear Monetfabulous bunny?True Facts of My Life★Walking in an Orla Wonderland by *ladymarleI n f i n i t y...MELKAll sizes | Hot Cocoa | Flickr - Photo Sharing!

 

Q; Liker du bildene?

Q;Liker du vinter?

Q;Liker du snøen?

 
01.12.2011 Blogg

Dette liker jeg ikke!

Heei Bloggen!

Idag er det første desember, null snø, null adventskalender, bare regn og null julestemning. Jeg føler ikke at det snart er jul, det følest ut som midt på høsten eller noe slikt. Jeg liker det ikke. 

Mamma og pappa har glemt å kjøpe julekalender til meg, så nå er jeg ganske trist:(

Idag har jeg hatt matte tentamen, det gikk passe bra, føler kanskje jeg får noe med 4, men er ikke sikker i det hele tatt egentlig. 

Nå skal jeg begynne å rydde rommet mitt å få på plass julepynten! Snakkest bloggen.

 

SNART, KANSKJE LITT SENERE KOMMER DET ET INNLEGG OM JULEKALENDER SOM JEG SKAL HA PÅ BLOGGEN FRAM TIL JULAFTEN 24. DESEMBER! FØLG MED!

 


Koselig bilde av den eneste juletingen jeg har på rommet akkurat nå, og den synger :o

 
30.11.2011 Blogg

Veronica Mars VS One Tree Hill

Veronica Mars//TVnorge

 


One Tree Hill//TVnorge

 

Q; Hvilken ser du mest på? eller liker best?

 
 

29.11.2011 Blogg

Jeg vil ha din mening!

Jeg tenkte jeg skulle se hvilket bilde dere synes jeg skal bruke som profilbilde! Så hvilket synes du?

a)b)

 

c)

 

d)

 

Q; Hvilket bilde synes du jeg skal bruke?

 
29.11.2011 Blogg

Ny header! hihi

Nå har jeg fått ny header, jeg laget den på veldig kort tid, så det er ikke sikkert den er så fin, men den er bare midlertidig.

 

 

Q; Synes om headeren?

 
29.11.2011 Blogg

Dagen idag hittil, yeey

Idag hadde vi tentamen i engelsk, det var drit kjedelig, fordi vi fikk bare oppgaver om noe vi skulle lese igår på forberedelse dagen, men det fikk jeg ikke så veldig god tid til siden jeg måtte hjem og hente skole pc i tillegg. 

Men jeg føler jeg fikk langsvars oppgaven ganske bra til da, får vente å se hvordan det gikk. 

 

Når jeg var ferdig som var litt over ett, så gikk jeg til Bunn Pris hvor pappa jobber og er sjef, haha, men han er syk nå. Der skulle vi sette på plass varer fordi det var kommet nye varer. Mamma kom og hentet meg klokken halv fem ca.

Og nå sitter jeg på rommet for meg selv med dataen og hører musikk og er på facebook å chatter. 

 

Random bilde :)

 


 

 

28.11.2011 Blogg

My favourite. Hva er din?

Min favoritt sang akkurat nå er kanskje ett par stykker, men hvis jeg må velge må det vell kanskje bli denne:

Gym Class Heroes - Back Home ft. Neon Hitch

 


28.11.2011 Blogg

Chace Crawford VS Ed Westwick

Chace Crawford

 

Ed Westwick

 

Q; Hvem synes du er penest?

Q; Hvem er best skuespiller?

 
26.11.2011 Blogg

Hva er finest?

 

Q; Passer jeg best med brune øyner eller blågrønne øyner?

 
23.11.2011 Blogg

Tentamen i norsk

Nå har jeg stått opp for nøyaktig 15 minutter siden og er faktsik ikke så veldig trøtt som jeg bruker å være. Men det er jo positivt det da. Idag skal vi ha tentamen i norsk hovedmål. Altså nynorsk for meg. Jeg hater nynorsk. 

Klokken 08.00 sitter jeg på med mamma som kjører meg og venninnen min Rikke til butikken, vi må kjøpe noe vi skal ha på prøven selfølgelig! 

Jeg gruer meg egentlig ikke til prøven, jeg synest det er litt gøy jeg, men det som ikke er så fullt gøy er at vi ikke får høre musikk, og det er det ingen i vår klasse som liker i hverfall. Herregud så teit liksom!

Senere, når jeg er ferdig på prøven, kommer mamma å henter meg, så reiser vi til en plass som heter Førde, 45 minutter fra hvor jeg bor. Vi skal shoppe litt, men for det meste kjøpe julegaver og slikt, jeg gleder meg hvertfall til det da! 

Nå må jeg rette håret og sminke meg, så snakkest bloggen! 

 

Q; Har du tentamen idag?

Q; Hva skal du senere?

 
22.11.2011 Blogg

Følg bloggen min, så følger jeg din!

Jeg har lyst på noen ''followers'' på min blogg, og lurte på om DU ville følge bloggen min. For følger du bloggen min, så følger jeg din! Det kommer godt med, for kommer jeg til å legge igjen kommentarer også. 

For jeg har nemlig 0  followers, og det er ganske kjipt da! 

 

Skriv inn bloggnamnet ditt i som en kommentar så kan jeg gjerne følge de som følger meg, og de som går an å følge! 


Alt du trenger å gjøre står her :

 

Trykk på ''Follow this with bloglovin'' som er bilde av under!

Når du kommer innpå det, så popper det opp ett vindu, hvor du trykker ''ja, jeg vil følge denne bloggen'' eller noe lignende. Hvis ikke det kommer opp dette viduet, trykker du bare på ''Følg'' som står på venstre siden. 
 

Q; Noe du ikke fortsod helt?

 
18.11.2011 Blogg

Jeg vil lese din blogg!

Hei bloggen!

 

Nå har jeg bestemt meg for at jeg vil lese andre blogger, som jeg kanskje ikke vet om. Så skriv inn din blogg i kommentarfeltet, så leser jeg din blogg og legger igjen en hyggelig kommentar. 

 

Så, hva er din blogg?

 

 
10.10.2011 Blogg

Sliter litt med designe... HJELP PLEEAS!

Jeg har holdt på med designe mitt i hele dag og i hele går. Jeg får det bare ikke til. Kan noen som kan slikt hjelpe meg ASAP! trenger det virkelig. 

 

Q; Kan du hjeeeeeelpe meg? 
 
09.10.2011 Blogg

Ble du vinneren?

Gratulerer Martine, du vant konkurransen med beste, fineste og den headeren som fikk flest stemmer! Din pakke kommer etter høstferien, i løpet av uke 42. 

Vinner headeren;

 

09.10.2011 Blogg

Hvem vil DU stemme på? (konkurranse)

Nå har jeg fått mail med en header av alle de som meldte seg på konkurransen, bortsett fra 3. Men nå er det for sent, nå er det på tide at konkurransen går videre til neste steg som er, de tre beste headerene, nå blir det stemming.

DIN stemme betyr noe nå, du må stemme på den headeren du synest jeg skal bruke. Og vinneren får desse tingene i postassen sin!

 

 1. 1 Par solbriller
 2. 1 goodiebag med noen ting fra glitter.
 3. 1 innlegg om deg og din blogg på min blogg.

 

Jeg skulle egentlig bare ta ut tre headere men, jeg bestemte meg for å ta alle jeg har fått.

Stem på den headeren du vil jeg skal bruke! Du kan stemme på minst 1 og max 2!

 

1


Laget av; Camilla

2

Laget av; Martine

3

Laget av; Pernille

4

Laget av; Karolina

 

Q; Hvilken header likte du best?

 


02.10.2011 Blogg

Konkurranse; I need some header makers

Jeg har funne ut hvilke bilder jeg skal bruke, og hvilke det ble flest stemmer på, det ble b,c,d. 

 

Jeg skal ha en konkurranse nå, for de som lager headere. 

 1. Lag en header med de bildene. 
 2. Send den til meg på mail.
 3. Jeg lager ett innlegg på bloggen min med de 3 beste headerene. 
 4. Så trekker jeg en vinner av de 3 beste. 
 5. Så er det bare å vente å se om DU vinner eller ikke.

DU MÅ OGSÅ SKRIVE ''JEG ER MED'' SOM EN KOMMENTAR!

 

Mail; sara_1996_9@hotmail.com

 

Premier; 

 1. 1 Par solbriller
 2. 1 goodiebag med noen ting fra glitter.
 3. 1 innlegg om deg og din blogg på min blogg.

 

Dette er en konkurranse med skikkelige premier så det er bare å sette i gang å lage. Konkurransen varer til Lørdag 8.10.2011. 

09.09.2011 Blogg

Borte Bra.Hjemme Best

I dag tidlig kom jeg hjem igjen fra en fantastisk tur med klassen til Polen. Vi kom hjem ca klokken 5 i dag tidlig tror jeg. Det var en herlig tur, har opplevd så utrolig mye på desse 8 dagene vi var borte. Jeg har kjøpt mye fint til både meg selv og andre. Det kommer kanskje ett innlegg senere eller i morgen med tingene/klærne jeg har kjøpt. Kjøpte også en del godteri, men mest til andre, ikke så mye til meg selv. Denne Turen var veldig lærerik og gøy. Vi fikk shoppe 2 ganger, en gang i Polen og en gang i Berlin, vi hadde en liten shoppingtur til, på ca 1 og en halv time, fikk kjøpt en del da også. Vi ble også kjent med noen nye mennesker fra Haugesund, fikk god kontakt med en. Nå skal jeg dysje, spise og stelle meg, så blir det ut og treffe vennene mine igjen. DEILIG! Det er en stund siden nå. Snakkest bloggen.

Q; Har du vært på klassetur?

Q;Hva skal du idag?

 
31.08.2011 Blogg

Snart on my way til Polen!

Nå har jeg og klassen min samlet inn penger til en klassetur i 2 år omtrent, vi har hatt discoter, juleball, samlet flasker, seldt kjeks 3 ganger tror jeg og mye annet, så nå skal vi reise til Polen, inatt faktisk klokken 01.00. Jeg gleder meg veldig mye og det tror jeg hele klassen gjør. Vi skal reise med buss til Oslo i natt så skal vi ta Kiel ferjen til Kiel som er i Tyskland og kommer fram dit på fredags morningen eller noe sånn. Vi skal innom Berlin, Tropical Island, og Sverige på veien hjemover. Blir borte i 8 dager, så ingen blogging da, ikke at jeg har blogget så mye i det siste da. Men nå må jeg pakke ferdig om jeg skal rekke å farge håret før jeg drar også. Snakkest når jeg kommer hjem igjen.

Noen få bilder fra Tropical Island, dit vi skal.

 

Kommer mange bilder fra turen når jeg kommer hjem!

 

Q; Har du vært i Polen før?

Q; Skal du på klassetur?

 
23.08.2011 Blogg

Jeg har Bursdag! :))

Hei alle sammen! Idag har jeg bursdag og jeg er i veldig godt humør. Nå er jeg femten! Idag når jeg våknet kom mamma inn på rommet mitt og sa ''Gratulere med dagen'', jeg skjønte egentlig ikke noe, men så sa jeg bare takk. Så sovnet jeg igjen, så våknet jeg brått og sa til meg selv, ''ojj, jeg har jo bursdag ida'' hahaha. Litt morsomt. Men idag skal jeg ha familie bursdag med familie og noen venner. Det ser jeg frem til og gleder meg. Av mamma, pappa og broren min fikk jeg parfyme og penger. Men jeg ønsket meg hund. Jeg skal kjøpe hund uansett så. Tibetansk Spaniel skal jeg ha. Må rydde rommet nå, så vi snakkest.

bilde må man ha 

 

Q:Hva skal du idag?

Q:Har du bursdag idag?

 
10.08.2011 Blogg

Svarene fra spørsmålsrunden

Yndlings blogg? har ingen blogger som jeg setter forann andre sine egentlig, men jeg leste VOE sin, jeg leser Linni sin og vennene mine sine blogger.

Yndlings bilde? har ikke, men kansje dette, hvorfor? fordi det minner meg på en måte om at ingen fortjener å være alene.Yndlings minne? hytta med hele familien min, da jeg var mindre

Yndlings klesplagg? har ikke bilde av den nå, men det er en kjole som jeg kjøpte i bulgaria.

Yndlings butikk? gina tricot og monkey

Yndlings film? The last song

Hvorfor begynte du å blogge? vetikk, følte for det kanskje

Har du kjæreste? ikke nå

Beste ferieplass? Hytta

Hva liker du å gjøre på fritiden? fotball, venner og dataen min

Fva: farge? turkis

Fva: mat? mye er godt, men kylling wraps elns

Hvilke blogger leser du? vennene mine sine for det meste

Fva: musikk? akkurat nå; do me right - mohombi

Er du god på skolen? helt grei

Hva er snittet ditt? rundt 4

Hvor mange kjærester har du hatt? 7

Når har du bursdag? 23 august

Hva er ditt forbilde? brooke davis i one tree hill

Hvilken serie følger du med på? one tree hill, home and away og glee nå i sommer

 

Q:Noe du lurer på?

 

 

09.08.2011 Blogg

Påminning om spørsmålsrunde!

Det er ikke så mange som har kommentert på spørsmålsrunden ennå, så trykk HER for å komme til innlegget om det! Random bilde av meg med mine nydelige briller ♥

 

 

07.08.2011 Blogg

Spørsmålsrunde

Nå er det spørsmålsrunde på bloggen min, spør om alt dere vil. Men personlige spørsmål svarer jeg ikke på. Spørst hva det er selfølgelig. Sett igang å spør. Du kan spør om alt du vil, så mange spørsmål du vil. Jeg vet ikke enda om jeg skal svare på video eller innlegg, men det finner jeg ut av snart. Jeg svarer på spørsmålene i morgen på samme tid nesten. 

 

 

 

 

07.08.2011 Blogg

Sommer mote 2011; Hot or Not?

 

Q:Hva synest du? 

Q:Er du opptatt av mote?

 

 

 

06.08.2011 Blogg

Hva skjer idag?

Idag har jeg ikke noen store planer, men jeg må hvertfall kjøpe meg ny rettetang, den jeg har er ca 2 måneder nå, og den funker ikke lenger. Jeg ble skikkelig sur når jeg fant det ut. Men ellers idag skal jeg bare være med en kamerat, så skal jeg være med en vennine senere. Jeg kom hjem igår kveld i nitiden, fra Oslo. Jeg har vært på Norway Cup, det gikk ikke særlig bra egentlig. Vi tapte mot ett lag som heter Tune, i 8-dels finalen. Kjipt. Men de spilte ikke fotball, de spilte rugby. Fem stk på laget vårt ble skadet. Så det var bare bra vi tapte, for vi hadde ikke hatt noe lag å stille opp med om vi hadde gått videre, vi hadde bare en innbytter fra før av. Men men. Nå må jeg stelle meg.

 

Q:Hva skal du idag?

Q:Var du på Norway Cup?

 

 


29.07.2011 Blogg

Norway Cup soon

På lørdag reiser jeg på Norway Cup og blir borte max en uke. Jeg gleder meg noe sykt til å reise bort med fotballaget. Det var sykt gøy i fjor og det skal det bli i år også. Vi skulle kanskje på Dana Cup i år, men det ble Norway Cup i stedet. Jeg ville egentlig på Dana Cup, der er broren min akkurat nå, spiller kamp nå. Om laget hans vinner, så reiser jeg, mamma og pappa til Danmark for å se på han spille i finalen. Han er keeper btw. Idag har jeg pakket og gjort klart nesten alt i tilfelle vi reiser i morgen, men det er lite sannsynlig at vi gjør det egentlig, for bare vente å se. Men det hadde vært sykt gøy da. 

 

Q: Spiller du fotball?

Q: Skal du på Norway Cup?

Q:Hva heter laget ditt i tilfelle? 

 

19.07.2011 Blogg

Dagens Blogg

Beklager at dette kom sent men jeg var ikke hjemme igår kveld, så derfor kommer dagens blogg fra igår i dag.

Dagens blogg ble;

Navn; Malin&Nussi

Kommentar; Kjempefin blogg :Dkjempe fint designe også :) www.malinognussi.blogg.no :)

Blogg URL; http://malinognussi.blogg.no

Gratulerer til deg!


Vurdering // Malin&Nussi - http://malinognussi.blogg.no

FØRSTE INNTRYKKET:  Bloggen din er fin, fine farger, fin header.


Karakter: 5

DESIGNET: Designet ditt er helt greit, men du kan også få hjelp av noen til å lage design til deg, eller laste ned gratis design. Men det er helt fint. Kanskje ha noe lysere eller noe siden det nå er sommer.


Karakter: 3

INNELGGENE:
Du skriver bra, ikke mye skrivefeil, nesten ingenting. Nå har jeg jo ikke lest hele bloggen din da, så jeg vet ikke helt, men ut i fra de innleggene jeg har lest så er det ikke mye i det hele tatt.


Karakter: 5

HELHET:
Bloggen din er fin, ganske mørk egentlig, prøv noe lyst kanskje? Det er bare spør meg om hjelp om du vil og trenger det føler du. Jeg hjelper de som vil jeg. Gi meg beskjed.

Karakter: 4

TIPS: Ikke ha tegn i innleggene, det ser så rotete ut da. Det er mye finere om du skriver uten tegn. Ikke kommentere på dine egne innlegg, kommenter heller på personen du vil svare sin blogg, for det er ikke sikkert personen ser kommentaren du har skrevet til han/ho om du kommentere på bloggen din selv.

Lykke til med bloggingen!

 

 Samlet karakter: 4

 

 

18.07.2011 Blogg

Vil du bli dagens blogg!?

Nå er det ''Dagens Blogg'' konkurranse igjen, det er det bare å legge igjen en kommentar og bloggnavnet ditt! Jeg trekker ut vinneren på random.org litt senere. 

Det er veldig enkle regler; 

 • 1 kommentar per person
 • legg igjen en hyggelig kommentar
 • husk å skrive med blogg adressen din

 

Premien er en bloggvurdering + 2 kommentarer på bloggen din fra meg!

 

 

Lykke til alle sammen! Håper det er mange som vil delta! ;)

 

14.07.2011 Blogg

2 dagers campingtur

Nå skal jeg og tante, onkel og søskenbarna mine reise til en plass som heter Reed, der har de campingvogn, som min familie hadde før også, men den ble ødelagt. Det er ca 2 timer å kjøre dit. Jeg skal bare være der til lørdag, mamma og pappa kommer i morgen. Det skal være countryfestival der inne, det er derfor vi skal dit denne helgen. Hva skal du denne helgen?

 

Q:Skal du på ferie? Hvor skal du da?

Q:Hva skal du finne på i helgen?

 

10.07.2011 Blogg

Hvilken frukt liker du best?

Jeg har en liten hjerne med null ideer akkurat nå, men denne bare hoppet inn i hjernen min akkurat nå, derfor bestemte jeg meg bare for å skrive ett innlegg om dette. Det er jo sommer, og frukt er godt om sommeren, så hvorfor ikke skrive om dette? hehe.

 

Det finnest mange gode frukter, men min favoritt frukt har alltid og kommer alltid til å være JORDÆR! Den sur søte smaken på tungen, mmmmm, namnam, looooove it. 

Jeg lurer på hva din favoritt frukt er! Er det jordbær slik som meg eller er det en annen?

Legg gjerne igjen en kommentar.

 

diamond sea

 

Q:Hva er din favoritt frukt?

 

09.07.2011 Blogg

I'm Back!

Jeg har vært på ferie i 3 uker nå, jeg var i Bulgaria i 2 uker fra 18.juni til 2.juli, så var jeg i Bergen fra søndagen til igår (fredag). Men nå skal jeg være hjemme en stund så jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen. I morgen kommer det en konkurranse på bloggen min hvor du kan vinne solbrille fra Superkul.no, de er kjempe kule, synest jeg hvertfall. Så følg med i morgen, kanskje du er heldig og vinner ett par solbriller, det blir trekt ut 3 heldige vinnere.

 

Bilder fra da jeg var i Bulgaria kan du se på Facebook, der er det bare å søke på Sara Kvammen.

 

Q:Hva har du gjort hittil i sommerferien?

Q:Hva skal du i sommerferien?

 

04.07.2011 Blogg

BLOGGPAUSE

Jeg har ikke fått blogget på veldig lenge nå, så jeg tar en bloggpause, jeg vet ikke helt når jeg kommer til å begynne igjen. Kanskje jeg begynner igjen etter sommeren. Snakkest!

 15.06.2011 Blogg

Lite blogging

Nå har jeg ikke blogget på noen dager, grunnen til det er at jeg ikke har orket og fordi mandag og i går kunne jeg ikke komme meg innpå profilen min på blogg, så fikk ikke blogget. Men nå skal jeg snart reise til Bulgaria, på lørdag! Gleder meg noe sykt. På fredag er det også tivoli så da skal jeg på tivoli og kose meg med venner. Jeg skal prøve å blogge litt før jeg reiser. Snart kommer det en ny konkurranse, med premie fra Superkul.no som de sponset meg. Bli gjerne med på konkurransen.

 

Q:Hva har du gjort idag?

Q:Hva skal du i sommerferien?

 

13.06.2011 Blogg

Vil du bli dagens blogg!?

Nå er det ''Dagens Blogg'' konkurranse igjen, det er det bare å legge igjen en kommentar og bloggnavnet ditt! Jeg trekker ut vinneren på random.org litt senere. 

Det er veldig enkle regler; 

 • 1 kommentar per person
 • legg igjen en hyggelig kommentar
 • husk å skrive med blogg adressen din

 

 

Lykke til alle sammen! Håper det er mange som vil delta! ;)

 

12.06.2011 Blogg

Var i Bergen i helgen

Sorry for lite blogging denne helgen, jeg var i Bergen på familie besøk men, også for å shoppe. Men nå er jeg tilbake og det er også bloggingen. Så gled dere til masse blogging denne uken men, lørdag reiser jeg til Bulgaria så da er jeg vekke i to uker, så blir jeg i bergen 1 uke etter det igjen. Så det blir en stor bloggpause da. Jeg skal blogge så mye jeg kan denne uken, håper det er mange som vil følge meg og kanskje legge igjen en kommentar til innleggene mine, det hadde vært hyggelig. Dere får igjen får det, så det er bare å kommentere, legg meg gjerne til som venn også. Det er alltid gøy. 

Nå skal jeg rydde rommet og kleskapet mitt, har nemlig vært på Ikea og på shoppingsenteret ''Lagunen'' så der ble det litt (egentlig en del) shopping. Jeg var også på Brann stadion og såg Brann-Sogndal, der var det Brann som vant 2-0 og det var jo bare helt konge. Nå må jeg rydde så snakkest!

 

Q:Hva har du gjort i helgen?

 

09.06.2011 Blogg

Bloggvurdering

TOMMY NYBAKKEN - http://www.minibamsa.blogg.no

FØRSTE INNTRYKKET:
Jeg likte godt blå fargen, men bloggen din ser ganske kjedelig ut.  Det var ikke akkurat en blogg jeg hadde lest om jeg hadde vært innom. Men jeg har lest noen innlegg. Du burde få noen skarpe farger, noen fine klare farger og ikke kjedelige farger. 

Karakter: 3

DESIGNET:
Designet ditt er helt greit, men det kunne vært mye bedre. Om du hadde noen klarere farger. 

Karakter: 3

INNELGGENE:
Du skriver bra, ikke så mye skrivefeil. Men, du skriver litt lite i hvert innlegg. Prøv noen ganger å ha noen innlegg som er litt lenger, som flere folk får lyst til å lese. 

Karakter: 4

HELHET:
Bloggen din er fin, du har spørsmålsrunder, bilder og det er bra. For det er ikke så veldig fristende å lese en blogg med bare tekst hele tiden. Det er min mening.

Karakter: 3+

TIPS:

Du kan begynne å ha noen konkurranse med små premier som, bloggvurdering eller noen kommentarer eller noe lignende som premie. Det kan føre til at du kanskje får noen flere lesere. Du kunne skaffet deg ett designe med litt klarere farger og en header med bilde av deg og noen fine farger.

 

Samlet karakter: 3+   


                                                                                                         

Odaaah - http://odaaah.blogg.no/

FØRSTE INNTRYKKET:

Fine farger, headeren var helt grei.


Karakter: 4+

DESIGNET:

Du har fint design, fine farger, det ser bra ut. Noe jeg savner er litt flere farger kanskje, det kan bare være at det er jeg som synest, men jeg liker at blogger har litt flere og klare farger. Men ellers er designet ditt ganske fint. Du har knapper hvor det står ''Navn på knapp'', det er meningen at du skal sette inn det du vil ha der. Dette gjør du ved å gå inn på Design -> Rediger -> Maler, så blar du bare nedover til du finner noe som ligner på dette; 

<a href="#"> Navn på knapp </a> Der det står ''#'' der limer du inn link. Der det står ''Navn på knapp'' skriver du inn hva knappen skal hete.


Karakter: 4

INNELGGENE:

Noen av innleggene dine ser veldig rotete ut, du bruker mange punktum inni mellom setninger og du bruker tegn, slik at det ikke ser så fint ut. Og at du har teksten midtstilt og da ser det ekstra rotete ut.

Karakter: 3

HELHET:

Bloggen din er fin, fine farger, du er ganske ung også, så jeg synest du blogger ganske greit til å være 12 år (snart 13).

Karakter: 4+

TIPS:

Ikke ha teksten din midtstilt, ikke ha tegn og ikke ha mange punktum midt i setninger/teksten. Du kan gjerne begynne med noen konkurranser, f.eks bildekonkurranser eller noe. Det hjelper deg med å få flere innom bloggen din. Generelt liker jeg bloggen din, du er flink til å blogge ofte og fast og det er kjempe bra. 

Samlet Karakter: 5                                

 


Nå har jeg vurdert to blogger, jeg skal sikkert ha en bloggvurdering igjen snart, så da er det bare til å være med! 

 

                                                                                                            

08.06.2011 Blogg

Vil du bli vurdert?

Nå har jeg tenkt litt, og jeg vil gjerne lese flere blogger, leser ikke så veldig mange blogger. Så om du vil at jeg skal lese din blogg, kanskje ikke fast leser, men at jeg er innom bloggen din iblant da, får se. Men om du vil at jeg skal skjekke ut bloggen din og kanskje det blir deg jeg vurderer. 

Jeg skal vurdere to blogger, så det er bare å sette i gang!

Det du trenger å gjøre er å skrive at du vil bli vurdert eller noe lignende og blogg adressen din. Det er ikke noe vits å delta om du ikke har blogg, det er noen som har gjort det før, så jeg sier det bare slik at de vet det.

 

 

Q:Noe du lurer på?

 

08.06.2011 Blogg

Vil du bli dagens blogg!?

Nå er det ''Dagens Blogg'' konkurranse igjen, det er det bare å legge igjen en kommentar og bloggnavnet ditt! Jeg trekker ut vinneren på random.org litt senere. 

Det er veldig enkle regler; 

 • 1 kommentar per person
 • legg igjen en hyggelig kommentar
 • husk å skrive med blogg adressen din

 

 

Lykke til alle sammen! Håper det er mange som vil delta! ;)

 

08.06.2011 Blogg

Syk!

Idag er jeg syk og er hjemme fra skolen, det er kjedelig, men men. Jeg får håpe jeg kan gå på skolen i morgen for på fredag skal jeg nemlig ikke på skolen for jeg reiser til Bergen tidlig klokken 07.30 ca, så om jeg er syk i morgen også, får jeg sikkert ikke låv til å reise til Bergen, og det er kjipt. For neste helg reiser jeg til Bulgaria, og planen var å shoppe nye sommerklær til det i Bergen i helgen. Så jeg kommer nok uansett til å gå på skolen i morgen om jeg er syk eller ikke. Men jeg har sykt ondt i hodet så jeg tror jeg skal slå av dataen nå, vi snakkest!

 

 

Q:Er du syk idag?

Q:Hva skal du idag?

Q:Hva skal du i helgen?

 

 

07.06.2011 Blogg

Vil du bli dagens blogg!?

Nå er det ''Dagens Blogg'' konkurranse igjen, det er det bare å legge igjen en kommentar og bloggnavnet ditt! Jeg trekker ut vinneren på random.org litt senere. 

Det er veldig enkle regler; 

 • 1 kommentar per person
 • legg igjen en hyggelig kommentar
 • husk å skrive med blogg adressen din

 

 

Lykke til alle sammen! Håper det er mange som vil delta! ;)

 

06.06.2011 Blogg

Kjiiipt!!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Sandane hvor vi spilte fotballkamp, vi spitle ikke særlig bra i dag, vi bruker å spille mye bedre. Vi tapte desverre 13-0, det var utrolig kjipt, jeg ble skikkelig sur etterpå, inni meg. For jeg ville ikke la det gå ut over de andre på laget mitt. Alle jobbet like bra, men vi tapte. Neste kamp skal vi vinne! Det håper jeg hvertfall.

 

Q:Spiller du fotball?

Q:Hva har du gjort idag?

 

06.06.2011 Blogg

Fotballkamp mot Sandane idag!

Nå er det ikke så veldig lenge til jeg og fotballaget mitt skal reise til Sandane for å spille kamp mot dem. Det er ikke så veldig lenge å kjøre, jeg tror det er ca 1 time og 30 minutter. Jeg må gjøre meg klar til å reise nå, så vi snakkest!

Jeg får ikke blogget så mye idag, kanskje ett lite innlegg i kveld eller noe. Jeg får se!

Snakkest

 

 

05.06.2011 Blogg

Vil du bli dagens blogg!?

Nå er det ''Dagens Blogg'' konkurranse igjen, det er det bare å legge igjen en kommentar og bloggnavnet ditt! Jeg trekker ut vinneren på random.org litt senere. 

Det er veldig enkle regler; 

 • 1 kommentar per person
 • legg igjen en hyggelig kommentar
 • husk å skrive med blogg adressen din

 

 

Lykke til alle sammen! Håper det er mange som vil delta! ;)

 

05.06.2011 Blogg

Lite blogging denne helgen, sorry!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en campingtur, så som dere kanskje forstår så har jeg ikke fått blogget så mye denne helgen. Men nå er jeg tilbake og kommer til å blogge mye. Så følg bloggen min fremover, så kanskje du vinner noen konkurranser å sånn. 

Det kommer en ''Dagens Blogg'' konkurranse idag om ikke så lenge. Delta gjerne!

 

Q:Har du vært på tur i helgen?

Q:Hva har du gjort i helgen?

 

02.06.2011 Blogg

Vil du bli dagens blogg!?

Jeg har en liten på en måte konkurranse nå, om du vil bli kåret til dagens blogg på min blogg, er det bare å legge igjen en kommentar og bloggnavnet ditt! Jeg trekker ut vinneren på random.org litt senere. 

Det er veldig enkle regler; 

 • 1 kommentar per person
 • legg igjen en hyggelig kommentar
 • husk å skrive med blogg adressen din

 

 

Lykke til alle sammen! Håper det er mange som vil delta! ;)

 

02.06.2011 Blogg

Bye bye

Nå holder jeg på å pakke de siste tingene mine, for snart reiser jeg til en plass som heter reed, hvor jeg skal møte noen andre i familien, vi skal sove på en campingplass, i en campingvogn. Vi hadde campingvogn der før, men en dag når det var skikkelig uvær så trillet den rundt og i vannet. Det var utrolig kjipt, nå er vi der bare av og til, helst om sommeren. 

Jeg kommer ikke til å blogge igjen før litt senere i kveld eller noe sånt. 

 

 

Q:Hva skal du i dag/helgen?

Q:Har du campingvogn?

 

 
02.06.2011 Blogg

Day 2

Idag skal jeg velge ut mine 3 yndlingssanger akkurat nå, og jeg har egentlig mange men, jeg velger 3 som jeg hører mest på akkurat nå. 

Q:Hva synest du om sangene?

 

  
01.06.2011 Blogg

Vil du bli dagens blogg!?

Akkurat det samme som igår omtrent!

Jeg har en liten på en måte konkurranse nå, om du vil bli kåret til dagens blogg på min blogg, er det bare å legge igjen en kommentar og bloggnavnet ditt! Jeg trekker ut vinneren på random.org klokken 17.00 så det er bare å forte seg. 

Det er veldig enkle regler; 

 • 1 kommentar per person
 • legg igjen en hyggelig kommentar
 • husk å skrive med blogg adressen din

 

 

Lykke til alle sammen! Håper det er mange som vil delta! ;)

 

 

 

31.05.2011 Blogg

Vil du bli dagens blogg!?

Jeg har en liten på en måte konkurranse nå, om du vil bli kåret til dagens blogg på min blogg, er det bare å legge igjen en kommentar og bloggnavnet ditt! Jeg trekker ut vinneren på random.org klokken 19.00 så det er bare å forte seg. 

Det er veldig enkle regler; 

 • 1 kommentar per person
 • legg igjen en hyggelig kommentar
 • husk å skrive med blogg adressen din

 

 

Lykke til alle sammen! Håper det er mange som vil delta! ;)

 

 


30.05.2011 Blogg

Where i wanna go? Read this

Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Paris, London, New York, Los Angeles og Cruise ship i Caribbean. Jeg elsker å reise, rundt om i verden og i norge da. Jeg har kjempe lyst å reise verden rundt og oppleve verden. Jeg vil oppleve hva verden er, for å si det enkelt. Jeg hater å se fatiige barn og unge lide fordi de ikke får mat, drikke, medisin og en plass å bu. Det er det verste jeg vet, så om jeg skal til et land hvor det er folk som lider, skal jeg faktisk gjøre noe med det! Jeg har lyst å bli foster greie, for ei lita jente. Skal faktisk si det til familen min at vi må gjøre det!

En gang skal jeg dra til:

 • Paris
 • London
 • New York
 • Los Angeles
 • Cruise ship i Caribbean
 • Liverpool
 • Barcelona
 • Brasil
 • Austrlia
 • Thailand
 • Island
 • Egypt

 

^ Paris ^

^ London ^

 

^ New York ^ 

 

^ Los Angeles ^ 

 

^ Cruise Ship i Caribbean ^ 

 

^ Caribbean ^ 

 

Q:Liker du å reise?

Q:Hvor vil du reise?

Q:Hva synest du om barn som lider?

 

 

 

29.05.2011 Blogg

Meg + Matte = nei

I morgen er det matematikk heldagsprøve og jeg gleder meg ikke. Matematikk er kjedelig, skole er kjedelig, men penger er ikke kjedelig. Jeg har ikke øvd noe særlig egentlig, men får håpe det går bra, for jeg har fulgt med i timene da. På barneskolen elsket jeg matematikk men nå hater jeg det. Det var bare chill på barneskolen, men nå er det HAT, helt seriøst! Jeg må pakke tingene mine til i morgen, så tror jeg at jeg legger meg, så jeg sier bare, VI SNAKKEST! HADE.

Bildet var litt kult!

 

Q:Hva synest du om Matematikk?

 

29.05.2011 Blogg

Klarer ikke å velge

Jeg var nettopp inne på www.superkul.no og der fant jeg sykt mye fint. Jeg såg mest på vesker akkurat nå, det er ett lite problem, JEG KLARER IKKE Å PLUKKE UT EN VESKE SOM JEG LIKTE BEST! Jeg likte omtrent alle veskene der. Det er sykt, du burde skjekke ut dette. Gå innpå; Superkul.no! 

Q:Klarer du å velge ut en veske du likte best?

Q:Hva synest du om Superkul.no?

 

 


29.05.2011 Blogg

Meningen bak mitt bloggnavn

Grunnen til at jeg valgte at bloggen min skulle hete; myyw0rld.blogg.no var fordi at på bloggen min skriver jeg om min verden, det er egentlig svaret på det. Enkelt og greit! Jeg skriver om det jeg liker, meninger og livet mitt. Derfor valgte jeg det navnet. Så nå vet dere det!

 

 

Q:Noen spørsmål?

Q:Hva er meningen bak ditt bloggnavn?

 
27.05.2011 Blogg

40 ting du må gjøre om du kjeder deg!

 

1. Pakk alle tingene dine i en koffert og forklar at du reiser bort en stund for "å finne deg selv". Gå ut av døra og kom tilbake etter 10 minutter. Forklar at du var "lett å finne".

2. Anklag personer som går bak deg for spionasje.

3. Rist brød til frokost hver dag uten å sette inn kontakten. Spis brødet mens du klager over brødristeren som "ikke vet hva den driver med". Hvis noen foreslår å sette i kontakten: Mumle noe om brannfare..

4. Hvis noen ser på deg, sperr opp øynene og hves: "Jeg er forkledd!"

5. Hyl "nå er helvete løs" hver gang telefonen ringer.

6. Bruk briller med tjukke glass. Påstå at du ikke ser NOEN ting. Støt borti veggen, velt stoler og snuble i matta. Når du ikke har brillene på later du som om du ser helt fint.

7. Smil. Hele tiden!

8. ...unntatt når noen sier noe morsomt.

9. Ommøbler stua hver dag. Lat som om du ikke kjenner deg igjen når du har besøk.

10. Insister på at vennene dine bruker både fornavn og etternavn når de snakker til deg.

11. Spyl alltid toalettet tre ganger. Tell høyt.

12. Når det ringer på døra, ta telefonen. Når telefonen ringer, åpne døra. Etterpå mumler du noe om at "Scully og Mulder burde vært her.

13. Lag voldsomme spastiske bevegelser nå og da. Hvis noen påpeker det, si at du ikke aner hva de snakker om.

14. Når du er på restaurant: Spør kelneren om de har noe levende mat.

15. Dra fram et munnspill og spill blues når vennene dine snakker om seg selv.

16. Uansett hva en samtale dreier seg om, trekk paralleller til suspekte religiøse sekter.

17. Flekk tenner og knurr når noen snakker til deg.

18. Ta på hørselsvern. Be folk om å snakke høyere, overse enhver bemerkning om å ta de av.

19. Still deg ved et lyskryss. Når det blir grønt skriker du aaargh, øynene mine!"

20. Gurgle kaffen din.

21. Når du kommer inn i et rom hvor radioen er påslått, fall ned på kne mens du jamrer "det er STEMMEN igjen!"

22. Fall ned trapper med vilje.

23. Utbryt til stadighet: "Hørte DU det?" mens du setter opp en forferdet mine.

24. Rop "BØ" så høyt du klarer. Lat som du blir veldig skremt selv.

25. Om du har glassøye, slå og lirk på det av og til med en penn når du snakker med andre.

26. Pip når du rygger

27. Tut og vink til fremmede

28. Stift sammen papir på midten

29. Spør folk hvilket kjønn de er?

30. Tren på å lyde som et modem.

31. Syng med på operaen

32. Vis at en samtale er over ved å holde deg over ørene.

33. Utforsk offentlig hvor sakte du kan gjøre kvele-lyder

34. Kjøp mange røde trafikkikoner og led trafikken bort fra hovedveien.

35. Si aldri "ha det" eller "vi snakkes". Si alltid "god bedring".

36. Sett deg i dypere samtaler med hunder. Hvis noen kommenterer det, så lat

som du og hunden har en hemmelighet.

37. Tell skrittene høylytt når du går.

38. Bruk et kneippbrød som deksel på mobilen din.

39. Lat som om du er en deltaker i Big Brother hver gang du er sammen med dine
venner. Reis deg opp og si foran alle: "Ingen av dere er mine venner!"

40. Hver gang noen nærmer seg lat som om du er midt i en dyp samtale om dine venners største hemmeligheter med en usynlig venn.

 

Q:Spørsmål?

 

27.05.2011 Blogg

Hva jeg er redd for!

Jeg har bestemt meg for å skrive om noe som jeg er redd for!

Jeg er kjempe kjempe kjempe kjempe kjempe kjempe redd for edderkopper, småkryp og hai.

Men edderkopp er jeg aller aller mest redd for. De er så ekle. Jeg hater dem, jeg hater edderkopper.

 

off, se på dette her! Hvorfor finnest edderkopper? ÆSJ

 

Q:Hva er du redd for?

 


26.05.2011 Blogg

Shiiit!

Jeg begynte å rydde rommet, badet og støvsuge rommet klokken 17.00 ca, og jeg ble ferdig ca klokken 18.10 eller noe sånt, så jeg la meg i sengen å så litt på tv før jeg ''egentlig'' skulle på trening, men jeg sovnet.. Nå har jeg nettopp våknet og tenkte, hva er klokken? Jeg så på mobilen og klokken var 20.37, jeg tenkte, herregud, jeg skulle jo på trening 18.30. 

Jaja, sånt skjer! 

 

 

Q:Har du sovnet før du skulle noe før?

 

26.05.2011 Blogg

Rydde -> Trening -> Chill

Nå sitter jeg her å bare ser utover rommet mitt, stort og uryddig. Eller det er egentlig ikke så uryddig men litt. Jeg må nok rydde litt. Jeg er ikke så veldig fristet til å rydde rommet mitt menst jeg ikke føler meg så veldig bra akkurat, jeg har ganske vondt i hodet og hodet mitt brenner, kinnene mine er sykt varme og helt røde. Men det må nok gjørest alikavell.. Jeg får nok bare sette igang å få det gjort, jeg må også støvsuge, vaske badet mitt og vaske litt på rommet. Alt det må gjørest før det er trening klokken 18.30! Jeg må sette igang! Etter treningen skal jeg dusje så skal jeg chille resten av kvelden. Yeey!

Men vi snakkest, håper dere har en fortsatt fin dag!

 

Q:Hva har du gjort idag?

Q:Hva skal du idag?

 

 

26.05.2011 Blogg

I like this song! Do you?

Denne sangen er bare helt konge! Jeg digger den, hører på den hele tiden. Men nå er jo spotify helt teit, man kan bare høre en sang noen få ganger så kan man ikke høre dem lenger. Det er sykt teit. Så jeg må bruke youtube når jeg skal høre musikk nå. Eller hvertfall når jeg skal høre noen sanger.

 

Q:Hva synest du om denne sangen?

Q:Har du hørt denne sangen før?

Q:Synest du Spotify er teit nå?

 

26.05.2011 Blogg

Jeg vil lese din blogg!

Skriv inn URL-en til din blogg i kommentarfeltet og legg også igjen en hyggelig kommentar, så skal jeg besøke din blogg og legge igjen en kommentar.

Dette gjør jeg fordi at jeg liker å lese bloggene til andre og for å hjelpe dere med å kanskje få flere lesere!

Legg igjen en kommentar og URL-en til bloggen din.

 

Q:Noe du lurer på?

 

 

25.05.2011 Blogg

God Morgen

Nå har jeg stellet meg og er klar for nok en dag på jobb. Idag blir det faktisk veldig gøy, fordi jeg får sitte mye i kassen idag! Det er alltid gøy å sitte i kassen. Jeg skal også handle for folk som bestiller varer. Jeg jobber på Bunn Pris for dere som ikke vet det. Men jeg har litt dårlig tid så jeg må gå. Snakkest!

Q:Hva skal du idag?

 

24.05.2011 Blogg

Trøtt? -JA! Go to bed? -Yees!

Nå er jeg så sykt trøtt, jeg har styrt på med bloggen min og andre sine i hele dag omtrent, så jeg er skikkelig sliten og trøtt i øynene. Men jeg vil dusje før jeg legger meg! Gidder jeg? Neeee... Eller, jo, nei, joo, jeg gidder... 

Problemet mitt er at jeg kanskje er trøtt nå men, ikke når jeg skal legge meg.. Da er jeg lys våken. Jeg har ett sånn rart problem, jeg sovner aldri før klokken 2 om natten, det skjer ikke. Før sovnet jeg alltid i 11-halv 12 tiden, men ikke tale om at det skjer nå lenger. Jeg vet ikke hvorfor, men men... 

Q:Sovner du tidlig eller seint?

Q:Problemer med å få sove?

 

24.05.2011 Blogg

Hot or Not?

 

 

 

Hot or Not?

Q:Hva synest du?

 
24.05.2011 Blogg

One Tree Hill VS Paradise Hotel

  

 

Q:Ser du på One Tree Hill eller Paradise Hotel?

Q:Hva synest du er best?

 

24.05.2011 Blogg

God Morgen

Nå har jeg nettopp stått opp og skal stelle meg for nok en lang dag på jobb, idag får vi mye varer som vi må plassere rundt i butikken. Hehe, kommer til å ta lang tid. Men vi får veldig gode pauser. Vi får bestemme litt selv om hvor lenge vi vil ha pause, men ikke så altfor lenge da.

Nå må jeg stelle meg og gjøre meg klar. Snakkest!

23.05.2011 Blogg

Lang dag

Det har vært en sykt lang dag, jeg skulle stå opp klokken 07.00 i dag tidlig, men det endte med at jeg stod opp klokken 08.10, ooops.. Jeg forsov meg veldig, og jeg skulle på jobb 08.30 (vi har arbeidsuke) som dere kanskje skjønte så hadde jeg liksom bare 20 minutter på å stelle meg, kle på meg, spise, og å komme meg dit jeg skulle. Jeg skulle egentlig ikke begynne på jobb før 09.00 men jeg og en vennine jobber samme plassen og vi skulle møtest for å sykle ilag til jobben. Vi kom på plass til klokken var 08.40 ca, jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme på plass så fort.

Etter jobb satt jeg meg ned å bare chillet på dataen og fikset på bloggen. Designe, Header og farger. 

En vennine av meg kom ned til meg klokken 19.00 ca og da dro vi ut med noen andre. 

Når jeg kom hjem spiste jeg også satt jeg meg på rommet i sofaen med beina på bordet og hadde max chill, så så jeg på Paradise Hotel, episoden idag var ikke egentlig noe spesielt gøy. Den var kjedelig. Omi måtte dra hjem, det var en syyyykt teit måte å ryke på da, herregud, jeg hadde klikket!! Jaja, sånn er det bare på Paradise Hotel, det handler om å spille kortene riktig :O Haha!

Q:Hva har du gjort idag?

Q:Ser du på Paradise Hotel?

Q:Såg du Paradise Hotel idag?

 

 22.05.2011 Blogg

Konfirmasjon

Nå har jeg nettopp stått opp og skal snart dysje og få på meg bunaden! Jeg skal i konfirmasjon til en vennine som heter Caroline. Jeg vet ikke helt om jeg gidder å gå i kirken, jeg tror bare at jeg møter hun der hun skal ha konfirmasjonen. Bunaden min!

 

Q:Skal du i konfirmasjon idag?

Q:Har du konfirmasjon idag?

Q:Har du bunad?

 

21.05.2011 Blogg

25 ting du kan gjøre om du kjeder deg ekstremt! 

1. Prøv å sleik albuen din.

2. Se hvor langt ut du kan strekke tunga

3. Prøv å uttale ingrediensene på en lipgloss.

4. Lukk øynene og press forsiktig innover på øyet, da ser du et fantastiskt stjerneshow.
(Pass på: ikke press for lenge)

5. Tell hårstrå.

6. Lær deg den bøyegreia i Matrix.

7. Se på kattevideoer på youtube.

8. Stirr lenge på deg selv i speilet (uten å blunke) helt til ansiktet ditt forandrer seg.

9. Lær deg å gråte på komando.

10. Sitt og slå fingeren din på samme sted helt til du får et søtt lite blåmerke.

11. Snakk med fransk aksent.

12. Flett ALLE trådene i hele huset.

13. Lek "mor, far, barn" med degselv.

14. Øv på å bevege på ørene.

15. Tegn bart på alle bildene i avisene du finner.

16. Ta et par sokker og lag et sokkeshow

17. Smink deg i en helt annen stil enn den du har.

18. For de som kjeder seg EKSTREMT; gjør lekser.

19. Lag et hus av ispinner eller tannpirkere.

20. Finn masse gammel papp og doruller og lag "Titanic" eller en annen båt med piper.

21. Se hvor langt du kan spytte

22. Prøv å snakkke som Donald

23. Kjøp en vannflaske med tut, og klem på den så vannet spruter; se hvor langt det rekker.

24. Smink deg som "The Joker".

25. Dans i regnet!

 

 

 

21.05.2011 Blogg

I want this

Q:Liker du ringer?

 

-Sara-Marie Kvammen

21.05.2011 Blogg

Vil ha NY mobil!

Akkurat nå har jeg kjempe lyst på ny mobil, den jeg har nå er ikke akkurat en drømme mobil! Nå har jeg Sony Ericsson W995. Jeg har lyst på HTC, Iphone eller Sony Ericsson (bare en nyere)! Jeg har veldig lyst på touch mobil.             ^ Denne har jeg nå ^ 

 

Q:Hvilken mobil har du?

Q:Forslag til en bra mobil?

           

20.05.2011 Blogg

Jeg vil ha sommer!

Nå er jeg lei av regn og kulde, jeg vil ha sol og varme! 

Vi har hatt regn og snø veldig mye, jeg er kjempe lei av dette. Jeg elsker sol og varme, sommer er den beste årstiden. Det er varmt, man kan sole seg, bade og mye mer. Nå er det 4 uker til sommerferien, det gleder jeg meg kjempe mye til. Dagen etter vi begynner på sommerferien reiser jeg til Bulgaria, der hvor jeg skal være i 2 uker. Jippi!

 

Q:Hvilken årstid liker du best?

Q:Vil du ha sommer nå?

Q:Hva skal du i sommerferien?

 20.05.2011 Blogg

Beste sangen akkurat nå; 2ne1-Lonely

Denne sangen er utrolig fin! Digger den :)

Q:Hva synest du om denne sangen?
Q:Hørt den før?
19.05.2011 Blogg

Ny blogg!

Nå har jeg nettopp laget meg ny blogg. Jeg har hatt blogg før, men den hadde jeg med noen andre. Kanskje dere har hørt om den? Den heter i så fall www.iinsiders.blogg.no. Jeg liker å blogge om hverdagen min, ting jeg liker, mote, outfits, bilder og litt forskjellig andre ting. 

Jeg lurte på om noen kunne hjulpet meg med å få URL til linkene på menyen min, om det er noen som kan det, kunne du lagt igjen en kommentar. Jeg blir fast leser hos den personen som hjelper meg! 

 

 

18.05.2011 Blogg

Konfirmasjonen min :)


17.05.2011 Blogg

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » August 2015 » Mars 2015 » Februar 2015
hits