03.01.2015 Blogg

50 spørsmål

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
En gjesteliste til Camilla sin bursdag neste helg. Ser frem til å feire hun med gode venner, blir så gøy.

2. Hva har du alltid i vesken? 
Mobilen min, hårstrikk, lommebok/penger, ørepropper, lypsyl, lader til mobilen og tyggis vertfall.  

3. Hva bestiller du på kafé? 
Jeg bestiller som oftes et grovt rundstykke med kylling og salat, eller pomfritt med kylling nuggets haha. 

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
Blogg.no så klart, facebook, blogger og nelly.com stort sett.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Camilla, mamma eller kjæresten.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? 
Rosa 

7. Kan du bytte olje på bilen? 
Ehm, så klart. Eller har aldri gjort det, men vet hvordan det gjøres da, tror jeg!
 

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Ja, har hatt en hund men måtte gi den vekk når jeg kun var 2 år gammel.

9. Har du noen piercinger? 
Ja har piercing i navlen.

10. Norge på sitt beste?

Elsker følelsen av at sommeren er på vei og når det offisielt er sommer. Selv om jeg også er veldig glad i høsten, men Norge på sitt beste er definitivt sommeren.

11. Hva gjør deg lei deg?

Å se andre har det vondt gjør meg utrolig trist, spesielt når vennene mine eller noen som står meg nærme har det vondt. Folk som lyver og ikke er ærlige misliker jeg også sterkt og det gjør meg utrolig lei meg på deres vegne egentlig. Men jeg kan også bli lei meg av filmer, sanger og slike ting, haha.

12. Hva gjør deg glad?

Ting som gjør meg glad er så mye. For eksempel at folk rundt meg har det bra, natta meldinger/god morgen meldinger, venner og kjæresten, å reise, shopping, familien min, å ha mer penger på kortet enn jeg trodde haha, trening, oppnå ønsker. Det er så mye mer også! 


13. Hva er drømmejobben din? 
Det må være å bli klesdesigner som jeg alltid har ønsket å bli. Det som egentlig bare hadde vært drømmejobben for meg er å blogge, ta bilder, designe klær, drive med noe innenfor mote samtidig. Åååh, det hadde vært så utrolig hæærlig

14. Hva har du spist i dag?
I dag har jeg spist et rundstykke, taco ( halv lefse med innhold så klart) og pistasj is hos Milla.

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Det er faktisk et deksel til den nye iPhone 6 som jeg fikk til jul.

16. Liker du kinesisk mat?
Jah, noe av det vertfall.

17. Når var du i kirken sist?

Ojj, det kan jeg faktisk ikke huske. Oops.

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg?

Det må være kjæresten som overrasket med god mat og rett og slett en utrolig herlig kveld rett før jul. Ååh, jeg er så utrolig glad og takknemlig for at jeg har han i livet mitt!19. Har du noensinne vært i en ambulanse?

Nei, det har jeg ikke.

20. Hvor lang tid bruker du om morgenen?

Det varierer veldig. Av og til sovner jeg med sminken på så da bruker jeg bare å fjerne hudsminken og påføre ny og så er jeg stort sett klar og bruker kanskje 10 minutter. Men ellers bruker jeg kanskje 20-30 minutter da jeg skal på skolen og enda lenger tid om jeg har fri og har god tid.

21. Hvor høy er du?

Veldig usikker akkurat nå. Men er nok ikke mer enn 1.60 vertfall. 

22. Banner du ofte?
Skal ikke lyve på meg at jeg ikke banner hver dag. Men det variere faktisk hvem jeg er sammen med om jeg kan si det? Haha. 

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?

1-2 uker tror jeg, med familien for mange år tilbake. Når jeg tenker tilbake på dette så savner jeg det faktisk veldig mye, det var så koselig. Vi bruker ikke slik familie tid sammen lenger, noe som er utrolig trist!

24. Hvor mange søsken har du?

Har en storebror.


(bildet er forresten nesten 2 år gammelt haha)

25. Hva sto det på den siste smsen du fikk?

?Natta lille vennnen min elska deg masssseJ?

26. Hvor mange steder har du bodd? 

Jeg har bodd i den samme byen men tre forskjellige steder i den samme byen.

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?

Jeg VAR mest fornøyd med magen min i vår/sommer og tidlig høst, for da trente jeg mye. På slutten av høsten ble jeg som alltid mye syk og det kom rett og slett mye i veien for treningen, og motivasjonen var heller ikke helt på topp. Men nå har jeg som nyttårsforsett å trene vertfall 4-5 ganger i uken som jeg gjorde før så tar jeg det derfra.

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?

Beina mine? Off, jeg er mer fornøyd nå enn før men fortsatt ikke helt fornøyd, men blir man noen gang helt fornøyd med seg selv?

29. Er det viktig for deg å feire bursdager?

Ja, jeg synes det er ganske så viktig. Vertfall familiebursdager!

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
Jeg har ikke, men tror vi har liggende noen plagg som mamma har tatt vare på.

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 
Det krever tid og motivasjon. Og når ikke tiden og motivasjonen strekker til så blir det tøft til tider. Det har vertfall jeg og sikkert dere lagt merke til hos meg i høst/vinter.32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 

Noen dager drikker jeg mer enn andre dager, tenker heller ikke særlig over hvor mange glass jeg drikker. Kan vell si ca. 2-6 glass hver dag.

33. Når legger du deg om kvelden? 
Jeg legger meg stort sett i 10-11 tiden på kvelden men sovner omtrent aldri før 3-4, det er utrolig irriterende. Jeg er dau trøtt men klarer bare ikke å sovne? Det har vertfall vært slik en periode nå. Var ikke slik i sommer og tidlig høst..

34. Favorittfag på skolen?
Kroppsøving eller Matematikk.

35. Potetgull eller smågodt? 

Varierer, men tror jeg må si potetgull!

36. Siste filmen du så?

We`re the millers sammen med mamma og kjæresten.

37. Det mest romantiske du har gjort?

Det tror jeg må være da jeg stelte i stand på rommet mitt og lagde det skikkelig koselig og sa til kjæresten at han mååå være hos meg klokken 19. Jeg hadde tent lys og laget biff med pomfritt, bernaisesaus og salat og serverte han. Etterpå så vi film og hadde det utrolig koselig sammen, glemmer aldri den kvelden!

38. Den perfekte vertinnegaven er? 

Vin kanskje? Ja tror det.

39. Hvor gammel er pappaen din?
Pappa er 45 år gammel.

40. Har du vært i avisen? 

Nei ikke utenom i lokalavisen når jeg har bursdag haha.

41. Et sitat du liker? 

?Be the change that you wish to see in the world?. Tror ikke dette er min favoritt akkurat men vertfall en jeg liker veldig godt.

42. Hvilken farge liker du best på neglene?

På høsten liker jeg best burgunder rød og litt mørkere farger, men til våren og sommeren er jeg utrolig glad i rosa, turkis og mint blå.

43. Hvem er forbildet ditt?

Forbilde mitt er både Bethany Mota og Nikki Blacketter.

44. Hvem ringte du sist?

Milla.

45. Hvem ringte deg sist?

Milla.

46. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 

Det er sååå mye det! Alt har egentlig med reising å gjøre så trenger egentlig ikke si så mye om det. Men, jeg har sykt lyst på språkreise til USA, kjærestetur, har lyst å reise sammen med gode venne osv. Har vertfall noe å glede meg til som er London med min gode pappa om forhåpentligvis ikke så altfor lenge. 


47. Hva er ditt favoritt sted?

Mitt favorittsted må være enten på hytta om sommeren, Bremanger (hvor kjæresten bor) eller på stranden med en god bok eller musikk på ørene, ahh det er så herlig.

48. Hvilket sted foretrekker du minst?

Skolen, neida, eller av og til. Men det stedet jeg foretrekker å være aller minst må være hos legen og tannlegen.

49. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 
Det må nok bli klær.

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?

Da skal jeg nok legge meg å sove i og med at klokken faktisk akkurat er 03:00 nå! Har brukt 2 timer på dette innlegget nå, tiden går så utrolig fort til tider. Jaja, vi snakkes da dere!

 

 

06.04.2014 Blogg

sunn & god kveldsmat

Heihei! Tenkte bare å skrive et kort innlegg om hva jeg har gjort de siste dagene. Fredag var jeg med Petter til ca. klokken 4 da han dro hjem til Bremanger og jeg tok meg en tur til byen å møtte noen herlige venninner, kvelden var jeg sammen med Camilla og vi slappet egentlig bare av. Lørdag skjedde det ikke noe spesielt, på kvelden var jeg sammen med Camilla og Kimmely, vi dro en tur ut så kom ganske sent hjem igjen.  I dag dro jeg hjem ganske så tidlig siden jeg måtte lese til en muntlig prøve jeg har imorgen, har en følelse på at det skal gå bra egentlig, så får håpe det går bra også! Nå sitter jeg i sengen og spiser en god kveldsmat og skal slappe av med litt serie titting før jeg fortsetter med lesingen. Ha en fin kveld, så snakkes vi! 

21.03.2014 Blogg

Hei :)

Loveu jenta mi <3


søtt 

#BG


Hilsen gutten din :*

21.02.2014 Blogg

den siste tiden

Heihei! En stund siden sist, ja jeg vet. I og med at det er vinterferie nå så har jeg ikke vært hjemme de siste dagene, og forrige helg ble tilbringet med kjæresten. Vi feiret valentinsdagen med kjempe god mat , jordbær, muffins osv, fikk også verdens fineste gave av han! Ellers så ligger jeg syk i sengen akkurat nå, og håper jeg blir frisk igjen snart. Har faktisk min første kjøre time på mandag, både gruer og gleder meg, skal liksom bli godt å endelig få begynne men samtidig så vet jeg at jeg fortsatt har mye å lære så blir litt skummelt. Håper dere som har vinterferie har hatt en fin ferie hittil og for dere som nettopp har fått vinterferie håper jeg får god ferie også. Jeg tenkte bare å oppdatere dere med noen bilder fra den siste tiden through my iPhone, so here u go.

Q; Hva har du gjort hittil i vinterferien?

09.12.2013 Blogg

gaver fra liverpool

Heihei! Idag kom pappa og broren hjem etter å ha vært omtrent en uke i Liverpool. Så det var utrolig herlig å se de igjen. Pappa har vært så snill og kjøpt noen ting til meg som jeg tenkte å vise dere, so here u go.Q; Hva synes dere?

24.09.2013 Blogg

LINKERUNDE

Heihei! Er en god stund siden jeg satt i gang linkerunden men nå har jeg endelig tatt meg tiden til å se gjennom alle de fine bloggene som meldte seg på, det har vært utrolig vanskelig å finne ut hvilke blogger jeg skulle velge. Jeg satt vell igjen med ca 20 blogger når jeg hadde sett gjennom alle sammen, men har fått minsket ned tallet til 9 blogger som jeg mener trenger mer oppmerksomhet. Her er de:

http://anhthut.blogg.no

http://kajasagenes.blogg.no

http://anneliaaland.blogg.no

http://camillasliife.blogg.no

http://ellenlovise.blogg.no/

http://fotografietmitt.blogg.no/

http://matildeg.blogg.no/

http://miitg.blogg.no/

http://sweetoutbreak.blogg.no/

 

Q; Hva synes du?

01.09.2013 Blogg

LINKERUNDE

Heihei! Tenkte å sette i gang en linkerunde nå siden jeg har vært en utrolig dårlig blogger i det siste, så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med bloggadressen din og navnet ditt. Jeg skal linke 3-5 blogger og de som blir linket får beskjed om det, innlegget med vinnerene kommer neste helg. 

Q; Vil du bli linket?

01.07.2013 Blogg

spørsmålsrunde

Heihei! Beklager for elendig blogging i det siste, må skjerpe meg mye.. Men nå er jeg tilbake og skal prøve å få tatt noen bilder om det blir litt bedre vær! Men nå tenkte jeg å sette i gang en ny spørsmålsrunde i og med at det er en god stund siden sist. Så sett i gang å spør meg om det dere lurer på så snakkes vi senere! 09.06.2013 Blogg

Summer haul

Heihei! Igår var jeg sammen med Camilla og hennes familie i Førde og shoppet litt. Vi var faktisk bare innom Bik Bok og H&M. Men ble alikevell brukt en del penger. Jeg kjøpte til sammen syv ting som jeg har tenkt å vise dere senere idag. Derfor lurte jeg på om dere ønsker at jeg lager video hvor jeg viser dere klærne både av og på meg selv, eller om dere ønsker bilder av klærne av eller på? Så legg igjen en kommentar om hva du ønsker jeg skal gjøre, så snakkest vi senere dere!

Bilder fra Malaga i vinterferien.

05.06.2013 Blogg

Spotify listen min

Heihei! Jeg får ikke redigert ferdig videoen som jeg hadde tenkt i dag.. Jeg har sittet å øvet hele kveld med matematikk prøven vi har i første timen imorgen. Jeg føler, tror og håper at det kommer til å gå helt fint, føler jeg kan det aller meste så godt som mulig og har en god sjangs til en 5'er, hvis ikke hverfall en 4'er. Får jeg 4 eller mer så får jeg 5 i standpunkt karakter, noe jeg synes er utrolig bra med tanke på mitt store fravær pågrunn av sykdom, har bare hatt halvdags og heildags i matte. Men til overskriften, jeg tenkte å dele min spotify liste som jeg bruker mest, hører på hver dag omtrent 24/7. Jeg trenger alltids ny musikk å høre på, så legg gjerne igjen din spilleliste i kommentarfeltet!

Min hverdags spilleliste: my everyday

På denne spillelisten har jeg gamle sanger og jeg har nye sanger. Det er på en måte en alltime favoritter spilleliste. Dette er spillelisten jeg hører mest på i hverdagen da. Listen er også nettopp oppdatert og oppdaterest stort sett hver eneste dag.Q; Hva er din spotify liste?

01.06.2013 Blogg

outfit of today

Bukse // Bik Bok   Skjorte // Cubus   Skinnjakke // Cubus   Smykke // H&M   Veske // H&M   Sko // Malaga

Q; Hva synes du? 

20.04.2013 Blogg

Svar på spørsmålsrunden

Heihei!

Nå tenkte jeg å svare på spørsmålene dere sendte inn, mange bra spørsmål som faktisk ikke var så utrolig lett å svare på heller! But here you go.

Hva liker du best med å blogge? Jeg elsker alle de fine kommentarene jeg får av dere selvfølgelig! Jeg liker måten det har inspirert meg på gjennom dette året, jeg har blant annet fått en mye mye bedre klesstil enn før, jeg har blitt sunnere og begynt å trene mer. Så det jeg liker best må være alle de fine kommentarene og inspirasjonen jeg får av alle de fine bloggene jeg leser.

Hvis du måtte valgt en fin gutt, hvem hadde du valgt? Justin Bieber, selvfølgelig 

Hva er ditt favoritt sted å dra? Jeg SKAL til New York en gang i nær fremtid! Men av de stedene jeg har vært så må det nok være Spania, Tyrkia og hytta.

Hva fikk deg til å blogge? Jeg har hatt ganske mange blogger gjennom årene, men ikke noe særlig seriøst.. haha må le litt når jeg tenker på det! Men det som fikk meg til å starte denne bloggen vet jeg egentlig ikke, for i begynnelsen var det ikke så seriøs blogging men etterhvert så ble det mer interresant fordi blogging gidde meg inspirasjon.

Hva liker du best med å blogge? Det har jeg svart på lenger oppe.

Hva liker du minst med å blogge? Det jeg liker minst med å blogge er alle de utrolig teite og latterlige kommentarene som noen mennesker bare må dele med verden for å få andre til å føle seg elendig, hehe.

Synes du selv at bloggen din er bra? Jeg synes ikke bloggen min er dårlig akkurat. Det er jo en grunn til at jeg jobber mye med designet og headere og det er jo for å få bedre resultater av bloggen.

Hvilke blogger leser du fast hver dag? Jeg leser utrolig mange blogger hver dag! Her er en del av de.Favoritt bloggene dine? Har så mange, men mange av de er de på bildet over.

Hva synes du om meg? Unik.

Dine bestevenner? Camilla er min aller beste venn men har mange gode venner.

Drømmen din? Å flytte til New York eller hvertfall USA og leve livet med drømmejobben.

Hvordan tror du fremtiden din kommer til å se ut? Jeg håper selvfølgelig at jeg oppnår det jeg vil i livet som er å jobbe med noe innenfor mote hvertfall da. Og at jeg bor i New York om noen år da, eller hvertfall USA.

Hvar er det du hater? Jeg hater mennesker som lyver, venner man ikke kan stole på, rømmegrøt, latterlig stygge kommentarer og da mener jeg generelt (ikke bare på bloggen).

Elsker du å reise? Ja, om jeg kunne hadde jeg allerede vært på god vei til å reise jorden rundt.

Hva er det du har sykt lyst til? Jeg har sykt lyst til å slutte å bry meg om hva alle andre synes eller tenker om meg. Få drømmekroppen. Vinne mye penger å gå amok på Forever 21, Newlook, Primark, Topshop og Target.

Langt eller kort hår? På meg selv, langt tror jeg. Holder på å spare nå!

Brunt eller lyst hår? Om du mener mørkt eller lyst, lyst på meg selv. Eller ikke blondie, men mørk blond tror jeg, er ganske usikker egentlig.

Har du mange gode venner? Ja, det har jeg.

Hva er det beste minnet ditt noen gang? Utrolig vanskelig spørsmål i og med at jeg har mange gode minner både med familie og venner. Klasseturen til Polen er ett minne for livet hvertfall, tidenes klassetur.

Hva er det verste minnet ditt noen gang? Vet ikke, hvordan kan man huske noe sånt? haha.

Favoritt kjendiser? Justin Bieber, med hånda på hjerte 

Noen du ser opp til? Miley Cyrus og Demi Lovato.

Hva må til for at en blogg skal se bra ut? Alt som skal til er å ha ett fint, ryddig og lyst design med store og klare bilder. Og selvfølgelig skrivemåten til bloggeren, det er klart at om bloggeren har mye skrivefeil så er det ikke gjort særlig mye arbeid i det man skriver.

Trener du ofte? Jeg prøver hvertfall, det er perioder hvor jeg kan trene hver dag og perioder hvor jeg ikke trener noe særlig pågrunn av skolearbeid osv. Men nå skal jeg prøve å trene 3-5 ganger i uken.Hvor har du lyst til å reise akkurat nå? NEW YORK & CALIFORNIA 

Hva skal du i sommer? Vet ikke, har rett og slett ikke så mye peiling. Eneste jeg vet er at jeg skal på bobilferie til Sverige og kanskje rundt i Europa, vet ikke.

Skal du være mye sammen med venner i sommer? Ja, om det er noe jeg ser frem til så er det en sommer med vennene mine og mest sannsynlig få bedre kontakt med de vennene jeg har mistet en del kontakt med etter jeg begynte på VGS.

Hvor lenge har du blogget? Har blogget i flere år til sammen med alle bloggene jeg har hatt, men på denne bloggen har jeg blogget i 2 år i Mai.

Hvilke blogger leser du? Har svart på det tidligere.

Hva synes du om bloggen vår (sirkri.blogg.no)? Dere blogger bra og har ett veldig fint design.

Favoritt frukt? Klarer ikke velge en! Jordbær, plommer, bananer.

Favoritt chips? Spiser utrolig lite chips, men kanskje Superchips med paprika smak.

Hvilken PC har du? Har snart macbook pro, neida, joda, hehe. Jeg SKAL kjøpe meg Mac men må nok spare en stund:(( Nå har jeg Packard Bell, var bra i begynnelsen og til tider funker den utrolig bra. Men noen ganger kunne jeg tenkt meg å hive den ut vinduet mitt.

Har du noen dyr? Har nok ikke det :( Har ønsket meg en liten hund siden jeg var ehh, 3-4 år eller noe? 

Hvor er veska fra? Den er fra Ebay.Hvem er dine forbilder? Mine forbilder er nok Miley Cyrus, Demi Lovato og Brooke Davis (personen Sophia Bush spiller i One Tree Hill). Grunnen til at det er Brooke Davis er fordi hun er en vellykket klesdesigner i serien og det er akkurat det som er drømmejobben min. Å bli fashion designer i USA først og fremst, men må nok starte i Norge tror jeg..

 

Q; Hva synes du?

Q; Noe du lurer på?

14.04.2013 Blogg

Spørsmålsrunde

Heihei!

Nå tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde for dere som ønsker å vite mer om meg og bloggen osv. Dere kan spørre om alt mulig, så svarer jeg på alt utenom det som blir for privat for meg. Da er det bare å sette i gang å spørre da dere! 

 

Q; Hva ønsker du å spørre meg om?

11.04.2013 Blogg

Bloggere som inspirerer

Heihei!

Idag har vært en ganske rolig dag, hadde forresten prøve i dag om ledd og skjelettet, gikk utrolig bra følte jeg. Da jeg kom hjem fikk jeg besøk av Camilla og vi dro til byen en tur. Vi dro på den nye butikken i gata hvor jeg fant verdens fineste jakke, den kostet 499,-. Jeg må bare ha den, så tenkte å kjøpe den når jeg får lønning i slutten av måneden. Det er en stoff jakke, med skinnarmer og innsiden er også skinn. Men tilbake til overskriften, jeg tenkte å vise dere noen av de bloggene som inspirerer meg i hverdagen og ellers.

L0ve.blogg.no // Elsker bloggen hennes, hun har mange fine outfits og blogger bra NÅR hun blogger!

 

Explode.blogg.no // Jeg elsker alle antrekkene hennes og hun er kanskje den jeg får mest inspirasjon fra når det gjelder antrekk.

 

Leaduvet.blogg.no // Jeg er en ganske ny leser av bloggen, men digger alle videoene hun lager og får inspirasjon til videoer fra henne.

 

Auroramohn.blogg.no // Jeg liker utrolig godt måten Aurora blogger på og får inspirasjon til sminke og antrekk fra henne. 

 

Wossa.blogg.no // Åshild har en kjempe fin blogg og blogger ofte noe jeg liker! Alt hun blogger om inspirerer meg egentlig.

 

Sofiemote.blogg.no // Sofie sin blogg blir jeg inspirert av fordi hun er såpass ung og har en fantastisk klestil som bare er herlig! Digger videoene hennes også.

 

Jeg anbefaler dere utrolig mye å besøke desse bloggene med mindre du allerede leser de, for du vil ikke angre på det i det hele tatt.

 

Q; Hva synes du?

Q; Leser du noen av de bloggene? Får du inspirasjon fra dem?

09.04.2013 Blogg

Jeg vil lese din blogg!

Heihei!

Trenger inspirasjon nå, både til blogging, antrekk og hverdagslige ting, så jeg vil gjerne ha noen flere blogger å lese! Om du vil at jeg skal ta turen innom din blogg, og kanskje bli en ny fast leser så er det bare å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet. Forresten så kan du like FACEBOOK FANPAGE SIDEN MIN HER!

 

Q; Har du en blogg med inspirason?02.04.2013 Blogg

LINKERUNDE

Heihei!

Det er ikke så altfor lenge siden jeg hadde linkerunde sist, men tenkte å ha en nå. Jeg skal prøve å ha det en gang i måneden tenkte jeg, hva synes dere om det? Som vanlig er det bare å legge igjen bloggadressen din og for dere som ikke har blogg så kan dere desverre ikke være med. Jeg linker 3-5 blogger denne gangen tror jeg. Ønsker du å bli linket?

 

Q; Ønsker du å bli linket?

28.03.2013 Blogg

redigerings program - test det ut!

Heihei! :-)

resten av bildene kommer nok senere ikveld, eller imorgen! men over til overskriften .. forrige dagen så testet jeg ut ett redigerings program som heter pixlr,( dere kan finne siden HER :-) ) og det fungerer kjempebra! jeg liker det hvertfall utrolig godt, også er det ikke så vanskelig og forstå seg på heller hahaha, jeg har nemlig sånn at jeg må forstå meg på det vist jeg skal bruke det! så jeg anbefaler og teste det ut for dere som liker og redigere bilder og sånn :-)

Her er noen bilder som jeg har redigert fra pixlr.

Har dere prøvd dette redigerings programmet ?

Hva synst dere?

27.03.2013 Blogg

ferielivet

Heihei! Nå har jeg forhåndspublisert ett innlegg til dere siden jeg sitter i bilen når dere leser dette haha :) uansett, det er så utrolig deilig og ha ferie ♥ sove lenge, reise, vere oppe lenge haha, bruke lang tid på og sminke seg og lage seg en god frokost osv .. er det ikke herlig? desse ferie dagene skal hvertfall nytes i fin været ikke minst!

Hva gjør dere i ferien?26.03.2013 Blogg

gjeste blogging

Heihei! :) nå blir det gjesteblogging igjen, og det er forresten jeg camilla som gjeste blogger :-) dere kan besøke bloggen min HER om dere vil! Sara er på bobil tur for dere som ikke visste det, så da blogger jeg for hun. Skal prøve og få blogget så mye jeg kan, men er ikke sikkert det kommer så veldig mange innlegg iløpet av en dag.

Håper dere får en fin dag, så blogges vi snart! 

06.03.2013 Blogg

Linkerunde

Nå har jeg plukket ut 5 forskjellige blogger som dere burde ta turen innom! Jeg anbefaler det virkelig. For å besøke bloggen deres er det bare å trykke på bildene.

Matilde  Bang - Hun har en utrolig bra blogg, har lest den en god stund og hun blogger bra og har kjempe fine bilder også. Besøk bloggen hennes!

 

Kristine Brandvold - Kristine har en kjempe fin blogg med mange fine bilder, antrekk og hun blogger kjempe bra! Jeg anbefaler å besøke bloggen.

 

Malin Sørensen - Jeg synes denne bloggen har ett utrolig fint design og mange fine bilder også, besøk bloggen hennes for å finne ut mer om den.

 Hanna Gjerholm Moe - Jeg har ikke vært innom bloggen hennes før, men fikk ett utrolig bra førsteinntrykk av bloggen hennes så ta turen innom!

 

Camilla Berg - Denne jenta blogger om alt mulig og fortjener virkelig litt ekstra oppmerksomhet, dere som ikke har besøkt bloggen hennes ennå, burde virkerlig gjøre det!

 

Q; Hva synes du?

02.03.2013 Blogg

LINKERUNDE

Tenke å sette i gang en linkerunde nå i og med at jeg ikke har blogget siden tirsdag? Og jeg har en god grunn hvorfor, jeg har operert. Jeg opererte vekk mandlene på onsdag og har ikke vært i topp form til å blogge da! Jeg håper dere skjønner. Så derfor setter jeg bare i gang en linkerunde for å ha noe å blogge om akkurat nå. Så meld dere på! Jeg skal linke 3-5 blogger og blir mest sannsynlig trukket imorgen eller mandag. Jeg kikker innom alle bloggene og velger de jeg synes fortjener det! LYKKE TIL!

Gammelt bilde.

 

Q; Vil du bli linket?

22.02.2013 Blogg

friday

Heii, beklager for dårlig blogging! men jeg har ikke hatt så veldig god tid til og blogge på to blogger idag :) håper dere skjønner? men ja, idag så var jeg en tur i byen sammen med mormor, morfar og emma, kjempe koselig :-) men dere, kom gjerne med tips til hva jeg kan gjeste blogge om da? hadde vert mye bedre haha :D det blir nok ikke så gøye innlegg og lese når jeg ikke helt vet hva jeg skal blogge om, så da hadde det vert bedre om dere hadde noen tips?

Ha en fin fredags kveld! :D

noen bilder fra idag! :-)

Har dere noen tips til hva jeg kan blogge om?

Hva har dere gjort idag?

 

19.02.2013 Blogg

spørsmålsrunde

Nå tenke jeg å kjøre igang en spørsmålsrunde på bloggen til min kjære venn saara, så still spørsmål om det dere lurer på, det kan gjerne vere om begge to? :-) jeg svarer når jeg ser at det ikke kommer flere spørsmål! så da er det bare til og spørre i veeeei hihi :-)

Noe du lurer på?

19.02.2013 Blogg

God morgen!

Heihei, og god morgen!

Det blir ikke så veldig mye gjeste blogging her nå merker jeg, men jeg prøver så godt jeg kan :-) idag så våknet jeg ganske tidlig egentlig, så gikk jeg ut og tok noen outfit bilder. Uansett, imorgen skal jeg hjem igjen fra bergen ;-(( har ikke litt lyst til og reise hjem igjen, synst det er sååå kjedelig hjemme haha. Meeen jeg får trøste meg selv med at det ikke er så lenge til påskeferien da? da skal jeg til bergen igjen :-) så det blir nok kjempe bra.

Dere får ha en fin tirsdag så blogges vi!

Q ; Hva skal dere idag?

17.02.2013 Blogg

gjeste blogging

Heihei! :-)

Nå er det jeg camilla som blogger, jeg har blogg selv og dere kan gjerne ta turen innom bloggen min HER :-) For dere som lurer på hvorfor jeg gjeste blogger så er det fordi sara er i malaga, hun er ikke hjemme før på lørdag eller søndag tror jeg? Så nevnte hun vel i ett innlegg lengre nede at hun kanskje skulle få noen til og blogge for hun, så da er jeg så snill at jeg kan gjøre det haha. Det er ikke sikkert jeg får tid til og blogge hver dag, men jeg skal jo selfølgelig prøve :-)

Så vist det er noe spessielt dere vil at jeg skal blogge om så kan dere kommentere det i kommentar feltet. Vi blogges kanskje senere da :-) Ha en kjempefin søndag.

dette er da meg hehehe.

Q ; Noe dere vil jeg skal blogge om?07.02.2013 Blogg

Farge håret?

Jeg vurderer å farge håret mitt mørkere nå, men vet ikke helt så jeg trenger hjelp fra dere!

Slik farge hadde håret mitt før jeg stripet det omtrent. Hva synes du? Skal jeg beholde min farge eller farge det omtrent slik som det var før?

 

Q; Skal jeg beholde fargen min eller farge det slik jeg hadde det før?

29.01.2013 Blogg

anbefaling

90210 er en super bra serie, jeg elsker den. Den handler om ungdommer og drama egentlig. Det er kommet ut hele 5 sesonger og tror det kommer hvertfall en til, om jeg ikke tar helt feil. Anbefaler dere å se denne serien fra begynnelsen av for å få med dere alt.

 


Glee er også en bra ungdomsserie, den handler mer om musikk og ungdommer men er også en ganske morsom og dramatisk serie. Jeg synes sesong 1 var utrolig bra da. Denne anbefalest også for dere som liker musikk spesielt. Det er ikke bare gamle sanger slik som på musikaler eller lignende, det er sanger vi hører på selv til daglig.

 


Gossip Girl synes jeg var kjedelig når det begynte å gå på tv, men tror det var fordi jeg ikke fulgte med på alle episodene. Nå har jeg begynt fra sesong 1 og har akkurat begynt på sesong 2 og jeg kan fint anbefale dere denne serien for dere som liker ungsomsdrama og slikt. Utrolig bra serie.Pretty Little Liars er totalt den beste serien jeg noen gang har sett, den har både spenning og drama . Den handler om 4 jenter som får rare tekstmeldinger og beskjeder etter venninnen deres som egentlig ikke var en så spesielt god venninne alikevell døde. Jeg har sett ferdig sesong 1 og 2 og holder på med sesong 3 nå, elsker denne serien utrolig masse. Anbefaler denne på høgt nivå. Dette er også en serie for ungdommer spesielt og kanskje mest for jenter tror jeg.

Mitt hemmelige tenåringsliv / The secret life of the american teenager er en serie for ungdommer som dere kanskje skjønte ut i fra hva den heter. Jeg anbefaler denne serien også fordi det handler om livet til oss ungdommer er, dette er mer en komedie og drama serie, er litt usikker egentlig. Men dette er en serie som passer for alle egentlig. 

 

Q; Hva synes du om anbefalingene?

Q; Har du sett noen av seriene?

24.01.2013 Blogg

linkerunde

Etter å ha vært innom alle de fine bloggene som meldte seg på linkerunden for noen dager siden, har jeg endelig klart å plukke ut hele 4 blogger! Det var utrolig vanskelig å velge kun 4 til og med, skulle egentlig ha 2-3 blogger, men ble visst 4 i stedet. Her er de hvertfall:

 

Dette er Matilde Bang - hun blogger om sin hverdag, bilder og andre ting. Hun har ett pent og ryddig design, det er lyst og oversiktlig. Bildene hun har på bloggen sin er utrolig fine, klare og store. Besøk hennes blogg > HER <, det er verdt det!

 

Denne jenta heter Julie Alise og er ny i bloggverdenen - hun blogger om outfits, bilder, interresser, hverdag og mer. Bloggen hennes har ett fint, ryddig og lyst design. Bildene hennes er fine, klare og store. Bloggen hennes er kjempe fin og hun vil gjerne ha flere lesere, besøk bloggen hennes for å finne ut hvordan den er > HER <.

 

Sille blogger om antrekk, venner, bilder og mer. Hun har kjempefine bilder på bloggen sin. Hun er også ganske ny i bloggverdenen og hadde sikkert satt pris på flere lesere og sikkert kommentarer også! Hun har utrolig fine antrekk og en kjempe fin header. Besøk bloggen hennes, det er verdt en tur innom. Bare trykk > HER <.

 

Denne jenta er 20 år gammel og studerer i England. Hun har en utrolig fin blogg med mange fine antrekk og bilder. Designet hennes er også ryddig, lyst og fint. Jeg synes denne jenta har en kjempe bra blogg og fortjener mer oppmerksomhet og lesere, besøk bloggen hennes > HER < og legg gjerne igjen en kommentar eller to, det setter vi alle pris på!

 

Q; Hva synes du om bloggene?

23.01.2013 Blogg

my wardrobe

Heihei! 

Tenkte å vise dere litt av min garderobe før jeg pusser opp, som dere ser så er veggen inne i kleskapet grønn! æsj, men skal heldigvis pusse opp denne uken. Har sikkert nevnt det tuuusen ganger her på bloggen nå! Vi er snart ferdig med oppussingen i stuen og den nye sofaen kommer neste mandag, wii. Men back to the point, her er noen garderobe detaljer.

Dette er kanskje 1/6 av alle klærne mine, mye er ikke i kleskapet fordi det skal vaskes, haha. 

 

Q; Hva synes du?

22.01.2013 Blogg

linkerunde: vil du bli linket?

Jeg setter i gang en ny linkerunde! Jeg linker 3-4 blogger denne gangen tror jeg. Vinnerne blir ikke trukket på random.org, jeg går innom alle bloggene og finner ut hvilke blogger som fortjener mer oppmerksomhet osv. Jeg trekker vinnerne imorgen kveld en gang, så følg med! Vil du bli linket?

 

Q; Vil du bli linket? 

20.01.2013 Blogg

vil du bli dagens blogg?

Da setter jeg i gang en ny runde hvor du kan bli dagens blogg her på bloggen! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar og like facebook siden min HER! Jeg sjekker om du har gjort det. Lykke til!

Gammelt bilde i og med at jeg ikke har noen nye akkurat nå. Men idag skal jeg ta nye bilder ute i det fine været!

 

Q; Vil du bli dagens blogg?

19.01.2013 Blogg

dagens innkjøp

Skinnjakke 499,-  //  Cubus     BH 49,- (salg)  //  Cubus

 

Q; Hva synes du?

18.01.2013 Blogg

dagens blogg

Dagens blogg ble www.isoldeandrea.blogg.no, det er to jenter fra Larvik med like interresser! De er begge 16 år og liker å blogge om hverdag, mote, foto og andre ting de interresserer seg for! Jeg anbefaler en tur innom bloggen deres. De har klare, store og fine bilder i hvert innlegg og blogger stort sett hver dag. De har ett enkelt og greit design som er ryddig og fint. Ta turen innom ved å trykke > HER < eller på bildet ovenfor.

Q; Hva synes du om bloggen deres?

 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2728049/?claim=yvh6f3zzdcm">Follow my blog with Bloglovin</a>

17.01.2013 Blogg

min bakgrunn

Dette er bakgrunnen jeg bruker på pc'en min akkurat nå, hva synes du? Dere kan gjerne ''stjele'' den å bruke den selv også, har ikke noe imot det, haha. Alle bildene er fra weheartit.com. Hvordan er din pc bakgrunn?

 

Q; Hva synes du om min bakgrunn?

17.01.2013 Blogg

vil du bli dagens blogg?

Jeg har tenkt en stund på å sette i gang dagens blogg her på bloggen. Er ikke slik at jeg nødvendigvis har det hver eneste dag fremover men kanskje 2-5 ganger i uken. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar at du er med og selvfølgelig bloggadressen! Vil du bli dagens blogg?


 

Q; Vil du bli dagens blogg?

16.01.2013 Blogg

ebay love

Jeg synes ebay.no/com har veldig mye fint og ikke minst billig. De har sko, klær, vesker,  tekniske produkter og mye mer. Dette har jeg utrolig lyst å bestille da. Hva synes du om ebay.no?

 

Q; Hva synes du?

Q; Hva synes du om ebay.no?

09.01.2013 Blogg

it's time

 

Q; Hva synes du om denne sangen?

06.01.2013 Blogg

linke din blogg?

Nå har jeg bestemt meg for å sette i gang en ny og etterlengtet linkerunde! Legg igjen en kommentar med din eller en blogg du liker så tar jeg turen innom. Jeg linker de fire bloggene jeg synes fortjener det, as simple as that! Lykke til da. 

 

Q; Vil du bli linket?

06.01.2013 Blogg

ny sofa på rommet

Heihei!

Jeg har lenge sett på forskjellige sofaer på nettet og i butikker, men jeg klarer ikke finne en som har riktig farge, størrelse og en grei pris. Men idag så letet jeg gjennom noen nettbutikker og fann noen fine sofaer, noen av de er også sovesofaer. Hvilken synes du jeg skal kjøpe?

1 sovesofa // fra Jysk 3500,-2 skinnsofa // fra jysk 2500,-

3 stoffsofa // fra bohus 3999,-

4 sovesofa // fra bohus 3999,-

5 sovesofa // fra bohus 3999,-6 stoffsofa// fra møbelringen 3995,-

 

Q; Hvilken sofa burde jeg kjøpe?

05.01.2013 Blogg

favoritt musikk

ItaloBrothers // My life is a party

  

Ludacris // Rest of my life

 

Q; Hva synes du om de sangene?

03.01.2013 Blogg

drømme reisemål #1

Mitt drømme reisemål er å reise til hawaii! Jeg har så utrolig lyst til hawaii. Jeg skal til USA skoleåret 2014/2015 og da skal jeg mest sannsynlig til hawaii! Men håper virkelig jeg og kanskje familien min og/eller venner kan reise dit en gang før det. Ahh love it! Hvor drømmer du om å reise?

 

Q; Har du lyst å dra til hawaii?

Q; Hva er ditt drømme reisemål?

17.12.2012 Blogg

blogger jeg leser

16.12.2012 Blogg

before i dieQ; Hva synes du? 

15.12.2012 Blogg

Dream Outfit #5Q; Hva synes du om ukens dream outfit?

13.12.2012 Blogg

linkerunden

Her er bloggene som vant linkerunden denne gang, følg med på bloggen, snart kommer det en blogganbefaling. Ble du linket kanskje?

Charlotte er en jente fra Florø, hvor jeg bor også. Hun blogger om mye forskjellig og har en kjempe fin blogg, besøk den HER.Denne jenten heter Camilla og er også fra Florø, hun tar utrolig fine bilder til bloggen sin og bloggen hennes er verdt å besøke. Bare trykk HERDette er en super fin jente som heter Frida, hun blogger utrolig bra og har mange fine bilder! Besøk bloggen hennes ved å trykke HER eller på bildet over.Therese har hatt bloggen sin utrolig lenge og hun blogger om alt mulig. Hun er utrolig søt og dere kan besøke bloggen hennes ved å trykke HER eller på bildet over.

Tuva tar sykt bra bilder og er en kjempe søt jente som blogger om alt fra antrekk til videoblogger. Hennes blogg finner dere ved å trykke HER eller på bildet over!

 

Julie blogger om livet med kjæresten og mye om trening, mote og mye mer. Denne bloggen er verdt å besøke! Du finner den HER eller ved å trykke på bildet!

 

Q; Hva synes du om bloggene?

Q; Ble du linket?

12.12.2012 Blogg

julens ønsker!

Macbook pro // HER   Sofa // HER   Kamera Objektiv // HER

 
Stud Denim // HER   Linni Jacket // HER   Dixie Boots //  HER   Jeffrey Campbells //  HER   Dr Martens // HER   

 

Acne Skjerf   Palett Nude Tude // HER   Knitted sweater // HER & HER   Cuba shoes // HER & HER

 

Dette er det som står øverst på min ønskeliste i år. Jeg ser gjerne på din ønskeliste også, bare legg igjen linken i kommentarfeltet så sjekker jeg den ut!

 

Q; Hva ønsker du deg til jul?


08.12.2012 Blogg

linkerunde

Meld deg på linkerunden ved å kommenere at du er med og bloggnavnet ditt selvfølgelig! Jeg linker tre blogger. Jeg trekker ikke random, jeg skal innom alle bloggene, de fineste/beste bloggene blir linket. Lykke til!Q; Vil du bli linket?

07.12.2012 Blogg

before i dieRedigert av meg.

 

Q; Hva synes du om bildet?

03.12.2012 Blogg

jeg vil lese din blogg!

Jeg merker jeg trenger mer inspirasjon nå for tiden så legg igjen bloggadressen din så tar jeg meg en tur innom alle bloggene, kanskje du får en ny fast leser? 

 

Q; Trenger du en ny leser?

29.11.2012 Blogg

videoblogg

I denne videon får dere se bilder fra hele 2012 men dette er kanskje bare 1/100 av alle bildene som er tatt i 2012! haha, enjoy og håper dere liker videoen.

 

Stikkord:
07.11.2012 Blogg

favoritter; musikk atm

Dette er de sangene jeg hører mest på da, nå for tiden. Det vil ikke si at jeg trykker på repeat på de sangene hele tiden, jeg hører på mange mange andre sanger også!

25.10.2012 Blogg

instagram

Jeg følger deg på instagram og dere kan gjerne følge meg tilbake om dere vil! Alle de som følger meg tilbake er med i en ''konkurranse'' om å vinne shoutout fra meg, jeg velger ut tre forskjellige brukere! Hva heter du på instagram? jeg heter @sarakvammen.

 

Q; Har du instagram?


24.10.2012 Blogg

vurdere din blogg?

Heihei! Jeg viil vurdere din blogg. Jeg velge ut 2 blogger, alt du trenger å gjøre er å skrive at du er med og bloggnavn selfølgelig! Lykke til :)
Q; Skal jeg vurdere din blogg?

23.10.2012 Blogg

bloggene jeg leser
Anna Edwin  //  Anna Rasmussen  //  Aurora Mohn  //  Erica Mohn  //  Kristine Ullebø  //  Mathilde Walberg  //  Mathilde Haugen  //  Camilla Berg  //  Stina Bakken  //  Linda Haukaas  //  Silje Maria  //  Andrea Badendyck

 

Dette er de bloggene jeg leser hver dag, det er sikkert flere som jeg ikke kommer på i farta! Jeg leser en del blogger hver dag, det er ikke bare de bloggene over jeg er innom, jeg er innom mange andre blogger hver dag også. Hva synes du om desse bloggene?

Q; Hva synes du om desse bloggene?

Q; Hvilke blogger leser du?

22.10.2012 Blogg

linkerunde #2

Her er de tre bloggene som jeg valgte ut denne gangen. Om du vil være med i neste linkerunde må du kommentere i dette innlegget at du er med! Vinnerene kommer i slutten av uken.

Lisa Laugen er en jente fra Levanger som blogger om sitt liv som utvekslingsstudent i spania skoleåret 2012/2013.  Bloggen hennes finner dere HER!

 

Maria Bergheim blogger om sin hverdag og lidenskap for mote. Alle bildene på bloggen hennes er tatt av henne. Bloggen hennes finner dere HER!

 

Kaja Solheim er kun fjorten år gammel og blogger om sin hverdag osv. Hun bruker fritiden sin på hest og venner. Bloggen hennes finner dere HER!

 

Q; Hva synes du om bloggene?

Q; Vil du være med i neste linkerunde?

21.10.2012 Blogg

linkerunde

Skal ha linkerunde igjen! Meld deg på, de tre bloggene jeg like best blir linket på bloggen senere i kveld. Alt du trenger å gjøre er å skrive litt om din blogg og bloggadressen selfølgelig! lykke til.

Noen gamle bilder av meg fra 2011.

 

Delta gjerne på konkurransen om å vinne goodiebag på en verdi fra 100-150 kroner!

Q; Vil du bli linket?


19.10.2012 Blogg

Hvordan få facebook ''lik-knapp'' under hvert innlegg

Noen har spurt meg i det siste hvordan jeg får ''lik-knapp'' fra facebook under innleggene mine, her er forklaringen på det:

1. Det første du gjør er å logge inn på blogg.no selvfølgelig! Når du er kommet inn trykker du på ''oppsett'' som er merket med en rød ring.

 

 

2. Når du er kommet inn på oppsettet kommer du automatisk på generelle instillinger, hvor du blar videre ned til enden av siden.

 

3. Merk av at du ønsker en ''lik-knapp'' fra facebook under hvert innlegg.

4. Lagre instillinger, det er viktig å huske for at endringene skal bli lagret!

 

Håper dere skjønte denne forklaringen, hvis ikke er det bare å spørre meg!

 

Q; Skjønte du forklaringen min?

Q; Fikk du dette til selv?

12.10.2012 Blogg

beklager for dårlig gjesteblogging

Heisann! jeg må virkelig beklage for dårlig med gjesteblogging, men jeg har ikke hatt så veeldig god tid til og blogge alle disse dagene, så beklager for det. Imorgen så kommer sara hjem tror jeg.. så da blir det nok bedre med blogging :-)  Idag så er det jo også fredag, og da er vel planene mine egentlig bare å vere hjemme, alltid koselig og bare vere hjemme på en fredagskveld med god mat, tv programmer osv.. men dere får ha en kjempefin fredag og helg! ♥

- camilla.

Hva skal dere idag?

08.10.2012 Blogg

Gjesteblogging

Hellu dere! denne uken blir det for det meste gjesteblogging siden sara er reist vekk, er forresten camilla som skriver..dere finner bloggen min HER ! :) har faktisk ikke gjesteblogget før så dette kan bli spennende, hahah! Så jeg begynner bare med og si at det blir gjesteblogging til hun er tilbake. Kort innlegg, men kommer nok ett innlegg senere og, får vi håpe! snakkes så lenge da ♥liker dere gjesteblogging?

03.10.2012 Blogg

jeg vurderer din blogg

Tenkte jeg skal ha bloggvurderinger nå, har ikke hatt det på kjempe lenge nå så tenkte det var en fin idè da. Alt du trenger å gjøre er å like facebook siden min på facebook såklart så må du selfølgelig kommentere at du er med og at du har likt siden! Jeg vurdere 3 blogger, blir mest sannsynligvis i helgen en gang, lørdag eller søndag. Trykk HERHERHER for å komme til facebook siden! Vil du at din blogg skal bli vurdert? 

                           

 

Q; Vil du bli vurdert?

02.10.2012 Blogg

jeg vil lese bloggen din

Hei, trenger nye inspirerende blogger å lese, skriv bloggadressen din så tar jeg meg en tur innom din blogg! Q; Vil du at jeg skal lese din blogg?

30.09.2012 Blogg

90210 vs Pretty Little Liars

Beverly Hills 90210 er en av mine favoritt serier akkurat nå, jeg har sett mange serier men denne er totalt verdt å se!

 

Pretty Little Liars er kjempe spennende å se på, jeg liker denne serien utrolig godt. Den er også verdt å se!

 

Q; Hvilken serie liker du best?

Q; Hvilke andre serier liker du?

22.09.2012 Blogg

LINKERUNDE


Noen bilder fra igår og idag. Tatt med iPhone så ikke så bra bilder, men har ikke noen andre atm.

 

Jeg skal linke til fire blogger! Alt du trenger å gjøre er å si at du er med i kommentarfeltet og like facebook fansiden min! Du må også skrive om du har likt siden eller ikke! VIKTIG! Jeg sjekker om du har gjort det eller ikke. Lykke til :)

 

Q; Vil du bli linket?

19.09.2012 Blogg

before i dieQ; Hva synes du?

Q; Hva synes du om ''before i die''?

10.09.2012 Blogg

Lese din blogg?

Trenger flere blogger å lese utenom Erica, Aurora, Anna Edwin, Bettina og alle de topp bloggerene. Så om du har en fin blogg med variert blogging tar jeg gjerne en tur innom! 

Legg igjen en kommentar med din bloggadresse så tar jeg en tur innom og ser hvilke blogger jeg får et bra førsteinntrykk av og blir din nye faste leser. Lykke til!

 

 

Q; Lese din blogg?

09.09.2012 Blogg

viaplay.no

Heihei! Som sikkert mange av dere vet så er viaplay ett slags abbonoment hvor du kan leie filmer å slikt! Nå kan du prøve det i en måned helt gratis også, det er enkelt og billig. Velg mellom populære storfilmer og legendariske klassikere. Tusenvis av titler. Ubegrenset streaming. Som sagt så er det helt gratis for en måned. Du kan også velge mellom forskjellige pakker, det finst tre pakker. Bare TV-pakken, TV+Film pakken og TV+Film+Sport pakken. Viaplay.no er en fin mulighet for de som liker å se mye filmer og dette også veldig billig i tillegg, det er en fin mulighet. Jeg har ikke viaplay som abbonoment, men mange av mine venner har det og er veldig fornøyd og synes det er både billig og bra. Alt trenger ikke være dyrt for å være bra, viaplay er bra og er billig. Test det ut for 30 dager å se hvordan det funker hos deg! Som sagt så koster det 0,- kroner for en måned og teste det. Håper dere som vil prøve viaplay blir veldig fornøyde! 

Jeg bruker bloggerfy.com som sposorer, det er en flott nettside hvor du kan tjene penger på bloggen din og er en fin mulighet til å la bloggen din bli lagt merke til!

 

 

Q; Bruker du viaplay?

Q; Hva synes du om viaplay?

25.08.2012 Blogg

Spørsmålsrunde

Nå vil jeg sette i gang en spørsmålsrunde som jeg bare har ett max 2 ganger her på bloggen! spør meg om alt mulig. Spør meg om ting dere ikke vet om meg og vil vite om meg osv...
Har ingen bilder å legge ut på bloggen atm så slenger bare med ett nokså gammelt bilde av meg..

 

Q; Hva vil du vite? 

23.08.2012 Blogg

It's my birthday!

542420_481168671900182_1581319712_n_large

Heihei, idag har jeg bursdag! Jeg er 16 år nå, og det føles ikke noe annerledes, bortsett fra at nå kan jeg begynne å lærekjøre. Kos! Jeg skal feire sammen med de nærme i familien idag med god mat og kake. Så skal jeg feire sammen med broren min med resten av familien på søndag, gleder meg til å se familien igjen etter denne ''lange'' sommeren. Snakkest senere :)

Får ingen bra bilder, bruker skole pc nå hvor jeg ikke har noen bilder!


 

Q; har du bursdag idag? 

18.08.2012 Blogg

Braaa dag

Igår sov camilla over hos meg, som hun også gjorde fra torsdag til fredag! Det var veldig koselig. Igår samlet vi også en gjeng med venner og møttes hos en venninne av meg, siden skolen begynner snart og vi skillest mange av oss så tenkt vi at det var en god idè. Vi var vell ca 7 stk, ja 7 stk. Og idag så sto vi opp klokken 11, hadde egentlig tenkt å stå opp før men det skjedde selfølgelig ikke, som er veldig dumt i og med at vi snart må begynne å stå opp klokken 7-8. Vi sto opp, stellet oss, spiste frokost og gikk en tur til byen, hvor vi har så mange hærlige butikker! (eller ikke). Jaja, vi har hvertfall Cubus da! Yey. Men der kjøpte jeg hvertfall noen ting som kommer med på innkjøpsvideon min for hele sommer snart! Kommer neste uke. Følg med på bloggen da! Vesken min fra moteshoppen.no er enda ikke kommet og idag er det faktisk 12 dager siden jeg bestilte den, men det er vell pågrunn av mange bestillinger og ferien å sånt!

 

Q; Hva har du gjort igår/idag? 

Q; Har du noen nye innkjøp?

16.08.2012 Blogg

liten oppdateringFint bilde av meg fra instagram da! (sarakvammen heter jeg på instagram) follow meg og jeg follower deg!

 

Heisann. Nå har jeg nettopp stått opp og skal gjøre meg klar til jobb, jeg begynner heldigvis ikke på jobb før klokken 13 idag, så jeg har nokså god tid da! Idag skal jeg forresten på min første fotball trening på sikkert et halvt år ellerno, jeg gleder meg sykt til å begynne igjen, jeg har savnet å spille fotball og da er det bare en ting å gjøre vell? spille fotball! Jah. Vi har treninger tirsdag og torsdag 18.30 og kamper hver mandag, blir spennende. Jeg begynner jo på vidergående skole nå og i tillegg til fotball tre ganger i uken og lekser har jeg nesten ikke tid til jobben min. Men, jeg må nesten bare vente å se hvordan det blir. Det må jeg nesten ja, men nå må jeg stikke! HADE!

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Spiller du fotball?

 

11.08.2012 Blogg

Jeg vil lese diiin blogg!

Den søte fletten en søt kompis laget! Flink!

 

Jeg vil lese din blogg! Legg igjen en kommentar!

Q; Vil du ha flere lesere? 

11.08.2012 Blogg

Følge deg på instagram?

Følg meg på instagram, jeg heter ''sarakvammen''! Så følger jeg deg også. Yess, det var alt!

 

Dette er noen av bildene jeg har på instagram! Følg meg så følger jeg deg!

11.08.2012 Blogg

vinnere av linkerunden!

Lene - Har en utrolig fin blogg som er verdt å ta en tur innom. Hun er super søt og blogger bra! 

Jenny - Jenny er en 13 år gammel jente fra Oslo som nettopp har startet bloggen sin, hun er kjempe søt og har mange fine bilder på bloggen sin!

 

Eva - Hun har hatt bloggen i nesten to måneder og har en utrolig bra klestil, hun er 15 år gammel. Hun har en kjempe fin blogg, sjekk den!

 Erica - Erica er utrolig fin og tar mange bra bilder, hun blogger mye og variert med bilder og videoblogger. Besøk henne!

 

Camilla - Jeg kjenner Camilla kjempe godt, vi er bestevenner og hun er kjempe søt. Hun har en utrolig bra blogg med mange fine bilder, blogger hver dag!


For å komme til bloggene må du trykke på bildene eller navnene jeg har skrevet under bildene.  Håper dere besøker desse søte bloggene. Delta gjerne neste gang, som blir neste uke!

Kanskje noen av dere tror at jeg valgte Camilla sin blogg bare fordi jeg kjenner henne, men vinnerene er trukket ut på random.org!

11.08.2012 Blogg

Nattinnlegg

Chiller med musikk og facebook akkurat nå. Dette er hva jeg hører på nå! Enjoy!

10.08.2012 Blogg

Vinn Macbook Air!!

 

Nå har Madde K.K en konkurranse på sin blogg hvor du kan vinne en Macbook Air, alt du trenger å gjøre er å stemme på dette bildet og kanskje dele det på facebook, kommentere at du er med osv.. Du finner bloggen hennes HER, delta gjerne i konkurransen, har gjort det selv og det er totalt verdt det, spesielt for de som ikke har Macbook.. Bildet er forresten kjempe fint!

http://maddekk.blogg.no

 

Q; Har du tenkt å delta i denne konkurransen?

10.08.2012 Blogg

before I die

582824_488435121185496_341601503_n_large

269634_354575374619439_1330931743_n_large

308981_509477272401605_1030460620_n_large

162903711491036534_kbb8yynk_f_large

162903711490999713_26x9mus2_f_large

118078821449983275_se0elfxp_f_large

32017847320506796_uicyzlyk_f_large

32017847320506691_solztekg_f_large

18295942205885869_fyu63qwk_f_large

32017847320506721_mr4cs71g_f_large

5207355788797326_jkwpqvcm_f_large

32017847320506733_yqqjfd5r_f_large

564277_433466086664779_2091777162_n_large

525651_431566000188121_1894598762_n_large

482039_404152279643320_2042314568_n_large

303140_212546302145901_1808582724_n_large

297266_212545848812613_1936539701_n_large

423859_276754145726622_766167949_n_large

405268_396009093786830_1525662467_n_large

 

Q; Hva synes du om before i die bilder? Liker du de?

10.08.2012 Blogg

Linke til din blogg!

Jeg trekker 5 heldige blogger som skal bli linket imorgen! Du har fortsatt tid til å melde deg på konkurransen! Trykk HER! LYKKE TIL!

Har nettopp stått opp, har spist, skal sminke meg så drar jeg og søskenbarnet mitt til Måløy (by) å ser litt i butikker og møte venner. Dette skal bli koselig! 

 

Følte for å ta med dette kreative gamle bilde av meg. (Øyenbrynene mine var jo helt syyyke her, hehe)

 

Q; Har du noen planer for dagen?

09.08.2012 Blogg

PAKKERR I POSTEN

 

Tannbleking fra SmileAway  > LINK TIL SIDEN <

Skjerf fra Wenus  > LINK TIL SIDEN <

 

Jeg kan legge ut bedre bilder etter helgen! Jeg reiser idag, til en liten plass som heter Måløy, 2 timer fra hjemme. Snakkest!

 

Q; Hva synes du?

 

 

09.08.2012 Blogg

Linke til din blogg?

Jeg skal linke til 5 blogger, vil du at din blogg skal bli linket? Lik facebook siden min og skriv at du er med så er du automatisk med i konkurransen!!

Jeg følger med om dere liker facebook siden, det er ikke så vanskelig å gjøre vell? Bare trykk HER! 

 Q; Vil du at din blogg skal bli linket? 

08.08.2012 Blogg

Innkjøpsvideo VS Innkjøpsbilder

Idag dro jeg å mamma til Førde som er ca. 45 minutter fra hvor jeg bor. Vi shoppet faktisk en del, jeg kjøpte en del på H&M og en ting på Vero Moda. Så jeg lurte på om dere vil at jeg skal vise dere hva jeg kjøpte på video eller med bilder! Det skal dere få bestemme tenkte jeg, så ser jeg hva de fleste vil. Snakkest!

 

Slenger med ett bilde fra photoshooten. 

 

Q; Innkjøpsvideo eller innkjøpsbilder? 

08.08.2012 Blogg

Upgrade your facebook

Jeg har oppgradert min ''logg inn'' side på facebook, du kan velge farger og bakgrunnsbilde selv. Det er kjempe kult!

07.08.2012 Blogg

BESTILT
Nå har jeg nettopp bestilt denne nydelige vesken fra moteshoppen.no. Den er så sykt fin!

 

Q; Hva synes du om vesken?

Q; Har du en slik veske?

05.08.2012 Blogg

Before and After

Her er rommet mitt før og etter jeg ryddet og fikset litt. Hva synes dere? 

 

Q; Hva synes du? 

04.08.2012 Blogg

Byen next

Jeg har nettopp stelt meg og er klar til å gå en tur til byen å se litt hva som skjer og kanskje kjøpe noen nye sko! :) 

INNKJØPS VIDEO FRA HELE SOMMER KOMMER I KVELD EN GANG! PROMISE :)

 
 

 

Q; Hva skal du i dag?

04.08.2012 Blogg

Konkurranse; vinn Jeffrey Campbell

Jeg er meldt på i konkurransen på intime.blogg.no sin blogg, hvor du kan vinne Jeffrey Campell sko fra nelly.com. Meld deg på du også, trykk HER for å melde deg på konkurransen hennes!

Har tenkt å kjøpe desse skoene egentlig, så hadde bare vært utrolig gøy om jeg hadde vunnet de i stedet for å kjøpe de selv da. 

 

Q; Skal du melde deg på?

03.08.2012 Blogg

Sminkefri dag

Dere har vell aldri sett meg uten sminke, her er jeg omtrent nydusjet og helt sminkefri! Bildet er tatt med iphon så er ikke den beste kvaliteten å få på ett bilde, men sånn ser jeg hvertfall ut uten sminke.

 

Q; Hva synes du?

Q; Bruker du sminke?

Q; Sminke eller ikke sminke?

03.08.2012 Blogg

Teenager Post

 

Q; Liker du Teenager Post?

01.08.2012 Blogg

HomeHomeHome

Idag skal jeg reise hjem, klokken halv 5 reiser jeg. Jeg er ikke hjemme før 23.00 i kveld eller noe sånt. Video om innkjøp fra sommeren hittil kommer i morgen! Snakkest.

 

30.07.2012 Blogg

Oops. But back soon!

Heiheiheihei. Jeg som trodde sommeren skulle gå utpå å blogge mye, hehe. Hva skal jeg si? oooops. Jeg har vært veldig opptatt den siste måneden egentlig, 4 juli reiste jeg til Tyrkia og var der i 2 uker, da jeg kom hjem var jeg bare hjemme onsdag til fredag, jeg kom hjem onsdag fra Tyrkia. Så kom jeg hjem søndag og reiste til Oslo mandags morgen og har vært vekke siden det, i sverige, lillehammer og nå er jeg en plass som heter Dønfoss Camping med søskenbarn, tante og onkel. Jeg er usikker på når jeg skal hjem igjen, men NÅR jeg kommer hjem skal jeg ha videoblogg om hva jeg har gjort og hvordan jeg har hatt det hittil i sommer, hva jeg har kjøpt å sånt. Yeeey. Gled dere, siden det blir min første ordentlige videoblogg. Bloggen er 1 år, 2 måneder og 13 dager tror jeg, noe sånt hvertfall... Og jeg har ennå ikke hatt EN eneste videoblogg, vet det er dårlig av meg, men nå kommer det jo en snart, i hope. Nei, jeg mener det. Kjedelig innlegg? hmmm.....

Dette bildet er tatt lørdagen etter jeg kom hjem. Savner flettene... tok flettene ut for 3 dager siden eller noe. 

 

 

Q; Hva har du gjort i sommer hittil? 

10.07.2012 Blogg

Tyrkia - mojhito

Nå sitter jeg i baren med en god mojhito drink! Og facebook. Just letting you know. I morgen skal jeg på stranden å kjøre vann scooter i think, gleder meg. Snakkest :)

 

 

Q; Hva har du gjort idag? 

10.07.2012 Blogg

Lykkerus - Jeg kom inn!!

YEEEESS!!!!

Nå har jeg nettopp sjekket vigo.no hvor jeg fikk vite hvilken linje jeg kom inn på, guess what, jeg kom inn på mitt første valg som var helse og sosial da. Jeg er så glad akkurat nå, sol, varme, bading, shopping og i tillegg mitt første valg på skole. Got to love life. 

 

 

Q; Skal du på VGS til høsten? 

Q; Hvilken linje skal du gå på?

03.07.2012 Blogg

Make-up doll

Jeg kjedet meg noe så ekstremt så jeg bestemte meg for å sminke meg bare sånn helt tilfeldig, med farger, blusher, mascara og pudder å sånt. Ble kjempe braaaa!! hehe.

Hva synes du da?Q; Hva synes du?

03.07.2012 Blogg

Here i come ++

Akkurat nå sitter jeg i senga og tenker på om det er noe mer jeg trenger å pakke, for i morgen REISER JEG TIL TYRKIA!! Jeg gleder meg sykt mye nå, vil bare reise akkurat NÅ med en gang. Heldigvis er det bare noen timer til vi reiser nå da, vi reiser i morgen tidlig klokken 10, vi kjører til Bergen så skal vi til Åsane tror jeg og spise å litt sånt før vi drar til flyplassen. På flyplassen blir det sikkert mye venting, gruer meg litt til det da, for jeg er en person som ikke har tålmodighet i det hele tatt, hater å vente. Nå tror jeg at jeg skal rydde rommet mitt, så slepper jeg å komme hjem til rotete rom, det er ikke spesielt gøy. 

Jeg lurer på om noen av dere har noen spørsmål om meg, bloggen eller noe sånt? Da er det bare å skrive de spørsmålene i dette innlegget her så svarer jeg i kveld i ett nytt innlegg. Ask me anything!

 

 

Q; Noe du lurer på?

02.07.2012 Blogg

My summer plans

I sommer skal jeg ikke så mye forskjellig egentlig, jeg skal på en ''stor'' tur, så blir det bare små turer ellers. 

Jeg har helt sikkert ikke skrevet opp alle stedene jeg skal, men det blir sikkert små turer med bobilen også, så jeg vet jo ikke hvor vi skal med den ennå da.

 

Dette er hvor jeg skal:

Jeg skal til Tyrkia, i byen Kemer på dette hotellet.

 

Så skal jeg mest sannsynlig til Sverige med bobilen.

 

Jeg skal også til Oslo, kanskje til Tusenfryd. Har sykt lyst da, for jeg er så glad i karuseller å sånt.

 

Og jeg skal på hytten på Askerova. (ingen av de husene er hyttene mine)

 

Så skal jeg helt sikkert på Reed Camping

 

Q; Hva er dine sommer planer?

01.07.2012 Blogg

Only 3 days

Heihei, idag er det søndag og vi er fortsatt i Loen. Vi skal snart begynne på hjemreisen da, eller vi skal innom Reed Camping idag også, tror vi skal bade ellerno. Jaja, om bare 3 dager så reiser jeg til Bergen og videre derfra til Tyrkia. Jeg gleder meg sykt mye nå, har reisefeber til tusen. Jeg kommer til å blogge litt når jeg er der nede tror jeg, men er ikke sånn at jeg blogger hver dag og flere ganger om dagen tror jeg. Men kanskje jeg legger ut litt bilder fra dagene sånn at dere får se hvordan det er der nede og hvordan jeg har det. Og om det er noen andre som skal til Tyrkia når jeg skal, si gjerne ifra. Jeg reiser onsdag klokken halv 7 på kvelden og jeg skal til Kemer i Tyrkia. 

Jeg legger ut ett bilde av bobilen vår senere i kveld eller noe. HADE!

 

Random bilde fra instagram.

 

Q; Hva skal du idag? 

Q; Skal du til Tyrkia? Når?

30.06.2012 Blogg

Bobil tur

Nå er vi kommet frem til Loen, kom frem klokken 00.30 i går natt ca. Ble veldig sent men det var jo mest fordi vi bestemte at vi ville stoppe på en annen plass som heter Reed, det er en campingplass der hvor jeg har familie, så vi besøkte de sånn at de fikk se bobilen. Idag, faktisk nå snart skal vi på butikken og kjøpe noe som vi skal ha til middag senere å sånt. Kanskje jeg får blogget litt senere, får se. Men snakkest senere da!

 

Bildet er av meg og Camilla når vi var i bursdag. 

 

Q; Hva skal du idag?

 

29.06.2012 Blogg

Hade

Nå har jeg endelig blitt ferdig med pakkingen og er klar til å reise en time til førde for å se bobilen vi har kjøpt, vi skal nemlig på tur med den denne helgen. Så tar vi turen videre til Stryn, når jeg skriver ''vi'' så mener jeg mamma, pappa, meg og camilla. Tror kanskje vi skal besøke mormoren min i Loen også, det er utrolig fint i Loen synes jeg. Men nå må jeg nesten gå for jeg må egentlig finne fram de siste små tingene før jeg reiser. Vi reiser om ca. en halv time nå. HADE!

Jeg får forresten ikke blogget nå de neste dagene, eller det er jo bare til søndag, kan hende jeg får mobilblogget noen ganger. 

 

Q; Hva skal du i helgen?

28.06.2012 Blogg

I forgot it ++

Nå har jeg sagt at jeg skulle legge ut en videoblogg om innkjøpene mine fra Bergen, nå er det torsdag og jeg har ennå ikke fått gjort det! Jeg skal prøve å få gjort det idag. Nå snart skal jeg fatisk på jobb, dette er siste gangen jeg skal på jobb før august igjen, blir deilig å ikke måtte stå opp å tenke at man skal på jobb. For dere som ikke vet hvor jeg skal i sommer så skal jeg skrive ett nytt innlegg senere om det! Da kan dere gjerne kommentere innlegget å si hvor dere skal i sommer, hvis dere har lyst til det da. Senere skal jeg i bursdag forresten, blir sikkert kjempe koselig. Jeg legger ut bilder etter bursdagen som er ferdig klokken 23. Men nå må jeg stelle meg og komme meg på jobb til klokken 12. Snakkest dere.

 Fant ett gammelt bilde av meg selv når jeg lette gjennom alle bilde mappene mine, haha.

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Synes om bildet?

26.06.2012 Blogg

Jobb Jobb Jobb

Nå er klokken litt over åtte og jeg er ikke så veldig trøtt men litt. Jeg har nettopp sminket meg og gjort meg klar for noen herlige timer på jobb, hehe. Senere tror jeg at jeg skal på europris å kjøpe nytt telt, hahaha, vi har nemlig ikke telt lenger, ble ødlagt forige sommer tror jeg. Dette var egentlig bare ett kort innlegg for å si hva jeg skal og får bare å blogge litt så tidlig. Vi snakkest senere og i kveld forhåpentligvis kommer videobloggen om innkjøpene mine i Bergen forige uke! Følg med på bloggen litt senere så tror jeg at jeg skal få det gjort. Snakkest!

 

 

Q; Hva skal du idag?

Q: Har du jobb?

25.06.2012 Blogg

Days like this

Idag har jeg vært på jobb, var ikke så lenge egentlig, 1 time eller noe. Så gikk jeg sammen med mamma å tok sol, jeg fikk DET skille, ganske bra ikke sant? haha. Imorgen skal jeg på jobb igjen og det skal jeg på torsdag også, så har jeg friii helt til august! Deilig. På Onsdag neste uke tar jeg turen til Tyrkia som sikkert blir veldig koselig. Nå tror jeg at jeg skal se en film slik at jeg sovner litt tidliger i natt enn i går. Snakkest!

 

Bilde er fra idag.

 

Q; Hva har du gjort idag? 

Q; Hva skal du imorgen? 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits