04.09.2014 Header & design

Ny header!

Heihei! Nå har jeg endelig fått meg en ny header, som er suuper fin også. Den jeg hadde tidligere var bare en slags "midlertidig" header egentlig. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd og stolt over verdens beste kjæreste som har laget den til meg, Petter  Denne headeren kommer jeg hvertfall til å bruke en goood stund fremover nå. Jeg har også for ikke så mange dager siden fått nytt bloggdesign osv, gjenstår bare noen små justeringer på farger osv så er alt i boks snart. Kvelden min videre går til å øve til teorieksamen for bil, som jeg skal dra å ta imorgen tidlig, begynner å føle meg litt nervøs etterhvert som det nærmer seg. Håper dere også får en fin kveld så snakkes vi!

Q; Hva synes du om headeren?

03.03.2014 Header & design

ny header!

den gamle headeren

den nye headeren.

Q; Hva synes du?

Q; Hvilken synes du er finest?

25.11.2013 Header & design

ny header

Den gamle headeren over og den nye headeren under.

 

Q; Hva synes du? Hvilken likte du best?

06.11.2013 Header & design

hvilken header?

Heihei! For en liten stund tilbake så lagde jeg to forskjellige headere, så nå lurer jeg bare på om jeg skal bruke den jeg har nå eller header nr.2 nedenfor, hva synes dere?

^ Den jeg har nå  ^ 

^ Nr. 2 ^

 

Hvilken header skal jeg bruke?

27.06.2013 Header & design

ny header

Heihei! Da har jeg byttet header, jeg byttet til headeren som fikk flest ''stemmer'' denne gangen også. Hva synes dere?

Den gamle headeren.

Den nye headeren.

Q; Hva synes du?

27.06.2013 Header & design

to headere; hvilken?

Heihei! Nå har jeg sett gjennom alle kommentarene på forrige innlegg og telt ''stemmene'' og da var det to headere som hadde mye mer stemmer enn de andre! Da er spørsmålet, hvilken av desse to headere skal jeg bruke? 

1. Laget av: Marita

2. Laget av: Line Rosvoll Holmen

Q; Hvilken header skal jeg bruke?

25.06.2013 Header & design

Hvilken header?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Q; Hvilken header synes du jeg skal bruke?

24.06.2013 Header & design

Trenger ny header!

Heihei! Jeg trenger virkelig en ny header nå, jeg synes ikke headeren jeg har nå er særlig fin og passer ikke helt inn i designet mitt. Så derfor lurer jeg på om dere har lyst å lage header til meg? Den som har laget headeren jeg kommer til å bruke blir linket og jeg kan lage en header til den personen, det er selvfølgelig valgfritt. 

Width; 1015px;

Height; valgfritt

Jeg ønsker en lys og enkel header som passer inn i designet mitt. 

Her er bildene dere kan bruke, dere kan også finne andre bilder på bloggen!
17.06.2013 Header & design

ny header?

Heihei! Nå har jeg laget en ny header, men vet ikke om jeg skal bruke den ennå. Hva synes dere? Skal jeg ha den jeg bruker nå eller bytte til den nye?

Dette er headeren jeg bruker nå.

Dette er den nye haderen.

Q; Hvilken header synes du er finest?

 

24.05.2013 Header & design

ny header

Q; Hva synes du?

16.04.2013 Header & design

nytt design // so simple

Heihei!

Herregud, føler jeg skifter design en gang i uken.. Men jeg gjør jo ikke det, men det er ofte hvertfall. Jeg sier hver gang at dette designet skal jeg ha en god stund men mener det tydeligvis ikke. Men dette designet jeg har nå har jeg tenkt å ha en stund, så si gjerne hva du synes om det. Og jeg trenger tips til hvordan header jeg skal ha på bloggen!

 

Q; Hva synes du?

Q; Hvordan header skal jeg ha?

01.04.2013 Header & design

Headere til sofiemote.blogg.no

Heihei!

Jeg var innom Sofie Laxaa sin blogg som er sofiemote.blogg.no (trykk på navnet eller bloggen for å komme til hennes blogg). Så jeg tenkte bare å vise dere headerene jeg har laget til henne, håper dere og hun liker de! 

 

Q; Hva synes du?

Q; Hvilken header likte du?

 

 

31.03.2013 Header & design

Ny header og forandringer

Heihei!

Jeg spurte dere om hvilken header dere synes jeg skulle bruke, og de fleste likte denne best så da valgte jeg den. Jeg har også endret en del på designet mitt, som bakgrunnsfarger, skriftfarger osv, si gjerne hva du synes! Jeg skrev når jeg fikk det nye designet at jeg kom til å endre litt på det etterhvert og det har jeg endelig fått tid til idag. Hva synes dere?

Den nye headeren.

 

Q; Hva synes du?

24.03.2013 Header & design

3 headere

Denne lagde jeg for en stund siden, men har ikke brukt den.

Dette er headeren jeg har på bloggen nå som dere sikkert ser.

Denne laget jeg igår bare på gøy, haha.

 

Q; Hvilken header likte du best?

Q; Hvilken burde jeg bruke på bloggen?

08.03.2013 Header & design

NYTT DESIGN + HEADER

Heihei!

Idag søkte jeg helt tilfeldig å så på noen nye design og fant dette nydelige designet som jeg har på bloggen min nå! Jeg hadde ingen planer om å skifte i det hele tatt, men jeg måtte rett og slett bare gjøre det for jeg kunne ikke la sjansen gå fra meg, høres skikkelig dramatisk ut haha. Jeg lagde også en ny header som jeg kommer til å ha en liten stund hvertfall i og med at jeg nettopp har lagt inn ett nytt ønske på headerplease.com. Hva synes dere?

Så jeg kommer garantert til å fikse litt på farger, skrift- typer/størrelser osv. Men tar ikke alt med det første.

 

Q; Hva synes du?07.03.2013 Header & design

ny header?

Heihei!

Jeg har laget en ny header idag og lurer på om dere liker den eller ikke. Så jeg skal la dere få bestemme om jeg skal bruke denne headeren på bloggen min eller ikke! 

 

Q; Skal jeg bruke denne headeren eller den jeg har?

18.01.2013 Header & design

ny header?

Dette er noen headere jeg har laget idag, hadde ikke så mye å gjøre i og med at jeg er syk. Jeg lager gjerne headere til de som har lyst på og trenger en ny, let me know you guys.

 

Q; Hva synes du om headerene?

Q; Trenger du en ny header?

30.12.2012 Header & design

header til siljemariam.blogg.no

Heihei!

Nå har jeg laget to headere til Silje-Maria Midthjell som har bloggen siljemariam.blogg.no. Håper virkelig at du liker de, silje! Si gjerne ifra om det er noe du ønsker at jeg skal endre på, uansett om det bare er små detaljer! Om det er andre som har lyst på en ny header er det bare å spørre meg, jeg lager header etter hvordan du selv ønsker at den skal være.

 

Q; Hva synes du om headerene?

Q; Ønsker du en ny header?

20.12.2012 Header & design

hvilken header?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

 

Q; Hvilken header synes du jeg skal bruke?

17.12.2012 Header & design

headere 

Q; Hva synes du om headerene?

Q; Hvilken likte du best? 

14.12.2012 Header & design

nytt design & header

Dere ser sikkert at jeg bare bruker ett vanlig bilde som header, og det er fordi jeg skal ta nye bilder til en ''vinter'' header da. Så jeg bruker bare den headeren til jeg har fått ordnet en ny. Og det kan være at profilbildet jeg har i sidemenyen min ikke viser riktig ennå, jeg vet ikke hva som er galt, men det bruker å komme etter hvert! Hva synes du om det nye designet og den nye headeren?

 

Q; Hva synes du?

04.12.2012 Header & design

header trouble

Jeg klarer bare ikke finne en perfekt header! Jeg skifter utrolig ofte føler jeg, menmen. Hvilken header synes du jeg skal bruke?

 

Q; Hvilken header skal jeg bruke?

26.11.2012 Header & design

ny header
 

 

Q; Hva synes du om headeren? 

18.10.2012 Header & design

headeren min

Dette er headeren jeg skal bruke litt fremover nå, før jeg skal få laget en ny siden jeg ikke er så super fornøyd med desse bildene, men headeren er utrolig fin og jeg elsker den! Jenta som har laget den heter Marita og hun er sykt flink til å lage headere, bloggen hennes finner dere HER, hun tar mange fine bilder og er kjempe fin også! Jeg tror bloggen hennes er ganske populær også, hun får over hundre kommentarer i omtrent hvert innlegg. Tusen takk, Marita.

Marita er jenta til høgre med langt hår. 

 

Q; Hva synes du om headeren?

Q; Hva synes du om bloggen hennes?

17.10.2012 Header & design

headere

Her er noen av headerene jeg har laget nå idag og en av de er fra september. Siden jeg var hjemme og syk idag så hadde jeg ganske så god tid til å blogge og lage headere ettersom det er så mange som spør om jeg kan lage til dem! Jeg lager gjerne headere til dere, bare kommenter i dette innlegget!


Q; Hva synes du om headerene jeg har laget?

Q; Hvilken header var finest?

16.10.2012 Header & design

hvilken header?

Jeg har fått inn mange fine headere og nå lurer jeg ekstremt på hvilken jeg skal bruke på min blogg! Hvilken header av de nedenfor synes du var finest og passer best til bloggen min? 

1.2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.

9.

10.

 

Q; Hvilken header skal jeg bruke? 

15.10.2012 Header & design

nytt design!Dette er det nye designe, jeg gleder meg til det endelige resultatet med bloggen. Jeg bare elsker dette designe, første inntrykket mitt var bare ett skikkelig yes, endelig har jeg funnet ett perfekt design for min blogg! Og det har jeg letet lenge etter, de andre har bare vært midlertidige. Jeg skal fikse litt på farger, størrelser, skrifter osv senere. Og om noen vil være en engel å lage en header til meg hadde det vært utrolig koselig! Den som lager finest header blir linket og vinner en bloggvurdering. Jeg skal legge ut bildene som dere kan bruke snart! Snakkest da :)

 

Q; Hva synes du om mitt nye design?

Q; Kan du lage header til meg?


(innlegget er tidsinstilt)

23.09.2012 Header & design

oppdatering; header

Var på tide med en ny header, siden den andre var helt sykt stygg og ikke noe fin i det hele tatt! Var bare en midlertidig header. Idag var jeg ute å tok noen bilder sammen med elise og camilla, jeg kan legge ut noen av bildene i morgen. Hva synes du om min nye header?

 

Q; Hva synes du om headeren?

Q; Hva har du gjort idag?

 

22.09.2012 Header & design

header til anna

Nå har jeg nettopp laget en header til Anna som har bloggen annasd.blogg.no. Hun er en kjempe søt jente som blogger utrolig bra! Besøk hennes blogg! 

Håper du liker headeren Anna, viss ikke så er det bare å kontakte meg!

13.09.2012 Header & design

Venteliste; headere

Heihei! Det er veldig mange som spør meg om jeg kan lage headet til dem akkurat nå! Så jeg vet ikke helt når jeg kommer til å være ferdig med alle, men jeg begynner i morgen og kanskje jeg blir ferdig til søndagen. Jeg kunne ha blitt ferdig i morgen men jeg orker ikke sitte inne hele fredagen å lage headere, spesielt nå når jeg har vært syk tre dager og endelig skal på skolen igjen og kan gå ut! Her er hvertfall listen: (har linket til alle bloggene)
 1. Marhia
 2. Frida
 3. Kristina Bauge
 4. Hannah Kaalstad
 5. Pinja
 6. Anna
 7. Emilie

 

 

Q; Trenger du header?

13.09.2012 Header & design

Headere

Jeg har laget en del headere i det siste til andre og de er faktisk ikke så veldig stygge for å si så sånn, jeg er ganske fornøyd! Jeg lager gjerne til deg også, men da må du kommentere i dette innlegget HER, at du vil ha en header! Her er de jeg har laget i det siste: 

 

 

Q; Trenger du ny header?

07.08.2012 Header & design

NY HEADER

Laget den selv på ca 10 minutter, jeg lager gjerne header til deg! Kontakt meg!

 

Q; Hva synes du om headeren? 

21.06.2012 Header & design

GRATIS HEADERE

Her er noen av mine headere med best resultat. Trenger du en ny header så er det bare å legge igjen en kommentar med størrelser, farge ønsker, skriftønsker osv. dere skjønner hva jeg mener! Send meg bilder til min e-post adresse som du finne i sidemenyen min. Du må også huske å legge igjen e-post adressen din slik at jeg kan sende deg headeren når den er klar! 

 

 Q; Trenger du en ny header?

27.11.2011 Header & design

Ny header! use or not?

Jeg har laget denne headeren nå. Veldig enkel egentlig. 

 

Q; Hva synes du om headeren? 

 
 

24.05.2011 Header & design

Jeg lager headere!

Jeg kan lage header til deg om du vil det, det er bare å legge igjen en kommentar å si ifra, så lager jeg header til deg.

Dette kan du skrive f.eks; ''Kan du lage header til meg? Tema: Sommer!'' Dette er bare ett eksempel! 

Tema eksempel:

 • Sommer
 • Vår
 • Høst
 • Vinter
 • Forskjellige farger
 • Sport
 • Blomster
 • Natur

Du trenger ikke velge mellom disse temaene, du kan velge tema selv!

Håper det er noen som vil ha header av meg :)

 (Egentlig bare ett helt random bilde, men det var kult)

 


23.05.2011 Header & design

Nytt Design + Header Nå har jeg endelig fått til det nye designe! Jeg har gjort det meste selv, f.eks, headeren, fargene og litt forskjellig småting. 

Jeg ble ganske fornøyd selv da, men jeg vet ikke helt hva dere synest!?

Q:Hva synest du om det nye designe mitt?

 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits