11.01.2015 Hverdag

bilder fra gårsdagen + pitapizza oppskrift

Igår laget jeg og Petter til en utrolig god og ikke minst sunn kveldsmat, vi lagde nemlig pitapizza med kylling og diverse grønsaker. Jeg fikk tatt noen bilder slik at dere kan se hva man trenger og hvordan vi laget det.

På bildet over ser dere alt vi trengte for å lage pitapizzaene, vi brukte pitabrød (fullkorn for en sunnere pizza), kylling, pizzasaus, ost, mais, rødløk, paprika og i tillegg brukte vi ananas.

Vi startet med å skjære opp så mye kylling at du har nok til hvertfall fire, vi lagde to hver.


Deretter kutte opp grønsaker du ønsker å ha på din pizza, vi hadde mais, paprika, rødløk, ruccola og i tilegg ananas som ikke er på bildet.

Så steket vi kyllingen, vi tilføyet ikke noe krydder ettersom det er så mange andre smaker fra blant annet pizzasausen og grønsakene.


Så tok vi bare på hva vi ønsket selv å ha på, jeg hadde alt utenom ananas på min.

Vi hadde en utrolig koselig kveld hvor vi spiste og spilte ludo helt det endte opp med at Petter jukset så forferdelig mye at jeg ikke orket mer.. Senere skulle vi egentlig bare kjøre en tur med noen som skulle på byen, blant annet broren min, men endte opp med tilsammen syv turer minst, var ikke slik kvelden skulle ende opp menmen. Vi startet ikke å se film før ca. klokken ett, da så vi Avatar som var en utrolig bra film, jeg har aldri tatt meg tid til å se den ettersom den virker så kjedelig, men der tok jeg faktisk feil. Har du sett Avatar, hva synes du om filmen?

07.01.2015 Hverdag

Bilder fra dagen

Hei og god kveld! Ukens tredje treningsøkt er unnagjort, jeg trente bein og rumpe idag og må si at det var en utrolig god og effektiv treningsøkt. Har laget ett treningsinnlegg med bilder fra treningen og øvelsene før, om dere ønsker flere slike innlegg så legg igjen en kommentar om det i kommentarfeltet, så poster jeg gjerne slike innlegg fremover også! Dagens middag besto av stekt laks med potetbåter og salat og kveldsen besto av Grissini garlic sticks og en sunn hjemmelaget smoothie hvor jeg brukte kjæresten sin nye smoothie maskin. Tror virkelig jeg må skaffe meg en slik selv også, den funker utrolig bra og er så fint at man bare kan ta den med i hånda enten til jobb, skolen, trening osv. Nedenfor er noen bilder fra dagen min, hvertfall etter skoletid, håper dere får en fin kveld videre så sakkes vi!

Trodde de smakte like godt som de ser ut på pakken, men dessverre gjorde de ikke det etter min mening.. utrolig synd egentlig :/

 

Q; Hva har du gjort idag?

06.01.2015 Hverdag

et godt og sunt måltid

Heihei! Nå har jeg faktisk bestemt meg for å bare spise sunt, ikke spise snop og ikke drikke brus eller noe lignende! Jeg startet igår da, så måltidene mine besto da av et grovtrundstykke med hvitost til lunsj, en sunn hjemmelaget smoothie etter skolen og en god kyllingsalat til middag/kveldsmat. Idag har jeg ikke fått spist så utrolig mye ettersom jeg akkurat kom hjem fra jobb, men akkuarat i skrivende stund sitter jeg i sofaen med dette deilige måltidet. Blir vell til at jeg lager meg en smoothie senere også siden det er så utroolig godt!

Q; Hva har du gjort idag?

05.11.2014 Hverdag

koselig kveld

Heihei! I kveld fikk jeg besøk av noen herlige jenter, og planen var da å lage skillingsboller men det ble altfor sent til slutt så vi droppet det. Vi dekket heller på med varme hjemmelagde boller med pålegg, druer, epler og iste! Det har vært en koselig kveld og skal definitivt gjentakes. Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg legger meg i sengen med nytt og rent sengetøy og litt serie titting før natta. Håper dere har hatt en fin kveld så snakkes vi! Q; Hva har du gjort idag?

04.11.2014 Hverdag

smoothie tid

Heihei! Etter gårsdagens trening fant jeg og Camilla ut at vi skulle lage oss en sunn og god smoothie, så det gjorde vi. Så i dette innlegget tenkte jeg å vise dere hvordan jeg lager en type smoothie som er utrolig god, forfriskende og samtidig sunn.

1. Først og fremst trenger dere bær (valgfritt) men i denne smoothien, jordbær, bringebær, blåbær og banan. Og ikke minst en blender for å lage smoothien såklart.

2. Jeg bruker omtrent 2-3 slike med frosne jordbær, ca. 4-6 dl om jeg kan si det haha (?) 

3. Så tar jeg omtrent en kopp full med bringebær.

4. Blåbær skal det ikke mye til for å gi smak, så bruker ca. en halv kopp.

5. Det varierer veldig hvor mye væske man bruker i en smoothie (vann i dette tilfellet), men jeg brukte omtrent 5-6 dl.

6. Sist men ikke minst bruker jeg en hel banan. Deretter mikser jeg alt sammen i blenderen, og til slutt har du en utrolig forfriskende og vellsmakende smoothie.
fine Camilla. 

 

Q; Hva synes du?

 

28.09.2014 Hverdag

lørdagskos

Heihei! Igår hadde jeg en herlig dag med Camilla, har generelt hatt en herlig avslappende koselig helg sammen med Camilla. Vi lagde oss utrolig god mat, som var wok med kylling og ris, det var så utrolig godt så vi endte opp med å spise det til frokost i dag også, haha. Ellers dro vi ut med en kompis senere på kvelden og så en film hos han, så var ikke hjemme før i 1 tiden da. Idag har vi brukt dagen på å ta mye bilder til bloggen og brukt sikkert 3-4 timer på det, haha latterlig, men var utrolig gøy egentlig. Så gled dere til mye bilder fremover! Her er forresten noen bilder fra igår (måtte låne bildene av Camilla). Q; Hva gjorde du igår?

26.08.2014 Hverdag

Glad nyhet!

Heihei! Jeg vet at ikke har vært verdens beste blogger den siste tiden, men nå er problemet endelig løst! får jeg håpe. Jeg har en herlig bra nyhet, og det er at jeg endelig har kjøpt meg ny data, MacBook Pro og er allerede super fornøyd! Jeg har brukt kjæresten sin en god del, så er godt vandt med forskjellene fra windows da, så er ikke vanskelig for meg å bruke den foreløpig vertfall. Så nå blir det endelig litt bedre blogging fremover, bortsett fra at jeg akkurat har blitt syk så ligger stort sett i sengen. Håper jeg kommer meg fort på bena igjen og starter bloggingen for fullt, etter gammelt haha. Slenger med noen morsomme photo booth bilder. 

13.02.2014 Hverdag

dagens

Heihei!

Idag har det vært en ganske avslappende dag på jobb, for dere som ikke vet det så har klassen min praksisuke denne uken. Etter jobb dro jeg en liten tur til byen for å fikse noen små ting, deretter dro jeg hjem til ferdig laget middag som var kjempe deilig siden jeg ikke  har spist noe særlig mye idag. Senere skal jeg på trening med kjæresten faktisk, og så drar vi til han og slapper av med en film eller noe, må jo feire litt siden idag har vi vært kjærester i 2 måneder, så vi feirer med å trene og slappe av, haha neida, joda. Imorgen er det jo valentinsdag dere, hva er deres planer? Jeg er faktisk veldig usikker på hva jeg skal, eneste jeg vet er at jeg skal være med Petter og at vi skal finne på noe koselig sammen. Ha en fin dag videre, så snakkes vi!

Q; Hva skal du idag?

Q; Hva er dine planer for valentinsdagen?

 

05.12.2013 Hverdag

#selfie & kveldens planer

Heihei! Idag har jeg vært på skolen etter å ha vært syk siden forrige onsdag.. Så var litt herlig å endelig komme seg ut haha. Jeg skal hvertfall bruke kvelden min på å lese og pugge til prøve i samfunnsfag som er i morgen, håper og tror det skal gå fint, hehe. 

 

Q; Hva skal du i kveld?

20.09.2013 Hverdag

todays breakfast

Q; Hva synes du?

15.09.2013 Hverdag

bilder fra igår

Heihei! Igår var jeg hjemme alene så da hadde jeg og Camilla en koselig hjemme kveld foran tv-skjermen, neida, joda. Vi dro på butikken og kjøpte litt godteri og en pakke til å lage oreo kake, så lagde vi herlig middag, Chichen tandori, smakte helt himmelsk! Senere lagde vi oreo kaken og spiste den mens vi så film. Hvordan var din kveld igår? Chicken Tandori, verdens beste matrett definitivt! Oreo kake 


Gotta love Pepsi Max 

Fine Camilla!Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva gjorde du igår?

28.06.2013 Hverdag

Bergen

Heihei! Idag sto jeg opp utrolig tidlig, så tidlig som klokken 06.45, for å dra på jobb. Jeg kom hjem klokken 11.30 ca og da måtte jeg pakke ferdig de siste tingene og dusje for nå reiser jeg til Bergen. Jeg var i Bergen forrige helg også og det ble noen innkjø da så jeg tenkte å kanskje lage en videoe med innkjøp fra Bergen forrige helg og denne helgen om jeg kjøper noe. Nå må jeg hive i meg noe mat før vi reiser avsted med bobilen, håper dere alle får en super helg så snakkes vi! Hva skal du i helgen forresten?

Q; Hva skal du i helgen?

20.06.2013 Hverdag

pancakes for breakfast

Heihei! Idag våknet jeg nokså tidlig, så tidlig som 09.30 og jeg har fri også. Jeg sto opp og tok en dusj før jeg lagde en herlig frokost sammen med Charlotte. Jeg brukte oppskriften til Kristine Ullebø. Senere har jeg faktisk ingen planer borsett fra at jeg må ha meg en treningsøkt! Hva skal du idag?Q; Hva synes du? 

12.06.2013 Hverdag

Dagens

... planer! Heihei, jeg tenkte bare å skrive ett raskt innlegg til dere om hva mine planer for dagen er. Jeg skulle egentlig på Cubus med en venninne fra klassen siden det er salg der idag og åpent lenge. Men jeg må heller en tur til bestemor, siden hun er ganske så syk og har ikke besøkt henne på en stund.. Så skal jeg en tur på fjellet senere med pappa, snakkest senere da dere!

Q; Hva skal du idag?

06.05.2013 Hverdag

Årboken 2012/2013!

Heihei!

Idag på skolen fikk vi utdelt årboken 2012/2013 noe alle sammen har ventet på utrolig lenge. Fikk beskjed i høst om at vi fikk den i Januar en gang og nå er det Mai, jaja. Slengte også med noen bilder fra igår kveld.

 

Q; Hva synes du?

Q; Har dere fått årbok på deres skole?

04.05.2013 Hverdag

morgenstund

Heihei!

Nå er det en god stund siden jeg våknet, og har nettopp tatt meg en dusj og spist en herlig frokost. Så nå gjenstår det bare å sminke meg før jeg drar til byen en tur for å kjøpe konfirmasjonsgave til Camilla som skal konfirmere ser imorgen. Og etter det drar jeg på jobb og kommer ikke hjem før klokken seks i kveld, så vi snakkest da. Hva er dine planer idag?

Q; Hva synes du?

Q; Hva er dine planer idag?

18.04.2013 Hverdag

Fruktsalat

Heihei!

For noen dager siden lagde jeg meg fruksalat som jeg egentlig er ganske avhengig av også. Så jeg tenkte å fortelle dere hva jeg bruker oppi og kanskje dere tester det ut også. Tror ikke min fruksalat er noe stort annerledes enn din, men men.

Jeg bruker å ha druer, banan, eple, noen ganger bruker jeg å ha jordbær og appelsin (spørs om vi har det hjemme). Så bruker jeg av og til vanilje kesam og om vi ikke har det hjemme bruker jeg vanilje yoghurt om vi har selvfølgelig! Hva bruker du i din fruktsalat?
03.04.2013 Hverdag

Dagens

Heihei!

Idag våknet jeg utrolig sent i forhold til det jeg burde gjøre, ikke før klokken 8 nesten. Jeg stresset ikke heller og kom til og med 5 minutter tidligere på skolen, haha. Senere skal jeg på trening, den begynner halv ni så er ganske sent, får heller ikke sett Paradise Hotell i dag.. Et must i hverdagen skjønner dere. Hva skal dere idag? 

Q; Hva skal du idag?

Q; Hva synes du om bildene?

29.03.2013 Hverdag

bilder

whoops, jeg har helt glemt og blogge .. beklager for det :-)

Igår så var jeg og hele familien hos tanta og onkelen min og spiste god mat, så det var utrolig koselig! :) her er noen bilder som jeg tok i går!

Hva synst dere?

22.03.2013 Hverdag

Bergen by

Heihei!

I går reiste jeg til Bergen omtrent rett etter skolen og fikk desverre ikke blogget siden jeg kom frem ganske sent også. Og i dag sto jeg opp tidlig, så tidlig som klokken 08. Da dro jeg sammen med mamma og pappa, til Bystasjonen og deretter til Lagunen. Så fikk heller ikke blogget før det, så da måtte jeg vente til nå. Jeg har kjøpt noe, men ikke så veldig mye.  Imorgen skal jeg på Ikea for å kjøpe ting til rommet mitt, siden jeg skal pusse opp, så det ser jeg frem til. Jeg kan kanskje ha en innkjøpsvideo etter påskeferien med innkjøp fra hele påsken, hva synes dere om det? 


Gammelt bilde.

 

Q; Hva har du gjort idag?

16.03.2013 Hverdag

dagens

Heihei!

Idag sto jeg faktisk opp ganske tidlig bare for å slippe stresset før jeg skal på jobb klokken 12-18. Senere blir det sikkert kosekveld med jentene, skal kanskje sitte barnevakt også, blir sikkert en utrolig koselig og rolig kveld! Hva skal du idag?

 

Q; Hva skal du idag?

15.03.2013 Hverdag

T.G.I.F & SNEAK PEAK

Heihei!

Idag er det fredag, hæææærlig! Jeg har ventet på denne dagen så lenge, eller siden mandag hvertfall! Nå er det til og med sol ute og jeg skal snart ut å få tatt noen bilder til dere. Camilla kommer sikkert til meg snart, håper jeg. Senere vet jeg ikke hva som skjer, men skal hvertfall finne på ett eller annet. Snakkest senere!

fjortissen her.

 

Q; Hva synes du?

Q; Elsker du fredager?

25.02.2013 Hverdag

a perfect sunny day

Heihei!

Idag våknet jeg til at solen skinte inn vinduet på soverommet mitt og det var faktisk lyst når jeg våknet så tidlig som klokken syv, helt fantastisk. Skoledagen gikk nokså treigt idag, men fikk gå hjem klokken tre så det var utrolig herlig. Jeg tok noen bilder når jeg kom hjem så tenkte bare å vise dere de, så kommer kanskje dagens antrekk senere! Snakkest senere da.  

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva skal du i dag?

15.02.2013 Hverdag

Snart avreise

Heihei!

Nå er snart kofferten klar og jeg er super klar til å reise fra Florø til sol, varme, shopping og nye opplevelser i Malaga som er i Spania for dere som ikke visste det! Jeg reiser 23.30 i kveld og flyet går 06.15 i morgen tidlig så vi skal kjøre om natten. Jeg skal selvfølgelig filme og ta masse bilder, skal prøve å få laget en video satt sammen av alle videoklipp fra Malaga. Jeg vet ikke om jeg får blogget så skal få noen til å gjesteblogge for meg om jeg ikke kan.

 

Q; Hva skal du i vinterferien?

29.01.2013 Hverdag

smoothie; hvordan jeg lager det

Heihei!

I kveld har jeg hatt besøk av to fine venninner! Vi har laget smoothie og hatt en utrolig koselig kveld sammen. Og jeg tok en del bilder også så derfor tenkte jeg å vise dere hvordan en av mine smoothier blir laget. 

1. Bruk jordbær, banan og druer (første gang jeg har prøvd med druer) og putt dette i en mikser.

2. For å få en sunnest mulig smoothie bruker jeg vann, så ta litt og litt vann til du får den slik du vil ha den.

3. Miks dette og putt sukker oppi om du vil ha det, jeg bruker litt fruktsukker som er litt sunnere enn vanlig sukker. 

4. Putt smoothien i glass og pynt den med det du vil.

5. Jeg pyntet med druer og sugerør, siden vi hadde det. Det er bare å være kreativ og pynte med noe du har hjemme.Søte camilla.

Enda en søt camilla. Charlotte slettet det eneste bilde jeg hadde av hun så fikk desverre ingen bilder i dette innlegget av henne.

 

Q; Hva synes du?

Q; Hvordan lager du din smoothie? 

25.01.2013 Hverdag

wedding day

Heihei!
Jeg rakk dessverre ikke blogge før nå, jeg har vært på jobb og nå er jeg i bryllup! Jeg kan legge ut bilder fra dagen imorgen siden i kveld blir det litt sent. Snakkest da dere! Blir bilder fra mobilen idag siden jeg måtte mobilblogge nå..

Q; hva har du gjort idag?

23.01.2013 Hverdag

going out

Heihei!

Har nettopp dusjet og sminket meg, så nå skal jeg en tur til byen for å møte noen venner tenkte jeg. Slik ser jeg ut nå, snakkest senere!

 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva skal du i kveld?

22.01.2013 Hverdag

sykehuset ++

Heihei!

Nå sitter jeg i førde på sykehuset, jeg skal undersøke halsen eller næremere forklart mandlene mine, siden jeg er så ofte syk og har som oftest halsbettennelse. Jeg kan fortelle hvordan det gikk senere. Ønsk meg lykke til da, haha. Jeg skal også en tur innom Bik Bok og H&M hvertfall, trenger noen nye klær nå, spesielt når jeg snart skal reise til Malaga i vinterferien. Jeg kan også skrive ett innlegg eller kanskje lage en videoblogg om hva jeg har kjøpt da, om jeg kjøper noe, haha. Hva ønser dere? Videoblogg eller bilder av innkjøp? 

 

Q; Ønsker du video eller bilder av innkjøpene?

14.01.2013 Hverdag

bursdagsbilder

Idag hadde pappa bursdag, så da feiret vi sammen med familien senere på dagen med gode kaker osv. Jeg var også syk idag da, så var ganske trøtt og sliten, men ble en fin dag uansett. Håper dere har hatt en fin dag idag også! Hva har du gjort idag?

 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva har du gjort idag?

11.01.2013 Hverdag

todays look

Heihei!

Nå skal jeg snart en tur til byen sammen med en venninne, tror vi skal på kafè og spise sen lunsj og se litt i butikkene osv. Jeg har nettopp dusjet, sminket meg og funnet ett antrekk, etter en lang dag på jobb og har også vært hos legen, trodde jeg hadde fått halsbettennelse igjen! Men heldigvis ikke, hatt det 3 ganger bare på noen få måneder, hehe. Men snakkest senere da dere!Q; Hva synes du?

Q; Hva skal du idag?

08.01.2013 Hverdag

dagens

Denne uken har vært sykt travel, har allerede gjort to innleveringer og sett en film som de andre i klassen så når jeg var syk, måtte se den i helgen. Idag er planene å jobbe med en engelsk innlevering om filmen jeg så, The Help og øve til en prøve. Så forhåpentligvis dra til svømmehallen på trenings rommet å ha en treningsøkt med noen venninner. Hva er dine planer for dagen?

 

Q; Hva er dine planer idag?

Q; Trener du?

03.01.2013 Hverdag

treningstid

Nå har jeg bestemt meg for å begynne å trene skikkelig 2-5 ganger i uken, hvertfall 2 helt frem til sommeren, gjerne lenger. Så idag, faktisk nå snart skal jeg og to av mine venninner dra til svømmehallen hvor vi har ett mini treningssenter eller hva jeg skal kalle det og trene hvertfall 1 time, håper det bir lenger, haha! Så vi snakkest senere, kanskje det kommer noen svette bilder på bloggen i kveld, latterlig, snakkest!

verdens fineste bilde av meg.

 

Q; Hva skal du i kveld?

Q; Trener du? i såfall hvor ofte og har du noen trenings tips?

24.12.2012 Hverdag

christmas eve

Idag er det som alle sikkert vet julaften. Jeg har ikke hatt noe julestemning før akkurat idag, jeg fikk det idag tidlig når jeg såg askepott på nrk1, koselig. Vi har som tradisjoner å spise en god frokost og spise grøt i 1-2 tiden hvor vi også har mandel i og premie til den som finner mandelen. Senere på dagen, ca. 6-7 tiden spiser vi ribbe/pinnekjøtt og opner pakkene en stund etter det. Jeg bare elsker julekosen. 

 

Q; Hvordan feirer du jul?

Q; Har du julestemning?

15.12.2012 Hverdag

dagens bilder

Idag har jeg vært i Førde sammen med camilla og mamma og pappa da, haha. Jeg skulle bytte en kjole, så fant jeg en perfekt ny kjole på en butikk som heter Blend, sykf fin. Kan legge den ut på bloggen imorgen om dere ønsker det? Dagen idag gikk ganske fort. Var på jobb fra klokken åtte til klokken tolv så tok jeg bussen til camilla og dro hjem igjen med bussen klokken halv tre. Så dro vi vell til Førde ca. klokken halv seks ellerno, var hjemme igjen ca. halv elleve. Akkurat nå skal jeg til å se på serie da, pretty little liars, loveit! Snakkest i morgen :))

 

Q; Hva har du gjort idag?

Q; Hva synes du om bildene?

23.11.2012 Hverdag

Bergen next!

Heisann dere! Lenge siden, føler som jeg aldri blogger mer, det er vell ikke bare en følelse, det er vell egentlig sant.. Jeg hater at jeg ikke har inspirasjon til å blogge! Uansett, idag reiser jeg til Bergen med min søte veninne Camilla med hennes familie da. Blir utrolig gøy å komme seg vekk fra en liten by som jeg bor i og til en storby! Vi skal kjøre da så bruker vi vell ca. 4 timer, lang tur. På lørdagen skal vi shoppe litt tror jeg, får se hvordan det blir. Jeg tar med kamera så skal prøve å få tatt noen bilder da. Snakkest da!

 

 

Q; Hva skal du i helgen?

 

(innlegget er tidsinnstilt)

18.11.2012 Hverdag

Life is what happens to you while you're busy making other plans

Hello. Idag har jeg ikke gjort så utrolig mye akkurat men jeg har faktisk ryddet hele rommet, vasket det og flyttet litt rundt på forskjellige møbler og ting. Jeg kan lage et eget innlegg med hvordan rommet mitt ser ut om dere ønsker det? Så kom jeg hjem i åtte tiden fra Twilight Breaking Dawn part 2, den var utrolig bra. Hva har du gjort idag? Life is what happens to you while you're busy making other plans

 

Q; Hva har du gjort idag?

Q; Hva synes du om bildene?

15.11.2012 Hverdag

t-t-town

Heija! Jeg blogger ikke så mye for tiden som sikkert mange av dere har merket. Det er fordi jeg har mye skoledritt å gjøre.. prøver, innleveringer osv.. Jeg blogger rett og slett bare når jeg har lyst og kan :) Ja, tilbake til hva innlegget handler om. Idag har jeg vært i byen sammen med Rikke hvor vi var på kveldsåpent på AMFI kjøpesenteret. Var for det meste på Cubus, kjøpte forresten en bukse, samme som den i innkjøp innlegget bare i burgunder farge. loveit! Så var vi å kjøpte kebab, mmmm, namnam. Slik ser jeg ut idag: 

 

 

Q; Hva har du gjort idag?

Q; Hva synes du om bildene?

02.11.2012 Hverdag

T.G.I.F

Endelig er det fredag, beste dagen i uken! for meg hvertfall. Idag har jeg vært på jobb da, var bare tre timer. Idag skal jeg faktisk stripe håret mitt lyst, gleder meg helt sykt til å se resultater til slutt. Senere skal jeg sikkert ut med noen venner. Hva skal du idag?

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Hva synes du om bildene?

01.11.2012 Hverdag

aktiv blogger her

jaja, jeg vet jeg ikke har blogget mye nå de siste dagene, har ikke inspirasjon, akkurat nå er det ett slit å tenke på å blogge så jeg orker rett og slett ikke. Jeg tar en liten bloggpause til inspirasjonen er på plass igjen. Gi meg gjerne inspirasjon!

 
31.10.2012 Hverdag

klassebilde

heihei, idag skal vi faktisk ta klassebilde på skolen hvor vi også skal kle oss ut som en MC-gjeng. Altså motorsykkel eller noe lignende. Gleder meg til å se hvordan alle de andre ser ut og hvordan resultatet blir, haha. Snakkes senere da!

gammelt bilde.

 

Q; Skal du ta klassebilde?

29.10.2012 Hverdag

back to school back to reality

heihei, nå skal jeg tilbake til skolen etter to uker hjemme i sofaen med halsbettennelse. Jeg gleder meg helt sykt mye, hehe, jadda. Off, jeg har lyst å slutte på skolen, er så kjedelig! Menmen, må vell klarer meg som de fleste andre. Snakkest senere.
Q; Hva skal du idag?

28.10.2012 Hverdag

kinodate

Ja, nå er jeg endelig frisk nok til å gå ut å finne på noe gøy med venner så jeg skal på kinodate med min kjære venninne Camilla nå om ca tretti minutter. Vi skal se Paranormal Activiti 4, utrolig gøy å se en slik film på kino da, hjelp. Jaja, kommer ett innlegg senere med bilder fra helgen, snakkest da dere!

gammelt bilde nå da, hehe.

 

Q; Hva skal du i kveld?

Q; Hva har du gjort i helgen?

14.10.2012 Hverdag

hjemme fra hytta

Heisann. Nå er jeg tilbake fra hytta og klar til å blogge igjen! Jeg vil bare si tusen takk til Camilla som har hjulpet meg og vært min gjesteblogger denne uken, tusen takk! Jeg har da vært uten internett og så vidt dekning, to streker og om jeg var heldig tre! Null 3G nettverk så jeg kunne av og til få sjekket facebook, snapchat og instagram, men veldig sjeldent. Her er hvertfall noen få bilder (tatt med iPhone) fra denne uken. 
 

 

05.10.2012 Hverdag

t-t-t-o-w-n

Heisann, nå har jeg akkurat kommet hjem fra en fin tur i byen med Camilla, hun ble med meg hjem også, så hun er her nå! Vi skal snart ut å møte noen kompiser og venninner. Idag har jeg vært på jobb forresten, derfor har jeg ikke blogget og igår var jeg i Hyllestad, ca. 2 timer fra Florø så fikk ikke blogget igår heller. Nedenfor kan du se hvordan jeg ser ut nå, vi snakkest senere da! Skal forresten sove over hos Camilla idag også, hehe, snakkest.
Q; Hva har du gjort idag?

Q; Har du høstferie nå?

01.10.2012 Hverdag

fotballkamp next

Heihei, nå holder jeg faktisk på å gjøre meg klar til den nest-siste fotballkampen for i år, eller denne sesongen! Ønsk meg lykke til, sist vi spilte mot de tapte vi 14-1 elns. Håper resultatet blir bedre idag. Snakkest dere. 

 

random bilde fra polen-turen med klassen i fjor! 

 

Q; Spiller du fotball? 

Q; Hva skal du idag?

24.09.2012 Hverdag

not good

Heijja. Jeg har omtrent nettopp kommet ut av dusjen etter en ganske så travel dag. Jeg har hatt en fin dag med små unger på min gamle barneskole hvor jeg skal jobbe denne uken og hver tirsdag frem til jul. Der begynte jeg klokken 08:15 idag tidlig og var ferdig klokken 16:00 og i morgen og resten av uken er det samme tider. Jeg ble hentet av pappa rett etter jobb og alt ble ganske stress siden vi skulle møte de andre fra fotballaget klokken 16:30 og vi kom oss ikke hjem før hvertfall 16:10, snakker vi travelt? Hvertfall, idag har vi spilt fotballkamp mot ett lag i Sande/Gaular, ca 90 min fra Florø da. Vi tapte desverre 9-3, men andre omgangen spilte vi sykt bra synes jeg da. Menmen, sånt skjer, stolt over at det ikke ble over 10 da, siden vi har tapt alle kamper me 14-16 mål fra før av. Jaja, nå ligger jeg i sengen og skriver dette før jeg skal se litt på 90210 før jeg sovner, er helt utslitt så sovner nok før 12 i kveld, uvanlig for meg. Jeg sovner vanligvis aldri før 2 og jeg skjønner ikke hvorfor? For jeg er kjempe trøtt helt til jeg skal legge meg. hehe, snakkest i morgen, god natt dere!

 

Ett utrolig søtt bilde av meg da, fra photoshoot'en på lørdag.

 

Q; Hva har du gjort idag?

Q; Spiller du fotball?

21.09.2012 Hverdag

going out yeah (iPhone blogging)

Heihei, akkurat nå sitter jeg å venter på Camilla som skal komme å hente meg. Vi skal ut en tur å prøve å ha en finfin kveld. Idag er det fredag men jeg føler det er mandag siden vi har hatt helg helt siden onsdag! Jeg synes det er helt merkelig, men er morsomt også samtidig. Det er helt sinnsykt kaldt ute for tiden, men idag har det faktisk vært sol hele dagen og det samme skal det være i morgen, får vi håpe!

Q; Hva har du gjort idag?

Q; Hvordan er været hos deg?

19.09.2012 Hverdag

my day today pictures

Ser ikke riktig klok ut, men jeg bryr meg ikke noe særlig for jeg har ikke noen andre bilder. Hehe. Noen bilder fra dagen idag!

 

Q; Hvordan har din dag vært idag?

17.09.2012 Hverdag

travel dag

Heiiaa! Jeg har hatt det ganske travelt idag, det er grunnen til at jeg ikke har fått blogget idag.. Jeg var på skolen til halv fire og da jeg kom hjem måtte jeg lage meg noe mat for jeg skulle reise med fotballaget mitt og spille kamp! Det gikk utrolig dårlig. Vi tapte ganske mye men av alle de sjangsene vi hadde til å få mål ble det tilslutt kun 2 mål. Er ganske latterlig egentlig! Vi lo bare etter kampen for det var så teit. 
Instagram bilder, følg meg på instagram så følger jeg deg! Trykk HER for å følge meg.

 

Q: Hva har du gjort idag?

Q; Spiller du fotball?

10.09.2012 Hverdag

Why is monday so far from friday but friday so close to monday?

Heisann. Mandag igjen, hater mandager, det er da jeg bare vil være hjemme å slappe av etter helgen, haha. Nå er det ca. 1 time siden jeg kom hjem fra skolen og skolen gikk ganske fort idag egentlig. Jeg sjekket postkassen spent med det første jeg kom hjem, men ingen pakker ennå.. Jeg får ha tålmodighet. Idag skal jeg spille fotballkamp klokken 19 mot Askvoll. Jeg er veldig spent på hvordan det går i og med at alle 97-er spillerene våre er i Polen nå, så det blir bare oss 96-ere som spiller idag, jeg tror vi akkurat er 7 spillere. (vi spiller 7-er fotball i år siden vi er så få,  i fjor spilte vi 11-er.) For dere som ikke vet forskjell på 7-er fotball og 11-er fotball, 7-er fotball er vi 6 spillere + keeper, 11-er fotball er vi 10 spillere + keeper + større fotballbane. Vi skal heldigvis spille inne i fotballhallen idag, den ligge rett ved VGS hvor jeg går på skole. Senere når jeg kommer hjem skal jeg gjøre en innlevering og slappe av med en god film etter det om jeg får tid og orker! Snakkest senere dere :)

 

Q; Hva skal du idag? 

Q; Spiller du fotball?

09.09.2012 Hverdag

Lærekjøring

Heij. Igår var jeg ute å lærekjørte for første gang og det gikk kjempe bra! Jeg trodde det skulle være mye vanskligere enn det var, men det var ganske lett. Jeg lærekjørte faktisk to ganger bare i går kveld, det var vell ca i seks tiden og senere i ni tiden. Jeg synes det faktisk er gøy å lærekjøre. Idag har jeg tenkt til å prøve å kjøre litt mer, siden det regner så blir det sikkert en liten utfordring. Nå har jeg prøvd å kjøre i dagslys og i mørket og idag blir det regnet. Men nå skal jeg ta meg en tur i dusjen og spise litt mat og deretter sikkert ut en tur å kjøre. Snakkest da!

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Har du begynt å lærekjøre?

 

06.09.2012 Hverdag

Free time! oh'yeah

Endelig er det helg, Hæærlig! Idag vet jeg faktisk ikke helt hva jeg skal, kanksje jeg finner på noe med noen gode venner, jeg vet ikke ennå. Men jeg har helt sykt lyst til å se Tina & Bettina filmen, den gikke ikke idag men den går i morgen så jeg skal mest sannsynlig se den da! Jeg tror jeg skal en tur på Cubus snart og kanskje jeg kjøper meg noe, vet ikke ennå. Men snakkest senere! Legger ut innkjøp senere om det blir noen.

 

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Har du sett Tina & Bettina filmen? Eller skal du se den?

05.09.2012 Hverdag

Today i don't feel like doing anything

Nå regner det noe helt sykt ute, det blåser veldig mye også. Det er slikt vær som gjør at jeg bare vil ligge under dynen og sove hele dagen! Idag skal jeg på jobb også, etter skolen til klokken 18. Derfor tenkte jeg bare å skrive hva jeg skal idag nå, slik at det ikke blir så veldig sent innlegg. Når jeg kommer hjem er jeg usikker på hva jeg skal gjøre bortsett fra at jeg må gjøre litt lekser. Men nå må jeg stå opp  gjøre meg klar for skolen. Heldigvis har jeg ikke den aller lengste skolevegen. Snakkest senere da!

 Q; Hva skal du idag?

Q; Har du mye lekser?

03.09.2012 Hverdag

Quote; bitch

Heiheihei!

Idag har det vært en laaang dag føler jeg, men det som er greit er at kampen vi egentilg skulle spille ble avlyst, slik at da har jeg resten av denne dagen fri! Loveit. Jeg skal snart ta sol med mamaaa deretter møte noen venninner. Blir en bra kveld. Så blir det å gjøre siste del av en oppgave jeg må få levert til klokken 23.59 i kveld, læreren sa 23.59, ja det gjor hun!  Snakkest senere :)


 

Q; Hva synes du? 

Q; Hva skal du idag?

01.09.2012 Hverdag

Lørdagskos

Idag har jeg vært i byen med Camilla en tur, jeg byttet inn ett skjerf jeg kjøpte for en stund siden på cubus til en bukse. Vi kjøpte inn mye godt til kvelden for Camilla skulle sove over he, men det ble noen endringer i planene.. sånt skjer! Nå sitter jeg med en god vennninne og ser en film på tv-en og spiser hjemmelaget pizza. Vi storkoser oss hvertfall mye og håper dere gjør det også resten av kvelden! 

 

Q; Hva skal du i kveld? 

Q; Hva har du gjort idag? 

31.08.2012 Hverdag

School

Nå er jeg litt sent ute, skal være på skolen 08.45, så jeg må løpe nå egentlig! Idag skal jeg på skolen nå da, så skal jeg på jobb, hjem, dusje, besøk og så vet jeg ikke helt ennå hva vi finner på! Snakkest senere da dere :)

 

 

Q; Hva skal du idag? 

30.08.2012 Hverdag

Everyday can't be the way we expect it to be...Idag har jeg ikke vært på skolen, det er ganske personlig så jeg sier det ikke her på bloggen! Nå slapper jeg av, har nettopp spist middag.. nyttig info. Skal på trening senere idag, halv åtte. Kanskje det kommer ett innlegg om spørsmålsrunden som jeg ikke har svart på ennå. Trykk HER om du har flere spørsmål til meg! Imorgen er det fredag, altså siste skoledag før helg, altså det er toppers! Imorgen skal jeg også ha gym som jeg ennå ikke har hatt siden jeg begynte på VGS, im exited. Liker gym. Snakkest.

 

Jeg har forresten fått meg nytt design og en midlertidig header idag. Det andre designe var så komplisert å jobbe med, jeg liker å endre på kodene som for eksempel fargene, skriftene, størrelser osv.

 

Q; Hva skal du idag? 

28.08.2012 Hverdag

My days goes like..

Svar på spørsmålsrunden kommer på video! i kveld om jeg får tid i og med at jeg skal på trening senere også. Eller så kommer den kanskje imorgen, får se hvordan det blir i kveld.

Jeg har ikke blogget på 3 dager, fordi jeg ikke har hatt inspirasjon egentlig. Det er ikke gøy å blogge om usaklige ting, så tok meg heller en liten ''pause'' eller hva jeg skal kalle det! Nå når jeg har begynt på VGS så er dagene mine helt fulle. Skolen slutter jo ikke før halv fire så det egentlig sykt stress hele greiene.

 

Mandag: Skole, lekser, fotballkamp, sove.

Tirsdag: Skole, trening, lekser, sove.

Onsdag: Skole, jobb, lekser, venner (vist jeg er heldig), sove.

Torsdag: Skole, trening, lekser, sove.

Fredag: Skole, jobb, VENNER ♥, sove.

Lørdag: Byen, venner, venner, venner, sove.

Søndag: Sove, slappe av, venner, ta sooool, sove.

 

Det er helt sykt travelt! Stressende! Utfordrende! Irriterende! Gøy! Bra! Det er på en måte utrolig travelt samtidig som det er det jeg ønsker å gjøre, fortball er en del av livet mitt, det vet jeg nå! Jeg hadde en pause i omtrent ett halvt år, jeg savnet det mer og mer og jeg angret helt sykt på at jeg hadd sluttet.. Jeg angrer ikke noe i det hele tatt på at jeg har begynt på fotball igjen, bortsett fra at det tar utrolig med tid av dagene mine tilsammen. Men nå må jeg spise middag og gjøre meg klar til trening som jeg ikke vet når er. Snakkest dere!

 

Gamle bilder here we go! ( har fortsatt ingen nye bilder å legge ut... coming soon! )

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Hvordan er dine dager?

Q; Spiller du fotball? 

20.08.2012 Hverdag

Stylish? yeah
Ahhaha, random liksom ''modell'' bilde av meg for noen uker siden! Stylish, sure.

HAHA, vi tapte 3-0, ikke så gale, synes vi spilte nokså bra! Men det blir bedre, det må det bli.. Nå har jeg nettopp laget meg havregrøt og skal snart dusje og deretter se en film å sove. Ble ikke tatt noen bilder for jeg klarte å glemme iphonen hjemme! Typisk da, jah. Snakkest da dere!

 

Q; Hva har du gjort idag? 

20.08.2012 Hverdag

Første Skoledag

Første skoledag er over, tidligere enn forventet men sånn ble det! Vi sluttet litt før klokken to og siden jeg bare bruker 5 minutter til skolen så er det ikke lange turen for meg hjem igjen heller, heldigvis! Jeg kom i klasse med tre jenter fra min gamle klasse, faktisk de bestevennen jeg hadde i gamle klasssen som var utrolig bra. Klassen min er utrolig bra synes jeg, 1 HSB ( 1 klasse, Helse og Sosial, klasse B ). Vi er fjorten stykker i klassen nå, men imorgen er vi femten stykker. Siden det var en person som ikke kommer så er det plass til en annen som stod på venteliste. Vi får ikke bøker og pc før imorgen så er ikke noe lekser inntil det!

Senere skal jeg spille min første fotballkamp i år, som noen av dere kanskje leste i mitt forrige innlegg(?) Jeg skal ikke spille mye siden jeg enda ikke har vært på noen treninger! Så kanskje det blir noen bilder senere på bloggen dra det! Nå skal jeg se frustrerte fruer deretter Beverly Hills og så Home and Away. Snakkest!

 

Q; Hva skal du idag? 

Q; Spiller du fotball?

19.08.2012 Hverdag

Rainy Days og snart skolestart!

Ett bilde av min gamle klasse! Hvordan blir min nye?

Igår regnet det helt sykt mye på kvelden, så jeg og noen venninner tenkte, hvorfor ikke gå ut nå? det er jo varmt. Så vi løp ut i regnet, det var sykt morsomt! lættis. Det har regnet en del igår og idag, og kommer sikkert til å regne en del imorgen på min og mange andre sin  første skoledag på Vidergående skole. Jeg gleder meg sykt til å møte nye mennesker, komme i en ny klasse på en ny skole. Jeg skal gå i Florø på skole og jeg vet om noen få som skal gå helse og sosial som jeg også skal. Jeg gruer meg også litt, til å stå opp om morgenen så tidlig og lekser og lange skoledager, jobb, trening, kamper. Off, det blir slitsomt men sikkert helt greit når jeg blir vandt med det! 

Akkurat nå sitter jeg å spiser frokost, haha, bedre sent enn aldri! Jeg skal sikkert snart dusje og gjøre meg klar til skole imorge, finne ut hva jeg skal ha på meg og med meg! Vi snakkest senere :)

 

Q; Skal du begynne på VGS? Hvilken linje?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits