25.01.2015 Innkjøp

Ny genser

Hei dere! For en stund siden tok jeg noen bilder av en ny genser jeg fikk av kjæresten, men jeg ble ikke særlig fornøyd med bildene så jeg publiserte ikke de likevel. Men nå har jeg funnet ut at jeg må bare vise dere, i og med at denne genseren er så utrolig fin til å ikke vises. Den er kjøpt på h&m og tror den kostet 199 kr eller 249 kr. Jeg kan ikke beskrive hvor myk og behagelig denne genseren er, og ikke minst den fine blå fargen? Denne har hjelpt meg gjennom kalde dager i vinter vertfall, haha!Hva synes du?

20.01.2015 Innkjøp

pakke i posten

Heihei! Igår mottok jeg endelig pakken fra coverbrands etter over en uke ventetid.. Det som irriterer meg med coverbrands er at det står at det skal ta 1-3 dager så tar det faktisk mye lenger tid, denne gangen tok det 9 hele dager! Jaja, jeg er stofrornøyd med produktene jeg mottok vertfall. Jeg bestilte en body scrub fra xen-tan og en bronzer fra bahama mama som er helt perfekt, elsker det!Har du noen av produktene? Hva synes du om dem?

10.01.2015 Innkjøp

gårsdagens innkjøp

Hei dere! I går startet jeg dagen unormalt tidlig ettersom jeg måtte dra på skolen å ha en halvdagsprøve i norsk siden jeg var vekke fra skolen da resten av klassen hadde den. Skolen jeg går på har nemlig en ordning hvor vi får fri annenhver fredag eller en såkalt "studiedag". Da jeg kom hjem lå Petter (kjæresten) i sengen og ventet på meg, hihi ♥ Vi bestemte oss for å dra en liten tur til førde siden det er så mye salg, men endte opp med å kjøpe kun det på bildet under, overaskende lite siden jeg vanligvis shopper endel når jeg først er på shopping, haha. Vi kom vertfall hjem i fem tiden og skulle ut å spise halv seks og deretter på kino klokken åtte, vi endte også opp med å dra på trening etter det så var ikke hjemme før kvart på ett. Er det helg så er det helg! Håper dere alle får en fantastisk fin helg så snakkes vi Q; Hva synes du?

09.12.2014 Innkjøp

Ny kjole!

Heihei! Igår fikk jeg tatt noen bilder av en av de nye kjolene jeg fikk i posten fra nelly for en liten stund siden, trenger litt nye kjoler til juletidene. Som dere kan se så ser ikke bildene særlig proffe ut, bildene ble rett og slett elendig. For det første så har jeg ikke kontroll til kamera, for det andre er det sykt vanskelig fokus på kamera mitt og for det tredje jeg følte meg ikke akkurat noe spesielt pen da jeg tok bildene.. Så ja bildene er ganske redigert, er hvertfall ærlig å sier det da! Menmen, det får gå. Ellers så går kvelden min til å slappe av, gjøre klar en fremføring, øve til forskjellige halvdagsprøver fremover osv. Hva gjør du i kveld?

Q; Hva synes du?

09.09.2014 Innkjøp

new dress

Kjole // nelly.com

Q;  Hva synes du?

17.11.2013 Innkjøp

innkjøp fra nattåpentGenser fra H&M // 199,-

Smykke fra Bik Bok // 249,-Genser fra Bik Bok // 199,- (?)

Genser fra Lindex // 199,-

Genser fra Storm // 350,-

Genser fra Storm  // 200,-

Maskara fra H&M // 149,- (?)

 

Q; Hva synes du om innkjøpene?

04.11.2013 Innkjøp

pakke fra nelly

Heihei! Forrige uke bestilte jeg og mamma noen kjoler fra salget på nelly, 9 kjoler totalt!! 6 av de var til meg og 3 til mamma, så igår fikk vi endelig kjolene etter 9 dager venting. Jeg ble litt skuffet egentlig, de fleste kjolene var dessverre for store.. men jeg bestemte meg for å beholde 4 av de og sende 2 av dem i retur. Jeg tenkte å få tatt noen bilder gaaanske snart med kjolene på, om dere ønsker det? Jeg tror jeg skal bestille meg noen nye kjoler siden jeg ikke var helt fornøyd med alle. Har dere bestilt noe fra salget på nelly.com? Legg gjerne igjen en link så jeg kan sjekke hva dere har bestilt!

Q; Vil dere se kjolene på meg?

28.10.2013 Innkjøp

lovely jeans

 

Jeans fra Bik Bok // 599,-

 

Q; Hva synes du?

27.10.2013 Innkjøp

my white crop top

Topp fra Bik Bok

 

Q; Hva synes du?

25.10.2013 Innkjøp

nye høst sko

Heihei! I høstferien var jeg i Ålesund to ganger, den første gangen kjøpte jeg desse nydelige skoene her, jeg er veldig fornøyd og kommer garantert til å bruke de mye fremover. Hva synes du?

Q; Hva synes du?

16.10.2013 Innkjøp

vinterjakken min

Heihei! Jeg har fått meg ny vinterjakke som dere sikkert såg i outfit innlegget forrige dagen. Så jeg tenkte bare å vise dere den, og lurer på hva dere synes om den! Forresten, hvordan ser din vinterjakke ut, send gjerne link i kommentarfeltet så vil jeg gjerne ta en titt. Jakken er fra Cubus og kostet 499,-Q; Hva synes du?

15.10.2013 Innkjøp

siste innkjøp

Heihei! Jeg har ikke blogget så mye i det siste men har alikevell kjøpt en del nye klær, så jeg tenkte bare å vise dere noen av de nye klærne. Noe er til vask nå så det får jeg heller vise en annen gang.

Genser // h&m

Genser // Bik Bok

Genser // Bik Bok

Topp // Bik Bok

Genser // Bik Bok

Genser // Only

Genser // Only

Genser // Gina Tricot (aner ikke hva de flekkene er, har ikke engang brukt genseren!)

Skjerf // Gina Tricot
 

Q; Hva synes du?

22.08.2013 Innkjøp

ny kjole

Heihei! Forrige helg var jeg i Bergen som dere vet og der kjøpte jeg jo selvfølgelig noe. Jeg kjøpte ett par sko som dere fikk se i forrige innlegg og denne kjolen fra h&m. Jeg likte kjolen utrolig godt selv om den uheldigvis er litt for stor men det går helt fint å bruke den. Det var ikke flere igjen i mindre størrelser, så jeg kjøpte den bare i 36 uansett. Den kostet 199 kroner. Hva synes dere om kjolen da?

Q; Hva synes dere?

21.08.2013 Innkjøp

Dr. Martens look alikes

Skoene er fra h&m og kostet 299,-

Q; Hva synes du?

06.08.2013 Innkjøp

noen innkjøp

Heihei! Jeg vet at jeg har hatt tidenes store fravær fra bloggen nå men jeg har ikke vært inspirert og har ikke hatt noe særlig blogglyst av private grunner jeg ikke ønsker å fortelle om på bloggen. Håper dere forstår! Men nå er jeg tilbake og tenkte å vise dere noen av de mange tingene jeg har kjøpt i løpet av de tre siste ukene. Jeg har vært på tur med bobilen litt rundt om i Norge, Danmark, Tyskland, Polen og Sverige. Jeg har blant annet vært innom butikkene sephora, new yorker, river island, new look, mohito, zara, pull and bear, stradivarius, mango, reserved, cropp town og mange, mange fler! Her er noen av kosmetikk innkjøpene jeg har kjøpt da.

 

Q; Hva synes du?

28.04.2013 Innkjøp

siste innkjøp

Heihei! 

Beklager for veldig lite blogging de siste dagene, mye som skjer nå for tiden og ønsker helst ikke snakke om det på bloggen. I helgen var jeg hvertfall på bobiltur og da stoppet vi i Førde hvor jeg kjøpte noen få ting. Alt er ikke med i dette innlegget og noen av tingene er kjøpt for en stund siden. Men jeg har spilt inn en innkjøpsvideo for ikke så lenge siden, men nå har jeg kjøpt mer så da må jeg oppdatere den videoen. Så dere får se alt i videoen som kommer i løpet av uken tror jeg, så stay tuned! 

Peplum topp fra Bik Bok // 299,-Genser fra h&m // 199,-

Genser fra h&m // 299,- (?)

Bluse fra Vero Moda (butikken heter Viki) // 149,- (?)

Topp fra Viki // 129,- (?)

Dongeri Jakke fra Viki // 249,- (tror jeg)

Bukse fra Bik Bok // 199,-

Bukse fra Bik Bok // 199,-

Sko fra h&m // 129,-

 

Q; Hva synes du om innkjøpene?

Q; Vil du at jeg skal lage innkjøpsvideo?

30.01.2013 Innkjøp

nye herligheter i klesskapet! ++

Heihei!

Igår var klassen i førde som dere kanskje vet og da fikk vi en time pause til å gjøre det vi ville, så da gikk jeg og en veninne til h&m og noen få andre butikker. Jeg fikk kjøpt litt så det tenkte jeg å vise dere idag. Jeg skal forresten på min første fotballtrening siden høsten idag, har vært så mye syk og hver gang jeg har trent har jeg blitt syk igjen. Men håper det går fint idag, håper dere får en fin dag! 

Genser fra h&m // 50,-

 

Skinnvest fra h&m // 299,-

 

Foundation & Blusher kost fra h&m // 59,90,- (tror jeg)

  

 

Q; Hva synes du om innkjøpet?

Q; Hva skal du idag?

07.01.2013 Innkjøp

new wintershoes

Skoene er fra Eurosko og koster ca. 1300-1400 men var på salg da mamma kjøpte de til meg, uten at jeg viste noe om det, haha.  Jeg har ikke brukt de ennå, men vurderer å bruke de imorgen! Hva synes du om mine nye sko?

 

Q; Hva synes du om skoene?

Q; Har du slike sko, eller lignende?

28.12.2012 Innkjøp

innkjøp

Jeg var i byen i går og da kjøpte jeg ett skjørt som er på bilde lenger nede, jeg var også i byen idag hvor jeg kjøpte en enkel svart bukse og en flaske med noe for håret. Jeg kan godt skrive ett innlegg om hva jeg fikk til jul eller vil dere ha det på video? Jeg kan gjøre det på video, selv om det er sykt kleint om de fleste ønsker det!Abbey Jeans // Cubus 299,-Skjørt // Cubus 199,-Fiber Paste // Define 79,90,- (?)

 

Q; Hva synes du om innkjøpet?

Q; Skal jeg ha innlegg om hva jeg fikk til jul på video eller bilder?

11.11.2012 Innkjøp

innkjøp

 

Ble ikke så bra bilder menmen, dette tror jeg var alt jeg kjøpte i løpet av helgen! Hva synes dere?

 

Q; Hva synes du om innkjøpet?

Q; Hva har du gjort i helgen?

 


20.10.2012 Innkjøp

innkjøp

Jakke fra h&m  //  299,-

 

Blazer fra h&m  //  199,-

 Genser fra h&m  //  199,-

 

Q; Hva synes du om innkjøpet? 

06.10.2012 Innkjøp

innkjøp ++

Idag har jeg vært en tur i byen sammen med mamma faktisk, vi koset oss utrolig mye. Vi var på nille hvor vi kjøpte noen ting til huset og så var mamma en engel og kjøpte noe til meg som jeg kan legge ut i ett annet innlegg i morgen! Jeg kjøpte også noe på Cubus, en bukse, en skjorte og ett nytt skjerf, haha kjøper skjerf hele tiden, loveit! Her er hvertfall skjorten og skjerfet. 

(den grå vesten er ikke ny)

Alt er fra Cubus, Cubus har fått utrolig mye bra klær i det siste!

Jeg har forresten <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/32559919ca82afaa0ff5d03af96891e410d5f18b">presentert bloggen min</a> på Bloggurat.

 

Q; Hva har du gjort idag? 

30.09.2012 Innkjøp

new in for my room

4 grå/brune kubbelys // fra nille 19,90,- 


Lykt (?) // fra nille 39,. 50%

 4 brikker til å ha glass/kopper på // fra nille 79,90,- (?)

Lampe med grå lampeskjerm // fra nille 159,- 

 

Q; Hva synes du om innkjøpet til rommet mitt?

Q; Vil du ha room-tour video av mitt rom?

29.09.2012 Innkjøp

new in
Alt er fra Cubus! Jeg kjøpte også ting til rommet mitt på nille, det ligger hjemme og nå er jeg hos Charlotte, så det kommer på bloggen imorgen!

 

Q; Hva synes du om innkjøpet?

15.09.2012 Innkjøp

new in


veske 299,-

sko ca 120,-

 

skjerf 99,-

 


blazer ca 160,-

 

Iphone decoration 59,-

 

Q; Hva synes du? 

Q; Hva har du gjort idag?

08.09.2012 Innkjøp

NEW IN

Idag har jeg fått meg en ny jakke. Den e ifra Helly Hansen (HH) og kostet egentlig 3999,- men den var på salg for 1999,- kroner. Så da fikk jeg den. Jeg er helt forelsket i den, jeg har ønsket meg sånn jakke lenge nå, egentlig i hvit men det hadde de ikke pluss at jeg fant ut at rød var like fin! De hadde også i mørk blå, men siden jeg har hatt alle jakker i mørke farger som blå og svart ville jeg ikke ha den, selv om den var 1000 kroner billigere. Det andre innkjøpet mitt fra førde kommer kanskje på video i morgen når alle tingene er klare og klærne er reine, bruker noen nå så må desverre vente med det!

 

Q; Hva synes du om jakken?

06.09.2012 Innkjøp

BESTILT!

Vesken er fra ebay.no. Den kostet bare 285,- kroner!

 

 

Skoene er også fra ebay.no og kostet bare 129,- kroner.

Bildene er linket til nettstedene. 

 

Q; Hva synes du om vesken og skoene? 

Q; Har du slik veske eller sko? 

Q; Har du bestilt noe på ebay.no før?

03.08.2012 Innkjøp

Bestilt!

 

Skjerf // fra wenus.no 119,-


Skjerf  // fra wenus.no 149,-

 

 

Q;Hva synes du om skjerfene?

 

23.11.2011 Innkjøp

Dagens innkjøp; Julehandel!

Idag var jeg og mamma på julehandel, fra klokken 15.00 - 20.30 ca. Det var veldig koselig. Jeg kjøpte litt klær og noen få julegaver, har fortsatt noen å kjøpe til ennå. 

Her er det jeg kjøpte idag, bortsett fra mat og drikke, haha!

 

Genser//Bik Bok


Genser Jakke//Vivikes (tror jeg)


Bukse//Only


Genser//Bik Bok
Fat//Spar Køp   Duftlys,vanilje//Sparkjøp


Negle Pakke styr//H&M
Sminkeveske//H&M
Smykke//Glitter


 

Q;Hva synest du?

Q;Har du handlet noe idag?

 
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits