17.01.2015 Inspirasjon

street fashion
Jeg synes street fashion er så utrolig kult og ikke minst fint, blir så inspirert av alle de ulike antrekkene jeg finner på pinterest så måtte nesten dele det med dere! Hva synes dere?

05.01.2015 Inspirasjon

INSPIRATION

Har sikkert brukt omtrent 2 timer på pinterest.com og Wehartit på utkikk etter litt inspirasjon. Jeg fant utrolig mange fine bilder som sikkert inspirere dere også. Det er slike bilder som er grunnen til at inspirasjonen dukker opp i blant og motiverer meg til å prøve å være en bedre blogger til tider. Synes det er så synd at jeg har vært så slapp i det siste, men det som er problemet er at jeg mangler inspirasjon/motivasjon, ikke bare til å blogge men til å komme meg opp av sengen om morgenen også, det har vært så utrolig vanskelig den siste tiden! Så nå SKAL jeg gjøre et forsøk på å bli en bedre blogger, det er jeg fast bestemt på. Hva synes dere om det? 

- Bilder fra Pinterest & Weheartit - 

11.12.2014 Inspirasjon

Pyntet til jul

Heihei! Da har endelig juledekorasjonen kommet på plass! For å være ærlig så var den nok så og si på plass i slutten av November, haha. Jeg er så sykt glad i julen og juletiden generelt! Elsker alt som har med julen å gjøre, forhåpentligvis er det sikkert mange av dere som også gjør. Jeg tenkte bare å vise dere litt av hvordan rommet mitt ser ut nå som jeg har pyntet det. Send meg gjerne link til innlegg med dine jule dekorasjoner, så tar jeg selvfølgelig turen innom. Håper dere har hatt en kjempe fin juletid hittil og får det enda bedre fremover.Har ennå ikke fått på rødt sengetøy (kjempe viktig!!), men det skal nok på ganske snart.


Q; Hva synes du?

05.12.2014 Inspirasjon

min ønskeliste & julegavetips

Heihei! Da har jeg endelig satte sammen en ønskeliste/julegavetips som jeg tenkte å dele med dere. Selv om dette er hva jeg ønsker meg til jul så går det også an å hente litt tips til hva du kan kjøpe til venninne, søster, mor og datter for eksempel. Mye av dette er på de fleste jenters ønskeliste uten tvil, så tror ikke det blir noe problem å finne ut hva man skal kjøpe akkurat. Men til gutter derimot, det er så utrolig vanskelig. Hva skal jeg kjøpe til kjæresten? Jeg har faktisk ikke peiling så jeg tar gjerne i mot tips fra dere. Ellers vil jeg ønske dere alle en skikkelig fin juletid, den må bare nytes for plutselig er den over.. uheldigvis!

Treningstøy/sko - Noe av det som står høyest på min øsnkeliste er nytt treningstøy, og ikke minst nye treningssko. Det må være nike som dere sikkert har lagt merke til, neida, jo helst.

Blender - Jeg har så sykt lyst på en slik blender!! Hadde ikke blitt lei meg for en slik pakket inn under juletreet i år for å si det sånn.

 

Selvbruning - Det er aldri feil å ha en flaske med selvbruning stående, skal man en kveld ut og vil føle seg litt ekstra brun og fin kan man bare smøre på seg et lag i stedet for å bruke flere hundrekroner og timesvis i solarium for å litt brunfarge. Kjempe fin gave å gi til en veninne for eksempel.

Klokke - Daniel Wellington klokke er noe jeg har ønsket meg en goood stund nå, men er ganske pricey.. Er en utrolig fin julegave, men som sagt så er den ikke billig.

 

Sminke - Hvem blir vell ikke glad for litt ny sminke til jul? 

Tannbleking - En optimal gave for hele familien egentlig. Et fint hvitt smil skader ikke akkurat. 

 

Ralph Lauren Oxford skjorte - Igjen en ganske dyr julegave, men til en man er veldig glad i kanskje? Dette er også en fin gave til gutter/menn.

Klær - Sier vell seg selv, å få klær av noen til jul er alltid en fin gave å få. Man får aldri nok av fine topper og gensere i klesskapet.

Ny mobil / iphone 6 - Jeg som sikkert andre også ønsker meg iphone 6, det hadde vært helt fantastisk å få det i julegave. Hvem som helst hadde blitt happy for en splitter ny iphone til jul, spesielt når det er den nyeste på markedet. 

 

Q; Hva synes du?

Q; TIps til julegaver for gutter/menn?

 

10.11.2014 Inspirasjon

DIY foto reflektor

Heihei! Idag tenkte jeg og Camilla og teste ut noe helt nytt, vi laget nemlig en egen foto reflektor som får bildene til å se mye lysere ut generelt. Vi fikk testet det litt inne, men tror det vil funke mye bedre ute i dagslys! Så det skal vi få testet ut i løpet av uken så kan jeg poste det senere. Nedenfor kan du se hvordan vi laget den og hvordan resultatet ble. 

1. FInn fram en papp eske eller lignende. Jeg hentet denne på bunnpris hvor jeg jobber.

2. Klipp ut størrelsen du ønsker at reflektoren din skal være.

3. Fest aliminiumsfolie rundt hele papp biten. Jeg festet det med teip på baksiden for at det skal holde bedre fast.

Bildet til venstre er tatt uten blits og uten reflektor, mens bildet til høgre er uten blits og med reflektor. Ser en ganske klar forskjell, bildet til høgre er lysere, spesielt i ansiktet.

 

Q; Hva synes du? Har du testet det?

26.08.2014 Inspirasjon

favoritter fra nellyQ; Hva synes du?

01.04.2014 Inspirasjon

summer inspiration

Q; Hva synes du?

31.01.2014 Inspirasjon

daily inspiration

Q; Hva synes du?

26.11.2013 Inspirasjon

outfit inspiration fall/winterQ; Hva synes du?

25.11.2013 Inspirasjon

bakgrunner for desember

Heihei! Jeg har laget noen nye bakgrunner for desember og juletiden som er rett rundt hjørnet. Ville bare dele de med dere, så hva synes dere? Alle bildene er fra weheartit. Dere kan gjerne bruke de om dere ønsker det! 

1

2

3

Q; Hva synes du?

Q; Hvilken likte du best?

19.11.2013 Inspirasjon

favoritt youtubere

Q; Hvem er dine favoritt youtubere?

Legg gjerne igjen en kommentar med link til dine favoritt youtubere!
10.09.2013 Inspirasjon

min høst bakgrunn

Q; Hva synes du?

15.08.2013 Inspirasjon

inspirasjon

Heihei! Jeg har ikke fått tatt noen bilder ennå idag, men skal gjøre det senere mest sannsynlig. Så derfor tenkte jeg å bare vise dere mitt bakgrunnsbilde på pc'en min, jeg har funnet alle bildene på weheartit og laget en kollasj av bildene i Picasa 3 som fungerer helt supert. Denne har jeg hatt utrolig lenge nå, så vurderere å lage en ny snart. Kollasjen er satt sammen av bilder som inspirerer meg da, sommer inspirasjon kan jeg vell si haha, men hva synes dere?

Q; Hva synes du?

15.06.2013 Inspirasjon

summer outfits

Heihei! Merker jeg gleder meg helt sykt til sommerferie nå, kjenner at vi kommer nærmere å nærmere i og med at vi ikke gjør noe på skolen lenger, vi ser bare film eller får veeeldig lange friminutt. Jeg synes weheartit har så mange fine bilder så jeg fant noen herlige sommer antrekk som jeg vil vise dere, hva synes dere?

Q; Hva synes du? Gleder du deg til sommeren?

04.06.2013 Inspirasjon

sommer inspirasjon

Alle bildene er fra weheartit.com.

 

Q; Hva synes du?

20.05.2013 Inspirasjon

i want summer

Heihei! Denne helgen har vært helt fantastisk, det har vært både sol og varmt noe som er sykt herlig. Jeg merker nå at sommeren begynner å komme og det er en sykt bra følelse. Denne helgen har jeg både badet, vært på tur med bobilen, hatt hærlige kvelder med gode venner og mye mer. I går bestemte vi oss for at vi hadde lyst å ta oss en tur med bobilen til en campingplass som heter Reed, det var utrolig koselig. Det var ganske mange folk på campingen også, det første jeg og Julie gjor (tremenningen min) var å hoppe i vannet selv om det var sykt kaldt. Det har bare vært en helt herlig helg og håper dere også har hatt en herlig helg, fortell meg gjerne om den i kommentarfeltet under. Oops, tilbake til overskirften, jeg vil vise dere noen sommerlige bilder som gir meg inspirasjon og bare en sommerlig følelse som kribler inni meg. 

Q; Hva synes du?

Q; Hva har du gjort denne helgen?

15.05.2013 Inspirasjon

some outfits

Heihei! Jeg tenkte bare å vise dere noen vår/sommer antrekk som inspirerer meg veldig mye og bare si ifra at rom videoe holdes på å redigeres nå, så stay tuned. Den kommer sikkert imorgen men kanskje senere i kveld, hold dere oppdatert så snakkes vi senere helt sikkert! 

Image and video hosting by TinyPic

 

Q; Hva synes du? 

Q; Gleder du deg til å se rom videoen?

29.04.2013 Inspirasjon

PERFEKSJON

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Q; Hva synes du om Cara Delevingne?

17.04.2013 Inspirasjon

Noen små romdetaljer

Heihei!

Jeg er omtrent ferdig med rommet mitt nå, det som gjenstår er kun kleskapet mitt! Vi skal snart på ikea igjen og kjøpe det som skal være i kleskapet mitt, på en måte garderoben ellerno, aner ikke hvordan jeg skal forklare det! Men omtrent som på bildet under, som er lånt fra Aurora Mohn sin blogg. Så stay tuned, for snart kommer resultatet. Jeg orker ikke lage noe romvideo før alt er klart. 


Bildene er tatt for ca. en uke siden, rommet mitt er helt annerledes nå selv om dere ser utrolig lite av hvordan det ser ut gjennom desse bildene.

 

Q; Gleder du deg til romvideoen?

Q; Hva synes du?

23.03.2013 Inspirasjon

inspiration

^ outfit ^ 


^ friends ^


^ quotes ^


^ random ^ 

 

Q; Hva synes du?

09.03.2013 Inspirasjon

spring outfits

Heihei!

Jeg blir så inspirert av weheartit! Jeg søkte på ''spring outfits'' og fikk opp så utrolig mange fine antrekk og tenkte å vise dere noen av dem og dette inspirerer hvertfall meg. Gleder meg sykt mye til å endelig kunne gå med klær som har mange forskjellige fine vår farger. Nå begynner det også etter hvert å bli varmere fremover og da blir det mange nydelige dager med sol og varme. Can't wait!

 

 

 

 

 

 

 

Q; Hva synes du?

08.03.2013 Inspirasjon

spring inspiration

Heihei!

Jeg hentet noen få bilder fra weheartit og satt sammen en kollasj med min vår/sommer inspirasjon akkuat nå, dette er også det jeg bruker som skrivebordsbakgrunn på min pc nå!

 

Q; Hva synes du?

14.02.2013 Inspirasjon

treningsmotivasjon

 

Q; Hva synes du?

Q; Inspirerer dette deg?

04.02.2013 Inspirasjon

favoritt youtube kanaler

Heihei!

Idag tenkte jeg å vise dere hvilke youtube-kanaler jeg bare elsker. Jeg sjekker om de har lagt ut nye videoer hver eneste dag! Så sjekk de gjerne ut du også, tekstene med tykk skrift er linket til youtube kanalen deres. Håper dere liker videoene og vil sjekke ut kanalen deres om dere ikke allerede har gjort det!

Macbarbie07 - Hun har utrolig mange bra videoer, hun har alt fra antrekk til rom detaljer og tips. Seriøst verdt å sjekke ut kanalen hennes på youtube. 

  

Stilababe09 - Hun har nesten 200 videoer og mange forskjellige også. Hun har blant annet getting ready with me video og outfit videoer. Absoulutt verdt å sjekke ut!

 

BeyondBeautyStar - Hun har også mange fantastiske bra videoer dere burde sjekke ut, denne youtube kanalen blogget betinabf.blogg.no om og det var slik jeg fant den og startet å se på mange av videoene hennes og gjør det ennå. Totalt verdt å sjekke denne kanalen. 

 

Q; Har du sjekket de ut før? Kommer du til å gjøre det?

01.02.2013 Inspirasjon

inspirasjon
Følte det var en stund siden sist jeg har hatt inspirasjons innlegg, selv om det bare er nesten 2 uker siden, haha, MEN her kommer det hvertfall.

Q; Hva synes du? Og hva inspirerer deg?

30.01.2013 Inspirasjon

places i wan't to go

Heihei!

Jeg tenkte å skrive ett innlegg om mine drømme reisemål. Så her er noen av de få stedene jeg ønsker å dra til ''someday''. 

HAWAII

 

NEW YORK

 

LONDON

 HOLLYWOOD

 

BEVERLY HILLS

 

Q; Har du vært på noen av stedene?

Q; Ønsker du å dra til noen av de stedene?

21.01.2013 Inspirasjon

Inspirasjon; sommerkroppen

Jeg skal totalt jobbe hardt desse månedene frem til jul for å få ett bra resultat! Dette inspirer meg hvertfall, inspirerer det deg? 

Q; Hva synes du?

Q; Inpirerer dette deg?

19.01.2013 Inspirasjon

summerfeelings // inspiration

Det kalde været er så deprimerende for tiden, jeg har lyst på sommer, nå! Men jeg kan heldigvis trøste meg selv med at jeg snart skal til Malaga, i vinterferien som er ca. 1 måned til nå, hæærlig. Selv om det kanskje ikke er sydentemperaturer er det hvertfall omtrent som en norsk sommer da! Så det blir nok litt sol og varme hvertfall. Skal du noe i vinterferien? 

 

Q; Har du lyst på sommer nå?

Q; Hva skal du i vinterferien?

18.01.2013 Inspirasjon

get the look

Etter min mening finnes det ingen perfekt klestil, de fleste har forskjellige klestiler. Og de fleste endrer klestil flere ganger gjennom livet sitt, det har jeg gjort hvertfall! Overfor er det mange forskjellige klestiler som jeg synes er herlige, hva synes du? Hva synes du om din egen klestil? Har du den perfekte klestilen synes du?

 

Q; Hva synes du?

Q; Hva synes du om din egen klestil?

30.12.2012 Inspirasjon

dip dye & ombre hair

1 rekke // colorful          2 rekke // pink          3 rekke // ombre

 

Q; Hva synes du om ombre og dip dye?

Q; Hva synes du er finest?

02.12.2012 Inspirasjon

christmas inspiration

ååh, jeg bare elsker juletiden!

 

Q; Hva synes du om julen?

26.11.2012 Inspirasjon

Inspirasjon

 

Q; Inspirerer dette deg? 

23.10.2012 Inspirasjon

miley cyrus; inspirasjon

Miley Cyrus inspirerer meg utrolig mye, hun beviser for verden eller for meg hvertfall at det du vil, får du til! Hun ble lenge kalt for ''feit'' osv og brydde seg ikke om det, men etter hvert tok hun det til seg og begynte å trene hver eneste dag og gå på diett, dette gjorde til at hun fort gikk ned i vekt, hun gikk ned 7,5 kg på bare noen få uker. Jeg er vell som de fleste jenter ikke alltid helt fornøyd med meg selv.. derfor vil jeg bare si at det er nemlig miley cyrus som inspirerer meg videre egentlig, jeg tenker bare hvordan ville hun gjort det osv. Hvem inspirerer deg?

 

Q; Hva synes du om miley cyrus?

Q; Hvem inspirerer deg?

18.10.2012 Inspirasjon

Inspirasjon; høst outfitsQ; Hva synes du?

Q; Inspirerer dette deg?

08.10.2012 Inspirasjon

inspiration ; pink

Liker dere inspirasjon?

Synst om bildene?

23.09.2012 Inspirasjon

Inspirasjon; bedroom

Jeg har så kjempe lyst å oppdatere og pusse opp soverommet mitt nå, med nye farger og kanskje en sofa og litt små ting som for eksempel hyller, puter, bilder, speil og detaljer. Jeg skal pusse opp garderobe skapet mitt om ikke så lenge, siden det fortsatt er en stygg mørk grønn maling der siden vi flyttet inn for 2 år siden (?). Jeg kan lage ett innlegg om hvordan jeg skal pusse opp rommet mitt i morgen om jeg får tid og om dere vil, siden jeg skal spille bortekamp så er det kanskje ikke jeg rekker det, får se. Bildene over er hvertfall med på å inspirere meg om hvordan rommet mitt skal være! 

 

Q; Har du lyst eller skal du pusse opp ditt soverom?

Q; Vil du vite hvordan jeg har tenkt å pusse opp rommet mitt?

11.09.2012 Inspirasjon

Inspiration; hairstyles

Alle bilder fra weheartit.com.

Idag har jeg vært hjemme fordi jeg er syk, vet ikke ennå om jeg skal på skolen i morgen, men får håpe jeg blir fort bedre! Hater å være lenge syk. Jeg føler halve norge er syk jeg, alt jeg ser på instagram, facebook osv. er bilder av syke mennesker! Influensa eller? haha, er litt morsomt også at så mange er syke. Jeg kjenner utrolig mange som er syke idag! Hvertfall, nå har jeg tenkt å legge meg å se på film/serier til jeg sovner. Jeg får nok ikke sove så lett i natt siden jeg sov noen timer før idag. Jaja, tar det som det kommer. Vi snakkest! 

 

Q; Hva har du gjort idag?

Q; Inspirerer dette deg?

07.09.2012 Inspirasjon

høst inspirasjon

 

Q; Hva synes du?

Q: Hvordan er din høst inspirasjon?

31.08.2012 Inspirasjon

Inspirasjon

 

Q; Hva synes du? 

Q; Hvordan er din inspirason?

09.08.2012 Inspirasjon

pink pink pink 

Dette inspirerer meg ganske mye, jeg elsker fargen rosa, spesielt rosa neglelakk! Det er kjempe fint :) 

 

Q; Hva synes du om fargen rosa?

 

08.08.2012 Inspirasjon

Inspirasjon

 

Alle bildene er fra weheartit.com

 

Q; Synes du dette er inspirerende? 

23.06.2012 Inspirasjon

Inspirasjon; dreams

Drømmen min er å bli kles designer i USA eller i en stor by!  

Q; Hva er dine drømmer?

16.06.2012 Inspirasjon

Inspirasjon; Be strong
Remeber, what doesn't kill you makes you even stronger.

04.06.2012 Inspirasjon

Inspiration; Life


Q; Er dette inspirasjon for deg? 

 

 
29.04.2012 Inspirasjon

Inspiration

Img1475381432_largeTumblr_luenkkv3io1r00ueuo1_500_largeTumblr_m0ryzjv0vp1r6td9wo1_1280_largeTumblr_m395fq3mmg1rt71vbo1_500_largeTumblr_m38pv0crdg1rng4tno1_250_largeTumblr_m39d1piuve1rtlktco1_500_large354174-12-1335732110178_large

 

Q; Hva er din inspirasjon? 

 

 
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits