11.02.2014 Hair & makeup

SKJØNNHETSTIPS

Tips mot kviser, hudorm og uren hud.
1.
 Hold hendene unna ansiktet. Når man tar seg i ansiktet risikerer man å flytte smuss og bakterier fra fingrene og over til ansiktet, noe som kan resultere i uren hud. 2. Isbit mot kviser kan hjelpe. Hold en isbit over kvisen en god stund, gjenta dette flere ganger daglig. 3. Eggehvite mot hudorm. Smør eggehviten i ansiktet. Legg et dobbelt lag med toalettpapir på det utsatte området. Når papiret har blitt stivt kan du fjerne det. Det bør ta omtrent en halvtime. Vask ansiktet til slutt.  4. Salt og lime mot hudorm. Bland like deler salt og lime. Smør dette på det utsatte området, vent til det tørker og vask av til slutt. 5. Hvitløk mot kviser. Enkelte pleier å smøre fersk hvitløk rundt og på kviser.  6. Aloe vera er utbredt som et skjønnhetstips for mykere og renere hud. Det mest naturlige er å kjøpe planten selv, og hente saften direkte fra stilken på planten.

Tips mot skadede, gule og misargede tenner.
1.
 Bruk innsiden av et appelsinskall og gni tennene med den. Puss tennene som vanlig etterpå. Dette tipset skal etter sigende virke, men må gjøres daglig i en uke for synelig effekt. 2. Mos et par jordbær og tilsett en spiseskjei natron. Rør til blandingen blir kremete og lys. Smør blandingen på tennene og la den være på i fem minutter. Skyll tennene etterpå, og puss som vanlig. Denne behandlingen bør man ikke gjøre for ofte, da den kan skade emaljen i lengden. Det gjelder også tipset om appelsinskall. 3, Rens munnen med vann etter måltider, eller inntak av kaffe og annen drikke som kan gi misfarging av tennene.

Tips mot ringer under øynene.
1.
 Sov høyt med hodet. Når man sover bør man sørge for at hodet ligger høyere enn knærne. Man kan for eksempel bruke to puter. Dette reduserer væskeansamling med øynene, noe som motvirker ringer under øynene. 2. Rens nesen med nesehorn og saltvannsoppløsning. Dette vil begrense væskeansamlingen ved øynene, noe som motvirker ringer under øynene. Nesehorn fåes kjøpt rimelig på apoteket. 3. Unngå for mye salt i kostholdet, spesielt før leggetid, da dette kan føre til tydeligere ringer under øynene. 4. Et vanlig skjønnhetstips er å legge kalde, fuktige teposer over øynene i minst 15 minutter. Effekten skal være at ringene under øynene blir mindre synelige. Det er mange som bruker potetskiver, agurkskiver, kalde teskjeer eller våte, kalde bomullsdotter på samme måte.

 

// http://lotte.femelle.no/

 

Q; Hva synes du?

11.12.2013 Hair & makeup

favoritter; pudder


Pudder fra bareMinerals.

Pudder fra Shiseido.

Pudder fra Clinique.

Pudder fra Sensai.

 

såå seriøs. 

Resultat etter å ha brukt Sensai pudderet, det er helt fantastisk. Dette er det pudderet jeg liker aller best sammen med bare minerals pudderet, og anbefaler virkelig begge to. Eneste negative er at de er begge ganske dyre, ligger vell rundt 300-500 kr.  Fikk dessverre ikke tatt før bilder, ooops. (Ser utorlig fin ut uten mascara, jeg vet). 

23.11.2013 Hair & makeup

hårproduktene jeg bruker

Argan Oil

Moroccanoil

Straightening spray

Straightening spray

Straighening balm

Salt spray

Styling hårspray med Argan Oil

Fiber PasteHårspray maks hold

 

Q; Har du noen av desse produktene?

Q; Hvilke hårprodukter bruker du?

09.09.2013 Hair & makeup

Hverdags sminken min

1 // Face Balm fra Benefit

2 // Hello flawless oxygen wow foundation fra Benefit

3 // Concealer fra Benefit

4 // Pudder fra Shiseido

5 // Fix ' Make-Up Spray fra Clarins

6 // Øyenbrynspalett fra Wet N' Wild

7 // Eyeshadow base fra Manhattan

8 // Øyenskygge palett fra Claire's

9 // Våt Eyeliner fra Makeup Mekka

10 // Mascara fra MaybellineQ; Hva synes du?

Q; Hva er dine hverdags sminke produkter?

10.08.2013 Hair & makeup

verdens beste foundation

Heihei! Når jeg var i Polen kjøpte jeg ett sminkesett fra benefit på Sephora som er helt fantastisk! Sminkesettet inneholder en balm man tar på huden før foundation som fungerer som en primer egentlig, en foundation, to concealere og ett setting powder. Jeg kan godt vise dere i ett eget innlegg før og etter bilder hvor jeg bruker kun dette sminkesettet fra benefit. Men foundationen er totalt det beste produktet i sminkesettet og jeg anbefaler dere virkelig å kjøpe den om dere er ute etter en foundation som dekker utrolig bra. Dette sminkesettet inneholder kun mine versjoner, og jeg SKAL kjøpe produktene i de normale størrelsene, så gode er produktene! Produktene kan kjøpes HER!

Q; Hva synes du?

Q; Har du produkter fra benefit?

13.06.2013 Hair & makeup

Bra neglelakk tips

Heihei! Sorry for sen blogging idag, har vært å øvd til noe som heter kinnaspelet som vi har på en liten øy utenfor Florø hvert eneste år, dette er første året jeg er med da. Men jeg tenkte å gi dere ett utrolig bra neglelakk tips som faktisk funker. 

1. Finn en neglelakk du ønsker å bruke.

2. Påfør neglelakken din.

3. Skyll neglene under iskaldt vann med svak styrke på vannet i ca. 20-30 sekunder på hver hånd. Dette gjør at neglelakken tørker fort og du får ett finere resultat som holder lenger.

4. Her kan du se resultatet. Jeg kunne fått et mye bedre resultat, men jeg gjorde dette utrolig fort siden det ble ganske sent.


Q; Hva synes dere?

10.06.2013 Hair & makeup

Verdens beste mascara

Heihei! Idag kom pappa hjem fra å ha vært noen dager i Albania, for å hovudsaklig se Norge-Albania kampen. Som dere kanskje vet så var jeg i Malaga i vinterferien hvor jeg kjøpte en mascara fra Chanel på tax free'en og jeg har bare elsket den. Min har vært så og si tom en god stund nå, men pappa kom hjem med en ny slik mascara til meg, utrolig herlig. Så jeg tenkte å vise dere den og jeg anbefaler den virkelig. Denne mascaraen var helt ny da jeg kjøpte den også, i følge tax free ansatte. Jeg har ingen bilder av meg hvor jeg har brukt denne mascaraen, men det kan jeg vise dere en annen gang.

Denne mascaraen gir deg mye volum samtidig som vippene dine blir lengre. Det finnes ingen klumper i mascaren og den drysser heller ikke. Resultatet av volum varierer også av hvor mange lag du tar på, jeg bruker 2-3 lag til vanlig. Helt klart en perfekt mascara, for meg hvertfall!
Q; Har du testet denne mascaraen? Hva synes du om den?

29.12.2012 Hair & makeup

hverdagssminken min

Dette er den sminken jeg bruker til vanlig når jeg skal på skolen for eksempel. Når jeg skal noe spesielt som for eksempel i bursdag, bryllup eller lignende så bruker jeg litt annen sminke, sminke som er dyrere og kanskje litt bedre, jeg er ikke sikker. Men uansett, dette er det jeg bruker omtrent hverdag. Bruker du noe av det samme?

 

Q; Hvilken hverdagssminke bruker du?

Q; Har du noe av det samme?

03.09.2012 Hair & makeup

Noen av mine hårprodukter

 

Q; Har du noen av desse produktene? 

Q; Hva synes du om de?

10.06.2012 Hair & makeup

BRA fornøyd - Makeup

I helgen var jeg i Bergen, skulle se på bobil og det gjorde vi, og vi kjøpte. Så bobilen får vi neste uke en gang! Men det beste for meg var at vi var på Ikea og kjøpte mye til rommet mitt og huset vårt. Jeg kjøpte litt forskjellig, sminkebordet ble jeg omtrent nettopp ferdig med, og BRA fornøyd!

 

Så sånn ble det!

 

Q; Tycks?

Q; Har du sminkebord på rommet ditt?

 Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits