01.06.2013 Konkurranser

konkurranse; vinn et valgfritt deksel til din mobil!

Heihei! Nå tenkte jeg å sette i gang en konkurranse for dere, det dere kan vinne er et valgfritt deksel fra LUX-CASE.no. De tilbyr utrolig mange forskjellige deksler til utrolig mange forskjellige mobiler som Apple, HTC, Samsung, Nokia, LG, Sony Ericsson, Sony, Motorola, Blackberry og diverse. Jeg har selv vært innom denne siden å funnet kjempe mange fine deksel, prisene er også helt greie, det er ikke for dyrt. Jeg anbefaler dere virkelig å besøke denne nettsiden om dere er interresert i et eller to nye deksler for din mobil. Alt du trenger å gjøre er å like facebook siden deres HER og gå innpå nettsiden deres HER å finne et deksel til din mobil som du liker å legge igjen linken i kommentarfeltet med e-post adressen din også. Lykke til! Under kan dere se noen av de dekslene jeg likte utrolig godt fra LUX-CASE.no

 

1 // HER   2 // HER   3 // HER

 

5 // HER   6 // HER   7 // HER

 

Q; Skal du delta i konkurransen?

26.05.2013 Konkurranser

LINKERUNDE

Heihei! Nå tenkte jeg å ha en linkerunde igjen, er ikke så altfor lenge siden men er jo alltid gøy med en linkerunde, er det ikke? Denne gangen tenkte jeg også å ha en bloggvurdering i samme innlegg så jeg vurderer bloggene samtidig som jeg linker de. Alt du trenger å gjøre er å like facebook-siden min HER og kommentere at du er med i kommentarfeltet! Håper det er mange fine blogger som melder seg på denne gangen også.

07.03.2013 Konkurranser

KONKURRANSE - vinn gavekort på 1000 kr!!

Heihei! 

Nå tenkte jeg å sette i gang en konkurranse for dere hvor dere kan vinne ett gavekort på hele 1000 kr på WOW. Mange av dere tenker sikkert at dere ikke vil ha dette siden Wow hovedsaklig er en klesbutikk for barn eller unge. Men om du er den heldige vinneren, så er jo det en perfekt gave å gi til søsteren din, kusinen din eller bare en yngre venninne eller lignende. Konkurransen er hovedsaklig for jenter under 18 år! Jeg har aldri hatt denne type konkurranser før så dette er veldig spennende for meg også. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet at du er med og trykke HER for å melde dere på! Lykke til alle sammen og håper det er mange som melder seg på :)

 

Q; Kommer du til å delta i konkurransen?

20.10.2012 Konkurranser

konkurranse; vinn goodiebag

Jeg tenkte at dette innlegge skulle handle om en konkurranse da, jeg skal til førde hvor jeg skal kjøpe litt små greier og lage til en goodiebag verdt rundt ca. 100-150 kroner. Og alt dere trenger å gjøre for å være med er å like min facebook fanpage > LINK HER < og skrive at du er med og litt om hvorfor akkurat du skal vinne! Jeg trekker 3 vinnere.

1 premie: goodibag

2 premie: 2 par solbriller

3 premie: 1 par solbriller

 

Konkurransen avsluttes neste uke en gang! Håper mange vil delta så snakkes vi senere når jeg kommer hjem! 

 Q; Er du med?

20.08.2012 Konkurranser

KONKURRANSE^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ Bildene dere kan bruke finner dere over, dere trenger ikke bruke alle bildene ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ 

Nå skal jeg ha en konkurranse! Lag en header til meg og den fineste headeren vinner en bloggvurdering og vil bli linket til bloggen. + 5 kommentarer av meg! 

Jeg trenger en header som passer til designet jeg har akkurat nå! Skriv at du er med og send meg headeren som epost. EPOSTEN MIN STÅR I SIDE MENYEN MIN KLART OG TYDELIG!

 KONKURRANSEN AVSLUTTER PÅ ONSDAG!

 

Q; Er du med?

16.06.2012 Konkurranser

Konkurranse

Jeg trenger en ny header til bloggen min siden jeg nå har fått ett nytt design som jeg har tenkt å ha en stund nå fremover. Designe jeg hadde før har jeg ikke hatt lenge, men det var bare ett midlertidig design til jeg fant ett jeg vil ha en stund. Nå har jeg funnet ett men jeg trenger hjelp til å lage en header! Vil du hjelpe meg?

De som lager den headeren som jeg synes er finest og passer best til min blogg får en bloggvurdering og en ny fast leser! 

Skirv at du er med og husk å legg igjen blogg adressen din.

 

Bruk desse bildene! Kan bruke ett av bildene eller flere, bestemmer dere selv.

 

 

 

 Q; Vil du lage en header til meg?

03.06.2012 Konkurranser

Konkurranse

Nå har jeg opprettet en side på facebook som er om bloggen min.  Her er linken til facebook siden. Trykk liker så tar jeg meg en tur innom bloggen din og kanskje det er du som vinner en bloggvurdering av meg på bloggen min. Dette er på en måte en konkurranse. Så alt du trenger å gjøre er å like facebook siden min og kommentere at du har gjort det og er med. 

Alle som ikke gjør det riktig blir ikke med i konkurransen! Det er mange som bare kommenterer for eksempel ''Fin blogg'' når innlegget handler om noe helt annet, det er sykt irriterende for meg. Leser dere ikke innleggene mine, hvorfor kommenterer dere da? 

 
Q; Vil du vinne en bloggvurdering?

 

 

06.12.2011 Konkurranser

Konkurranse på vaako.blogg.no

Nå er jeg med i en konkurranse om å vinne beskyttelse til HTC mobil. Meld deg på du også! Trykk HER for å komme til bloggen.

 

Dette er hva du kan vinne!

 

MELD DEG PÅ DA VELL! 

 
13.07.2011 Konkurranser

Konkurranse AVLYST!

Sorry dere som meldte dere på og gjorde det dere måtte for å vinne men, det var så få som meldte seg på så vi utsetter denne konkurransen til etter sommerferien. Men dere som gjorde det dere måtte gjøre for å vinne trenger ikke å gjøre det om igjen når konkurransen kommer etter sommerferien! Det var dumt, men det må nesten bli sånn for det var bare 2 stk som var meldt skikkelig på og da er det ikke noe vits når det er 3 premier. Bli med på konkurransen etter sommerferien.

 

Q: Noe du lurer på?

 

  

13.07.2011 Konkurranser

Påminning av konkurranse!

Konkurransen om å vinne ett par solbriller og en bloggvurdering er ikke ferdig ennå,  du kan fortsatt melde deg på! Trykk HER for å komme til konkurransen. 

 


// Kødde bilde fra i går

 

 

12.07.2011 Konkurranser

Konkurranse; Vinn Solbriller + Bloggvurdering

Jeg ble sponset av Superkul.no, slik at nå kan jeg noen skikkelige konkurranser med skikkelige premier. Så nå skal jeg ha en konkurranse hvor du kan vinne solbriller og en bloggvurdering.

 

For å bli med i trekningen om å vinne solbriller fra superkul.no må du gjøre dette:

  1. Skrive i kommentarfeltet at du er med og hvilke solbriller du likte best, 1,2 eller 3.
  2. Skrive ett innlegg på bloggen din om denne konkurransen, hvorfor du liker eller ikke liker bloggen min, hvorfor du synest at du fortjener å vinne og om du er fast leser eller bare innom pågrunn av konkurransen. Trenger ikke være ett kjempe stort innlegg, men ikke altfor lite heller.
  3. Linke til bloggen min i innlegget.

Det blir tre heldige vinnere, vinnerene blir trukket i morgen en gang. Det er bare å sette igang! 

Premie:

  1. Ett par solbriller.
  2. En bloggvurdering av din blogg.

 

1.

 

2.

 

3.

Good Luck!Q:Noen spørsmål?

 

 

 

09.06.2011 Konkurranser

Bilde Konkurranse nr.5; Hva er dette?

Nå er det bilde konkurranse igjen, svaret kommer i morgen kveld mest sannsynlig, men om jeg ikke får tid, siden jeg skal til Bergen og i morgen kveld skal jeg på Brann Stadion og se Brann - Sogndal! Alle kan delta, alt du trenger å gjøre er å skrive inn hva du tror det er og hvorfor akkurat DU skal vinne!

Premie; 5 kommentarer på bloggen din fra meg!

Lykke til alle sammen!

 

 

Q:Hva tror du dette bilde viser?

 06.06.2011 Konkurranser

Svaret på bilde konkurrans nr.4

Svaret på konkurransen er; GULRØTTER!

 

FørEtter

 

Vinneren av bilde konkurransen nr.4 ble; Sabrina - http://sabrinareeves.blogg.no

Gratulerer!

 

Bli gjerne med på neste konkurranse. Lykke til!

 05.06.2011 Konkurranser

Bilde Konkurranse nr.4; Hva er dette?

Nå er det bilde konkurranse, svaret kommer i morgen mellom kl.14.30 og 15.00. Alle kan delta, alt du trenger å gjøre er å skrive inn hva du tror det er og hvorfor akkurat DU skal vinne!

Premie; 5 kommentarer på bloggen din fra meg!

Lykke til alle sammen!

 

 

Q:Hva tror du dette er?

 
01.06.2011 Konkurranser

Svarene på bilde konkurranse nr.3

Noe jeg glømte å skrive om konkurransen var at jeg trekker ut helt tilfeldig av de som hadde rett. Og at det er bare de som har blogg som kan vinne for premien er jo 5 kommentarer på bloggen sin.

 

Bilde nr.1 var Pommes Frites


 

Bilde nr.2 var Snop, men som ble gjort om til tyggegummi, siden det var mange som hadde svart det og at det er tyggegummi på bildet.


 

Bilde nr.3 var fargeblyanter/blyanter 

Det var ingen som hadde riktig på dette bildet men siden omtrent alle skrev tyggegummi/kuler og det var tyggegummi/kuler på bildet. Jeg tar derfor det som fasit svar.

Bilde nr.1; Anniken Strand - http://www.annikenrstrand.blogg.no

Bilde nr.2; Eva - http://blogg.slette.net/

Bilde nr.3; Benazb - http://www.benazb.blogg.no

 

Gratulerer!

 

Følg med på bloggen min, kanskje du vinner neste konkurranse!?

 01.06.2011 Konkurranser

Bilde Konkurranse 3; Hva er dette?

Nå har jeg en liten bilde konkurranse igjen. Gjett hva desse tre bildene er, du trenger bare gjette det ene i en kommentar.

Jeg tror ikke jeg har gjort det så veldig vanskelig, si ifra om det er noe jeg skal endre på fordi det er vanskelig!

Premie; 5 kommentarer!

Regler:

  • Du kan kommentere flere ganger
  • Gjett kun en ting per kommentar
  • Du trenger ikke ha riktig på alle bildene for å vinne, det er tre premier, en til hvert av bildene.
  • Skriv hvilket bilde dere gjetter på, f.eks: Jeg tror at bilde nr.2 er 'det dere tror'.

 

Bilde nr.1 

 

Bilde nr.2

 

Bilde nr.3


 

Q:Er det noe du lurer på om denne konkurransen?

 

PS; Det er veldig viktig å lese oppenfor hva du skal gjøre før du kommenterer noe som helst, de som ikke gidder å lese eller å følge det jeg har skrevet, tar jeg ikke med i konkurransen! 

 

Lykke til alle sammen!

 


29.05.2011 Konkurranser

Svaret på bilde konkurrans nr.2

=

Svaret er hvite øreplugger som dere ser her!

Vinner; http://moves.blogg.no/

Gratulerer :)

 

 

 

29.05.2011 Konkurranser

Bilde Konkurranse nr.2; Hva er dette?

Samme reglene som sist!

Svaret kommer kl.22.30 :)

Premien er 5 kommentarer.

 

Q:Hva er dette?

 
29.05.2011 Konkurranser

Svarene på bilde konkurransen!

Det var desverre ingen som hadde rett på bilde konkurransen idag. Det var dumt!

 

Bilde nr.1=

Bilde nr.1 var tyggegummi kuler!

 

Bilde nr.2

=

Bilde nr.2 var nøtter!

 

Dumt at ingen klarte det da. Jeg skal snart ha en konkurranse til, så det er bare til å delta neste gang!

 

 
29.05.2011 Konkurranser

Bilde Konkurranse; Hva er dette?

Nå har jeg en liten bilde konkurranse, det du trenger å gjøre er å skrive inn bloggnavnet ditt, hva du tror det er på bildene og en fin kommentar.

F.eks: http://www.myyw0rld.blogg.no, bilde nr.1; ''det du tror'', bilde nr.2; ''det du tror''. Noe du synest om bloggen min! f.eks.

Du kan kommentere 2 ganger, ikke mer enn 2 ganger!

Det du kan vinne er 5 kommentarer!

Dette er bare en liten konkurranse som sagt, det kommer litt større konkurranser med finere premier litt senere.

Svaret kommer i kveld i et innlegg!

 

Bilde nr.1

Hva tror du dette er?

 

Bilde nr.2Hva tror du dette er?

 

Q:Noe du lurer på om denne konkurransen?

 

 


 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits