31.01.2013 Outfits

dagens

Ble ikke så bra bilder idag, bad hair day. 

 

Q; Hva synes du?

31.01.2013 Foto

a sunny winter day

 

Q; Hva synes du om bildene?

30.01.2013 Innkjøp

nye herligheter i klesskapet! ++

Heihei!

Igår var klassen i førde som dere kanskje vet og da fikk vi en time pause til å gjøre det vi ville, så da gikk jeg og en veninne til h&m og noen få andre butikker. Jeg fikk kjøpt litt så det tenkte jeg å vise dere idag. Jeg skal forresten på min første fotballtrening siden høsten idag, har vært så mye syk og hver gang jeg har trent har jeg blitt syk igjen. Men håper det går fint idag, håper dere får en fin dag! 

Genser fra h&m // 50,-

 

Skinnvest fra h&m // 299,-

 

Foundation & Blusher kost fra h&m // 59,90,- (tror jeg)

  

 

Q; Hva synes du om innkjøpet?

Q; Hva skal du idag?

30.01.2013 Inspirasjon

places i wan't to go

Heihei!

Jeg tenkte å skrive ett innlegg om mine drømme reisemål. Så her er noen av de få stedene jeg ønsker å dra til ''someday''. 

HAWAII

 

NEW YORK

 

LONDON

 HOLLYWOOD

 

BEVERLY HILLS

 

Q; Har du vært på noen av stedene?

Q; Ønsker du å dra til noen av de stedene?

29.01.2013 Hverdag

smoothie; hvordan jeg lager det

Heihei!

I kveld har jeg hatt besøk av to fine venninner! Vi har laget smoothie og hatt en utrolig koselig kveld sammen. Og jeg tok en del bilder også så derfor tenkte jeg å vise dere hvordan en av mine smoothier blir laget. 

1. Bruk jordbær, banan og druer (første gang jeg har prøvd med druer) og putt dette i en mikser.

2. For å få en sunnest mulig smoothie bruker jeg vann, så ta litt og litt vann til du får den slik du vil ha den.

3. Miks dette og putt sukker oppi om du vil ha det, jeg bruker litt fruktsukker som er litt sunnere enn vanlig sukker. 

4. Putt smoothien i glass og pynt den med det du vil.

5. Jeg pyntet med druer og sugerør, siden vi hadde det. Det er bare å være kreativ og pynte med noe du har hjemme.Søte camilla.

Enda en søt camilla. Charlotte slettet det eneste bilde jeg hadde av hun så fikk desverre ingen bilder i dette innlegget av henne.

 

Q; Hva synes du?

Q; Hvordan lager du din smoothie? 

29.01.2013 Blogg

anbefaling

90210 er en super bra serie, jeg elsker den. Den handler om ungdommer og drama egentlig. Det er kommet ut hele 5 sesonger og tror det kommer hvertfall en til, om jeg ikke tar helt feil. Anbefaler dere å se denne serien fra begynnelsen av for å få med dere alt.

 


Glee er også en bra ungdomsserie, den handler mer om musikk og ungdommer men er også en ganske morsom og dramatisk serie. Jeg synes sesong 1 var utrolig bra da. Denne anbefalest også for dere som liker musikk spesielt. Det er ikke bare gamle sanger slik som på musikaler eller lignende, det er sanger vi hører på selv til daglig.

 


Gossip Girl synes jeg var kjedelig når det begynte å gå på tv, men tror det var fordi jeg ikke fulgte med på alle episodene. Nå har jeg begynt fra sesong 1 og har akkurat begynt på sesong 2 og jeg kan fint anbefale dere denne serien for dere som liker ungsomsdrama og slikt. Utrolig bra serie.Pretty Little Liars er totalt den beste serien jeg noen gang har sett, den har både spenning og drama . Den handler om 4 jenter som får rare tekstmeldinger og beskjeder etter venninnen deres som egentlig ikke var en så spesielt god venninne alikevell døde. Jeg har sett ferdig sesong 1 og 2 og holder på med sesong 3 nå, elsker denne serien utrolig masse. Anbefaler denne på høgt nivå. Dette er også en serie for ungdommer spesielt og kanskje mest for jenter tror jeg.

Mitt hemmelige tenåringsliv / The secret life of the american teenager er en serie for ungdommer som dere kanskje skjønte ut i fra hva den heter. Jeg anbefaler denne serien også fordi det handler om livet til oss ungdommer er, dette er mer en komedie og drama serie, er litt usikker egentlig. Men dette er en serie som passer for alle egentlig. 

 

Q; Hva synes du om anbefalingene?

Q; Har du sett noen av seriene?

29.01.2013 Q&A

ukens spørsmål #2

Hvor er jakken fra? Jakken er fra Cubus.

Hvor er jakken fra? Denne jakken er også fra Cubus, men tror ikke de selger den lenger? er litt usikker.

Elsker designet ditt, er det ett gratisdesign jeg kan få tak i? Og lager du blogg headere? Ja, dette er ett gratisdesign og det finner du ved å trykke på logoen under ''Bloggdesign'' i sidemenyen min. Jeg lager også headere, det er bare å sende meg en e-post med bilder så lager jeg når jeg har tid.

Hva er mailen din? Mailen min er sara_1996_9@hotmail.com.

Hvilket kamera har du? Jeg har kamaret Nikon D3100.

Kan du ha en sminkevideo? Ja, det kan jeg sikkert få til snart. Kanskje i helgen om jeg får tid og har lyst.

Hvor redigerer du bildene dine? Jeg redigerer bildene mine i photoscape som er gratis og lovlig. Det kan du laste ned HER!

Hvem har laget headeren din? Jeg har laget headeren min selv, jeg lager til andre også.

Hvilket redigeringsprogram bruker du til å lage headerene dine? Jeg bruker Adobe Photoshop Elements 8.0 for 12345 gang, hehe.

Hvem følger du på lookbook? Jeg er ikke medlem der, jeg bare låner bilder derifra. 

Hvor er bilde fra? Bildet har jeg laget selv, eller som kollasj av bilder fra weheartit.com.

Kan du lage header til meg? Jeg svarer for alle som spør nå, ja det kan jeg, send meg bilder og informasjon på e-post.

Hvor har du kjøpt vesken? Dette er ett av de mest spurte spørsmålene på bloggen, den er ifra ebay!!!!!

 

Q; Noe du lurer på til neste gang?

29.01.2013 Foto

what's in my purse

Heihei!

Tenkte å bare vise dere hva jeg bruker å ha i vesken når jeg skal på skolen, byen, shopping osv. Dette er det jeg har med meg i vesken imorgen til Førde, vi skal dit med klassen, håper på litt shopping også haha. Men vi skal dit for å besøke forskjellige linjer vi kan gå neste skoleår osv.  

Q; Hva synes du?

Q; Hva har du i vesken din?

28.01.2013 Foto

1 bilde 4 redigeringer

Dette er slik jeg redigerer alle bildene mine til vanlig omtrent.

Det er ikke så mye forskjell på bildene, men hvilket bilde synes du var finest redigert?

 

Q; Hvilket bilde likte du best?

28.01.2013 Videoblogg

videoblogg; my life #1

Nå har jeg endelig fått redigert ferdig denne videoen som dere sikkert har ventet på evig lenge, men her er den nå hvertfall! Håper dere liker den! (PS: lyden er lav når du kommer ca. 1 minutt ut i videoen)

 

Q; Hva synes du?

27.01.2013 Outfits

dagens antrekk

Topp // Cubus   Skjorte // Cubus   Hettegenser jakke // Bik Bok   Bukse // Cubus   Skjerf // Gina Tricot   Sko // Ebay

 

Q; Hva synes du?

27.01.2013 Outfits

outfit // sneak peak

Nå venter jeg bare på Julie som skal komme for å ta antrekk bilder. Det blir så fort mørkt for tiden som er så sykt irriterende. Men her er hvertfall hvordan jeg nesten ser ut idag, haha. Antrekk bildene kommer senere, så stay tuned! Snakkes.

 

Q; Hva synes du?

26.01.2013 Foto

wedding; bilder del 2 

Q; Hva synes du om bildene?

26.01.2013 Foto

wedding; bilder del 1Del to kommer senere idag mest sannsynlig!

 

Q; Hva synes du om bildene?

26.01.2013 Outfits

wedding outfit

Som dere kanskje vet, så var jeg i bryllup igår og det var utrolig koselig! Det var også bryllupsfest etter kirken, så var vell hjemme i halv 2 tiden? Jeg hadde det hvertfall kjempe gøy og jeg tror de fleste hadde det gøy. Vi danset til og med the chicken dance, gangnam style, macarena og mange flere, haha. Bildene fra igår kommer senere på bloggen, men nå må jeg løpe, må en tur til byen og få fikset minnekortet til kamera i og med at det ble ødlagt på vei ut av huset i går, hææærlig! Hva gjorde du igår?

 

Q; Hva synes du om antrekket?

Q; Hva gjorde du igår? 

25.01.2013 Hverdag

wedding day

Heihei!
Jeg rakk dessverre ikke blogge før nå, jeg har vært på jobb og nå er jeg i bryllup! Jeg kan legge ut bilder fra dagen imorgen siden i kveld blir det litt sent. Snakkest da dere! Blir bilder fra mobilen idag siden jeg måtte mobilblogge nå..

Q; hva har du gjort idag?

25.01.2013 Foto

missed shots #1

haha, alle bildene vi tar er ikke like fine! Dette er bilder fra photoshoot forrige uke, som dere ser så er ikke desse bildene noe særlig fine så derfor har jeg valgt å kalle dette innlegget for ''misslykkede bilder'' haha, høres bedre ut på engelsk ''missed shots''. Hva synes du?

 

Q; Hva synes du? 

Q; Blir alle bildene dine like fine hele tiden eller har du også noen ''missed shots''?

24.01.2013 Foto

photos; friendship
A true friend never gets in your way unless you happen to going down.

 

Q; Hva synes du?

Q; Har du slike venner?

24.01.2013 Outfits

dagens outfit; studded sweater

Heihei!

Idag ble heldigvis antrekk bildene bedre enn igår, siden jeg fikk tatt de tidligere idag i og med at jeg var ferdig 13.50 på skolen idag. Hva synes du om dagens antrekk?

 Genser // H&M   Bukse // Cubus   Sko // Ebay   Smykke // H&M   Armbånd // Glitter   Jakke // Cubus   Skjerf // husker ikke

 

Q; Hva synes du om antrekket?

24.01.2013 Blogg

linkerunde

Etter å ha vært innom alle de fine bloggene som meldte seg på linkerunden for noen dager siden, har jeg endelig klart å plukke ut hele 4 blogger! Det var utrolig vanskelig å velge kun 4 til og med, skulle egentlig ha 2-3 blogger, men ble visst 4 i stedet. Her er de hvertfall:

 

Dette er Matilde Bang - hun blogger om sin hverdag, bilder og andre ting. Hun har ett pent og ryddig design, det er lyst og oversiktlig. Bildene hun har på bloggen sin er utrolig fine, klare og store. Besøk hennes blogg > HER <, det er verdt det!

 

Denne jenta heter Julie Alise og er ny i bloggverdenen - hun blogger om outfits, bilder, interresser, hverdag og mer. Bloggen hennes har ett fint, ryddig og lyst design. Bildene hennes er fine, klare og store. Bloggen hennes er kjempe fin og hun vil gjerne ha flere lesere, besøk bloggen hennes for å finne ut hvordan den er > HER <.

 

Sille blogger om antrekk, venner, bilder og mer. Hun har kjempefine bilder på bloggen sin. Hun er også ganske ny i bloggverdenen og hadde sikkert satt pris på flere lesere og sikkert kommentarer også! Hun har utrolig fine antrekk og en kjempe fin header. Besøk bloggen hennes, det er verdt en tur innom. Bare trykk > HER <.

 

Denne jenta er 20 år gammel og studerer i England. Hun har en utrolig fin blogg med mange fine antrekk og bilder. Designet hennes er også ryddig, lyst og fint. Jeg synes denne jenta har en kjempe bra blogg og fortjener mer oppmerksomhet og lesere, besøk bloggen hennes > HER < og legg gjerne igjen en kommentar eller to, det setter vi alle pris på!

 

Q; Hva synes du om bloggene?

23.01.2013 Outfits

outfit tomorrow // sneak peak

 

Q; Hva synes du? 

23.01.2013 Hverdag

going out

Heihei!

Har nettopp dusjet og sminket meg, så nå skal jeg en tur til byen for å møte noen venner tenkte jeg. Slik ser jeg ut nå, snakkest senere!

 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva skal du i kveld?

23.01.2013 Blogg

my wardrobe

Heihei! 

Tenkte å vise dere litt av min garderobe før jeg pusser opp, som dere ser så er veggen inne i kleskapet grønn! æsj, men skal heldigvis pusse opp denne uken. Har sikkert nevnt det tuuusen ganger her på bloggen nå! Vi er snart ferdig med oppussingen i stuen og den nye sofaen kommer neste mandag, wii. Men back to the point, her er noen garderobe detaljer.

Dette er kanskje 1/6 av alle klærne mine, mye er ikke i kleskapet fordi det skal vaskes, haha. 

 

Q; Hva synes du?

22.01.2013 Videoblogg

videoblogg; innkjøp

hahaha, fy så kleint! (trykk på tannhjulet for bedre kvalitet)


Q; Hva synes du?

22.01.2013 Outfits

dagens outfit; army girl

Videoblogg om innkjøpene kommer senere eller imorgen!

 Bukse // Cubus   Genser // Bik Bok   Hettegenser jakke (klippet til vest) // Bik Bok   Skjorte // Cubus   Skjerf // Gina Tricot

 

Q; Hva synes du?

22.01.2013 Blogg

linkerunde: vil du bli linket?

Jeg setter i gang en ny linkerunde! Jeg linker 3-4 blogger denne gangen tror jeg. Vinnerne blir ikke trukket på random.org, jeg går innom alle bloggene og finner ut hvilke blogger som fortjener mer oppmerksomhet osv. Jeg trekker vinnerne imorgen kveld en gang, så følg med! Vil du bli linket?

 

Q; Vil du bli linket? 

22.01.2013 Hverdag

sykehuset ++

Heihei!

Nå sitter jeg i førde på sykehuset, jeg skal undersøke halsen eller næremere forklart mandlene mine, siden jeg er så ofte syk og har som oftest halsbettennelse. Jeg kan fortelle hvordan det gikk senere. Ønsk meg lykke til da, haha. Jeg skal også en tur innom Bik Bok og H&M hvertfall, trenger noen nye klær nå, spesielt når jeg snart skal reise til Malaga i vinterferien. Jeg kan også skrive ett innlegg eller kanskje lage en videoblogg om hva jeg har kjøpt da, om jeg kjøper noe, haha. Hva ønser dere? Videoblogg eller bilder av innkjøp? 

 

Q; Ønsker du video eller bilder av innkjøpene?

21.01.2013 Inspirasjon

Inspirasjon; sommerkroppen

Jeg skal totalt jobbe hardt desse månedene frem til jul for å få ett bra resultat! Dette inspirer meg hvertfall, inspirerer det deg? 

Q; Hva synes du?

Q; Inpirerer dette deg?

21.01.2013 Videoblogg

vidoeblogg: roomtour

Her kommer en etterlengtet video av rommet mitt! Sykt dårlig video, ble så dårlig fordi det var så mørkt ute og kvaliteten er elendig.. Men det ble på en måte en rom detaljer video? haha. Her får dere hvertfall se litt av hvordan rommet mitt er nå, skal faktisk begynne å pusse opp rommet denne uken så da kommer det en ny roomtour video når rommet er ferdig! okei? yes. Have a nice time watching my 'incredibly'' nice video. 

 

Sett på 1080p HD for bedre kvalitet ved å trykke på tannhjulet i høgre hjørnet!

 

Q; Hva synes du om videoen?

21.01.2013 Foto

photshoot del 1

 

Q; Hva synes du?

20.01.2013 Outfits

dagens outfit

 Skinnjakke Cubus // Genser H&M // Skjorte H&M // Bukse Bik Bok


Q; Hva synes du? 

20.01.2013 Blogg

vil du bli dagens blogg?

Da setter jeg i gang en ny runde hvor du kan bli dagens blogg her på bloggen! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar og like facebook siden min HER! Jeg sjekker om du har gjort det. Lykke til!

Gammelt bilde i og med at jeg ikke har noen nye akkurat nå. Men idag skal jeg ta nye bilder ute i det fine været!

 

Q; Vil du bli dagens blogg?

19.01.2013 Blogg

dagens innkjøp

Skinnjakke 499,-  //  Cubus     BH 49,- (salg)  //  Cubus

 

Q; Hva synes du?

19.01.2013 Inspirasjon

summerfeelings // inspiration

Det kalde været er så deprimerende for tiden, jeg har lyst på sommer, nå! Men jeg kan heldigvis trøste meg selv med at jeg snart skal til Malaga, i vinterferien som er ca. 1 måned til nå, hæærlig. Selv om det kanskje ikke er sydentemperaturer er det hvertfall omtrent som en norsk sommer da! Så det blir nok litt sol og varme hvertfall. Skal du noe i vinterferien? 

 

Q; Har du lyst på sommer nå?

Q; Hva skal du i vinterferien?

19.01.2013 Favoritter

må bestilles

Alt er fra salget på nelly.com.

 

Q; Hva synes du?

18.01.2013 Header & design

ny header?

Dette er noen headere jeg har laget idag, hadde ikke så mye å gjøre i og med at jeg er syk. Jeg lager gjerne headere til de som har lyst på og trenger en ny, let me know you guys.

 

Q; Hva synes du om headerene?

Q; Trenger du en ny header?

18.01.2013 Blogg

dagens blogg

Dagens blogg ble www.isoldeandrea.blogg.no, det er to jenter fra Larvik med like interresser! De er begge 16 år og liker å blogge om hverdag, mote, foto og andre ting de interresserer seg for! Jeg anbefaler en tur innom bloggen deres. De har klare, store og fine bilder i hvert innlegg og blogger stort sett hver dag. De har ett enkelt og greit design som er ryddig og fint. Ta turen innom ved å trykke > HER < eller på bildet ovenfor.

Q; Hva synes du om bloggen deres?

 

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2728049/?claim=yvh6f3zzdcm">Follow my blog with Bloglovin</a>

18.01.2013 Inspirasjon

get the look

Etter min mening finnes det ingen perfekt klestil, de fleste har forskjellige klestiler. Og de fleste endrer klestil flere ganger gjennom livet sitt, det har jeg gjort hvertfall! Overfor er det mange forskjellige klestiler som jeg synes er herlige, hva synes du? Hva synes du om din egen klestil? Har du den perfekte klestilen synes du?

 

Q; Hva synes du?

Q; Hva synes du om din egen klestil?

17.01.2013 Outfits

outfit // sneak peak

 

Q; Hva synes du?

17.01.2013 Blogg

min bakgrunn

Dette er bakgrunnen jeg bruker på pc'en min akkurat nå, hva synes du? Dere kan gjerne ''stjele'' den å bruke den selv også, har ikke noe imot det, haha. Alle bildene er fra weheartit.com. Hvordan er din pc bakgrunn?

 

Q; Hva synes du om min bakgrunn?

17.01.2013 Blogg

vil du bli dagens blogg?

Jeg har tenkt en stund på å sette i gang dagens blogg her på bloggen. Er ikke slik at jeg nødvendigvis har det hver eneste dag fremover men kanskje 2-5 ganger i uken. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar at du er med og selvfølgelig bloggadressen! Vil du bli dagens blogg?


 

Q; Vil du bli dagens blogg?

16.01.2013 Blogg

ebay love

Jeg synes ebay.no/com har veldig mye fint og ikke minst billig. De har sko, klær, vesker,  tekniske produkter og mye mer. Dette har jeg utrolig lyst å bestille da. Hva synes du om ebay.no?

 

Q; Hva synes du?

Q; Hva synes du om ebay.no?

15.01.2013 Favoritter

must haves

Gina Tricot har så utrolig mye fint, jeg gleder meg til de kommer med vår og sommer kolleksjonene! Hva synes du om klærne?

 

Q; Hva synes du?

14.01.2013 Hverdag

bursdagsbilder

Idag hadde pappa bursdag, så da feiret vi sammen med familien senere på dagen med gode kaker osv. Jeg var også syk idag da, så var ganske trøtt og sliten, men ble en fin dag uansett. Håper dere har hatt en fin dag idag også! Hva har du gjort idag?

 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva har du gjort idag?

13.01.2013 Outfits

dagens outfit

Heihei!

Igår etter familiemiddagen dro jeg opp til Camilla som hadde bursdag igår! Vi dro til naboen med muffins og gaver klokken elleve på kvelden og feiret på en måte da, kjempe koselig. Vi dro ikke hjem før klokken ett tror jeg, viss ikke det var halv ett, haha. Var hvertfall en utrolig bra dag. Idag har Camilla feiret familieselskap hvor jeg også var invitert da, siden jeg er søsteren hennes, hehe. Vi koste oss med gode kaker, brus, chips osv. Haha, kjenner jeg får dårlig samvittighet av å spise så mye usunt når jeg ikke har trent på noen måtet de siste tre dagene.. Menmen, skal heldigvis på fotball trening imorgen. Hva har du gjort idag? 

 

Q; Hva synes du om antrekket?

Q; Hva har du gjort idag?

12.01.2013 Outfits

kveldens planer + antrekk

Heihei! 

I kveld skal jeg sammen med familien min spise en god middag på Quality Hotell her i lille Florø. Vi skal på en måte feire bursdagen til pappa som er på mandag, men er også bare for å møtes og ha en hyggelig kveld i og med at familien min fra Ålesund og Grimstad er her! Håper dere også får en fin kveld da! Nedenfor kan dere se mitt antrekk for kvelden.

 

 

Q; Hva synes du?

Q; Hva skal du i kveld?

11.01.2013 Foto

1 bilde 4 redigeringer 

Q; Hvilket bilde likte du?

11.01.2013 Hverdag

todays look

Heihei!

Nå skal jeg snart en tur til byen sammen med en venninne, tror vi skal på kafè og spise sen lunsj og se litt i butikkene osv. Jeg har nettopp dusjet, sminket meg og funnet ett antrekk, etter en lang dag på jobb og har også vært hos legen, trodde jeg hadde fått halsbettennelse igjen! Men heldigvis ikke, hatt det 3 ganger bare på noen få måneder, hehe. Men snakkest senere da dere!Q; Hva synes du?

Q; Hva skal du idag?

10.01.2013 Foto

winter wonderland

Heihei!

Idag har vi hatt både naturfagprøve og muntlig prøve i norsk. Jeg fikk hvertfall 5 i skriftlig og 4 i muntlig i norsk, herlig! Mange sier karakterene går ned etter første termin på vgs, men det har heldigvis ikke skjedd med meg. På mandag får vi de endelige karakterene, can't wait! Nå skal jeg snart rydde rommet og vaske badet mitt før vi får gjester i kveld. Hva skal du i kveld?Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva skal du i kveld?

09.01.2013 Favoritter

clothes

Fra h&m.

 

Q; Hva synes du? 

09.01.2013 Blogg

it's time

 

Q; Hva synes du om denne sangen?

08.01.2013 Hverdag

dagens

Denne uken har vært sykt travel, har allerede gjort to innleveringer og sett en film som de andre i klassen så når jeg var syk, måtte se den i helgen. Idag er planene å jobbe med en engelsk innlevering om filmen jeg så, The Help og øve til en prøve. Så forhåpentligvis dra til svømmehallen på trenings rommet å ha en treningsøkt med noen venninner. Hva er dine planer for dagen?

 

Q; Hva er dine planer idag?

Q; Trener du?

07.01.2013 Innkjøp

new wintershoes

Skoene er fra Eurosko og koster ca. 1300-1400 men var på salg da mamma kjøpte de til meg, uten at jeg viste noe om det, haha.  Jeg har ikke brukt de ennå, men vurderer å bruke de imorgen! Hva synes du om mine nye sko?

 

Q; Hva synes du om skoene?

Q; Har du slike sko, eller lignende?

06.01.2013 Blogg

linke din blogg?

Nå har jeg bestemt meg for å sette i gang en ny og etterlengtet linkerunde! Legg igjen en kommentar med din eller en blogg du liker så tar jeg turen innom. Jeg linker de fire bloggene jeg synes fortjener det, as simple as that! Lykke til da. 

 

Q; Vil du bli linket?

06.01.2013 Blogg

ny sofa på rommet

Heihei!

Jeg har lenge sett på forskjellige sofaer på nettet og i butikker, men jeg klarer ikke finne en som har riktig farge, størrelse og en grei pris. Men idag så letet jeg gjennom noen nettbutikker og fann noen fine sofaer, noen av de er også sovesofaer. Hvilken synes du jeg skal kjøpe?

1 sovesofa // fra Jysk 3500,-2 skinnsofa // fra jysk 2500,-

3 stoffsofa // fra bohus 3999,-

4 sovesofa // fra bohus 3999,-

5 sovesofa // fra bohus 3999,-6 stoffsofa// fra møbelringen 3995,-

 

Q; Hvilken sofa burde jeg kjøpe?

06.01.2013 Q&A

ukens spørsmål #1

Jeg har tenkt lenge på å begynne med ukens spørsmål. Siden jeg aldri har hatt det før så begynner jeg med å ta med noen spørsmål fra noen uker tidligere også, slik at alle spørsmål blir svart på, om dere skjønner! 

 

Hvor er vesken fra? Vesken er fra ebay.no.

Er veska fra modekungen, eller Alexander Wang? Vesken er nok fra ebay.no og kostet rundt 200 kroner eller noe sånt.

Kan du lage header til meg ? Ja det kan jeg (aranja).

Hvilket program bruker du til headeren din? Er ikke jeg selv som har laget headeren jeg bruker akkurat nå, men jeg bruker Adobe Photoshop Elements 8.0, men det koster penger. Det finnest gratis lignende programmer som for eksempel Photoshop CS6 som du kan laste ned HER.Hvorfor bruker du foundation over BB cream? Blir ikke det litt smør på flesk? haha, latterlig. Jeg synes ikke det nei. Min BB cream er kanskje ikke en av de beste BB cream'ene så jeg bruker foundation over for å dekke mer enn det BB cream gjør. Jeg er sikkert ikke den eneste som gjør det heller!

Hvor fikk du jakken fra? Jakken er fra Cubus tror jeg, kjøpte den i april i fjor.

Hvilket kamera bruker du? Jeg bruker Nikon D3100 + objektiv 70-300 mm.

Hvilke blogger leser du? Jeg leser mange blogger, tror de fleste er nevnt i dette innlegger HER

Kan du ha room-tour video? Ja, det kan jeg. Men, jeg vil helst vente til jeg har fått pusset rommet og fått nye møbler som jeg håper å få til i januar.

Kan du ha sminkevideo? Det kan jeg sikkert få til.

Kan du ha video om hva du fikk til jul? Spilte inn videoen igår, men ble litt dårlig så jeg skal prøve å gjøre det en gang til idag.

Det hadde vært litt gøy om du hadde hatt videoblogger om hvordan livet ditt utenfor bloggen er, kan du gjøre det? Haha, det har jeg faktisk tenkt å gjøre, jeg har mange videoer hvor jeg og blant annet vennene mine synger, danser osv. Jeg kan sikkert sette sammen noen slike videoer og legge ut her på bloggen.

 

Q; Noen spørsmål til neste uke?

05.01.2013 Blogg

favoritt musikk

ItaloBrothers // My life is a party

  

Ludacris // Rest of my life

 

Q; Hva synes du om de sangene?

05.01.2013 Foto

photos and qoutes

 

Q; Hva synes du?

04.01.2013 Outfits

kveldens outfit

Ble utrolig dårlige bilder, grunnen til det er fordi jeg tok de ganske kjapt fordi jeg er helt sykt trøtt og sliten etter en ''lang'' uke på skolen, to dager haha. 

 

Q; Hva synes du?

03.01.2013 Blogg

drømme reisemål #1

Mitt drømme reisemål er å reise til hawaii! Jeg har så utrolig lyst til hawaii. Jeg skal til USA skoleåret 2014/2015 og da skal jeg mest sannsynlig til hawaii! Men håper virkelig jeg og kanskje familien min og/eller venner kan reise dit en gang før det. Ahh love it! Hvor drømmer du om å reise?

 

Q; Har du lyst å dra til hawaii?

Q; Hva er ditt drømme reisemål?

03.01.2013 Hverdag

treningstid

Nå har jeg bestemt meg for å begynne å trene skikkelig 2-5 ganger i uken, hvertfall 2 helt frem til sommeren, gjerne lenger. Så idag, faktisk nå snart skal jeg og to av mine venninner dra til svømmehallen hvor vi har ett mini treningssenter eller hva jeg skal kalle det og trene hvertfall 1 time, håper det bir lenger, haha! Så vi snakkest senere, kanskje det kommer noen svette bilder på bloggen i kveld, latterlig, snakkest!

verdens fineste bilde av meg.

 

Q; Hva skal du i kveld?

Q; Trener du? i såfall hvor ofte og har du noen trenings tips?

02.01.2013 Foto

room details

 

Q; Hva synes du?

01.01.2013 Foto

fotoshoot ++

Sorry for utrolig dårlig blogging i det siste, men har hatt det utrolig travelt med jobb og familiebesøk osv. Og i tillegg til dette så måtte jo selvfølgelig pc'en min crashe, altså den var helt i en annen verden, den klikket hele tiden osv. Men har heldigvis fått gjenopprettet hele pc'en, men mange av bildene og videoene ble slettet.. men var verdt det! Akkurat nå har jeg ryddet rommet så kan kanskje legge ut noen bilder senere om dere ønsker det? Begynner forresten med oppussingen av rommet neste uke, jippi, can't wait!! Ha en fin kveld, GODT NYTTÅR FORRESTEN! :D

Noen bilder fra fotoshoot forrige uke nedenfor. 

Q; Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits