27.02.2013 Videoblogg

Video; Malaga 2013!

 

Q; Hva synes du?

26.02.2013 Outfits

todays outfitBukse // Cubus   Genser // Carlings   Skjorte // Primark   Sko // Malaga   Veske // Primark   Jakke // Cubus   Skjerf // Malaga

 

Q; Hva synes du?

25.02.2013 Outfits

dagens outfit; mint sweater Bukse // Zara   Genser // Primark   Skjorte // Primark   Smykke // Pull & Bear   Armbånd // Primark   Sko // Ebay   Øredobber // Primark

 

Q; Hva synes du?

25.02.2013 Hverdag

a perfect sunny day

Heihei!

Idag våknet jeg til at solen skinte inn vinduet på soverommet mitt og det var faktisk lyst når jeg våknet så tidlig som klokken syv, helt fantastisk. Skoledagen gikk nokså treigt idag, men fikk gå hjem klokken tre så det var utrolig herlig. Jeg tok noen bilder når jeg kom hjem så tenkte bare å vise dere de, så kommer kanskje dagens antrekk senere! Snakkest senere da.  

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva skal du i dag?

24.02.2013 Foto

MALAGA del 1

Heihei! 

Nå er jeg hjemme igjen etter å ha hatt en fantastisk uke i Malaga! Jeg har shoppet, badet, solet meg, spist god mat, hatt fiske fot massasje og mye mer. Jeg vil gjerne tilbake. I dette innlegget tenkte jeg skulle være ganske kort og om dere ønsker det så kan jeg skrive ett innlegg hvor jeg skriver hva jeg gjorde de forskjellige dagene i Malaga. Det kommer også en video, men her er noen bilder fra turen:

  

Q; Hva synes du om bildene?

22.02.2013 Blogg

friday

Heii, beklager for dårlig blogging! men jeg har ikke hatt så veldig god tid til og blogge på to blogger idag :) håper dere skjønner? men ja, idag så var jeg en tur i byen sammen med mormor, morfar og emma, kjempe koselig :-) men dere, kom gjerne med tips til hva jeg kan gjeste blogge om da? hadde vert mye bedre haha :D det blir nok ikke så gøye innlegg og lese når jeg ikke helt vet hva jeg skal blogge om, så da hadde det vert bedre om dere hadde noen tips?

Ha en fin fredags kveld! :D

noen bilder fra idag! :-)

Har dere noen tips til hva jeg kan blogge om?

Hva har dere gjort idag?

 

20.02.2013 Q&A

svar på spørsmålsrunden

Har komt inn en del spørsmål, og de fleste er spørsmål om " du" og da vet jeg ikke helt om det er til meg dere spørr spørsmål om, eller om det er til sara? så hadde kanskje vert litt lurt og skrive i kommentar feltet hvem spørsmålet var til :-) men da kan jeg svare på spørsmålene siden jeg ikke vet absolutt alt om hun, om dere skjønner? :P haha, jaja okei. Her er svarene på spørsmålene deres, håper dere blir fornøyd med svarene da.

Hva fikk deg til å begynne å blogge?

Det som fikk meg til og blogge var vel at jeg ville ha noe mer og gjøre på fritiden, pluss at jeg synst det virket gøyt og blogge siden noen av vennene mine hadde blogg! Så da tenkte jeg at jeg ville prøve og se hvordan det gikk, og vel.. det var noe som jeg trives med :-)

Hva er det beste du vet om å gjøre på en lørdagskveld?

Det er vel å vere sammen med venner, glo på tv'en eller vere sammen med familien.. ja, det er vel mye egentlig haha.

Hva er drømmer du om å bli?

Det jeg har sykt lyst til og bli er kles designer, eller fotograf! Har faktisk alltid ville vert en designer, men etter at jeg fikk kamera så merket jeg at det er noe jeg har lyst til og gjøre.. altså å vere en fotograf :-)

Favoritt maten din?

Det er nok mye, men liker kanskje best chicken tandori?

Fanta vs Cola ?

fanta

Sommer vs Vinter ?

sooommeeer så klartFavoritt film ?

Twilight filmene

Hva er det beste minnet du har ?

oiida, det er nok mye.. men en av de beste minnene jeg har er da jeg var i bulgaria nå i sommer, serriøst den beste sommeren jeg noen gang har hatt.

Har du opplevd noe vanskelig ?

Det har vel alle?

Hvor lenge har dere vært bestevenner?

Det er lenge! vi har vel vert bestevenner siden vi var små unger :-) var naboer da vi var mindre, men nå har hun flyttet til byn ;-(

Hvordan er deres venneforhold?

Det er helt fantastisk for og si det sånn! haha, det går opp og ned noen ganger.. men vi fikser alltid opp igjen samme dagen!

Noen gang likt samme gutt? Hvordan gikk det?

Nei, det tror jeg da ikke?

Ditt største ønske?

Dette spørsmålet liker jeg iiiikkee :-( det er sååå mye jeg ønsker.

 Hva liker du best og minst ved å blogge?

Det jeg liker best ved å blogge er alle de fine kommentarene man får på bloggen. Og det jeg liker minst ved og blogge er vel de teite kommentarene som man får av og til haha :-)

Dette var alle spørsmålene som har komt inn til nå, så da poster jeg bare innlegget nå! :-) Håper dere ble fornøyd med svarene.

 

19.02.2013 Blogg

spørsmålsrunde

Nå tenke jeg å kjøre igang en spørsmålsrunde på bloggen til min kjære venn saara, så still spørsmål om det dere lurer på, det kan gjerne vere om begge to? :-) jeg svarer når jeg ser at det ikke kommer flere spørsmål! så da er det bare til og spørre i veeeei hihi :-)

Noe du lurer på?

19.02.2013 Blogg

God morgen!

Heihei, og god morgen!

Det blir ikke så veldig mye gjeste blogging her nå merker jeg, men jeg prøver så godt jeg kan :-) idag så våknet jeg ganske tidlig egentlig, så gikk jeg ut og tok noen outfit bilder. Uansett, imorgen skal jeg hjem igjen fra bergen ;-(( har ikke litt lyst til og reise hjem igjen, synst det er sååå kjedelig hjemme haha. Meeen jeg får trøste meg selv med at det ikke er så lenge til påskeferien da? da skal jeg til bergen igjen :-) så det blir nok kjempe bra.

Dere får ha en fin tirsdag så blogges vi!

Q ; Hva skal dere idag?

17.02.2013 Outfits

polyvore

Untitled #18

 

Untitled #19

 

Untitled #20

 

Her har jeg satt sammen noen antrekk fra en side som heter polyvore ( trykk på ordet polyvore, så kommer du til siden). Det er en side hvor du kan sette sammen forskjellige antrekk, jeg digger denne siden og synst den er kjempe kul :-) Prøv og gå innpå siden selv og lag dine egne antrekk!
Q ; Hva synst dere?
Q ; Har du prøvd dette før?
17.02.2013 Blogg

gjeste blogging

Heihei! :-)

Nå er det jeg camilla som blogger, jeg har blogg selv og dere kan gjerne ta turen innom bloggen min HER :-) For dere som lurer på hvorfor jeg gjeste blogger så er det fordi sara er i malaga, hun er ikke hjemme før på lørdag eller søndag tror jeg? Så nevnte hun vel i ett innlegg lengre nede at hun kanskje skulle få noen til og blogge for hun, så da er jeg så snill at jeg kan gjøre det haha. Det er ikke sikkert jeg får tid til og blogge hver dag, men jeg skal jo selfølgelig prøve :-)

Så vist det er noe spessielt dere vil at jeg skal blogge om så kan dere kommentere det i kommentar feltet. Vi blogges kanskje senere da :-) Ha en kjempefin søndag.

dette er da meg hehehe.

Q ; Noe dere vil jeg skal blogge om?15.02.2013 Hverdag

Snart avreise

Heihei!

Nå er snart kofferten klar og jeg er super klar til å reise fra Florø til sol, varme, shopping og nye opplevelser i Malaga som er i Spania for dere som ikke visste det! Jeg reiser 23.30 i kveld og flyet går 06.15 i morgen tidlig så vi skal kjøre om natten. Jeg skal selvfølgelig filme og ta masse bilder, skal prøve å få laget en video satt sammen av alle videoklipp fra Malaga. Jeg vet ikke om jeg får blogget så skal få noen til å gjesteblogge for meg om jeg ikke kan.

 

Q; Hva skal du i vinterferien?

14.02.2013 Inspirasjon

treningsmotivasjon

 

Q; Hva synes du?

Q; Inspirerer dette deg?

11.02.2013 Outfits

would you wear this?

dull day.
1.

 

Mango casual.
2.

 

ragged

 

3.

Untitled #102

 

4.

 

champagne coast

 

5.

 

Q; Hvilket antrekk liker du?

10.02.2013 Foto

winter wonderland

Heihei!

Idag våknet jeg til herlig vinter vær, jeg våknet faktisk av at solen skinte meg i ansiktet og da var klokken ca. 09.00. Så da sto jeg opp å laget frokost til mamma siden det er morsdag idag. Utrolig deilig start på dagen egentlig. Senere kom Camilla og vi har vært utenfor og tatt noen nydelige bilder for dere, hva synes dere? haha. Senere skal vi til Camilla, jeg skal sove over i og med at jeg skal jobbe hele uken på skolen ved siden av huset hennes nesten. Blir en herlig før vinterferie uke. Hva skal dere idag?

 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva skal du idag?

07.02.2013 Blogg

Farge håret?

Jeg vurderer å farge håret mitt mørkere nå, men vet ikke helt så jeg trenger hjelp fra dere!

Slik farge hadde håret mitt før jeg stripet det omtrent. Hva synes du? Skal jeg beholde min farge eller farge det omtrent slik som det var før?

 

Q; Skal jeg beholde fargen min eller farge det slik jeg hadde det før?

06.02.2013 Foto

rom detaljer

Heihei!

Beklager for null blogging i går og hittil idag. Jeg har hatt hodepine og vært hjemme fra skolen så pc-en var ikke mitt første valg da, har faktisk ikke brukt pc-en før nå siden mandag. Men nå har jeg blitt litt bedre og bestemte meg for å rydde hele rommet og kaste ting jeg ikke trenger/bruker lenger slik at det er klart for oppussing i helgen eller begynnelsen av neste uke, hæærliiig. Så nå tenkte jeg å vise dere litt av mitt rom og hvordan det ser ut akkurat nå, er ikke helt min stil men ble så inspirert av Macbarbie07 sin youtube kanal. Legg igjen en kommentar å si deres mening! 

Q; Hva synes du?

04.02.2013 Inspirasjon

favoritt youtube kanaler

Heihei!

Idag tenkte jeg å vise dere hvilke youtube-kanaler jeg bare elsker. Jeg sjekker om de har lagt ut nye videoer hver eneste dag! Så sjekk de gjerne ut du også, tekstene med tykk skrift er linket til youtube kanalen deres. Håper dere liker videoene og vil sjekke ut kanalen deres om dere ikke allerede har gjort det!

Macbarbie07 - Hun har utrolig mange bra videoer, hun har alt fra antrekk til rom detaljer og tips. Seriøst verdt å sjekke ut kanalen hennes på youtube. 

  

Stilababe09 - Hun har nesten 200 videoer og mange forskjellige også. Hun har blant annet getting ready with me video og outfit videoer. Absoulutt verdt å sjekke ut!

 

BeyondBeautyStar - Hun har også mange fantastiske bra videoer dere burde sjekke ut, denne youtube kanalen blogget betinabf.blogg.no om og det var slik jeg fant den og startet å se på mange av videoene hennes og gjør det ennå. Totalt verdt å sjekke denne kanalen. 

 

Q; Har du sjekket de ut før? Kommer du til å gjøre det?

04.02.2013 Outfits

gårsdagens antrekk

Heihei!

Herregud for en dårlig blogger jeg er nå, jeg har bare blogget ett innlegg per dag i det siste og det er alt for dårlig! Men idag er det en ny dag, ny uke og nye muligheter. Så jeg skal kjerpe meg mye. Men her er hvertfall antrekket mitt fra igår.Jakke // h&m   Genser // Only   Skjorte // h&m   Bukse // Cubus   Sko // Ebay

 

Q; Hva synes du?

03.02.2013 Foto

bilder fra igårVellykket brownies cookies, haha latterlig.Meg og camilla søskenbarnet mitt.Igår ble det en ganske stressende dag egentlig, jeg sto opp ganske sent og dro ikke til byen før i halv to tiden for å kjøpe morsdags gave og når jeg kom hjem fant jeg ut at det ikke er før neste søndag, haha. Så fikk jeg besøk av Camilla venninnen min og Camilla søskenbarnet mitt og vi har hatt en ganske koselig dag egentlig. Senere kom to kompisser på besøk og vi såg film så det ble en koselig kveld til slutt. Hva gjorde du igår?

 

Q; Hva gjorde du igår?

02.02.2013 Foto

Hvilket bilde?

Heihei!

Igår fikk jeg ikke blogget fordi jeg var på skolen og jobb rett etter skolen. Jeg vet det er sykt dårlig, men det skjer ikke ofte så tror det går fint eller hva? Idag skal jeg hvertfall til byen en tur nå snart og sikkert være med noen venner senere å finne på noe gøy, vet ikke hva ennå men det finner vi ut sikkert, haha. Hva skal du senere? Forresten hvilket bilde synes du er finest av desse? Outfit bilder kommer kanskje senere, er ganske dårlig vær akkurat nå, men får se om det blir bedre, snakkest!

De er ganske like, det er derfor jeg ikke klarer å velge, så hvilket synes du?

 

Q; Hvilket bilde er finest?

01.02.2013 Inspirasjon

inspirasjon
Følte det var en stund siden sist jeg har hatt inspirasjons innlegg, selv om det bare er nesten 2 uker siden, haha, MEN her kommer det hvertfall.

Q; Hva synes du? Og hva inspirerer deg?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits