22.02.2014 Foto

unblogged pictures 

Q; Hva synes du om bildene?

21.02.2014 Blogg

den siste tiden

Heihei! En stund siden sist, ja jeg vet. I og med at det er vinterferie nå så har jeg ikke vært hjemme de siste dagene, og forrige helg ble tilbringet med kjæresten. Vi feiret valentinsdagen med kjempe god mat , jordbær, muffins osv, fikk også verdens fineste gave av han! Ellers så ligger jeg syk i sengen akkurat nå, og håper jeg blir frisk igjen snart. Har faktisk min første kjøre time på mandag, både gruer og gleder meg, skal liksom bli godt å endelig få begynne men samtidig så vet jeg at jeg fortsatt har mye å lære så blir litt skummelt. Håper dere som har vinterferie har hatt en fin ferie hittil og for dere som nettopp har fått vinterferie håper jeg får god ferie også. Jeg tenkte bare å oppdatere dere med noen bilder fra den siste tiden through my iPhone, so here u go.

Q; Hva har du gjort hittil i vinterferien?

13.02.2014 Hverdag

dagens

Heihei!

Idag har det vært en ganske avslappende dag på jobb, for dere som ikke vet det så har klassen min praksisuke denne uken. Etter jobb dro jeg en liten tur til byen for å fikse noen små ting, deretter dro jeg hjem til ferdig laget middag som var kjempe deilig siden jeg ikke  har spist noe særlig mye idag. Senere skal jeg på trening med kjæresten faktisk, og så drar vi til han og slapper av med en film eller noe, må jo feire litt siden idag har vi vært kjærester i 2 måneder, så vi feirer med å trene og slappe av, haha neida, joda. Imorgen er det jo valentinsdag dere, hva er deres planer? Jeg er faktisk veldig usikker på hva jeg skal, eneste jeg vet er at jeg skal være med Petter og at vi skal finne på noe koselig sammen. Ha en fin dag videre, så snakkes vi!

Q; Hva skal du idag?

Q; Hva er dine planer for valentinsdagen?

 

11.02.2014 Hair & makeup

SKJØNNHETSTIPS

Tips mot kviser, hudorm og uren hud.
1.
 Hold hendene unna ansiktet. Når man tar seg i ansiktet risikerer man å flytte smuss og bakterier fra fingrene og over til ansiktet, noe som kan resultere i uren hud. 2. Isbit mot kviser kan hjelpe. Hold en isbit over kvisen en god stund, gjenta dette flere ganger daglig. 3. Eggehvite mot hudorm. Smør eggehviten i ansiktet. Legg et dobbelt lag med toalettpapir på det utsatte området. Når papiret har blitt stivt kan du fjerne det. Det bør ta omtrent en halvtime. Vask ansiktet til slutt.  4. Salt og lime mot hudorm. Bland like deler salt og lime. Smør dette på det utsatte området, vent til det tørker og vask av til slutt. 5. Hvitløk mot kviser. Enkelte pleier å smøre fersk hvitløk rundt og på kviser.  6. Aloe vera er utbredt som et skjønnhetstips for mykere og renere hud. Det mest naturlige er å kjøpe planten selv, og hente saften direkte fra stilken på planten.

Tips mot skadede, gule og misargede tenner.
1.
 Bruk innsiden av et appelsinskall og gni tennene med den. Puss tennene som vanlig etterpå. Dette tipset skal etter sigende virke, men må gjøres daglig i en uke for synelig effekt. 2. Mos et par jordbær og tilsett en spiseskjei natron. Rør til blandingen blir kremete og lys. Smør blandingen på tennene og la den være på i fem minutter. Skyll tennene etterpå, og puss som vanlig. Denne behandlingen bør man ikke gjøre for ofte, da den kan skade emaljen i lengden. Det gjelder også tipset om appelsinskall. 3, Rens munnen med vann etter måltider, eller inntak av kaffe og annen drikke som kan gi misfarging av tennene.

Tips mot ringer under øynene.
1.
 Sov høyt med hodet. Når man sover bør man sørge for at hodet ligger høyere enn knærne. Man kan for eksempel bruke to puter. Dette reduserer væskeansamling med øynene, noe som motvirker ringer under øynene. 2. Rens nesen med nesehorn og saltvannsoppløsning. Dette vil begrense væskeansamlingen ved øynene, noe som motvirker ringer under øynene. Nesehorn fåes kjøpt rimelig på apoteket. 3. Unngå for mye salt i kostholdet, spesielt før leggetid, da dette kan føre til tydeligere ringer under øynene. 4. Et vanlig skjønnhetstips er å legge kalde, fuktige teposer over øynene i minst 15 minutter. Effekten skal være at ringene under øynene blir mindre synelige. Det er mange som bruker potetskiver, agurkskiver, kalde teskjeer eller våte, kalde bomullsdotter på samme måte.

 

// http://lotte.femelle.no/

 

Q; Hva synes du?

10.02.2014 Foto

svart & hvitt

Q; Hva synes du?

09.02.2014 Outfits

dagens outfitBukse // Cubus   Hoodie // Bik Bok   Vest // Lindex   Skinnjakke // Cubus   Sko // Converse
Q; Hva synes du?

01.02.2014 Foto

todays

Heihei! Som dere sikkert ikke vet så dro jeg og mamma til Volda i går på familiebesøk og skal være her til i morgen, da vi kom frem slappet vi av med Norske Talenter på tv'en  før vi fikk servert taco som var utrolig godt. I dag har vi vært en liten tur på shopping hvor jeg har kjøpt meg noen små ting som jeg tenkte å vise dere i morgen. Ellers i dag har jeg kjørt scooter og slappet av. Senere blir det sikkert filmkos og deilig mat og dessert. Her er noen få bilder som ble tatt idag! Hva har du gjort idag, og hva skal du i kveld?
Q; Hva har du gjort idag, og hva skal du i kveld?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits