31.03.2013 Header & design

Ny header og forandringer

Heihei!

Jeg spurte dere om hvilken header dere synes jeg skulle bruke, og de fleste likte denne best så da valgte jeg den. Jeg har også endret en del på designet mitt, som bakgrunnsfarger, skriftfarger osv, si gjerne hva du synes! Jeg skrev når jeg fikk det nye designet at jeg kom til å endre litt på det etterhvert og det har jeg endelig fått tid til idag. Hva synes dere?

Den nye headeren.

 

Q; Hva synes du?

31.03.2013 Foto

redigerte bilder

Heihei!

Nå er jeg tilbake etter en hel uke med fravær fra bloggen. Jeg har hatt en utrolig koselig påske, har både shoppet i Bergen og stått på slalom på utvikfjellet. Hvordan har din påske vært?

Jeg har sett mange forskjellige bloggere bruker pixlr.com og tenkte jeg skulle teste det ut idag. Det var faktisk ett overaskende bra redigerings program eller nettside er det vell. Jeg kommer garantert til å bruke denne siden når jeg skal redigere bildene mine! Hva synes du om pixlr.com?
Q; Hva synes du?

Q; Bruker du pixlr? Hva synes du om det?

29.03.2013 Hverdag

bilder

whoops, jeg har helt glemt og blogge .. beklager for det :-)

Igår så var jeg og hele familien hos tanta og onkelen min og spiste god mat, så det var utrolig koselig! :) her er noen bilder som jeg tok i går!

Hva synst dere?

28.03.2013 Blogg

redigerings program - test det ut!

Heihei! :-)

resten av bildene kommer nok senere ikveld, eller imorgen! men over til overskriften .. forrige dagen så testet jeg ut ett redigerings program som heter pixlr,( dere kan finne siden HER :-) ) og det fungerer kjempebra! jeg liker det hvertfall utrolig godt, også er det ikke så vanskelig og forstå seg på heller hahaha, jeg har nemlig sånn at jeg må forstå meg på det vist jeg skal bruke det! så jeg anbefaler og teste det ut for dere som liker og redigere bilder og sånn :-)

Her er noen bilder som jeg har redigert fra pixlr.

Har dere prøvd dette redigerings programmet ?

Hva synst dere?

27.03.2013 Blogg

ferielivet

Heihei! Nå har jeg forhåndspublisert ett innlegg til dere siden jeg sitter i bilen når dere leser dette haha :) uansett, det er så utrolig deilig og ha ferie ♥ sove lenge, reise, vere oppe lenge haha, bruke lang tid på og sminke seg og lage seg en god frokost osv .. er det ikke herlig? desse ferie dagene skal hvertfall nytes i fin været ikke minst!

Hva gjør dere i ferien?26.03.2013 Blogg

gjeste blogging

Heihei! :) nå blir det gjesteblogging igjen, og det er forresten jeg camilla som gjeste blogger :-) dere kan besøke bloggen min HER om dere vil! Sara er på bobil tur for dere som ikke visste det, så da blogger jeg for hun. Skal prøve og få blogget så mye jeg kan, men er ikke sikkert det kommer så veldig mange innlegg iløpet av en dag.

Håper dere får en fin dag, så blogges vi snart! 

24.03.2013 Header & design

3 headere

Denne lagde jeg for en stund siden, men har ikke brukt den.

Dette er headeren jeg har på bloggen nå som dere sikkert ser.

Denne laget jeg igår bare på gøy, haha.

 

Q; Hvilken header likte du best?

Q; Hvilken burde jeg bruke på bloggen?

23.03.2013 Inspirasjon

inspiration

^ outfit ^ 


^ friends ^


^ quotes ^


^ random ^ 

 

Q; Hva synes du?

22.03.2013 Hverdag

Bergen by

Heihei!

I går reiste jeg til Bergen omtrent rett etter skolen og fikk desverre ikke blogget siden jeg kom frem ganske sent også. Og i dag sto jeg opp tidlig, så tidlig som klokken 08. Da dro jeg sammen med mamma og pappa, til Bystasjonen og deretter til Lagunen. Så fikk heller ikke blogget før det, så da måtte jeg vente til nå. Jeg har kjøpt noe, men ikke så veldig mye.  Imorgen skal jeg på Ikea for å kjøpe ting til rommet mitt, siden jeg skal pusse opp, så det ser jeg frem til. Jeg kan kanskje ha en innkjøpsvideo etter påskeferien med innkjøp fra hele påsken, hva synes dere om det? 


Gammelt bilde.

 

Q; Hva har du gjort idag?

20.03.2013 Foto

bilder fra malaga 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Har du vært i Malaga?

19.03.2013 Outfits

outfit // blazerBukse // Bik Bok   Topp // Stradivarius   Blazer // Ebay   Sko // Økonomisko   Veske // Primark

 

Q; Hva synes du?

18.03.2013 Outfits

todays outfitBukse // Stradivarius   Genser // Bershka   Denim vest // h&m   Sko // Økonomisko   Veske // Ebay

 

Q; Hva synes du?

16.03.2013 Hverdag

dagens

Heihei!

Idag sto jeg faktisk opp ganske tidlig bare for å slippe stresset før jeg skal på jobb klokken 12-18. Senere blir det sikkert kosekveld med jentene, skal kanskje sitte barnevakt også, blir sikkert en utrolig koselig og rolig kveld! Hva skal du idag?

 

Q; Hva skal du idag?

15.03.2013 Outfits

outfit // leatherBukse // Cubus   Genser // Pull and Bear   Skinnvest // H&M   Sko // Ebay

 


Søte Camilla.

 

Q; Hva synes du om antrekket?

15.03.2013 Hverdag

T.G.I.F & SNEAK PEAK

Heihei!

Idag er det fredag, hæææærlig! Jeg har ventet på denne dagen så lenge, eller siden mandag hvertfall! Nå er det til og med sol ute og jeg skal snart ut å få tatt noen bilder til dere. Camilla kommer sikkert til meg snart, håper jeg. Senere vet jeg ikke hva som skjer, men skal hvertfall finne på ett eller annet. Snakkest senere!

fjortissen her.

 

Q; Hva synes du?

Q; Elsker du fredager?

14.03.2013 Foto

todays room details

 

Q; Hva synes du?

13.03.2013 Outfits

outfit // oversized denim jacket

sykt fin ettervekst da dere, må få gjort noe med den snart!Bukse // Stradivarius   Genser // Bik Bok   Denim Jakke // Only(?)   Sko // Malaga   Skjerf // Gina Tricot   Veske // Ebay   Armbånd // Bulgaria

 Min søte kusine!

 

Q; Hva synes du om antrekket?

12.03.2013 Favoritter

favoritt overdeler

Heihei!

Idag har jeg ikke vært på skolen, har hatt utplassering på en skole i 2. klasse. Nå har jeg omtrent nettopp kommet hjem og skal snart ut å ta outfit bilder til dere! Og nå tenkte jeg bare å vise dere noen favoritter fra forever 21 akkurat nå. Så snakkest vi senere! Trykk HER for å komme til forever 21 sin online butikk.

 

Q; Hva synes du?

11.03.2013 Foto

that serious look by me

Heihei!

Igår på vår photoshoot merket jeg at jeg hadde ganske mange bilder med de ''seriøse'' blikkene mine, haha. Så da tenkte jeg bare å dele de seriøse blikk bildene med dere. Er det bare jeg som liker å leke modell når jeg har photoshoot eller bare tar bilder? tror faktisk det er ganske mange som gjør det. Altså, jeg tenker ikke slik når jeg tar bilder ''ja okei, nå må jeg være seriøs og gjøre som modeller gjør.'' Slik tenker jeg ikke, men det er uansett litt gøy å se på bildene etter på og se at det faktisk virker som at jeg gjor det, utrolig latterlig, ja jeg vet det!  

Q; Hva synes du?

Q; Hva skal du idag?

11.03.2013 Favoritter

herlige vårjakker

Heihei!

Idag var jeg en tur innom nelly og fant noen herlige vårjakker som jeg tenkte å vise dere! Jeg bare elsker nelly. Noen av de var ganske dyre, men jeg måtte bare ta de med uansett. Jeg kan så vidt vente på at våren skal komme for skikkelig nå, jeg drømmer meg vekk når jeg ser på alle de fine klærne på nettet osv. Ahh, det skal bli deilig når det begynner å bli ganske varmt og mye sol. Nå har det faktisk vært sol i omtrent 2 uker utenom to dager med regn her hvor jeg bor tror jeg, det er jo utrolig bra det da! 

1 // 699,-     2 // 2495,-     3 // 459,-

 4 // 499,-     5 // 2295,-     6 // 3995,-

10.03.2013 Foto

bilder fra photoshoot & outfit

Heihei!

Idag har jeg og kusinen min vært ute å tatt noen bilder som faktisk ble ganske fine, haha. Så jeg tenkte å dele noen av de med dere, fortell meg gjerne hva dere synes om bildene! 

 

Q; Hva synes du?

09.03.2013 Foto

kveldens bilder

Heihei!

I kveld er kusinen min på besøk hos meg, hun skal også sove over så det blir sikkert koselig. Nå har vi tenkt å se en film som heter Mama, noen som har sett den? Jeg vil gjerne vite hva du synes som filmen om du har sett den, haha. Tok forresten noen få bilder også. Hva skal du i kveld?

Nydelig uten sminke må jeg si.

 

Q; Hva skal du i kveld?

Q; Hva synes du om bildene?

 

09.03.2013 Inspirasjon

spring outfits

Heihei!

Jeg blir så inspirert av weheartit! Jeg søkte på ''spring outfits'' og fikk opp så utrolig mange fine antrekk og tenkte å vise dere noen av dem og dette inspirerer hvertfall meg. Gleder meg sykt mye til å endelig kunne gå med klær som har mange forskjellige fine vår farger. Nå begynner det også etter hvert å bli varmere fremover og da blir det mange nydelige dager med sol og varme. Can't wait!

 

 

 

 

 

 

 

Q; Hva synes du?

08.03.2013 Header & design

NYTT DESIGN + HEADER

Heihei!

Idag søkte jeg helt tilfeldig å så på noen nye design og fant dette nydelige designet som jeg har på bloggen min nå! Jeg hadde ingen planer om å skifte i det hele tatt, men jeg måtte rett og slett bare gjøre det for jeg kunne ikke la sjansen gå fra meg, høres skikkelig dramatisk ut haha. Jeg lagde også en ny header som jeg kommer til å ha en liten stund hvertfall i og med at jeg nettopp har lagt inn ett nytt ønske på headerplease.com. Hva synes dere?

Så jeg kommer garantert til å fikse litt på farger, skrift- typer/størrelser osv. Men tar ikke alt med det første.

 

Q; Hva synes du?08.03.2013 Inspirasjon

spring inspiration

Heihei!

Jeg hentet noen få bilder fra weheartit og satt sammen en kollasj med min vår/sommer inspirasjon akkuat nå, dette er også det jeg bruker som skrivebordsbakgrunn på min pc nå!

 

Q; Hva synes du?

07.03.2013 Konkurranser

KONKURRANSE - vinn gavekort på 1000 kr!!

Heihei! 

Nå tenkte jeg å sette i gang en konkurranse for dere hvor dere kan vinne ett gavekort på hele 1000 kr på WOW. Mange av dere tenker sikkert at dere ikke vil ha dette siden Wow hovedsaklig er en klesbutikk for barn eller unge. Men om du er den heldige vinneren, så er jo det en perfekt gave å gi til søsteren din, kusinen din eller bare en yngre venninne eller lignende. Konkurransen er hovedsaklig for jenter under 18 år! Jeg har aldri hatt denne type konkurranser før så dette er veldig spennende for meg også. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet at du er med og trykke HER for å melde dere på! Lykke til alle sammen og håper det er mange som melder seg på :)

 

Q; Kommer du til å delta i konkurransen?

07.03.2013 Header & design

ny header?

Heihei!

Jeg har laget en ny header idag og lurer på om dere liker den eller ikke. Så jeg skal la dere få bestemme om jeg skal bruke denne headeren på bloggen min eller ikke! 

 

Q; Skal jeg bruke denne headeren eller den jeg har?

06.03.2013 Blogg

Linkerunde

Nå har jeg plukket ut 5 forskjellige blogger som dere burde ta turen innom! Jeg anbefaler det virkelig. For å besøke bloggen deres er det bare å trykke på bildene.

Matilde  Bang - Hun har en utrolig bra blogg, har lest den en god stund og hun blogger bra og har kjempe fine bilder også. Besøk bloggen hennes!

 

Kristine Brandvold - Kristine har en kjempe fin blogg med mange fine bilder, antrekk og hun blogger kjempe bra! Jeg anbefaler å besøke bloggen.

 

Malin Sørensen - Jeg synes denne bloggen har ett utrolig fint design og mange fine bilder også, besøk bloggen hennes for å finne ut mer om den.

 Hanna Gjerholm Moe - Jeg har ikke vært innom bloggen hennes før, men fikk ett utrolig bra førsteinntrykk av bloggen hennes så ta turen innom!

 

Camilla Berg - Denne jenta blogger om alt mulig og fortjener virkelig litt ekstra oppmerksomhet, dere som ikke har besøkt bloggen hennes ennå, burde virkerlig gjøre det!

 

Q; Hva synes du?

02.03.2013 Blogg

LINKERUNDE

Tenke å sette i gang en linkerunde nå i og med at jeg ikke har blogget siden tirsdag? Og jeg har en god grunn hvorfor, jeg har operert. Jeg opererte vekk mandlene på onsdag og har ikke vært i topp form til å blogge da! Jeg håper dere skjønner. Så derfor setter jeg bare i gang en linkerunde for å ha noe å blogge om akkurat nå. Så meld dere på! Jeg skal linke 3-5 blogger og blir mest sannsynlig trukket imorgen eller mandag. Jeg kikker innom alle bloggene og velger de jeg synes fortjener det! LYKKE TIL!

Gammelt bilde.

 

Q; Vil du bli linket?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits