30.04.2013 Foto

friend gifs

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Q; Hvilken likte du best?

 

29.04.2013 Inspirasjon

PERFEKSJON

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Q; Hva synes du om Cara Delevingne?

28.04.2013 Innkjøp

siste innkjøp

Heihei! 

Beklager for veldig lite blogging de siste dagene, mye som skjer nå for tiden og ønsker helst ikke snakke om det på bloggen. I helgen var jeg hvertfall på bobiltur og da stoppet vi i Førde hvor jeg kjøpte noen få ting. Alt er ikke med i dette innlegget og noen av tingene er kjøpt for en stund siden. Men jeg har spilt inn en innkjøpsvideo for ikke så lenge siden, men nå har jeg kjøpt mer så da må jeg oppdatere den videoen. Så dere får se alt i videoen som kommer i løpet av uken tror jeg, så stay tuned! 

Peplum topp fra Bik Bok // 299,-Genser fra h&m // 199,-

Genser fra h&m // 299,- (?)

Bluse fra Vero Moda (butikken heter Viki) // 149,- (?)

Topp fra Viki // 129,- (?)

Dongeri Jakke fra Viki // 249,- (tror jeg)

Bukse fra Bik Bok // 199,-

Bukse fra Bik Bok // 199,-

Sko fra h&m // 129,-

 

Q; Hva synes du om innkjøpene?

Q; Vil du at jeg skal lage innkjøpsvideo?

23.04.2013 Foto

HEY THERE TWIN

 

Q; Hva synes du?

21.04.2013 Foto

Everything's gonna be alright, just smile

Heihei! 

Har ikke blogget så mye de siste dagene og har en god grunn også, men ønsker ikke snakke om det på bloggen. Jeg tenkte bare å vise dere noen få bilder som jeg redigerte på pixlr.com, si gjerne hva du synes om bildene og redigeringen.

 

Q; Hva synes du?

20.04.2013 Blogg

Svar på spørsmålsrunden

Heihei!

Nå tenkte jeg å svare på spørsmålene dere sendte inn, mange bra spørsmål som faktisk ikke var så utrolig lett å svare på heller! But here you go.

Hva liker du best med å blogge? Jeg elsker alle de fine kommentarene jeg får av dere selvfølgelig! Jeg liker måten det har inspirert meg på gjennom dette året, jeg har blant annet fått en mye mye bedre klesstil enn før, jeg har blitt sunnere og begynt å trene mer. Så det jeg liker best må være alle de fine kommentarene og inspirasjonen jeg får av alle de fine bloggene jeg leser.

Hvis du måtte valgt en fin gutt, hvem hadde du valgt? Justin Bieber, selvfølgelig 

Hva er ditt favoritt sted å dra? Jeg SKAL til New York en gang i nær fremtid! Men av de stedene jeg har vært så må det nok være Spania, Tyrkia og hytta.

Hva fikk deg til å blogge? Jeg har hatt ganske mange blogger gjennom årene, men ikke noe særlig seriøst.. haha må le litt når jeg tenker på det! Men det som fikk meg til å starte denne bloggen vet jeg egentlig ikke, for i begynnelsen var det ikke så seriøs blogging men etterhvert så ble det mer interresant fordi blogging gidde meg inspirasjon.

Hva liker du best med å blogge? Det har jeg svart på lenger oppe.

Hva liker du minst med å blogge? Det jeg liker minst med å blogge er alle de utrolig teite og latterlige kommentarene som noen mennesker bare må dele med verden for å få andre til å føle seg elendig, hehe.

Synes du selv at bloggen din er bra? Jeg synes ikke bloggen min er dårlig akkurat. Det er jo en grunn til at jeg jobber mye med designet og headere og det er jo for å få bedre resultater av bloggen.

Hvilke blogger leser du fast hver dag? Jeg leser utrolig mange blogger hver dag! Her er en del av de.Favoritt bloggene dine? Har så mange, men mange av de er de på bildet over.

Hva synes du om meg? Unik.

Dine bestevenner? Camilla er min aller beste venn men har mange gode venner.

Drømmen din? Å flytte til New York eller hvertfall USA og leve livet med drømmejobben.

Hvordan tror du fremtiden din kommer til å se ut? Jeg håper selvfølgelig at jeg oppnår det jeg vil i livet som er å jobbe med noe innenfor mote hvertfall da. Og at jeg bor i New York om noen år da, eller hvertfall USA.

Hvar er det du hater? Jeg hater mennesker som lyver, venner man ikke kan stole på, rømmegrøt, latterlig stygge kommentarer og da mener jeg generelt (ikke bare på bloggen).

Elsker du å reise? Ja, om jeg kunne hadde jeg allerede vært på god vei til å reise jorden rundt.

Hva er det du har sykt lyst til? Jeg har sykt lyst til å slutte å bry meg om hva alle andre synes eller tenker om meg. Få drømmekroppen. Vinne mye penger å gå amok på Forever 21, Newlook, Primark, Topshop og Target.

Langt eller kort hår? På meg selv, langt tror jeg. Holder på å spare nå!

Brunt eller lyst hår? Om du mener mørkt eller lyst, lyst på meg selv. Eller ikke blondie, men mørk blond tror jeg, er ganske usikker egentlig.

Har du mange gode venner? Ja, det har jeg.

Hva er det beste minnet ditt noen gang? Utrolig vanskelig spørsmål i og med at jeg har mange gode minner både med familie og venner. Klasseturen til Polen er ett minne for livet hvertfall, tidenes klassetur.

Hva er det verste minnet ditt noen gang? Vet ikke, hvordan kan man huske noe sånt? haha.

Favoritt kjendiser? Justin Bieber, med hånda på hjerte 

Noen du ser opp til? Miley Cyrus og Demi Lovato.

Hva må til for at en blogg skal se bra ut? Alt som skal til er å ha ett fint, ryddig og lyst design med store og klare bilder. Og selvfølgelig skrivemåten til bloggeren, det er klart at om bloggeren har mye skrivefeil så er det ikke gjort særlig mye arbeid i det man skriver.

Trener du ofte? Jeg prøver hvertfall, det er perioder hvor jeg kan trene hver dag og perioder hvor jeg ikke trener noe særlig pågrunn av skolearbeid osv. Men nå skal jeg prøve å trene 3-5 ganger i uken.Hvor har du lyst til å reise akkurat nå? NEW YORK & CALIFORNIA 

Hva skal du i sommer? Vet ikke, har rett og slett ikke så mye peiling. Eneste jeg vet er at jeg skal på bobilferie til Sverige og kanskje rundt i Europa, vet ikke.

Skal du være mye sammen med venner i sommer? Ja, om det er noe jeg ser frem til så er det en sommer med vennene mine og mest sannsynlig få bedre kontakt med de vennene jeg har mistet en del kontakt med etter jeg begynte på VGS.

Hvor lenge har du blogget? Har blogget i flere år til sammen med alle bloggene jeg har hatt, men på denne bloggen har jeg blogget i 2 år i Mai.

Hvilke blogger leser du? Har svart på det tidligere.

Hva synes du om bloggen vår (sirkri.blogg.no)? Dere blogger bra og har ett veldig fint design.

Favoritt frukt? Klarer ikke velge en! Jordbær, plommer, bananer.

Favoritt chips? Spiser utrolig lite chips, men kanskje Superchips med paprika smak.

Hvilken PC har du? Har snart macbook pro, neida, joda, hehe. Jeg SKAL kjøpe meg Mac men må nok spare en stund:(( Nå har jeg Packard Bell, var bra i begynnelsen og til tider funker den utrolig bra. Men noen ganger kunne jeg tenkt meg å hive den ut vinduet mitt.

Har du noen dyr? Har nok ikke det :( Har ønsket meg en liten hund siden jeg var ehh, 3-4 år eller noe? 

Hvor er veska fra? Den er fra Ebay.Hvem er dine forbilder? Mine forbilder er nok Miley Cyrus, Demi Lovato og Brooke Davis (personen Sophia Bush spiller i One Tree Hill). Grunnen til at det er Brooke Davis er fordi hun er en vellykket klesdesigner i serien og det er akkurat det som er drømmejobben min. Å bli fashion designer i USA først og fremst, men må nok starte i Norge tror jeg..

 

Q; Hva synes du?

Q; Noe du lurer på?

18.04.2013 Hverdag

Fruktsalat

Heihei!

For noen dager siden lagde jeg meg fruksalat som jeg egentlig er ganske avhengig av også. Så jeg tenkte å fortelle dere hva jeg bruker oppi og kanskje dere tester det ut også. Tror ikke min fruksalat er noe stort annerledes enn din, men men.

Jeg bruker å ha druer, banan, eple, noen ganger bruker jeg å ha jordbær og appelsin (spørs om vi har det hjemme). Så bruker jeg av og til vanilje kesam og om vi ikke har det hjemme bruker jeg vanilje yoghurt om vi har selvfølgelig! Hva bruker du i din fruktsalat?
17.04.2013 Foto

Braid

 

Q; Hva synes du?

17.04.2013 Inspirasjon

Noen små romdetaljer

Heihei!

Jeg er omtrent ferdig med rommet mitt nå, det som gjenstår er kun kleskapet mitt! Vi skal snart på ikea igjen og kjøpe det som skal være i kleskapet mitt, på en måte garderoben ellerno, aner ikke hvordan jeg skal forklare det! Men omtrent som på bildet under, som er lånt fra Aurora Mohn sin blogg. Så stay tuned, for snart kommer resultatet. Jeg orker ikke lage noe romvideo før alt er klart. 


Bildene er tatt for ca. en uke siden, rommet mitt er helt annerledes nå selv om dere ser utrolig lite av hvordan det ser ut gjennom desse bildene.

 

Q; Gleder du deg til romvideoen?

Q; Hva synes du?

16.04.2013 Header & design

nytt design // so simple

Heihei!

Herregud, føler jeg skifter design en gang i uken.. Men jeg gjør jo ikke det, men det er ofte hvertfall. Jeg sier hver gang at dette designet skal jeg ha en god stund men mener det tydeligvis ikke. Men dette designet jeg har nå har jeg tenkt å ha en stund, så si gjerne hva du synes om det. Og jeg trenger tips til hvordan header jeg skal ha på bloggen!

 

Q; Hva synes du?

Q; Hvordan header skal jeg ha?

14.04.2013 Blogg

Spørsmålsrunde

Heihei!

Nå tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde for dere som ønsker å vite mer om meg og bloggen osv. Dere kan spørre om alt mulig, så svarer jeg på alt utenom det som blir for privat for meg. Da er det bare å sette i gang å spørre da dere! 

 

Q; Hva ønsker du å spørre meg om?

13.04.2013 Outfits

dagens outfit; mint

Heihei!

Idag våknet jeg utrolig tidelig til å være en lørdag, fordi jeg skulle til byen sammen med Camilla får hun skulle til frisøren klokken 10. Nå har jeg nettopp kommet hjem og skal på jobb klokken 4-9 i kveld. Jeg har virkelig bare lyst til å slappe av hjemme, men sånn er jobblivet. Vi snakkest senere da dere!

Genser // Primark   Skjorte // Primark   Bukse // BikBok   Sko // Malaga   Veske // Ebay   Jakke // H&M

 

Q; Hva synes du?

11.04.2013 Blogg

Bloggere som inspirerer

Heihei!

Idag har vært en ganske rolig dag, hadde forresten prøve i dag om ledd og skjelettet, gikk utrolig bra følte jeg. Da jeg kom hjem fikk jeg besøk av Camilla og vi dro til byen en tur. Vi dro på den nye butikken i gata hvor jeg fant verdens fineste jakke, den kostet 499,-. Jeg må bare ha den, så tenkte å kjøpe den når jeg får lønning i slutten av måneden. Det er en stoff jakke, med skinnarmer og innsiden er også skinn. Men tilbake til overskriften, jeg tenkte å vise dere noen av de bloggene som inspirerer meg i hverdagen og ellers.

L0ve.blogg.no // Elsker bloggen hennes, hun har mange fine outfits og blogger bra NÅR hun blogger!

 

Explode.blogg.no // Jeg elsker alle antrekkene hennes og hun er kanskje den jeg får mest inspirasjon fra når det gjelder antrekk.

 

Leaduvet.blogg.no // Jeg er en ganske ny leser av bloggen, men digger alle videoene hun lager og får inspirasjon til videoer fra henne.

 

Auroramohn.blogg.no // Jeg liker utrolig godt måten Aurora blogger på og får inspirasjon til sminke og antrekk fra henne. 

 

Wossa.blogg.no // Åshild har en kjempe fin blogg og blogger ofte noe jeg liker! Alt hun blogger om inspirerer meg egentlig.

 

Sofiemote.blogg.no // Sofie sin blogg blir jeg inspirert av fordi hun er såpass ung og har en fantastisk klestil som bare er herlig! Digger videoene hennes også.

 

Jeg anbefaler dere utrolig mye å besøke desse bloggene med mindre du allerede leser de, for du vil ikke angre på det i det hele tatt.

 

Q; Hva synes du?

Q; Leser du noen av de bloggene? Får du inspirasjon fra dem?

10.04.2013 Videoblogg

videoblogg

Heihei!

Nå har jeg satte sammen en del klipp fra den siste tiden, men noen av klippene er fra 2012 også. Jeg har jobbet lenge med denne videoen fordi jeg ikke har hatt nok klipp, men nå har jeg det så jeg tenkte å vise dere videoen nå! Håper dere liker videoen. Og forresten så er det ingen seriøse videoklipp, haha. 

 

 

Q; Hva synes du?

09.04.2013 Blogg

Jeg vil lese din blogg!

Heihei!

Trenger inspirasjon nå, både til blogging, antrekk og hverdagslige ting, så jeg vil gjerne ha noen flere blogger å lese! Om du vil at jeg skal ta turen innom din blogg, og kanskje bli en ny fast leser så er det bare å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet. Forresten så kan du like FACEBOOK FANPAGE SIDEN MIN HER!

 

Q; Har du en blogg med inspirason?08.04.2013 Foto

bestfriends? more like sisters

Heihei!

Har ikke blogget før nå, sykt dårlig, ja jeg vet det! Her er noen bilder fra igår av meg og Camilla.  

Q; Hva synes du?

07.04.2013 Outfits

dagens antrekk Bukse // Stradivarius  Genser // Primark  Jakke // b.young  Sko // Converse (falske)  Skjerf // Cubus  Solbriller // Stradivarius  Veske // Ebay

Q; Hva synes du?

07.04.2013 Foto

noen bilder fra igår

Heihei!

Jeg blogget ikke i hele går og det var rett og slett fordi pc'en min klikket og det gikk ikke an å gjøre den dritt med den, så håper dere skjønner! Idag er dataen fin igjen og tenkte jeg skulle vise dere noen av de få bildene som ble tatt igår. Og forresten så kommer innkjøpsvideo fra vinterferien til nå, senere idag eller ut i uken. 

 

Q; Hva synes du?

05.04.2013 Videoblogg

Video; min smoothie

Heihei!

Nå har jeg laget en liten ''hvordan jeg lager smoothie'' video for dere. Dette er bare en av de måtene jeg lager smoothie, egentlig bruker jeg banan og ikke yogurt, men det hadde vi ikke. 

 

Q; Hva synes du?

Q; Hvordan lager du smoothie?

03.04.2013 Hverdag

Dagens

Heihei!

Idag våknet jeg utrolig sent i forhold til det jeg burde gjøre, ikke før klokken 8 nesten. Jeg stresset ikke heller og kom til og med 5 minutter tidligere på skolen, haha. Senere skal jeg på trening, den begynner halv ni så er ganske sent, får heller ikke sett Paradise Hotell i dag.. Et must i hverdagen skjønner dere. Hva skal dere idag? 

Q; Hva skal du idag?

Q; Hva synes du om bildene?

02.04.2013 Blogg

LINKERUNDE

Heihei!

Det er ikke så altfor lenge siden jeg hadde linkerunde sist, men tenkte å ha en nå. Jeg skal prøve å ha det en gang i måneden tenkte jeg, hva synes dere om det? Som vanlig er det bare å legge igjen bloggadressen din og for dere som ikke har blogg så kan dere desverre ikke være med. Jeg linker 3-5 blogger denne gangen tror jeg. Ønsker du å bli linket?

 

Q; Ønsker du å bli linket?

01.04.2013 Header & design

Headere til sofiemote.blogg.no

Heihei!

Jeg var innom Sofie Laxaa sin blogg som er sofiemote.blogg.no (trykk på navnet eller bloggen for å komme til hennes blogg). Så jeg tenkte bare å vise dere headerene jeg har laget til henne, håper dere og hun liker de! 

 

Q; Hva synes du?

Q; Hvilken header likte du?

 

 

01.04.2013 Outfits

outfits of 2013

 

Q; Hvilke antrekk likte du?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits