31.05.2013 Foto

There are big ships and small ships. But the best ship of all is friendship.Q; Hva synes du?

30.05.2013 Outfits

outfit

Q; Hva synes du?

30.05.2013 Outfits

et sommerantrekkShorts // Spania   Peplum topp // Bik Bok

Q; Hva synes du?

29.05.2013 Outfits

dagens antrekk

Bukse // Stradivarius   Peplum topp // Bik Bok   Skinnjakke // Cubus   Sko // husker ikkeQ; Hva synes du om antrekket?

28.05.2013 Outfits

en genser - to antrekk

Heihei! Jeg har tatt noen få bilder med samme genser men forskjellige underdeler, ett antrekk med bukser og ett antrekk med shorts. Antrekkene er utrolig enkle, men vil gjerne vite hvilket antrekk du likte best. Idag har jeg forresten vært på Kinn som er en øy like utenfor Florø med klassen, noe som var utrolig koselig. Vi var så heldige å få fint vær også, en helt herlig dag var det. Da jeg kom hjem var det ikke så lenge før jeg skulle sitte barnevakt sammen med Camilla, det var også veldig koselig. Hvordan har din dag vært idag?

Genser // Primark   Bukse // Stradivarius   Sko // Økonomi skoShorts // Cubus (oppklipt)Q; Hva synes du og hvilket antrekk likte du best?

28.05.2013 Outfits

Repost; outfit Bukse // Zara   Genser // Primark   Skjorte // Primark   Smykke // Pull & Bear   Armbånd // Primark   Sko // Ebay   Øredobber // Primark

 

Q; Hva synes du?

27.05.2013 Outfits

outfit & innkjøp

Heihei! Idag var jeg i byen sammen med mamma etter skolen og kjøpte noe nytt som jeg tenkte å vise dere med ett antrekk. Antrekket er nokså enkelt egentlig. Jeg kjøpte også en bikini fra Cubus, den tenkte jeg å vise dere på bloggen imorgen, stay tuned guys. Hva synes du om innkjøpet og antrekket? Bukse // Only   Genser // Only   Sko // Økonomi Sko

so serious today.

Q; Hva synes du?

26.05.2013 Konkurranser

LINKERUNDE

Heihei! Nå tenkte jeg å ha en linkerunde igjen, er ikke så altfor lenge siden men er jo alltid gøy med en linkerunde, er det ikke? Denne gangen tenkte jeg også å ha en bloggvurdering i samme innlegg så jeg vurderer bloggene samtidig som jeg linker de. Alt du trenger å gjøre er å like facebook-siden min HER og kommentere at du er med i kommentarfeltet! Håper det er mange fine blogger som melder seg på denne gangen også.

25.05.2013 Outfits

dagens antrekk
Bukse // Bik Bok   Skjorte // Only   Skinnjakke // Cubus   Veske // h&m   Sko // Økonomi Sko   Smykke // Vet ikkeQ; Hva synes du om antrekket? 

25.05.2013 Outfits

gårsdagens outfit

Bukse // Bik Bok   Genser // Primark   Skinnjakke // Cubus   Sko // H&M   Veske // Ebay   Smykke // Pull and Bear   Bandana // vetikke

Q; Hva synes du om antrekket?

24.05.2013 Header & design

ny header

Q; Hva synes du?

23.05.2013 Outfits

dagens outfit; denim

Denim jakke//Only   Hoodie//Bik Bok   Bukse//Bik Bok   Sko//Økonomi sko   Veske//EbayQ; Hva synes du?

22.05.2013 Outfits

sneak peak//cross sweater

Hele antrekket kommer kanskje senere!

 

Q; Hva synes du?

20.05.2013 Inspirasjon

i want summer

Heihei! Denne helgen har vært helt fantastisk, det har vært både sol og varmt noe som er sykt herlig. Jeg merker nå at sommeren begynner å komme og det er en sykt bra følelse. Denne helgen har jeg både badet, vært på tur med bobilen, hatt hærlige kvelder med gode venner og mye mer. I går bestemte vi oss for at vi hadde lyst å ta oss en tur med bobilen til en campingplass som heter Reed, det var utrolig koselig. Det var ganske mange folk på campingen også, det første jeg og Julie gjor (tremenningen min) var å hoppe i vannet selv om det var sykt kaldt. Det har bare vært en helt herlig helg og håper dere også har hatt en herlig helg, fortell meg gjerne om den i kommentarfeltet under. Oops, tilbake til overskirften, jeg vil vise dere noen sommerlige bilder som gir meg inspirasjon og bare en sommerlig følelse som kribler inni meg. 

Q; Hva synes du?

Q; Hva har du gjort denne helgen?

19.05.2013 Foto

Perfect sunset

Q; Hva synes du?

19.05.2013 Foto

a perfect day

Heihei! Igår var det en helt perfekt dag her i Florø. Når vi våknet hos Camilla gikk vi ut og kjente varmen kom mot oss. Det er så utrolig deilig at sommeren begynner å komme nå, har jo hatt vinter nesten i ett halvt år, ågud det er faktisk sant. Men vi bestemte oss hvertfall med en gang for at vi skulle dra å bade, det var så sykt deilig siden vi var så varme. Senere på kvelden møttes vi igjen hos Camilla hvor vi kuttet opp frukt og satt ute å koset oss i noen timer. Hvordan var din dag igår? Her er forresten noen av bildene som ble tatt igår.Julie.Camilla.Emma lillesøsteren til Camilla til høgre og Julie til venstre.

Q; Hva synes du?

Q; Hva gjorde du igår?

18.05.2013 Foto

17.mai bilder

Heihei! I går var en utrolig herlig dag, det ble faktisk sol her i florø også! Vi startet dagen med å dra på barneskolen hvor jeg gikk fra 1-7 klasse. Der møtte jeg mange gode venner og hadde det utrolig koselig. Senere dro vi til byen hvor borgertoget skulle gå klokken 4, med forskjellige fritidsklubber og blandt annet russen skulle delta i. Men før det dro vi på kafe og spiste mat. Det ble desverre ikke tatt så mye bilder igår, beklager for det men her er noen av bildene som ble tatt igår. Hvordan var din dag?

 

Q; Hva synes du?

Q; Hvordan var din dag?

17.05.2013 Outfits

unblogged outfit

Skinnjakke // Cubus   Hettegenser // Bik Bok   Bukse // Bik Bok   Sko // H&M   Veske // H&M

Q; Hva synes du?

16.05.2013 Videoblogg

video; room tour

 

Q; Hva synes du?

15.05.2013 Inspirasjon

some outfits

Heihei! Jeg tenkte bare å vise dere noen vår/sommer antrekk som inspirerer meg veldig mye og bare si ifra at rom videoe holdes på å redigeres nå, så stay tuned. Den kommer sikkert imorgen men kanskje senere i kveld, hold dere oppdatert så snakkes vi senere helt sikkert! 

Image and video hosting by TinyPic

 

Q; Hva synes du? 

Q; Gleder du deg til å se rom videoen?

14.05.2013 Outfits

dagens outfit & innkjøp

Heihei!

Idag hadde jeg min siste dag i utplasseringen på barneskolen hvor jeg gikk selv når jeg var mindre. Det var utrolig kjedelig å måtte si hade for siste gang, hvertfall for nå. Antrekket jeg har på meg på bildene var forresten ikke antrekket jeg gikk med på jobb, men jeg tenkte å ta noen bilder med dette antrekket i og med at buksen og skjorten jeg har på meg kjøpte jeg i helgen og har ikke vist dere det ennå. Hva synes dere? Ble forresten ikke så bra bilder idag, begynte akkurat å regne da jeg skulle ut å ta bilder. Men jeg gjorde det alikevell, kun for dere! Været her på vestlandet er så variert at det ikke er mulig, for en time siden var det sol, så reinet det, så ble det sol og nå regner det.. fyfader.

Bukse // Bik Bok   Skjorte // Only   Skinnjakke // Cubus   Veske // Ebay   Sko // h&m

Q; Hva synes du?

12.05.2013 Foto

Helgen i bilder

På onsdag etter skolen og jobb dro jeg, mamma og pappa til en liten plass som heter Volda, ikke så langt unna Ålesund. Siden vi hadde lang helg dro vi ned så tidlig, selv om konfirmasjonen ikke var før søndag. På fredagen var vi også en tur i byen hvor jeg kjøpte 4 ting som jeg kan vise dere imorgen tenkte jeg. Idag var vi i konfirmasjonen til Madelen som er kusinen min og det var utrolig koselig, hun fikk mye fint og det var kjempe god mat og kaker også. Vi fikk hjortegryte servert og det var helt nydelig, selv om det kun er andre gangen jeg har smakt det, haha. Hva har du gjort i lang helgen din?

Kusinen min og meg.

Camilla. 

Pappa og meg.

Mamma og meg.Volda sentrum.

Konfirmanten Madelen (kusinen min).Fetteren min Jim og kusinen min Camilla.

 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva har du gjort i helgen?

06.05.2013 Hverdag

Årboken 2012/2013!

Heihei!

Idag på skolen fikk vi utdelt årboken 2012/2013 noe alle sammen har ventet på utrolig lenge. Fikk beskjed i høst om at vi fikk den i Januar en gang og nå er det Mai, jaja. Slengte også med noen bilder fra igår kveld.

 

Q; Hva synes du?

Q; Har dere fått årbok på deres skole?

05.05.2013 Foto

konfirmasjonsbilder

Heihei!

Idag har jeg vært i konfirmasjonen til Camilla, det var utrolig koselig. Vi fikk utrolig god mat som var koldtbord og mange gode kaker var det også. Jeg kjenner jeg er ganske sliten, er det egentlig normalt at man blir sliten etter å ha vært i konfirmasjon? haha. Jaja, vi tok en del bilder også, så tenkte å vise dere noen få av de bildene vi tok. Har forresten farget håret idag også, hva synes dere?


Q; Hva synes dere om bildene?

Q; Har du vært i konfirmasjon denne helgen?

04.05.2013 Hverdag

morgenstund

Heihei!

Nå er det en god stund siden jeg våknet, og har nettopp tatt meg en dusj og spist en herlig frokost. Så nå gjenstår det bare å sminke meg før jeg drar til byen en tur for å kjøpe konfirmasjonsgave til Camilla som skal konfirmere ser imorgen. Og etter det drar jeg på jobb og kommer ikke hjem før klokken seks i kveld, så vi snakkest da. Hva er dine planer idag?

Q; Hva synes du?

Q; Hva er dine planer idag?

01.05.2013 Foto

herlig dag med jentene

Heihei!

Idag hadde vi fri, noe som var sykt herlig! Spesielt siden jeg var på jobb til klokken ti i går og kom ikke hjem før kvart på elleve eller noe. Så idag våknet jeg klokken ti faktisk og lagde meg en god frokost før jeg dusjet og deretter ryddet rommet før jeg skulle få besøk av Oda, for å gjøre ferdig en fremføring vi skal ha imorgen. Senere fikk jeg besøk av noen herlige jenter, vi spilte alias party blant annet, utrolig koselig. Vi tok også noen bilder som jeg tenkte å dele med dere. Hvordan har din fri dag vært?

Fine Camilla.

Søteste Kimmely.

Julie og Camilla.

Camilla og meg.

Kimmely og Camilla.

Meg, Camilla og Julie.


 

Q; Hva synes du?

Q; Hvordan har din dag vært?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits