30.06.2012 Blogg

Bobil tur

Nå er vi kommet frem til Loen, kom frem klokken 00.30 i går natt ca. Ble veldig sent men det var jo mest fordi vi bestemte at vi ville stoppe på en annen plass som heter Reed, det er en campingplass der hvor jeg har familie, så vi besøkte de sånn at de fikk se bobilen. Idag, faktisk nå snart skal vi på butikken og kjøpe noe som vi skal ha til middag senere å sånt. Kanskje jeg får blogget litt senere, får se. Men snakkest senere da!

 

Bildet er av meg og Camilla når vi var i bursdag. 

 

Q; Hva skal du idag?

 

29.06.2012 Blogg

Hade

Nå har jeg endelig blitt ferdig med pakkingen og er klar til å reise en time til førde for å se bobilen vi har kjøpt, vi skal nemlig på tur med den denne helgen. Så tar vi turen videre til Stryn, når jeg skriver ''vi'' så mener jeg mamma, pappa, meg og camilla. Tror kanskje vi skal besøke mormoren min i Loen også, det er utrolig fint i Loen synes jeg. Men nå må jeg nesten gå for jeg må egentlig finne fram de siste små tingene før jeg reiser. Vi reiser om ca. en halv time nå. HADE!

Jeg får forresten ikke blogget nå de neste dagene, eller det er jo bare til søndag, kan hende jeg får mobilblogget noen ganger. 

 

Q; Hva skal du i helgen?

29.06.2012 Foto

Photos; Bursdag 

Q; Synes om bildene?

28.06.2012 Blogg

I forgot it ++

Nå har jeg sagt at jeg skulle legge ut en videoblogg om innkjøpene mine fra Bergen, nå er det torsdag og jeg har ennå ikke fått gjort det! Jeg skal prøve å få gjort det idag. Nå snart skal jeg fatisk på jobb, dette er siste gangen jeg skal på jobb før august igjen, blir deilig å ikke måtte stå opp å tenke at man skal på jobb. For dere som ikke vet hvor jeg skal i sommer så skal jeg skrive ett nytt innlegg senere om det! Da kan dere gjerne kommentere innlegget å si hvor dere skal i sommer, hvis dere har lyst til det da. Senere skal jeg i bursdag forresten, blir sikkert kjempe koselig. Jeg legger ut bilder etter bursdagen som er ferdig klokken 23. Men nå må jeg stelle meg og komme meg på jobb til klokken 12. Snakkest dere.

 Fant ett gammelt bilde av meg selv når jeg lette gjennom alle bilde mappene mine, haha.

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Synes om bildet?

27.06.2012 Outfits

Outfit; Bursdag

Sorry for dårlige bilder, men jeg hadde ikke tid til å gå ut å ta bilder...

 

Q; Hva synes du?

26.06.2012 Blogg

Jobb Jobb Jobb

Nå er klokken litt over åtte og jeg er ikke så veldig trøtt men litt. Jeg har nettopp sminket meg og gjort meg klar for noen herlige timer på jobb, hehe. Senere tror jeg at jeg skal på europris å kjøpe nytt telt, hahaha, vi har nemlig ikke telt lenger, ble ødlagt forige sommer tror jeg. Dette var egentlig bare ett kort innlegg for å si hva jeg skal og får bare å blogge litt så tidlig. Vi snakkest senere og i kveld forhåpentligvis kommer videobloggen om innkjøpene mine i Bergen forige uke! Følg med på bloggen litt senere så tror jeg at jeg skal få det gjort. Snakkest!

 

 

Q; Hva skal du idag?

Q: Har du jobb?

25.06.2012 Blogg

Days like this

Idag har jeg vært på jobb, var ikke så lenge egentlig, 1 time eller noe. Så gikk jeg sammen med mamma å tok sol, jeg fikk DET skille, ganske bra ikke sant? haha. Imorgen skal jeg på jobb igjen og det skal jeg på torsdag også, så har jeg friii helt til august! Deilig. På Onsdag neste uke tar jeg turen til Tyrkia som sikkert blir veldig koselig. Nå tror jeg at jeg skal se en film slik at jeg sovner litt tidliger i natt enn i går. Snakkest!

 

Bilde er fra idag.

 

Q; Hva har du gjort idag? 

Q; Hva skal du imorgen? 

25.06.2012 Blogg

Jeg vil lese DIN blogg!

Jeg har fortsatt lyst på flere blogger å lese :) Så kommenter noe hyggelig så tar jeg en tur innom DIN blogg!

 

Q; Trenger du en fast leser?

 

24.06.2012 Blogg

Lese din blogg

Nå har jeg nettopp kommet meg hjem fra en lang båttur fra Bergen, ble forsinket igjen... Når vi skulle til Bergen på tirsdag så ble vi forsinket over 1 time og nå en halv time. Jeg har akkurat pakket ut av kofferten og det føles ganske deilig å være hjemme igjen nå, men ikke fullt så deilig å vite at man må opp tidlig imorgen for å gå på jobb. Heldigvis er det ikke så veldig tidlig da, begynner klokken 11 på jobb. 

 

Forresten så vil jeg finne flere kjekke blogger som jeg vil lese, garanterer ikke at jeg kommer til å lese alle, men de jeg synes ser kjekke ut å lese!

 

 

Q; Hva har du gjort idag?

24.06.2012 Blogg

Summer days

Idag reiser jeg hjem fra Bergen klokken 16.30 med båten. Jeg gleder meg til å komme hjem igjen til familie og venner, men det har vært utrolig koselig her i Bergen med Camilla også. Vi har shoppet nesten hver dag og vært på bowling og kino, vi har fått gjort sykt mye gøy. Jeg er bra fornøyd med denne uken. Borte bra men hjemme best, haha.

Denne uken får vi faktisk bobilen vår, vi har kjøpt bobil som er fra Frankrike og den kom til Førde på fredag som var. Den er helt ny og ganske stor, gleder meg sykt mye til den kommer, på torsdag eller fredag. Jeg kommer helt sikkert til å legge ut bilder av den når den kommer. Vi skal på tur med bobilen den helgen vi får den også, blir koselig.

 

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Har du bobil?

23.06.2012 Videoblogg

Videoblogging

Etter ett år med ''skriftlig'' blogging har jeg tenkt å begynne med videoblogging. Har hatt lyst lenge nå, men har ikke funnet ut helt hva jeg skal videoblogge om. Jeg trenger din hjelp. Jeg skal ha en video hvor jeg viser dere hva jeg har kjøpt når jeg har vært i bergen. Reiser hjem i morgen forresten. Jeg er så snill og lar dere få velge for meg hva jeg skal videoblogge om, så si din mening!

Hva skal jeg ha videoblogg om? 

 


 

Q; Hva skal jeg videoblogge om? 

23.06.2012 Inspirasjon

Inspirasjon; dreams

Drømmen min er å bli kles designer i USA eller i en stor by!  

Q; Hva er dine drømmer?

22.06.2012 Blogg

Vil du bli helgens blogg?

Om du har lyst å bli helgens blogg, kommenter at du vil det og hvorfor du vil og  fortjener det!

 

 Fint bilde av meg :) heheheheh

 

Q; Vil du bli helgens blogg?

22.06.2012 Videoblogg

Videoblogg: Innkjøp!

Hr er noe av det jeg har kjøpt i Bergen. Jeg legger ut en video av meg når jeg viser dere resten av innkjøpet mitt (mest klær) på søndag eller mandag.

ENJOY!

 

 

Q; Hva synes du?
21.06.2012 Header & design

GRATIS HEADERE

Her er noen av mine headere med best resultat. Trenger du en ny header så er det bare å legge igjen en kommentar med størrelser, farge ønsker, skriftønsker osv. dere skjønner hva jeg mener! Send meg bilder til min e-post adresse som du finne i sidemenyen min. Du må også huske å legge igjen e-post adressen din slik at jeg kan sende deg headeren når den er klar! 

 

 Q; Trenger du en ny header?

20.06.2012 Foto

Photoshoot; something like summer 

 

Q; Hva synes du om bildene?

19.06.2012 Blogg

I will follow you

Følg meg på facebook og om dere har en facebook side så følger jeg dere også! Enkelt og veldig greit, right? yeeah. 

Bare skriv en link til deres facebook side!

 

 

Q; Har du en facebook-blogg side? 

18.06.2012 Blogg

Ny header!

Ny header nå, gratulerer Therese som vant konkurransen med å lage en kjempe fin header til meg! Bloggen hennes finner dere HER

 
Q; Hva synes du om headeren? 

16.06.2012 Inspirasjon

Inspirasjon; Be strong
Remeber, what doesn't kill you makes you even stronger.

16.06.2012 Konkurranser

Konkurranse

Jeg trenger en ny header til bloggen min siden jeg nå har fått ett nytt design som jeg har tenkt å ha en stund nå fremover. Designe jeg hadde før har jeg ikke hatt lenge, men det var bare ett midlertidig design til jeg fant ett jeg vil ha en stund. Nå har jeg funnet ett men jeg trenger hjelp til å lage en header! Vil du hjelpe meg?

De som lager den headeren som jeg synes er finest og passer best til min blogg får en bloggvurdering og en ny fast leser! 

Skirv at du er med og husk å legg igjen blogg adressen din.

 

Bruk desse bildene! Kan bruke ett av bildene eller flere, bestemmer dere selv.

 

 

 

 Q; Vil du lage en header til meg?

16.06.2012 Blogg

The start of summer - Photos


 

 

Q; Synes om bildene? 

 

 
13.06.2012 Outfits

Outfit for tomorrow

I morgen er det siste skoledag for hele tiende trinnet! Jeg gleder meg sykt mye, vi skal ha volleyball turnering mellom alle tiende klassene fra A-F på skolen, blir spennende. Senere på kvelden skal vi møtest å ha med foreldre og egentlig få vitnemålet vårt, men er forsinket tror jeg, så får det i posten på mandag ellerno. I morgen blir det sol, får jeg håpe så da blir outfittet mitt enkelt, shorts, topp og dongeri jakke!

Topp med blomstrer//Bik Bok

 

High waist shorts//Vero Moda

 

Dongeri Jakke//Cubus

 

Q; Synes om outfittet?

 

 
12.06.2012 Blogg

Normalt

Normal samtale med camilla! Bloggen til camilla.

 

hahahhaha! (verste av alt er at ho faktisk gjør sånt!)

 

Q; Hva skal du idag?

 

 
11.06.2012 Blogg

last trip

Heia, jeg har nettopp kommet hjem fra skolen, skal pakke til den siste klasseturen med denne klassen for alltid! Da vi begynte i åttende var alle små og kjente ikke hverandre så godt, noen hvertfall. Nå i tiende kjenner alle hverandre, alle snakker sammen, men jeg gleder meg til å gå videre, begynne på vidergående, så blir det mest sannsynlig USA neste år, eller i så fall vist ikke det blir noe av, blir det Bergen eller Oslo!

 

Dette var i åttende klasse! (Jeg er jenta med knall rød jakke, fin ass!)

 

Dette er nå, i tiende klasse! (Jeg er hun på tredje rekke, helt til venstre, med stripe genser. Fin ass!)

 

Q; Ser du forskjell? 

 

 
10.06.2012 Hair & makeup

BRA fornøyd - Makeup

I helgen var jeg i Bergen, skulle se på bobil og det gjorde vi, og vi kjøpte. Så bobilen får vi neste uke en gang! Men det beste for meg var at vi var på Ikea og kjøpte mye til rommet mitt og huset vårt. Jeg kjøpte litt forskjellig, sminkebordet ble jeg omtrent nettopp ferdig med, og BRA fornøyd!

 

Så sånn ble det!

 

Q; Tycks?

Q; Har du sminkebord på rommet ditt?

 06.06.2012 Blogg

INSTAGRAM

Heihei, for alle dere som har instagram og er aktive skriv hva dere heter på instagram i kommentar feltet, så følger jeg dere! Men, på en betingelse, følg meg tilbake! Jeg trykker ''unfollow'' eller noe om jeg ser at dere ikke følger meg. 

 

 

Jaja. 

 

Q; Har du instagram?

 

 
06.06.2012 Blogg

Bobil, maybe? hehe

Da stikker jeg til førde, for å prøvekjøre en bobil! haha. Vi skal nemlig kanskje kjøpe bobil, om det blir, så legger jeg ut bilder fortest mulig! Camilla blir med, så blir sikkert morsomt. 

Og når jeg kommer hjem igjen er det fullt kjør med eksamen igjen, lol. HADE!

 Fint bilde, kødda.

 

Q;Hva skal du idag?

 
06.06.2012 Blogg

My summer

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hvor jeg skal i sommer og hvem jeg reiser med de forskjellige stedene. 

Jeg skal til:

  • Tyrkia
  • Bergen
  • Hytta
  • Oslo (kanskje)

 

Så skal jeg også på forskjellige andre små turer sikkert, med venner og kanskje med tanter, onkler og familie generelt. 

 

TYRKIA: Jeg kal til Kemer, som er en by i Tyrkia, sist jeg var i tyrkia (2010) var jeg i nærheten av Alanya.  For å se på hotellet kan dere trykke HER

Her er hotellet jeg skal være: 

 

Leiligheter Türkiz - Bilde 1

 

Q; Hva skal du i sommer?

 

 
 


05.06.2012 Blogg

Jeg følger deg!


Jeg følger deg om du følger meg! 

 

Kommenter og si at du er med og lik facebook siden min, trykk HER så kommer du til facebook siden min!

 

 


05.06.2012 Blogg

Vinner av Foto Konkurranse

Vinnerene ble trekt på random.org, så det ble helt tilfeldig! 

 

Vinner av bilde nr. 1 ble Camilla, http://camillasliife.blogg.no/. Gratulerer!

Vinner av bilde nr. 2 ble Silje, http://engsiphoto.blogg.no/. Gratulerer!

 

Bilde nr. 1 var epler: 

 

Bilde nr. 2 var godteri (generelt) Alle som svarte noe med godteri ble med i trekningen på å vinne.

 

 Q; Spørsmål om konkurransen? 

 

 


05.06.2012 Blogg

EKSAMEN

Idag sto jeg opp i spenning om hva jeg kom til å få som fag og oppgave i muntlig eksamen, jeg gledet meg på en måte til å få vite hva jeg kom opp i, men ikke så mye til jobbingen, men heldigvis har vi nå to dager å gjøre klar en muntlig presentasjon for matematikk læreren vår og en sensor fra førde. Jeg og Rikke som er min eksamenspartner ,kom altså opp i matematikk.. Klassen kunne komme opp i RLE, Naturfag og Matematikk. RLE var det faget jeg ville egentlig komme opp i, men men. Da jeg trakk oppgaven fikk jeg egentlig en følelse inne meg at dette kommer ikke til å bli så vanskelig som jeg først trodde. Vi fikk oppgave om Kantinedrift ved skolen. Jeg gikk rundt å så på hva de andre i klassen som kom opp i matte fikk, og da tenkte jeg, vi har jo det lettest, hvertfall de lettest for oss, siden jeg bare har 3 i matte, jeg vet det ikke er så bra.. 

Etter vi fikk oppgaven gikk vi på kafe og spiste lunsj og nå sitter vi hjemme hos meg og skal begynne med oppgaven sånn skikkelig. 

 
Tommel opp for Eksamen og Web Cam kvalitet!

 

 

Q; Har du eksamen? I så fall hva kom du opp i?

 

 

04.06.2012 Inspirasjon

Inspiration; Life


Q; Er dette inspirasjon for deg? 

 

 
04.06.2012 Blogg

FOTO KONKURRANSE

Finn ut hva bildene viser, jeg trekker en vinner for vært bilde. Men du må selfølgelig ha rett svar for å vinne, bruker random.org når vinnerene skal kårest. 

Konkurranse avslutter i morgen en gang på ettermiddagen eller noe. Premien er 5 kommentarer.

 

 Hva viser dette bildet?

 


Hva viser dette bildet?

 

Q; Klarer du å se hva bildene viser?

 

 
 

 

04.06.2012 Blogg

Slapp skoledag

Idag har vi hatt kunst og handtverk i de tre første timene, var ganske chill men ikke en fullt så chill vikar lærer, kind of bitchi. Vi vasket hyller og skap og sorterte tingene vi har laget gjennom året. Akkurat nå har vi friminutt og det er som vanlig max bråk rundt meg, hehe. Vi har sett film i to timer nå, «Sara's nøkkel» en film om 2-verdenskrig. Og vi skal fortsette å se filmen ferdig i neste time som begynner nå, haha.

Etter skolen blir jeg med camilla hjem, hun som har bloggen www.camillasliife.blogg.no.

Snakkest senere, og følg med på bloggen senere, blir en fotokonkurranse senere!

-SARA

03.06.2012 Blogg

BLOGGVURDERING - ble det deg?

Gratulerer Malene Askland! Det ble deg denne gangen, men hvem blir det neste uke? Følg med på bloggen min og kanskje blir det din blogg som blir vurdert neste gang.

(fikk ikke bilde større)

 

Første Inntrykk: 

Mitt første inntrykk av bloggen til Malin var ryddig og fine farger.

 

Design: 

Designe hennes er veldig enkelt men samtidig utrolig søtt og lyse farger er bra nå når det nærmer seg sommer! 

Karakter: 5


Header:

Headeren er helt grei, men jeg liker bedre headere hvor man har bilder av seg selv slik at leserene og de som besøker deg kan se hvem du er. Men det er jo forskjellig hva man vil ha som en header. Men headeren er kjempe fin til å ikke være ''personlig'' på en måte! haha.

Karakter: 4


Skrivemåte:

Hun skriver utrolig bra synes jeg, det er sånn at jeg har lyst til å lese bloggen hennes, fordi hun skriver på en måte slik at alle skjønner hva hun mener og vil si. Det som er veldig positivt er at hun ikke bruker smileys midt i teksten når hun skriver, det gjør til at innleggene hennes ser mye mer ryddig og profosjonellt ut, loveit. 

Karakter: 6


Innhold på bloggen:

Malin skriver variert om ting hun liker og ikke liker og ikke bare om hverdagen. Hun bruker videoer og bilder slik at bloggen blir mer interresant, det gjør også til at flere vil lese bloggen. Når man bruker videoer og bilder (selv om jeg ikke er like flink til å bruke videoer) viser man leserene at man bryr seg om hva vi skriver om, at vi ikke bare skriver for å skrive men faktisk legger interresse i det vi gjør og legger gjerne til ett bilde eller en musikkvideo eller en video av seg selv, venner eller noe annet. Utrolig bra av hun!

Karakter: 6


Tips til å gjøre bloggen bedre:

Kanskje legge til en sidemeny hvor du har ett bilde av deg selv og står litt fakta om deg selv. Ikke noe kjempe viktig men bare ett lite tips. 

 

Helhets karakter: 5+

 

Q: Hva synes du om bloggvurderingen min? (positivt og negativt)

 

 
03.06.2012 Blogg

Need your help!

Jeg har ennå ikke lagt ut må gjøre videoen min, problemet var at vi laget en video hvor vi gjorde de ''inne'' tingene først, men jeg klarte å slette filmen... Så nå må jeg lage videoen på nytt, men det passer egentlig litt bra for jeg hadde ikke fått lagt ut filmen før uansett for jeg har ett problem, jeg trenger ett program hvor jeg kan redigere videoene mine. Så om du vet om noen programmer jeg kan laste ned gratis fra internett, let me know!

 

HAPPY MOMENTS! 

 

Q; Hvilket program skal jeg laste ned når jeg skal redigere videoene mine? 

 

 
 

 

03.06.2012 Konkurranser

Konkurranse

Nå har jeg opprettet en side på facebook som er om bloggen min.  Her er linken til facebook siden. Trykk liker så tar jeg meg en tur innom bloggen din og kanskje det er du som vinner en bloggvurdering av meg på bloggen min. Dette er på en måte en konkurranse. Så alt du trenger å gjøre er å like facebook siden min og kommentere at du har gjort det og er med. 

Alle som ikke gjør det riktig blir ikke med i konkurransen! Det er mange som bare kommenterer for eksempel ''Fin blogg'' når innlegget handler om noe helt annet, det er sykt irriterende for meg. Leser dere ikke innleggene mine, hvorfor kommenterer dere da? 

 
Q; Vil du vinne en bloggvurdering?

 

 

02.06.2012 Blogg

Trenger du lesere?

Jeg vet at jeg ikke har blogget på utroooolig lenge, men jeg mistet rett og slett lysten til å blogge. Men jeg har tenkt å blogge fremover nå en stund så får vi se hvordan det går. Dette er ikke så interresant så derfor har jeg tenkt å skrive litt om ett annet tema som jeg VET at dere kommer til å like!

 
 

Trenger du flere lesere? Det gjør jeg også! Jeg vil gjerne lese din blogg, men hva får jeg igjen for det? Så jeg vil spørre dere som vil at jeg skal lese deres blogg, vil dere lese min blogg også da? 

Om dere som vil det blir med på det så legg igjen en kommentar hvor du skriver noe lignende som dette ''Jeg blir gjerne med på at du leser min blogg og jeg leser din'' eller ''Følger du meg, følger jeg deg''. Håper dere skjønner hva jeg mener!

I need more readers and I need more to read.

 

Q;Trenger du lesere?

 

 
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits