28.06.2013 Hverdag

Bergen

Heihei! Idag sto jeg opp utrolig tidlig, så tidlig som klokken 06.45, for å dra på jobb. Jeg kom hjem klokken 11.30 ca og da måtte jeg pakke ferdig de siste tingene og dusje for nå reiser jeg til Bergen. Jeg var i Bergen forrige helg også og det ble noen innkjø da så jeg tenkte å kanskje lage en videoe med innkjøp fra Bergen forrige helg og denne helgen om jeg kjøper noe. Nå må jeg hive i meg noe mat før vi reiser avsted med bobilen, håper dere alle får en super helg så snakkes vi! Hva skal du i helgen forresten?

Q; Hva skal du i helgen?

27.06.2013 Header & design

ny header

Heihei! Da har jeg byttet header, jeg byttet til headeren som fikk flest ''stemmer'' denne gangen også. Hva synes dere?

Den gamle headeren.

Den nye headeren.

Q; Hva synes du?

27.06.2013 Header & design

to headere; hvilken?

Heihei! Nå har jeg sett gjennom alle kommentarene på forrige innlegg og telt ''stemmene'' og da var det to headere som hadde mye mer stemmer enn de andre! Da er spørsmålet, hvilken av desse to headere skal jeg bruke? 

1. Laget av: Marita

2. Laget av: Line Rosvoll Holmen

Q; Hvilken header skal jeg bruke?

25.06.2013 Header & design

Hvilken header?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Q; Hvilken header synes du jeg skal bruke?

24.06.2013 Header & design

Trenger ny header!

Heihei! Jeg trenger virkelig en ny header nå, jeg synes ikke headeren jeg har nå er særlig fin og passer ikke helt inn i designet mitt. Så derfor lurer jeg på om dere har lyst å lage header til meg? Den som har laget headeren jeg kommer til å bruke blir linket og jeg kan lage en header til den personen, det er selvfølgelig valgfritt. 

Width; 1015px;

Height; valgfritt

Jeg ønsker en lys og enkel header som passer inn i designet mitt. 

Her er bildene dere kan bruke, dere kan også finne andre bilder på bloggen!
23.06.2013 Foto

my sisterQ; Hva synes du?

20.06.2013 Hverdag

pancakes for breakfast

Heihei! Idag våknet jeg nokså tidlig, så tidlig som 09.30 og jeg har fri også. Jeg sto opp og tok en dusj før jeg lagde en herlig frokost sammen med Charlotte. Jeg brukte oppskriften til Kristine Ullebø. Senere har jeg faktisk ingen planer borsett fra at jeg må ha meg en treningsøkt! Hva skal du idag?Q; Hva synes du? 

17.06.2013 Header & design

ny header?

Heihei! Nå har jeg laget en ny header, men vet ikke om jeg skal bruke den ennå. Hva synes dere? Skal jeg ha den jeg bruker nå eller bytte til den nye?

Dette er headeren jeg bruker nå.

Dette er den nye haderen.

Q; Hvilken header synes du er finest?

 

16.06.2013 Foto

A smile is happiness you'll find right under your nose

 

15.06.2013 Inspirasjon

summer outfits

Heihei! Merker jeg gleder meg helt sykt til sommerferie nå, kjenner at vi kommer nærmere å nærmere i og med at vi ikke gjør noe på skolen lenger, vi ser bare film eller får veeeldig lange friminutt. Jeg synes weheartit har så mange fine bilder så jeg fant noen herlige sommer antrekk som jeg vil vise dere, hva synes dere?

Q; Hva synes du? Gleder du deg til sommeren?

14.06.2013 Outfits

hvilket antrekk?

1.

2.

3.

4.

5,

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

 

Q; Hvilke antrekk likte du best?

13.06.2013 Hair & makeup

Bra neglelakk tips

Heihei! Sorry for sen blogging idag, har vært å øvd til noe som heter kinnaspelet som vi har på en liten øy utenfor Florø hvert eneste år, dette er første året jeg er med da. Men jeg tenkte å gi dere ett utrolig bra neglelakk tips som faktisk funker. 

1. Finn en neglelakk du ønsker å bruke.

2. Påfør neglelakken din.

3. Skyll neglene under iskaldt vann med svak styrke på vannet i ca. 20-30 sekunder på hver hånd. Dette gjør at neglelakken tørker fort og du får ett finere resultat som holder lenger.

4. Her kan du se resultatet. Jeg kunne fått et mye bedre resultat, men jeg gjorde dette utrolig fort siden det ble ganske sent.


Q; Hva synes dere?

12.06.2013 Hverdag

Dagens

... planer! Heihei, jeg tenkte bare å skrive ett raskt innlegg til dere om hva mine planer for dagen er. Jeg skulle egentlig på Cubus med en venninne fra klassen siden det er salg der idag og åpent lenge. Men jeg må heller en tur til bestemor, siden hun er ganske så syk og har ikke besøkt henne på en stund.. Så skal jeg en tur på fjellet senere med pappa, snakkest senere da dere!

Q; Hva skal du idag?

11.06.2013 Outfits

summer outfit

Q; Hva synes du?

10.06.2013 Videoblogg

Innkjøpsvideo

Q; Hva synes du om innkjøpene og videoen?

10.06.2013 Hair & makeup

Verdens beste mascara

Heihei! Idag kom pappa hjem fra å ha vært noen dager i Albania, for å hovudsaklig se Norge-Albania kampen. Som dere kanskje vet så var jeg i Malaga i vinterferien hvor jeg kjøpte en mascara fra Chanel på tax free'en og jeg har bare elsket den. Min har vært så og si tom en god stund nå, men pappa kom hjem med en ny slik mascara til meg, utrolig herlig. Så jeg tenkte å vise dere den og jeg anbefaler den virkelig. Denne mascaraen var helt ny da jeg kjøpte den også, i følge tax free ansatte. Jeg har ingen bilder av meg hvor jeg har brukt denne mascaraen, men det kan jeg vise dere en annen gang.

Denne mascaraen gir deg mye volum samtidig som vippene dine blir lengre. Det finnes ingen klumper i mascaren og den drysser heller ikke. Resultatet av volum varierer også av hvor mange lag du tar på, jeg bruker 2-3 lag til vanlig. Helt klart en perfekt mascara, for meg hvertfall!
Q; Har du testet denne mascaraen? Hva synes du om den?

09.06.2013 Outfits

dagens outfitBukse // h&m   Peplum topp // bik bok   Sko // h&mQ; Hva synes du?

09.06.2013 Blogg

Summer haul

Heihei! Igår var jeg sammen med Camilla og hennes familie i Førde og shoppet litt. Vi var faktisk bare innom Bik Bok og H&M. Men ble alikevell brukt en del penger. Jeg kjøpte til sammen syv ting som jeg har tenkt å vise dere senere idag. Derfor lurte jeg på om dere ønsker at jeg lager video hvor jeg viser dere klærne både av og på meg selv, eller om dere ønsker bilder av klærne av eller på? Så legg igjen en kommentar om hva du ønsker jeg skal gjøre, så snakkest vi senere dere!

Bilder fra Malaga i vinterferien.

08.06.2013 Foto

gårsdagens bilder

Heihei! Igår hadde jeg kosekveld sammen med Camilla, vi lagde chicken tandori til middag, verdens beste matrett! Vi var også en tur på butikken tidligere og da kjøpte vi noe godteri og jordbær. Etter middagen slappet vi av før vi såg en film som gikk på tv'en, filmen heter ''Into the blue: the reef''. Da filmen var ferdig dro vi faktisk rett opp på rommet og la oss i sengen, begge sovnet overraskende fort. Vi bruker ikke legge oss før 2-3 og kanskje 4. Men igår la vi oss i 1 tiden, haha. Hvordan var din dag igår? Her er forresten noen av de veldig få bildene som ble tatt igår, ingen ''fine'' av meg desverre, så jeg la heller et bilde av meg og Camilla for en uke siden ellerno. 

Q; Hva synes du?

Q; Hvordan var din dag igår?

06.06.2013 Foto

1 bilde 3 redigeringer

Q; Hvilket bilde synes du er finest redigert?

06.06.2013 Videoblogg

videoklipp fra den siste tiden

Q; Hva synes du?

05.06.2013 Blogg

Spotify listen min

Heihei! Jeg får ikke redigert ferdig videoen som jeg hadde tenkt i dag.. Jeg har sittet å øvet hele kveld med matematikk prøven vi har i første timen imorgen. Jeg føler, tror og håper at det kommer til å gå helt fint, føler jeg kan det aller meste så godt som mulig og har en god sjangs til en 5'er, hvis ikke hverfall en 4'er. Får jeg 4 eller mer så får jeg 5 i standpunkt karakter, noe jeg synes er utrolig bra med tanke på mitt store fravær pågrunn av sykdom, har bare hatt halvdags og heildags i matte. Men til overskriften, jeg tenkte å dele min spotify liste som jeg bruker mest, hører på hver dag omtrent 24/7. Jeg trenger alltids ny musikk å høre på, så legg gjerne igjen din spilleliste i kommentarfeltet!

Min hverdags spilleliste: my everyday

På denne spillelisten har jeg gamle sanger og jeg har nye sanger. Det er på en måte en alltime favoritter spilleliste. Dette er spillelisten jeg hører mest på i hverdagen da. Listen er også nettopp oppdatert og oppdaterest stort sett hver eneste dag.Q; Hva er din spotify liste?

05.06.2013 Videoblogg

videoblogg

Heihei! Tenkte bare å fortelle dere at videoblogg er under redigering og kommer mest sannsynlig senere i kveld en gang. Hvordan videoblogg tror dere det kan være? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om hvilken videoblogg du tror jeg har laget denne gangen. De som har rett vil bli linket i neste innlegg! Lykke til.

Q; Hvilken videoblogg tror du jeg redigerer?

04.06.2013 Inspirasjon

sommer inspirasjon

Alle bildene er fra weheartit.com.

 

Q; Hva synes du?

03.06.2013 Outfits

Et antrekk


 Bukse // Stradivarius  Genser // Primark  Jakke // b.young  Sko // Converse (falske)  Skjerf // Cubus  Solbriller // Stradivarius  Veske // Ebay

Q; Hva synes du?

03.06.2013 Foto

love the sunset

Heihei! For noen kvelder siden var det en så fantastisk fin solnedgang og jeg har helt glemt å publisere bildene, men jeg kom på det nå! Jeg tok også med noen av bildene vi tok på lørdag i dette innlegget.

Q; Hva synes du?

02.06.2013 Foto

bilder fra igårQ; Hva synes du?

01.06.2013 Blogg

outfit of today

Bukse // Bik Bok   Skjorte // Cubus   Skinnjakke // Cubus   Smykke // H&M   Veske // H&M   Sko // Malaga

Q; Hva synes du? 

01.06.2013 Foto

latest instagram updates

Heihei! Tenkte å vise dere mine ''latest instagram updates'' idag og minne dere på konkurransen hvor dere kan vinne et valgfritt deksel på lux-case.no. Innlegget finner dere HER. Jeg legger daglig ut bilder på instagram både fra min hverdag og bilder fra bloggen. Jeg følger dere gjerne, og setter stor pris på om dere følger meg tilbake! HER er instagramprofilen min.Q; Hva heter du på instagram?

01.06.2013 Konkurranser

konkurranse; vinn et valgfritt deksel til din mobil!

Heihei! Nå tenkte jeg å sette i gang en konkurranse for dere, det dere kan vinne er et valgfritt deksel fra LUX-CASE.no. De tilbyr utrolig mange forskjellige deksler til utrolig mange forskjellige mobiler som Apple, HTC, Samsung, Nokia, LG, Sony Ericsson, Sony, Motorola, Blackberry og diverse. Jeg har selv vært innom denne siden å funnet kjempe mange fine deksel, prisene er også helt greie, det er ikke for dyrt. Jeg anbefaler dere virkelig å besøke denne nettsiden om dere er interresert i et eller to nye deksler for din mobil. Alt du trenger å gjøre er å like facebook siden deres HER og gå innpå nettsiden deres HER å finne et deksel til din mobil som du liker å legge igjen linken i kommentarfeltet med e-post adressen din også. Lykke til! Under kan dere se noen av de dekslene jeg likte utrolig godt fra LUX-CASE.no

 

1 // HER   2 // HER   3 // HER

 

5 // HER   6 // HER   7 // HER

 

Q; Skal du delta i konkurransen?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits