29.07.2011 Blogg

Norway Cup soon

På lørdag reiser jeg på Norway Cup og blir borte max en uke. Jeg gleder meg noe sykt til å reise bort med fotballaget. Det var sykt gøy i fjor og det skal det bli i år også. Vi skulle kanskje på Dana Cup i år, men det ble Norway Cup i stedet. Jeg ville egentlig på Dana Cup, der er broren min akkurat nå, spiller kamp nå. Om laget hans vinner, så reiser jeg, mamma og pappa til Danmark for å se på han spille i finalen. Han er keeper btw. Idag har jeg pakket og gjort klart nesten alt i tilfelle vi reiser i morgen, men det er lite sannsynlig at vi gjør det egentlig, for bare vente å se. Men det hadde vært sykt gøy da. 

 

Q: Spiller du fotball?

Q: Skal du på Norway Cup?

Q:Hva heter laget ditt i tilfelle? 

 

19.07.2011 Blogg

Dagens Blogg

Beklager at dette kom sent men jeg var ikke hjemme igår kveld, så derfor kommer dagens blogg fra igår i dag.

Dagens blogg ble;

Navn; Malin&Nussi

Kommentar; Kjempefin blogg :Dkjempe fint designe også :) www.malinognussi.blogg.no :)

Blogg URL; http://malinognussi.blogg.no

Gratulerer til deg!


Vurdering // Malin&Nussi - http://malinognussi.blogg.no

FØRSTE INNTRYKKET:  Bloggen din er fin, fine farger, fin header.


Karakter: 5

DESIGNET: Designet ditt er helt greit, men du kan også få hjelp av noen til å lage design til deg, eller laste ned gratis design. Men det er helt fint. Kanskje ha noe lysere eller noe siden det nå er sommer.


Karakter: 3

INNELGGENE:
Du skriver bra, ikke mye skrivefeil, nesten ingenting. Nå har jeg jo ikke lest hele bloggen din da, så jeg vet ikke helt, men ut i fra de innleggene jeg har lest så er det ikke mye i det hele tatt.


Karakter: 5

HELHET:
Bloggen din er fin, ganske mørk egentlig, prøv noe lyst kanskje? Det er bare spør meg om hjelp om du vil og trenger det føler du. Jeg hjelper de som vil jeg. Gi meg beskjed.

Karakter: 4

TIPS: Ikke ha tegn i innleggene, det ser så rotete ut da. Det er mye finere om du skriver uten tegn. Ikke kommentere på dine egne innlegg, kommenter heller på personen du vil svare sin blogg, for det er ikke sikkert personen ser kommentaren du har skrevet til han/ho om du kommentere på bloggen din selv.

Lykke til med bloggingen!

 

 Samlet karakter: 4

 

 

18.07.2011 Blogg

Vil du bli dagens blogg!?

Nå er det ''Dagens Blogg'' konkurranse igjen, det er det bare å legge igjen en kommentar og bloggnavnet ditt! Jeg trekker ut vinneren på random.org litt senere. 

Det er veldig enkle regler; 

  • 1 kommentar per person
  • legg igjen en hyggelig kommentar
  • husk å skrive med blogg adressen din

 

Premien er en bloggvurdering + 2 kommentarer på bloggen din fra meg!

 

 

Lykke til alle sammen! Håper det er mange som vil delta! ;)

 

14.07.2011 Blogg

2 dagers campingtur

Nå skal jeg og tante, onkel og søskenbarna mine reise til en plass som heter Reed, der har de campingvogn, som min familie hadde før også, men den ble ødelagt. Det er ca 2 timer å kjøre dit. Jeg skal bare være der til lørdag, mamma og pappa kommer i morgen. Det skal være countryfestival der inne, det er derfor vi skal dit denne helgen. Hva skal du denne helgen?

 

Q:Skal du på ferie? Hvor skal du da?

Q:Hva skal du finne på i helgen?

 

13.07.2011 Konkurranser

Konkurranse AVLYST!

Sorry dere som meldte dere på og gjorde det dere måtte for å vinne men, det var så få som meldte seg på så vi utsetter denne konkurransen til etter sommerferien. Men dere som gjorde det dere måtte gjøre for å vinne trenger ikke å gjøre det om igjen når konkurransen kommer etter sommerferien! Det var dumt, men det må nesten bli sånn for det var bare 2 stk som var meldt skikkelig på og da er det ikke noe vits når det er 3 premier. Bli med på konkurransen etter sommerferien.

 

Q: Noe du lurer på?

 

  

13.07.2011 Konkurranser

Påminning av konkurranse!

Konkurransen om å vinne ett par solbriller og en bloggvurdering er ikke ferdig ennå,  du kan fortsatt melde deg på! Trykk HER for å komme til konkurransen. 

 


// Kødde bilde fra i går

 

 

12.07.2011 Konkurranser

Konkurranse; Vinn Solbriller + Bloggvurdering

Jeg ble sponset av Superkul.no, slik at nå kan jeg noen skikkelige konkurranser med skikkelige premier. Så nå skal jeg ha en konkurranse hvor du kan vinne solbriller og en bloggvurdering.

 

For å bli med i trekningen om å vinne solbriller fra superkul.no må du gjøre dette:

  1. Skrive i kommentarfeltet at du er med og hvilke solbriller du likte best, 1,2 eller 3.
  2. Skrive ett innlegg på bloggen din om denne konkurransen, hvorfor du liker eller ikke liker bloggen min, hvorfor du synest at du fortjener å vinne og om du er fast leser eller bare innom pågrunn av konkurransen. Trenger ikke være ett kjempe stort innlegg, men ikke altfor lite heller.
  3. Linke til bloggen min i innlegget.

Det blir tre heldige vinnere, vinnerene blir trukket i morgen en gang. Det er bare å sette igang! 

Premie:

  1. Ett par solbriller.
  2. En bloggvurdering av din blogg.

 

1.

 

2.

 

3.

Good Luck!Q:Noen spørsmål?

 

 

 

10.07.2011 Blogg

Hvilken frukt liker du best?

Jeg har en liten hjerne med null ideer akkurat nå, men denne bare hoppet inn i hjernen min akkurat nå, derfor bestemte jeg meg bare for å skrive ett innlegg om dette. Det er jo sommer, og frukt er godt om sommeren, så hvorfor ikke skrive om dette? hehe.

 

Det finnest mange gode frukter, men min favoritt frukt har alltid og kommer alltid til å være JORDÆR! Den sur søte smaken på tungen, mmmmm, namnam, looooove it. 

Jeg lurer på hva din favoritt frukt er! Er det jordbær slik som meg eller er det en annen?

Legg gjerne igjen en kommentar.

 

diamond sea

 

Q:Hva er din favoritt frukt?

 

09.07.2011 Blogg

I'm Back!

Jeg har vært på ferie i 3 uker nå, jeg var i Bulgaria i 2 uker fra 18.juni til 2.juli, så var jeg i Bergen fra søndagen til igår (fredag). Men nå skal jeg være hjemme en stund så jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen. I morgen kommer det en konkurranse på bloggen min hvor du kan vinne solbrille fra Superkul.no, de er kjempe kule, synest jeg hvertfall. Så følg med i morgen, kanskje du er heldig og vinner ett par solbriller, det blir trekt ut 3 heldige vinnere.

 

Bilder fra da jeg var i Bulgaria kan du se på Facebook, der er det bare å søke på Sara Kvammen.

 

Q:Hva har du gjort hittil i sommerferien?

Q:Hva skal du i sommerferien?

 

04.07.2011 Blogg

BLOGGPAUSE

Jeg har ikke fått blogget på veldig lenge nå, så jeg tar en bloggpause, jeg vet ikke helt når jeg kommer til å begynne igjen. Kanskje jeg begynner igjen etter sommeren. Snakkest!

 Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits