30.07.2012 Blogg

Oops. But back soon!

Heiheiheihei. Jeg som trodde sommeren skulle gå utpå å blogge mye, hehe. Hva skal jeg si? oooops. Jeg har vært veldig opptatt den siste måneden egentlig, 4 juli reiste jeg til Tyrkia og var der i 2 uker, da jeg kom hjem var jeg bare hjemme onsdag til fredag, jeg kom hjem onsdag fra Tyrkia. Så kom jeg hjem søndag og reiste til Oslo mandags morgen og har vært vekke siden det, i sverige, lillehammer og nå er jeg en plass som heter Dønfoss Camping med søskenbarn, tante og onkel. Jeg er usikker på når jeg skal hjem igjen, men NÅR jeg kommer hjem skal jeg ha videoblogg om hva jeg har gjort og hvordan jeg har hatt det hittil i sommer, hva jeg har kjøpt å sånt. Yeeey. Gled dere, siden det blir min første ordentlige videoblogg. Bloggen er 1 år, 2 måneder og 13 dager tror jeg, noe sånt hvertfall... Og jeg har ennå ikke hatt EN eneste videoblogg, vet det er dårlig av meg, men nå kommer det jo en snart, i hope. Nei, jeg mener det. Kjedelig innlegg? hmmm.....

Dette bildet er tatt lørdagen etter jeg kom hjem. Savner flettene... tok flettene ut for 3 dager siden eller noe. 

 

 

Q; Hva har du gjort i sommer hittil? 

21.07.2012 Foto

Photos; Turkey

Strawberry Ice!


Mojito cocktail!


FROSK!

Parasailing.


Charlotte & Meg.


The Beach!


Sååå siiiiiiiint.Lunsj i elva!


Water!

Se hva vi møtte på, på stranden den siste kvelden vår.


 

Q; Hva synes du? 

 

10.07.2012 Blogg

Tyrkia - mojhito

Nå sitter jeg i baren med en god mojhito drink! Og facebook. Just letting you know. I morgen skal jeg på stranden å kjøre vann scooter i think, gleder meg. Snakkest :)

 

 

Q; Hva har du gjort idag? 

10.07.2012 Blogg

Lykkerus - Jeg kom inn!!

YEEEESS!!!!

Nå har jeg nettopp sjekket vigo.no hvor jeg fikk vite hvilken linje jeg kom inn på, guess what, jeg kom inn på mitt første valg som var helse og sosial da. Jeg er så glad akkurat nå, sol, varme, bading, shopping og i tillegg mitt første valg på skole. Got to love life. 

 

 

Q; Skal du på VGS til høsten? 

Q; Hvilken linje skal du gå på?

03.07.2012 Blogg

Make-up doll

Jeg kjedet meg noe så ekstremt så jeg bestemte meg for å sminke meg bare sånn helt tilfeldig, med farger, blusher, mascara og pudder å sånt. Ble kjempe braaaa!! hehe.

Hva synes du da?Q; Hva synes du?

03.07.2012 Blogg

Here i come ++

Akkurat nå sitter jeg i senga og tenker på om det er noe mer jeg trenger å pakke, for i morgen REISER JEG TIL TYRKIA!! Jeg gleder meg sykt mye nå, vil bare reise akkurat NÅ med en gang. Heldigvis er det bare noen timer til vi reiser nå da, vi reiser i morgen tidlig klokken 10, vi kjører til Bergen så skal vi til Åsane tror jeg og spise å litt sånt før vi drar til flyplassen. På flyplassen blir det sikkert mye venting, gruer meg litt til det da, for jeg er en person som ikke har tålmodighet i det hele tatt, hater å vente. Nå tror jeg at jeg skal rydde rommet mitt, så slepper jeg å komme hjem til rotete rom, det er ikke spesielt gøy. 

Jeg lurer på om noen av dere har noen spørsmål om meg, bloggen eller noe sånt? Da er det bare å skrive de spørsmålene i dette innlegget her så svarer jeg i kveld i ett nytt innlegg. Ask me anything!

 

 

Q; Noe du lurer på?

02.07.2012 Blogg

My summer plans

I sommer skal jeg ikke så mye forskjellig egentlig, jeg skal på en ''stor'' tur, så blir det bare små turer ellers. 

Jeg har helt sikkert ikke skrevet opp alle stedene jeg skal, men det blir sikkert små turer med bobilen også, så jeg vet jo ikke hvor vi skal med den ennå da.

 

Dette er hvor jeg skal:

Jeg skal til Tyrkia, i byen Kemer på dette hotellet.

 

Så skal jeg mest sannsynlig til Sverige med bobilen.

 

Jeg skal også til Oslo, kanskje til Tusenfryd. Har sykt lyst da, for jeg er så glad i karuseller å sånt.

 

Og jeg skal på hytten på Askerova. (ingen av de husene er hyttene mine)

 

Så skal jeg helt sikkert på Reed Camping

 

Q; Hva er dine sommer planer?

01.07.2012 Outfits

Outfit; Vinter? Høst? Vår? hehe

Akkurat nå regner det helt sykt mye ute. Det regner så stopper det, så regner det så stopper det. Når jeg tenker over det så er det utrolig rart at det kan regne, hvordan kommer det vann fra himmelen, haha, nok om det. Jeg tenkte at jeg skulle vise dere ett vinter outfit. Jeg har egentlig litt lyst på vinter akkurat nå, men ikke pågrunn av kulden og snøen, men fordi jeg sitter å ser på en film nå hvor de bruker fine vinter outfit så derfor fikk jeg så lyst til å bare finne fram noe vinter klær og sette sammen ett outfit. Haha. Nå er det forresten snart bare 2 dager til jeg reiser til Tyrkia.

 

Det er ikke ett spesielt ''vinter'' outfit egentlig, det kan brukes om høsten og våren også. 

 

 

Q; Hva synes du?

01.07.2012 Foto

Photos; Bobiltur

Dette er bobilen vår, bildet ble oppned og klarer ikke snu det, sorry.

 

 

 

 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva synes du om bobilen?

Q; Hva har du gjort i helgen?

01.07.2012 Blogg

Only 3 days

Heihei, idag er det søndag og vi er fortsatt i Loen. Vi skal snart begynne på hjemreisen da, eller vi skal innom Reed Camping idag også, tror vi skal bade ellerno. Jaja, om bare 3 dager så reiser jeg til Bergen og videre derfra til Tyrkia. Jeg gleder meg sykt mye nå, har reisefeber til tusen. Jeg kommer til å blogge litt når jeg er der nede tror jeg, men er ikke sånn at jeg blogger hver dag og flere ganger om dagen tror jeg. Men kanskje jeg legger ut litt bilder fra dagene sånn at dere får se hvordan det er der nede og hvordan jeg har det. Og om det er noen andre som skal til Tyrkia når jeg skal, si gjerne ifra. Jeg reiser onsdag klokken halv 7 på kvelden og jeg skal til Kemer i Tyrkia. 

Jeg legger ut ett bilde av bobilen vår senere i kveld eller noe. HADE!

 

Random bilde fra instagram.

 

Q; Hva skal du idag? 

Q; Skal du til Tyrkia? Når?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits