31.08.2011 Blogg

Snart on my way til Polen!

Nå har jeg og klassen min samlet inn penger til en klassetur i 2 år omtrent, vi har hatt discoter, juleball, samlet flasker, seldt kjeks 3 ganger tror jeg og mye annet, så nå skal vi reise til Polen, inatt faktisk klokken 01.00. Jeg gleder meg veldig mye og det tror jeg hele klassen gjør. Vi skal reise med buss til Oslo i natt så skal vi ta Kiel ferjen til Kiel som er i Tyskland og kommer fram dit på fredags morningen eller noe sånn. Vi skal innom Berlin, Tropical Island, og Sverige på veien hjemover. Blir borte i 8 dager, så ingen blogging da, ikke at jeg har blogget så mye i det siste da. Men nå må jeg pakke ferdig om jeg skal rekke å farge håret før jeg drar også. Snakkest når jeg kommer hjem igjen.

Noen få bilder fra Tropical Island, dit vi skal.

 

Kommer mange bilder fra turen når jeg kommer hjem!

 

Q; Har du vært i Polen før?

Q; Skal du på klassetur?

 
23.08.2011 Blogg

Jeg har Bursdag! :))

Hei alle sammen! Idag har jeg bursdag og jeg er i veldig godt humør. Nå er jeg femten! Idag når jeg våknet kom mamma inn på rommet mitt og sa ''Gratulere med dagen'', jeg skjønte egentlig ikke noe, men så sa jeg bare takk. Så sovnet jeg igjen, så våknet jeg brått og sa til meg selv, ''ojj, jeg har jo bursdag ida'' hahaha. Litt morsomt. Men idag skal jeg ha familie bursdag med familie og noen venner. Det ser jeg frem til og gleder meg. Av mamma, pappa og broren min fikk jeg parfyme og penger. Men jeg ønsket meg hund. Jeg skal kjøpe hund uansett så. Tibetansk Spaniel skal jeg ha. Må rydde rommet nå, så vi snakkest.

bilde må man ha 

 

Q:Hva skal du idag?

Q:Har du bursdag idag?

 
10.08.2011 Blogg

Svarene fra spørsmålsrunden

Yndlings blogg? har ingen blogger som jeg setter forann andre sine egentlig, men jeg leste VOE sin, jeg leser Linni sin og vennene mine sine blogger.

Yndlings bilde? har ikke, men kansje dette, hvorfor? fordi det minner meg på en måte om at ingen fortjener å være alene.Yndlings minne? hytta med hele familien min, da jeg var mindre

Yndlings klesplagg? har ikke bilde av den nå, men det er en kjole som jeg kjøpte i bulgaria.

Yndlings butikk? gina tricot og monkey

Yndlings film? The last song

Hvorfor begynte du å blogge? vetikk, følte for det kanskje

Har du kjæreste? ikke nå

Beste ferieplass? Hytta

Hva liker du å gjøre på fritiden? fotball, venner og dataen min

Fva: farge? turkis

Fva: mat? mye er godt, men kylling wraps elns

Hvilke blogger leser du? vennene mine sine for det meste

Fva: musikk? akkurat nå; do me right - mohombi

Er du god på skolen? helt grei

Hva er snittet ditt? rundt 4

Hvor mange kjærester har du hatt? 7

Når har du bursdag? 23 august

Hva er ditt forbilde? brooke davis i one tree hill

Hvilken serie følger du med på? one tree hill, home and away og glee nå i sommer

 

Q:Noe du lurer på?

 

 

09.08.2011 Blogg

Påminning om spørsmålsrunde!

Det er ikke så mange som har kommentert på spørsmålsrunden ennå, så trykk HER for å komme til innlegget om det! Random bilde av meg med mine nydelige briller ♥

 

 

07.08.2011 Blogg

Spørsmålsrunde

Nå er det spørsmålsrunde på bloggen min, spør om alt dere vil. Men personlige spørsmål svarer jeg ikke på. Spørst hva det er selfølgelig. Sett igang å spør. Du kan spør om alt du vil, så mange spørsmål du vil. Jeg vet ikke enda om jeg skal svare på video eller innlegg, men det finner jeg ut av snart. Jeg svarer på spørsmålene i morgen på samme tid nesten. 

 

 

 

 

07.08.2011 Blogg

Sommer mote 2011; Hot or Not?

 

Q:Hva synest du? 

Q:Er du opptatt av mote?

 

 

 

06.08.2011 Blogg

Hva skjer idag?

Idag har jeg ikke noen store planer, men jeg må hvertfall kjøpe meg ny rettetang, den jeg har er ca 2 måneder nå, og den funker ikke lenger. Jeg ble skikkelig sur når jeg fant det ut. Men ellers idag skal jeg bare være med en kamerat, så skal jeg være med en vennine senere. Jeg kom hjem igår kveld i nitiden, fra Oslo. Jeg har vært på Norway Cup, det gikk ikke særlig bra egentlig. Vi tapte mot ett lag som heter Tune, i 8-dels finalen. Kjipt. Men de spilte ikke fotball, de spilte rugby. Fem stk på laget vårt ble skadet. Så det var bare bra vi tapte, for vi hadde ikke hatt noe lag å stille opp med om vi hadde gått videre, vi hadde bare en innbytter fra før av. Men men. Nå må jeg stelle meg.

 

Q:Hva skal du idag?

Q:Var du på Norway Cup?

 

 


Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits