31.08.2012 Inspirasjon

Inspirasjon

 

Q; Hva synes du? 

Q; Hvordan er din inspirason?

31.08.2012 Hverdag

School

Nå er jeg litt sent ute, skal være på skolen 08.45, så jeg må løpe nå egentlig! Idag skal jeg på skolen nå da, så skal jeg på jobb, hjem, dusje, besøk og så vet jeg ikke helt ennå hva vi finner på! Snakkest senere da dere :)

 

 

Q; Hva skal du idag? 

30.08.2012 Hverdag

Everyday can't be the way we expect it to be...Idag har jeg ikke vært på skolen, det er ganske personlig så jeg sier det ikke her på bloggen! Nå slapper jeg av, har nettopp spist middag.. nyttig info. Skal på trening senere idag, halv åtte. Kanskje det kommer ett innlegg om spørsmålsrunden som jeg ikke har svart på ennå. Trykk HER om du har flere spørsmål til meg! Imorgen er det fredag, altså siste skoledag før helg, altså det er toppers! Imorgen skal jeg også ha gym som jeg ennå ikke har hatt siden jeg begynte på VGS, im exited. Liker gym. Snakkest.

 

Jeg har forresten fått meg nytt design og en midlertidig header idag. Det andre designe var så komplisert å jobbe med, jeg liker å endre på kodene som for eksempel fargene, skriftene, størrelser osv.

 

Q; Hva skal du idag? 

29.08.2012 Foto

Photos Jeg har endelig fått meg kamerastativ, så jeg måtte jo prøve å ta noen bilder med det! Haha. Jeg fikk stativet til bursdagen min 23.august, av foreldrene mine                                                                                    og broren min. Ble super glad for det, tusen takk!

                                                

Q; Hva synes du om bildene? 

28.08.2012 Hverdag

My days goes like..

Svar på spørsmålsrunden kommer på video! i kveld om jeg får tid i og med at jeg skal på trening senere også. Eller så kommer den kanskje imorgen, får se hvordan det blir i kveld.

Jeg har ikke blogget på 3 dager, fordi jeg ikke har hatt inspirasjon egentlig. Det er ikke gøy å blogge om usaklige ting, så tok meg heller en liten ''pause'' eller hva jeg skal kalle det! Nå når jeg har begynt på VGS så er dagene mine helt fulle. Skolen slutter jo ikke før halv fire så det egentlig sykt stress hele greiene.

 

Mandag: Skole, lekser, fotballkamp, sove.

Tirsdag: Skole, trening, lekser, sove.

Onsdag: Skole, jobb, lekser, venner (vist jeg er heldig), sove.

Torsdag: Skole, trening, lekser, sove.

Fredag: Skole, jobb, VENNER ♥, sove.

Lørdag: Byen, venner, venner, venner, sove.

Søndag: Sove, slappe av, venner, ta sooool, sove.

 

Det er helt sykt travelt! Stressende! Utfordrende! Irriterende! Gøy! Bra! Det er på en måte utrolig travelt samtidig som det er det jeg ønsker å gjøre, fortball er en del av livet mitt, det vet jeg nå! Jeg hadde en pause i omtrent ett halvt år, jeg savnet det mer og mer og jeg angret helt sykt på at jeg hadd sluttet.. Jeg angrer ikke noe i det hele tatt på at jeg har begynt på fotball igjen, bortsett fra at det tar utrolig med tid av dagene mine tilsammen. Men nå må jeg spise middag og gjøre meg klar til trening som jeg ikke vet når er. Snakkest dere!

 

Gamle bilder here we go! ( har fortsatt ingen nye bilder å legge ut... coming soon! )

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Hvordan er dine dager?

Q; Spiller du fotball? 

25.08.2012 Blogg

Spørsmålsrunde

Nå vil jeg sette i gang en spørsmålsrunde som jeg bare har ett max 2 ganger her på bloggen! spør meg om alt mulig. Spør meg om ting dere ikke vet om meg og vil vite om meg osv...
Har ingen bilder å legge ut på bloggen atm så slenger bare med ett nokså gammelt bilde av meg..

 

Q; Hva vil du vite? 

23.08.2012 Blogg

It's my birthday!

542420_481168671900182_1581319712_n_large

Heihei, idag har jeg bursdag! Jeg er 16 år nå, og det føles ikke noe annerledes, bortsett fra at nå kan jeg begynne å lærekjøre. Kos! Jeg skal feire sammen med de nærme i familien idag med god mat og kake. Så skal jeg feire sammen med broren min med resten av familien på søndag, gleder meg til å se familien igjen etter denne ''lange'' sommeren. Snakkest senere :)

Får ingen bra bilder, bruker skole pc nå hvor jeg ikke har noen bilder!


 

Q; har du bursdag idag? 

22.08.2012 Foto

Bursdaaaag

Imorgen har jeg bursdag, det blir sikkert utrolig koselig, skal ikke feire med familie før på søndag siden broren min opererte idag og vi har bursdag så nærme at vi skal feire sammen på søndag da, han kommer ikke hjem før imorgen i 4-5 tiden. Han har operert i låret og i hånda og kan ikke spille fotball på åtte uker og han er i tillegg keeper! shit ass, shit happens. Her er noen bilder av meg fra i fjor til nå!

 

Konfirmasjonen min 2011!

 ojjojj! tidlig høst 2011.

 Litt senere på høsten i fjor!

 November i fjor! FJORTISSEN <3

 

Desember i fjor.

 

Desember/Januar ellerno.

 

Hemsedal vinterferien 2012!

 

Babyyy:))

 Vinteren 2012.

 


April måned..

 Sommeren 2012!

 

Q; Har jeg forandret meg? 

20.08.2012 Hverdag

Stylish? yeah
Ahhaha, random liksom ''modell'' bilde av meg for noen uker siden! Stylish, sure.

HAHA, vi tapte 3-0, ikke så gale, synes vi spilte nokså bra! Men det blir bedre, det må det bli.. Nå har jeg nettopp laget meg havregrøt og skal snart dusje og deretter se en film å sove. Ble ikke tatt noen bilder for jeg klarte å glemme iphonen hjemme! Typisk da, jah. Snakkest da dere!

 

Q; Hva har du gjort idag? 

20.08.2012 Konkurranser

KONKURRANSE^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ Bildene dere kan bruke finner dere over, dere trenger ikke bruke alle bildene ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ 

Nå skal jeg ha en konkurranse! Lag en header til meg og den fineste headeren vinner en bloggvurdering og vil bli linket til bloggen. + 5 kommentarer av meg! 

Jeg trenger en header som passer til designet jeg har akkurat nå! Skriv at du er med og send meg headeren som epost. EPOSTEN MIN STÅR I SIDE MENYEN MIN KLART OG TYDELIG!

 KONKURRANSEN AVSLUTTER PÅ ONSDAG!

 

Q; Er du med?

20.08.2012 Hverdag

Første Skoledag

Første skoledag er over, tidligere enn forventet men sånn ble det! Vi sluttet litt før klokken to og siden jeg bare bruker 5 minutter til skolen så er det ikke lange turen for meg hjem igjen heller, heldigvis! Jeg kom i klasse med tre jenter fra min gamle klasse, faktisk de bestevennen jeg hadde i gamle klasssen som var utrolig bra. Klassen min er utrolig bra synes jeg, 1 HSB ( 1 klasse, Helse og Sosial, klasse B ). Vi er fjorten stykker i klassen nå, men imorgen er vi femten stykker. Siden det var en person som ikke kommer så er det plass til en annen som stod på venteliste. Vi får ikke bøker og pc før imorgen så er ikke noe lekser inntil det!

Senere skal jeg spille min første fotballkamp i år, som noen av dere kanskje leste i mitt forrige innlegg(?) Jeg skal ikke spille mye siden jeg enda ikke har vært på noen treninger! Så kanskje det blir noen bilder senere på bloggen dra det! Nå skal jeg se frustrerte fruer deretter Beverly Hills og så Home and Away. Snakkest!

 

Q; Hva skal du idag? 

Q; Spiller du fotball?

19.08.2012 Hverdag

Rainy Days og snart skolestart!

Ett bilde av min gamle klasse! Hvordan blir min nye?

Igår regnet det helt sykt mye på kvelden, så jeg og noen venninner tenkte, hvorfor ikke gå ut nå? det er jo varmt. Så vi løp ut i regnet, det var sykt morsomt! lættis. Det har regnet en del igår og idag, og kommer sikkert til å regne en del imorgen på min og mange andre sin  første skoledag på Vidergående skole. Jeg gleder meg sykt til å møte nye mennesker, komme i en ny klasse på en ny skole. Jeg skal gå i Florø på skole og jeg vet om noen få som skal gå helse og sosial som jeg også skal. Jeg gruer meg også litt, til å stå opp om morgenen så tidlig og lekser og lange skoledager, jobb, trening, kamper. Off, det blir slitsomt men sikkert helt greit når jeg blir vandt med det! 

Akkurat nå sitter jeg å spiser frokost, haha, bedre sent enn aldri! Jeg skal sikkert snart dusje og gjøre meg klar til skole imorge, finne ut hva jeg skal ha på meg og med meg! Vi snakkest senere :)

 

Q; Skal du begynne på VGS? Hvilken linje?

18.08.2012 Blogg

Braaa dag

Igår sov camilla over hos meg, som hun også gjorde fra torsdag til fredag! Det var veldig koselig. Igår samlet vi også en gjeng med venner og møttes hos en venninne av meg, siden skolen begynner snart og vi skillest mange av oss så tenkt vi at det var en god idè. Vi var vell ca 7 stk, ja 7 stk. Og idag så sto vi opp klokken 11, hadde egentlig tenkt å stå opp før men det skjedde selfølgelig ikke, som er veldig dumt i og med at vi snart må begynne å stå opp klokken 7-8. Vi sto opp, stellet oss, spiste frokost og gikk en tur til byen, hvor vi har så mange hærlige butikker! (eller ikke). Jaja, vi har hvertfall Cubus da! Yey. Men der kjøpte jeg hvertfall noen ting som kommer med på innkjøpsvideon min for hele sommer snart! Kommer neste uke. Følg med på bloggen da! Vesken min fra moteshoppen.no er enda ikke kommet og idag er det faktisk 12 dager siden jeg bestilte den, men det er vell pågrunn av mange bestillinger og ferien å sånt!

 

Q; Hva har du gjort igår/idag? 

Q; Har du noen nye innkjøp?

16.08.2012 Blogg

liten oppdateringFint bilde av meg fra instagram da! (sarakvammen heter jeg på instagram) follow meg og jeg follower deg!

 

Heisann. Nå har jeg nettopp stått opp og skal gjøre meg klar til jobb, jeg begynner heldigvis ikke på jobb før klokken 13 idag, så jeg har nokså god tid da! Idag skal jeg forresten på min første fotball trening på sikkert et halvt år ellerno, jeg gleder meg sykt til å begynne igjen, jeg har savnet å spille fotball og da er det bare en ting å gjøre vell? spille fotball! Jah. Vi har treninger tirsdag og torsdag 18.30 og kamper hver mandag, blir spennende. Jeg begynner jo på vidergående skole nå og i tillegg til fotball tre ganger i uken og lekser har jeg nesten ikke tid til jobben min. Men, jeg må nesten bare vente å se hvordan det blir. Det må jeg nesten ja, men nå må jeg stikke! HADE!

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Spiller du fotball?

 

15.08.2012 Foto

Photos; girls night

Idag har jeg hatt en jentekveld hjemme hos meg! I begynnelsen var det meg og Camilla, vi laget til kaker, frukt og mye godt til kvelden. Senere kom Julie, egentlig var det en bursdag jentekveld, men det var en del som ikke kunne komme så vi hadde heller bare jentekveld også tar vi igjen bursdagen senere! Men jeg skulle uansett hatt en bursdag litt senere kanskje i September en gang. Får se hvordan den nye klassen på Vidergående blir, gleder meg til å begynne der, men gruer meg litt også! Haha. 

Nå skal jeg og Camilla til å lage havregrøt, litt sent? uansett, det er godt og sundt så vi bestemte oss for det! Jeg skal forresten sove over her. Snakkest!

(innlegget ble skrevet igår)

 

Q; Hva synes du om bildene? 

14.08.2012 Videoblogg

Video; favoritt sko

Dette er mine favoritt sko for øyeblikket!

Q; Hva synes du?
Q; Har du noen av de samme skoene?
13.08.2012 Foto

bilder fra helgen

Hadde ikke med meg kamera til Måløy så ble bare data og iPhone bilder..

 

Q; Hva har du gjort i helgen?

11.08.2012 Blogg

Jeg vil lese diiin blogg!

Den søte fletten en søt kompis laget! Flink!

 

Jeg vil lese din blogg! Legg igjen en kommentar!

Q; Vil du ha flere lesere? 

11.08.2012 Blogg

Følge deg på instagram?

Følg meg på instagram, jeg heter ''sarakvammen''! Så følger jeg deg også. Yess, det var alt!

 

Dette er noen av bildene jeg har på instagram! Følg meg så følger jeg deg!

11.08.2012 Blogg

vinnere av linkerunden!

Lene - Har en utrolig fin blogg som er verdt å ta en tur innom. Hun er super søt og blogger bra! 

Jenny - Jenny er en 13 år gammel jente fra Oslo som nettopp har startet bloggen sin, hun er kjempe søt og har mange fine bilder på bloggen sin!

 

Eva - Hun har hatt bloggen i nesten to måneder og har en utrolig bra klestil, hun er 15 år gammel. Hun har en kjempe fin blogg, sjekk den!

 Erica - Erica er utrolig fin og tar mange bra bilder, hun blogger mye og variert med bilder og videoblogger. Besøk henne!

 

Camilla - Jeg kjenner Camilla kjempe godt, vi er bestevenner og hun er kjempe søt. Hun har en utrolig bra blogg med mange fine bilder, blogger hver dag!


For å komme til bloggene må du trykke på bildene eller navnene jeg har skrevet under bildene.  Håper dere besøker desse søte bloggene. Delta gjerne neste gang, som blir neste uke!

Kanskje noen av dere tror at jeg valgte Camilla sin blogg bare fordi jeg kjenner henne, men vinnerene er trukket ut på random.org!

11.08.2012 Blogg

Nattinnlegg

Chiller med musikk og facebook akkurat nå. Dette er hva jeg hører på nå! Enjoy!

10.08.2012 Blogg

Vinn Macbook Air!!

 

Nå har Madde K.K en konkurranse på sin blogg hvor du kan vinne en Macbook Air, alt du trenger å gjøre er å stemme på dette bildet og kanskje dele det på facebook, kommentere at du er med osv.. Du finner bloggen hennes HER, delta gjerne i konkurransen, har gjort det selv og det er totalt verdt det, spesielt for de som ikke har Macbook.. Bildet er forresten kjempe fint!

http://maddekk.blogg.no

 

Q; Har du tenkt å delta i denne konkurransen?

10.08.2012 Blogg

before I die

582824_488435121185496_341601503_n_large

269634_354575374619439_1330931743_n_large

308981_509477272401605_1030460620_n_large

162903711491036534_kbb8yynk_f_large

162903711490999713_26x9mus2_f_large

118078821449983275_se0elfxp_f_large

32017847320506796_uicyzlyk_f_large

32017847320506691_solztekg_f_large

18295942205885869_fyu63qwk_f_large

32017847320506721_mr4cs71g_f_large

5207355788797326_jkwpqvcm_f_large

32017847320506733_yqqjfd5r_f_large

564277_433466086664779_2091777162_n_large

525651_431566000188121_1894598762_n_large

482039_404152279643320_2042314568_n_large

303140_212546302145901_1808582724_n_large

297266_212545848812613_1936539701_n_large

423859_276754145726622_766167949_n_large

405268_396009093786830_1525662467_n_large

 

Q; Hva synes du om before i die bilder? Liker du de?

10.08.2012 Blogg

Linke til din blogg!

Jeg trekker 5 heldige blogger som skal bli linket imorgen! Du har fortsatt tid til å melde deg på konkurransen! Trykk HER! LYKKE TIL!

Har nettopp stått opp, har spist, skal sminke meg så drar jeg og søskenbarnet mitt til Måløy (by) å ser litt i butikker og møte venner. Dette skal bli koselig! 

 

Følte for å ta med dette kreative gamle bilde av meg. (Øyenbrynene mine var jo helt syyyke her, hehe)

 

Q; Har du noen planer for dagen?

09.08.2012 Blogg

PAKKERR I POSTEN

 

Tannbleking fra SmileAway  > LINK TIL SIDEN <

Skjerf fra Wenus  > LINK TIL SIDEN <

 

Jeg kan legge ut bedre bilder etter helgen! Jeg reiser idag, til en liten plass som heter Måløy, 2 timer fra hjemme. Snakkest!

 

Q; Hva synes du?

 

 

09.08.2012 Blogg

Linke til din blogg?

Jeg skal linke til 5 blogger, vil du at din blogg skal bli linket? Lik facebook siden min og skriv at du er med så er du automatisk med i konkurransen!!

Jeg følger med om dere liker facebook siden, det er ikke så vanskelig å gjøre vell? Bare trykk HER! 

 Q; Vil du at din blogg skal bli linket? 

09.08.2012 Inspirasjon

pink pink pink 

Dette inspirerer meg ganske mye, jeg elsker fargen rosa, spesielt rosa neglelakk! Det er kjempe fint :) 

 

Q; Hva synes du om fargen rosa?

 

08.08.2012 Blogg

Innkjøpsvideo VS Innkjøpsbilder

Idag dro jeg å mamma til Førde som er ca. 45 minutter fra hvor jeg bor. Vi shoppet faktisk en del, jeg kjøpte en del på H&M og en ting på Vero Moda. Så jeg lurte på om dere vil at jeg skal vise dere hva jeg kjøpte på video eller med bilder! Det skal dere få bestemme tenkte jeg, så ser jeg hva de fleste vil. Snakkest!

 

Slenger med ett bilde fra photoshooten. 

 

Q; Innkjøpsvideo eller innkjøpsbilder? 

08.08.2012 Blogg

Upgrade your facebook

Jeg har oppgradert min ''logg inn'' side på facebook, du kan velge farger og bakgrunnsbilde selv. Det er kjempe kult!

08.08.2012 Inspirasjon

Inspirasjon

 

Alle bildene er fra weheartit.com

 

Q; Synes du dette er inspirerende? 

07.08.2012 Blogg

BESTILT
Nå har jeg nettopp bestilt denne nydelige vesken fra moteshoppen.no. Den er så sykt fin!

 

Q; Hva synes du om vesken?

Q; Har du en slik veske?

07.08.2012 Header & design

NY HEADER

Laget den selv på ca 10 minutter, jeg lager gjerne header til deg! Kontakt meg!

 

Q; Hva synes du om headeren? 

06.08.2012 Foto

Photoshoot; all about summer

 

Q; Hva synes du om bildene? 

05.08.2012 Blogg

Before and After

Her er rommet mitt før og etter jeg ryddet og fikset litt. Hva synes dere? 

 

Q; Hva synes du? 

05.08.2012 Foto

Bilder fra igår ++

Heihei! Igår var jeg på fisketur med min bror fra klokken ti til klokken tolv, men var ikke hjemme før klokken nærmet seg ett. Og idag skal jeg møte Camilla igjen og jeg troooor vist ikke jeg tar feil at vi skulle ha en photoshoot idag så da blir det sannsynligvis en del nye bilder å se her på bloggen! Jeg vet faktisk ikke om jeg skal til hun eller om hun kommer til meg, haha. Jeg er forresten på 1 plass på topplisten i min lille by Flora idag, jeg skjønner ikke helt hvordan men det var sykt gøy å se at jeg faktisk var det, jeg ble ganske sjokka i tillegg(?)

Innkjøpsvideoen min kommer desverre ikke før slutten av sommerferien pågrunn av at jeg ikke finner min søte lille lader, hehehehe.

 

Her er noen av bildene fra fisketuren igår, tatt med min iphone! Så er ikke den beste kvaliteten for å si det sånn.

Dette var det første vi fikk på kroken.

 My brother and my crazy nephew to the right.

 

Jeg vet ikke hvorfor akkurat dette bildet ble så lite, menmen.

 

Q; Hva gjorde du i går kveld?

Q; Hva skal du idag?


04.08.2012 Blogg

Byen next

Jeg har nettopp stelt meg og er klar til å gå en tur til byen å se litt hva som skjer og kanskje kjøpe noen nye sko! :) 

INNKJØPS VIDEO FRA HELE SOMMER KOMMER I KVELD EN GANG! PROMISE :)

 
 

 

Q; Hva skal du i dag?

04.08.2012 Blogg

Konkurranse; vinn Jeffrey Campbell

Jeg er meldt på i konkurransen på intime.blogg.no sin blogg, hvor du kan vinne Jeffrey Campell sko fra nelly.com. Meld deg på du også, trykk HER for å melde deg på konkurransen hennes!

Har tenkt å kjøpe desse skoene egentlig, så hadde bare vært utrolig gøy om jeg hadde vunnet de i stedet for å kjøpe de selv da. 

 

Q; Skal du melde deg på?

03.08.2012 Blogg

Sminkefri dag

Dere har vell aldri sett meg uten sminke, her er jeg omtrent nydusjet og helt sminkefri! Bildet er tatt med iphon så er ikke den beste kvaliteten å få på ett bilde, men sånn ser jeg hvertfall ut uten sminke.

 

Q; Hva synes du?

Q; Bruker du sminke?

Q; Sminke eller ikke sminke?

03.08.2012 Innkjøp

Bestilt!

 

Skjerf // fra wenus.no 119,-


Skjerf  // fra wenus.no 149,-

 

 

Q;Hva synes du om skjerfene?

 

03.08.2012 Blogg

Teenager Post

 

Q; Liker du Teenager Post?

01.08.2012 Blogg

HomeHomeHome

Idag skal jeg reise hjem, klokken halv 5 reiser jeg. Jeg er ikke hjemme før 23.00 i kveld eller noe sånt. Video om innkjøp fra sommeren hittil kommer i morgen! Snakkest.

 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits