25.08.2013 Foto

me, myself and I

Q; Hva synes du?

22.08.2013 Innkjøp

ny kjole

Heihei! Forrige helg var jeg i Bergen som dere vet og der kjøpte jeg jo selvfølgelig noe. Jeg kjøpte ett par sko som dere fikk se i forrige innlegg og denne kjolen fra h&m. Jeg likte kjolen utrolig godt selv om den uheldigvis er litt for stor men det går helt fint å bruke den. Det var ikke flere igjen i mindre størrelser, så jeg kjøpte den bare i 36 uansett. Den kostet 199 kroner. Hva synes dere om kjolen da?

Q; Hva synes dere?

21.08.2013 Innkjøp

Dr. Martens look alikes

Skoene er fra h&m og kostet 299,-

Q; Hva synes du?

16.08.2013 Foto

bilder fra igår

Heihei! Igår hadde jeg og jentene en liten avkjeds kosekveld siden jeg flytter til Bergen imorgen. Det er utrolig kjedelig å tenke på at jeg ikke får sett vennene og familien min like ofte som jeg bruker.. Men jeg har valgt å satse på dette siden jeg var veldig heldig å fikk skoleplass i Bergen. Jeg skal gå på Olsvikåsen Videregående skole så vist du eller noen du kjenner skal gå på denne skolen så er det bare å si ifra haha. Hvertfall, vi tok også noen få bilder som jeg tenkte å dele med dere, så her er de.Q; Hva synes dere? 

15.08.2013 Outfits

dagens outfitBukse // Bik Bok   Genser // New Yorker   Smykke // Cubus   Armbånd // Polen   Sko // Converse

Q; Hva synes du?

15.08.2013 Inspirasjon

inspirasjon

Heihei! Jeg har ikke fått tatt noen bilder ennå idag, men skal gjøre det senere mest sannsynlig. Så derfor tenkte jeg å bare vise dere mitt bakgrunnsbilde på pc'en min, jeg har funnet alle bildene på weheartit og laget en kollasj av bildene i Picasa 3 som fungerer helt supert. Denne har jeg hatt utrolig lenge nå, så vurderere å lage en ny snart. Kollasjen er satt sammen av bilder som inspirerer meg da, sommer inspirasjon kan jeg vell si haha, men hva synes dere?

Q; Hva synes du?

13.08.2013 Outfits

dagens antrekk

Bukse // Bik Bok   Skjorte // Primark   Genser // Mango   Sko // New Look

Q; Hva synes du?

12.08.2013 Foto

bilder fra turen

Heihei! Det ble tatt veldig lite bilder fra turen, men her er hvertfall noen av de få bildene som ble tatt.Har egentlig ingen spesiell grunn til at det ikke ble tatt så mange bilder, det bare ble sånn.Q; Hva synes du? 

11.08.2013 Foto

my beautiful friend and meQ; Hva synes du?

10.08.2013 Outfits

dagens outfit

Bukse // Bik Bok   Topp // Gina Tricot   Dongeri Vest // h&m   Sko // Converse   Solbriller // Ray Ban 

Q; Hva synes du?

10.08.2013 Hair & makeup

verdens beste foundation

Heihei! Når jeg var i Polen kjøpte jeg ett sminkesett fra benefit på Sephora som er helt fantastisk! Sminkesettet inneholder en balm man tar på huden før foundation som fungerer som en primer egentlig, en foundation, to concealere og ett setting powder. Jeg kan godt vise dere i ett eget innlegg før og etter bilder hvor jeg bruker kun dette sminkesettet fra benefit. Men foundationen er totalt det beste produktet i sminkesettet og jeg anbefaler dere virkelig å kjøpe den om dere er ute etter en foundation som dekker utrolig bra. Dette sminkesettet inneholder kun mine versjoner, og jeg SKAL kjøpe produktene i de normale størrelsene, så gode er produktene! Produktene kan kjøpes HER!

Q; Hva synes du?

Q; Har du produkter fra benefit?

09.08.2013 Foto

sommerbilderQ; Hva synes dere om bildene?

07.08.2013 Outfits

outfit; leather peplumBukse // Zara   Peplum topp // Ullared   Smykke // New Look   Armbånd // Gina Tricot 

06.08.2013 Outfits

dagens outfit

Bukse // Zara   Topp // C&A   Jakke // House

Q; Hva synes du?

06.08.2013 Innkjøp

noen innkjøp

Heihei! Jeg vet at jeg har hatt tidenes store fravær fra bloggen nå men jeg har ikke vært inspirert og har ikke hatt noe særlig blogglyst av private grunner jeg ikke ønsker å fortelle om på bloggen. Håper dere forstår! Men nå er jeg tilbake og tenkte å vise dere noen av de mange tingene jeg har kjøpt i løpet av de tre siste ukene. Jeg har vært på tur med bobilen litt rundt om i Norge, Danmark, Tyskland, Polen og Sverige. Jeg har blant annet vært innom butikkene sephora, new yorker, river island, new look, mohito, zara, pull and bear, stradivarius, mango, reserved, cropp town og mange, mange fler! Her er noen av kosmetikk innkjøpene jeg har kjøpt da.

 

Q; Hva synes du?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits