30.09.2012 Innkjøp

new in for my room

4 grå/brune kubbelys // fra nille 19,90,- 


Lykt (?) // fra nille 39,. 50%

 4 brikker til å ha glass/kopper på // fra nille 79,90,- (?)

Lampe med grå lampeskjerm // fra nille 159,- 

 

Q; Hva synes du om innkjøpet til rommet mitt?

Q; Vil du ha room-tour video av mitt rom?

30.09.2012 Blogg

90210 vs Pretty Little Liars

Beverly Hills 90210 er en av mine favoritt serier akkurat nå, jeg har sett mange serier men denne er totalt verdt å se!

 

Pretty Little Liars er kjempe spennende å se på, jeg liker denne serien utrolig godt. Den er også verdt å se!

 

Q; Hvilken serie liker du best?

Q; Hvilke andre serier liker du?

29.09.2012 Innkjøp

new in
Alt er fra Cubus! Jeg kjøpte også ting til rommet mitt på nille, det ligger hjemme og nå er jeg hos Charlotte, så det kommer på bloggen imorgen!

 

Q; Hva synes du om innkjøpet?

29.09.2012 Foto

Photos; yesterdayNoen av bildene fra igår. Jeg fikk ikke blogget igår fordi jeg ikke hadde tid faktisk. Jeg var hos Charlotte etter jobb og dro hjem klokken seks, så skulle vi ut å møte noen venner. Kom heller ikke hjem til Charlotte før nesten halv ett i natt. Jeg skal kjerpe meg! 

Nå har vi nettopp dusjet og skal ta bussen til byen sikkert halv to, håper så inderlig jeg har fått lønnen min nå, har så sykt lyst å kjøpe noe nytt til rommet og kleskapet! Vi snakkest senere :)

 

Q; Hva gjorde du igår og hva skal du idag?

Q; Hva synes du om bildene?

27.09.2012 Foto

room details

 

Q; Hva synes du om noen av rom detaljene mine?

27.09.2012 Foto

Photos; the last daysHar ikke tatt bilder med kameraet mitt i det siste så derfor blir det bare bilder fra iPhone'en nå! Jeg har heller ikke blogget de siste tre dagene, det er mest fordi jeg jobber på en skole sammen med små barn denne uken og fotballkamp på mandag og trening, mye mer. Her er hvertfall noen bilder fra iPhone'en som er tatt nå i det siste. Snakkest!

 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva skal du idag?

24.09.2012 Hverdag

not good

Heijja. Jeg har omtrent nettopp kommet ut av dusjen etter en ganske så travel dag. Jeg har hatt en fin dag med små unger på min gamle barneskole hvor jeg skal jobbe denne uken og hver tirsdag frem til jul. Der begynte jeg klokken 08:15 idag tidlig og var ferdig klokken 16:00 og i morgen og resten av uken er det samme tider. Jeg ble hentet av pappa rett etter jobb og alt ble ganske stress siden vi skulle møte de andre fra fotballaget klokken 16:30 og vi kom oss ikke hjem før hvertfall 16:10, snakker vi travelt? Hvertfall, idag har vi spilt fotballkamp mot ett lag i Sande/Gaular, ca 90 min fra Florø da. Vi tapte desverre 9-3, men andre omgangen spilte vi sykt bra synes jeg da. Menmen, sånt skjer, stolt over at det ikke ble over 10 da, siden vi har tapt alle kamper me 14-16 mål fra før av. Jaja, nå ligger jeg i sengen og skriver dette før jeg skal se litt på 90210 før jeg sovner, er helt utslitt så sovner nok før 12 i kveld, uvanlig for meg. Jeg sovner vanligvis aldri før 2 og jeg skjønner ikke hvorfor? For jeg er kjempe trøtt helt til jeg skal legge meg. hehe, snakkest i morgen, god natt dere!

 

Ett utrolig søtt bilde av meg da, fra photoshoot'en på lørdag.

 

Q; Hva har du gjort idag?

Q; Spiller du fotball?

23.09.2012 Inspirasjon

Inspirasjon; bedroom

Jeg har så kjempe lyst å oppdatere og pusse opp soverommet mitt nå, med nye farger og kanskje en sofa og litt små ting som for eksempel hyller, puter, bilder, speil og detaljer. Jeg skal pusse opp garderobe skapet mitt om ikke så lenge, siden det fortsatt er en stygg mørk grønn maling der siden vi flyttet inn for 2 år siden (?). Jeg kan lage ett innlegg om hvordan jeg skal pusse opp rommet mitt i morgen om jeg får tid og om dere vil, siden jeg skal spille bortekamp så er det kanskje ikke jeg rekker det, får se. Bildene over er hvertfall med på å inspirere meg om hvordan rommet mitt skal være! 

 

Q; Har du lyst eller skal du pusse opp ditt soverom?

Q; Vil du vite hvordan jeg har tenkt å pusse opp rommet mitt?

23.09.2012 Foto

photoshoot; autumn

 

 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Liker du å ha photoshoot?

23.09.2012 Header & design

oppdatering; header

Var på tide med en ny header, siden den andre var helt sykt stygg og ikke noe fin i det hele tatt! Var bare en midlertidig header. Idag var jeg ute å tok noen bilder sammen med elise og camilla, jeg kan legge ut noen av bildene i morgen. Hva synes du om min nye header?

 

Q; Hva synes du om headeren?

Q; Hva har du gjort idag?

 

22.09.2012 Blogg

LINKERUNDE


Noen bilder fra igår og idag. Tatt med iPhone så ikke så bra bilder, men har ikke noen andre atm.

 

Jeg skal linke til fire blogger! Alt du trenger å gjøre er å si at du er med i kommentarfeltet og like facebook fansiden min! Du må også skrive om du har likt siden eller ikke! VIKTIG! Jeg sjekker om du har gjort det eller ikke. Lykke til :)

 

Q; Vil du bli linket?

22.09.2012 Header & design

header til anna

Nå har jeg nettopp laget en header til Anna som har bloggen annasd.blogg.no. Hun er en kjempe søt jente som blogger utrolig bra! Besøk hennes blogg! 

Håper du liker headeren Anna, viss ikke så er det bare å kontakte meg!

21.09.2012 Hverdag

going out yeah (iPhone blogging)

Heihei, akkurat nå sitter jeg å venter på Camilla som skal komme å hente meg. Vi skal ut en tur å prøve å ha en finfin kveld. Idag er det fredag men jeg føler det er mandag siden vi har hatt helg helt siden onsdag! Jeg synes det er helt merkelig, men er morsomt også samtidig. Det er helt sinnsykt kaldt ute for tiden, men idag har det faktisk vært sol hele dagen og det samme skal det være i morgen, får vi håpe!

Q; Hva har du gjort idag?

Q; Hvordan er været hos deg?

21.09.2012 Foto

høst moteBilder // weheartit.com

 

Weheartit inspirerer meg utrolig mye me mange nydelige bilder og nå spesielt når det er høst og jeg elsker høst er det kjempe mange fine bilder av høst generelt, jeg elsker det! De bildene over er med på å inspirere min høst mote. Fikk forresten nye sko på tirsdag som jeg ennå ikke har vist dere, fikk også votter og ett slags pannebånd. Jeg kan legge ut ett innlegg om dette i morgen. Siden det er så kaldt her i florø trenger man votter og slikt så tidlig på året. Det er så rart å tenke på at for bare 1 måned siden kunne man bruke shorts og nå må man kle på seg noe helt sykt mye for å være varm. Huffhuff, gjør ikke noe for meg egentlig for jeg elsker å kle meg! Jeg elsker sommer også, men er mer klær å velge i om høsten/vinteren/våren. Vi snakkest da dere!

 

Q; Inspirerer weheartit deg?

Q; Hva synes du om høsten? og høst moten?

19.09.2012 Hverdag

my day today pictures

Ser ikke riktig klok ut, men jeg bryr meg ikke noe særlig for jeg har ikke noen andre bilder. Hehe. Noen bilder fra dagen idag!

 

Q; Hvordan har din dag vært idag?

19.09.2012 Blogg

before i dieQ; Hva synes du?

Q; Hva synes du om ''before i die''?

17.09.2012 Hverdag

travel dag

Heiiaa! Jeg har hatt det ganske travelt idag, det er grunnen til at jeg ikke har fått blogget idag.. Jeg var på skolen til halv fire og da jeg kom hjem måtte jeg lage meg noe mat for jeg skulle reise med fotballaget mitt og spille kamp! Det gikk utrolig dårlig. Vi tapte ganske mye men av alle de sjangsene vi hadde til å få mål ble det tilslutt kun 2 mål. Er ganske latterlig egentlig! Vi lo bare etter kampen for det var så teit. 
Instagram bilder, følg meg på instagram så følger jeg deg! Trykk HER for å følge meg.

 

Q: Hva har du gjort idag?

Q; Spiller du fotball?

15.09.2012 Innkjøp

new in


veske 299,-

sko ca 120,-

 

skjerf 99,-

 


blazer ca 160,-

 

Iphone decoration 59,-

 

Q; Hva synes du? 

Q; Hva har du gjort idag?

13.09.2012 Header & design

Venteliste; headere

Heihei! Det er veldig mange som spør meg om jeg kan lage headet til dem akkurat nå! Så jeg vet ikke helt når jeg kommer til å være ferdig med alle, men jeg begynner i morgen og kanskje jeg blir ferdig til søndagen. Jeg kunne ha blitt ferdig i morgen men jeg orker ikke sitte inne hele fredagen å lage headere, spesielt nå når jeg har vært syk tre dager og endelig skal på skolen igjen og kan gå ut! Her er hvertfall listen: (har linket til alle bloggene)
  1. Marhia
  2. Frida
  3. Kristina Bauge
  4. Hannah Kaalstad
  5. Pinja
  6. Anna
  7. Emilie

 

 

Q; Trenger du header?

13.09.2012 Header & design

Headere

Jeg har laget en del headere i det siste til andre og de er faktisk ikke så veldig stygge for å si så sånn, jeg er ganske fornøyd! Jeg lager gjerne til deg også, men da må du kommentere i dette innlegget HER, at du vil ha en header! Her er de jeg har laget i det siste: 

 

 

Q; Trenger du ny header?

12.09.2012 Videoblogg

top music by me

Dette er musikk som er på min toppliste akkurat nå, de jeg hører på mest da. Du finner også spillelisten min med mange bra sanger på spotify, sjekk den ut HER!

 

Q; Hva synes du om sangene? 
Q; Hvilke sanger hører du på akkurat nå?

11.09.2012 Inspirasjon

Inspiration; hairstyles

Alle bilder fra weheartit.com.

Idag har jeg vært hjemme fordi jeg er syk, vet ikke ennå om jeg skal på skolen i morgen, men får håpe jeg blir fort bedre! Hater å være lenge syk. Jeg føler halve norge er syk jeg, alt jeg ser på instagram, facebook osv. er bilder av syke mennesker! Influensa eller? haha, er litt morsomt også at så mange er syke. Jeg kjenner utrolig mange som er syke idag! Hvertfall, nå har jeg tenkt å legge meg å se på film/serier til jeg sovner. Jeg får nok ikke sove så lett i natt siden jeg sov noen timer før idag. Jaja, tar det som det kommer. Vi snakkest! 

 

Q; Hva har du gjort idag?

Q; Inspirerer dette deg?

10.09.2012 Blogg

Lese din blogg?

Trenger flere blogger å lese utenom Erica, Aurora, Anna Edwin, Bettina og alle de topp bloggerene. Så om du har en fin blogg med variert blogging tar jeg gjerne en tur innom! 

Legg igjen en kommentar med din bloggadresse så tar jeg en tur innom og ser hvilke blogger jeg får et bra førsteinntrykk av og blir din nye faste leser. Lykke til!

 

 

Q; Lese din blogg?

10.09.2012 Hverdag

Why is monday so far from friday but friday so close to monday?

Heisann. Mandag igjen, hater mandager, det er da jeg bare vil være hjemme å slappe av etter helgen, haha. Nå er det ca. 1 time siden jeg kom hjem fra skolen og skolen gikk ganske fort idag egentlig. Jeg sjekket postkassen spent med det første jeg kom hjem, men ingen pakker ennå.. Jeg får ha tålmodighet. Idag skal jeg spille fotballkamp klokken 19 mot Askvoll. Jeg er veldig spent på hvordan det går i og med at alle 97-er spillerene våre er i Polen nå, så det blir bare oss 96-ere som spiller idag, jeg tror vi akkurat er 7 spillere. (vi spiller 7-er fotball i år siden vi er så få,  i fjor spilte vi 11-er.) For dere som ikke vet forskjell på 7-er fotball og 11-er fotball, 7-er fotball er vi 6 spillere + keeper, 11-er fotball er vi 10 spillere + keeper + større fotballbane. Vi skal heldigvis spille inne i fotballhallen idag, den ligge rett ved VGS hvor jeg går på skole. Senere når jeg kommer hjem skal jeg gjøre en innlevering og slappe av med en god film etter det om jeg får tid og orker! Snakkest senere dere :)

 

Q; Hva skal du idag? 

Q; Spiller du fotball?

09.09.2012 Blogg

viaplay.no

Heihei! Som sikkert mange av dere vet så er viaplay ett slags abbonoment hvor du kan leie filmer å slikt! Nå kan du prøve det i en måned helt gratis også, det er enkelt og billig. Velg mellom populære storfilmer og legendariske klassikere. Tusenvis av titler. Ubegrenset streaming. Som sagt så er det helt gratis for en måned. Du kan også velge mellom forskjellige pakker, det finst tre pakker. Bare TV-pakken, TV+Film pakken og TV+Film+Sport pakken. Viaplay.no er en fin mulighet for de som liker å se mye filmer og dette også veldig billig i tillegg, det er en fin mulighet. Jeg har ikke viaplay som abbonoment, men mange av mine venner har det og er veldig fornøyd og synes det er både billig og bra. Alt trenger ikke være dyrt for å være bra, viaplay er bra og er billig. Test det ut for 30 dager å se hvordan det funker hos deg! Som sagt så koster det 0,- kroner for en måned og teste det. Håper dere som vil prøve viaplay blir veldig fornøyde! 

Jeg bruker bloggerfy.com som sposorer, det er en flott nettside hvor du kan tjene penger på bloggen din og er en fin mulighet til å la bloggen din bli lagt merke til!

 

 

Q; Bruker du viaplay?

Q; Hva synes du om viaplay?

09.09.2012 Hverdag

Lærekjøring

Heij. Igår var jeg ute å lærekjørte for første gang og det gikk kjempe bra! Jeg trodde det skulle være mye vanskligere enn det var, men det var ganske lett. Jeg lærekjørte faktisk to ganger bare i går kveld, det var vell ca i seks tiden og senere i ni tiden. Jeg synes det faktisk er gøy å lærekjøre. Idag har jeg tenkt til å prøve å kjøre litt mer, siden det regner så blir det sikkert en liten utfordring. Nå har jeg prøvd å kjøre i dagslys og i mørket og idag blir det regnet. Men nå skal jeg ta meg en tur i dusjen og spise litt mat og deretter sikkert ut en tur å kjøre. Snakkest da!

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Har du begynt å lærekjøre?

 

08.09.2012 Innkjøp

NEW IN

Idag har jeg fått meg en ny jakke. Den e ifra Helly Hansen (HH) og kostet egentlig 3999,- men den var på salg for 1999,- kroner. Så da fikk jeg den. Jeg er helt forelsket i den, jeg har ønsket meg sånn jakke lenge nå, egentlig i hvit men det hadde de ikke pluss at jeg fant ut at rød var like fin! De hadde også i mørk blå, men siden jeg har hatt alle jakker i mørke farger som blå og svart ville jeg ikke ha den, selv om den var 1000 kroner billigere. Det andre innkjøpet mitt fra førde kommer kanskje på video i morgen når alle tingene er klare og klærne er reine, bruker noen nå så må desverre vente med det!

 

Q; Hva synes du om jakken?

07.09.2012 Inspirasjon

høst inspirasjon

 

Q; Hva synes du?

Q: Hvordan er din høst inspirasjon?

06.09.2012 Innkjøp

BESTILT!

Vesken er fra ebay.no. Den kostet bare 285,- kroner!

 

 

Skoene er også fra ebay.no og kostet bare 129,- kroner.

Bildene er linket til nettstedene. 

 

Q; Hva synes du om vesken og skoene? 

Q; Har du slik veske eller sko? 

Q; Har du bestilt noe på ebay.no før?

06.09.2012 Hverdag

Free time! oh'yeah

Endelig er det helg, Hæærlig! Idag vet jeg faktisk ikke helt hva jeg skal, kanksje jeg finner på noe med noen gode venner, jeg vet ikke ennå. Men jeg har helt sykt lyst til å se Tina & Bettina filmen, den gikke ikke idag men den går i morgen så jeg skal mest sannsynlig se den da! Jeg tror jeg skal en tur på Cubus snart og kanskje jeg kjøper meg noe, vet ikke ennå. Men snakkest senere! Legger ut innkjøp senere om det blir noen.

 

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Har du sett Tina & Bettina filmen? Eller skal du se den?

05.09.2012 Outfits

Dagens outfit # 1


Jeg fikk ikke tatt noen særlige fine bilder, er ikke bra vær ute og jeg har mye å gjøre så måtte være rask! Snakkest!

Genser: Cubus

Skjorte: Vero Moda

Bukse: Vero Moda

 

 

Q; Hva synes du om dagens outfit? 

Q; Har du noen av de samme klærne? 

05.09.2012 Hverdag

Today i don't feel like doing anything

Nå regner det noe helt sykt ute, det blåser veldig mye også. Det er slikt vær som gjør at jeg bare vil ligge under dynen og sove hele dagen! Idag skal jeg på jobb også, etter skolen til klokken 18. Derfor tenkte jeg bare å skrive hva jeg skal idag nå, slik at det ikke blir så veldig sent innlegg. Når jeg kommer hjem er jeg usikker på hva jeg skal gjøre bortsett fra at jeg må gjøre litt lekser. Men nå må jeg stå opp  gjøre meg klar for skolen. Heldigvis har jeg ikke den aller lengste skolevegen. Snakkest senere da!

 Q; Hva skal du idag?

Q; Har du mye lekser?

04.09.2012 Favoritter

Favoritter; nettbutikker

 

Jeg elsker nelly.com, mye inspirasjon og de har sykt mye fint! ( trykk på bildet for å komme til nelly.com)

 
Ginatriocot.no er jeg innom hver dag, det er ikke noe særlig dyrt og alt er fint! Jeg elsker gina! (trykk på bildet for å komme til ginatricot.no)

 

Newlook.com har jeg ikke hatt som favoritt så lenge siden jeg omtrent nettopp fant ut at de har en online nettside. Loveit!

 

 Coverbrands.no har helt sykt mye sminke, hudprodukter, hårprodukter og myemye mer. Dette er min favoritt skjønnhets butikk på nett. 

 

Dere må trykke på bildene for å komme til nettbutikkene! Alle bildene er fra google.

 

Q; Er noen av desse dine favoritt nettbutikker?

Q; Hva synes du om de?

03.09.2012 Hair & makeup

Noen av mine hårprodukter

 

Q; Har du noen av desse produktene? 

Q; Hva synes du om de?

03.09.2012 Hverdag

Quote; bitch

Heiheihei!

Idag har det vært en laaang dag føler jeg, men det som er greit er at kampen vi egentilg skulle spille ble avlyst, slik at da har jeg resten av denne dagen fri! Loveit. Jeg skal snart ta sol med mamaaa deretter møte noen venninner. Blir en bra kveld. Så blir det å gjøre siste del av en oppgave jeg må få levert til klokken 23.59 i kveld, læreren sa 23.59, ja det gjor hun!  Snakkest senere :)


 

Q; Hva synes du? 

Q; Hva skal du idag?

02.09.2012 Foto

before i die...

 

Q; Hva synes du?

01.09.2012 Foto

Photoshoot

 

Q; Hva synes du om bildene? 

Q; Liker du å ha photshoot?

01.09.2012 Hverdag

Lørdagskos

Idag har jeg vært i byen med Camilla en tur, jeg byttet inn ett skjerf jeg kjøpte for en stund siden på cubus til en bukse. Vi kjøpte inn mye godt til kvelden for Camilla skulle sove over he, men det ble noen endringer i planene.. sånt skjer! Nå sitter jeg med en god vennninne og ser en film på tv-en og spiser hjemmelaget pizza. Vi storkoser oss hvertfall mye og håper dere gjør det også resten av kvelden! 

 

Q; Hva skal du i kveld? 

Q; Hva har du gjort idag? 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits