30.09.2014 Outfits

outfit

Heihei! Idag dro jeg til førde får å gjøre noe jeg har ventet utrolig lenge på, nemlig å få lappen, og jeg klarte det! Er så utrolig herlig å endelig være ferdig med alt som heter kjøretimer og øvelsekjøring, nå kan jeg faktisk kjøre bilen min selv, helt alene. Ellers har jeg kjørt en del sammen med Camilla får å bli vandt til å kjøre på egenhånd, uten å ha noen som kan trykke på bremsen om noe skjer, er sykt rart å tenke på, jaja blir nok vandt med det etterhvert. Her er forresten dagens antrekk, håper dere liker det!
Q; Hva synes du?

Q; Har du lappen?

 

29.09.2014 Outfits

dagens outfit

Bukse // H&M   Genser // Mango   Skinnjakke // Cubus   Sko // H&M 

Q; Hva synes du?

28.09.2014 Hverdag

lørdagskos

Heihei! Igår hadde jeg en herlig dag med Camilla, har generelt hatt en herlig avslappende koselig helg sammen med Camilla. Vi lagde oss utrolig god mat, som var wok med kylling og ris, det var så utrolig godt så vi endte opp med å spise det til frokost i dag også, haha. Ellers dro vi ut med en kompis senere på kvelden og så en film hos han, så var ikke hjemme før i 1 tiden da. Idag har vi brukt dagen på å ta mye bilder til bloggen og brukt sikkert 3-4 timer på det, haha latterlig, men var utrolig gøy egentlig. Så gled dere til mye bilder fremover! Her er forresten noen bilder fra igår (måtte låne bildene av Camilla). Q; Hva gjorde du igår?

27.09.2014 Outfits

todays outfit

Bukse // Bik Bok   Genser // Bik Bok   Skjerf // Cubus   Lue // C&A   Sko // H&MQ; Hva synes du?

24.09.2014 Trening

herlig treningsøkt

Heihei! På søndag var jeg og Petter på trening, hvor vi hadde "legday",  haha. Så tenkte å vise dere noen av øvelsene jeg gjennomførte denne dagen, og hvordan jeg spiser eventuelt etter en treningsøkt eller et vanlig måltid, for eksempel middag. Vi lagde smoothie rett etter treningen, og så laget vi kylling med ris og kokt brokkoli som inneholder rikelig mengde vitaminer (fra både smoothien og brokkoli), og protein. Det er et veldig smakfullt og sundt måltid i seg selv.

Knebøy med maskin, her trener jeg både ben og rumpa. 

Her bruker jeg samme maskinen til tåhev.

Knebøy med smith maskin.En deilig smoothie,  hvor jeg brukte desse ingrediensene: 

  • frosne jordbør
  • frosne bringebær
  • halvt eple
  • halv fersken
  • litt sukrin
  • tvann
  • litt eplejuice

Hadde dessverre ikke banan, som er hovedingrediensen vertfall for meg, i en god smoothie. 

 

Q; Hva synes du?

09.09.2014 Innkjøp

new dress

Kjole // nelly.com

Q;  Hva synes du?

08.09.2014 Outfits

dagens antrekk


Bukse // Pull and Bear   Topp // Nelly   Skinnjakke // Cubus   Sko // Stradivarius   Smykke // H&M   Lue // C&A

Q; Hva synes du?

06.09.2014 Outfits

dagens outfit

Bukse // Pull and Bear   Genser // Bik Bok   Vest // H&M   Sko // Toms   Smykke // H&M

Q; Hva synes du?

04.09.2014 Header & design

Ny header!

Heihei! Nå har jeg endelig fått meg en ny header, som er suuper fin også. Den jeg hadde tidligere var bare en slags "midlertidig" header egentlig. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd og stolt over verdens beste kjæreste som har laget den til meg, Petter  Denne headeren kommer jeg hvertfall til å bruke en goood stund fremover nå. Jeg har også for ikke så mange dager siden fått nytt bloggdesign osv, gjenstår bare noen små justeringer på farger osv så er alt i boks snart. Kvelden min videre går til å øve til teorieksamen for bil, som jeg skal dra å ta imorgen tidlig, begynner å føle meg litt nervøs etterhvert som det nærmer seg. Håper dere også får en fin kveld så snakkes vi!

Q; Hva synes du om headeren?

03.09.2014 Outfits

todays outfit

Bukse // Bik Bok   Skjorte // Primark   Genser // Bik Bok   Sko // H&M   Vest // H&M   Smykke // H&MQ; Hva synes du?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits