01.11.2012 Hverdag

aktiv blogger her

jaja, jeg vet jeg ikke har blogget mye nå de siste dagene, har ikke inspirasjon, akkurat nå er det ett slit å tenke på å blogge så jeg orker rett og slett ikke. Jeg tar en liten bloggpause til inspirasjonen er på plass igjen. Gi meg gjerne inspirasjon!

 
31.10.2012 Hverdag

klassebilde

heihei, idag skal vi faktisk ta klassebilde på skolen hvor vi også skal kle oss ut som en MC-gjeng. Altså motorsykkel eller noe lignende. Gleder meg til å se hvordan alle de andre ser ut og hvordan resultatet blir, haha. Snakkes senere da!

gammelt bilde.

 

Q; Skal du ta klassebilde?

30.10.2012 Foto

bilder; høst 

Q; Hva synes du om bildene?


29.10.2012 Foto

bilder

 

Q; Hva synes du om bildene?

29.10.2012 Hverdag

back to school back to reality

heihei, nå skal jeg tilbake til skolen etter to uker hjemme i sofaen med halsbettennelse. Jeg gleder meg helt sykt mye, hehe, jadda. Off, jeg har lyst å slutte på skolen, er så kjedelig! Menmen, må vell klarer meg som de fleste andre. Snakkest senere.
Q; Hva skal du idag?

28.10.2012 Hverdag

kinodate

Ja, nå er jeg endelig frisk nok til å gå ut å finne på noe gøy med venner så jeg skal på kinodate med min kjære venninne Camilla nå om ca tretti minutter. Vi skal se Paranormal Activiti 4, utrolig gøy å se en slik film på kino da, hjelp. Jaja, kommer ett innlegg senere med bilder fra helgen, snakkest da dere!

gammelt bilde nå da, hehe.

 

Q; Hva skal du i kveld?

Q; Hva har du gjort i helgen?

27.10.2012 Foto

#justgirlythingsQ; Hva  synes du?

25.10.2012 Blogg

instagram

Jeg følger deg på instagram og dere kan gjerne følge meg tilbake om dere vil! Alle de som følger meg tilbake er med i en ''konkurranse'' om å vinne shoutout fra meg, jeg velger ut tre forskjellige brukere! Hva heter du på instagram? jeg heter @sarakvammen.

 

Q; Har du instagram?


25.10.2012 Foto

teenager post

 

Q; Hva synes du om teenager post?

24.10.2012 Foto

bilder; mah bestfriend


Camilla er min bestevenn, hun er den jeg kan stole på, hun er den jeg kan være meg selv med, jeg trenger egentlig ikke si så mye for omtrent alle jenter har en bestevenn som de aldri vil glemme. Hun er unik!

 

Q; Har du en slik bestevenn?

24.10.2012 Blogg

vurdere din blogg?

Heihei! Jeg viil vurdere din blogg. Jeg velge ut 2 blogger, alt du trenger å gjøre er å skrive at du er med og bloggnavn selfølgelig! Lykke til :)
Q; Skal jeg vurdere din blogg?

23.10.2012 Outfits

antrekk

Jeg oppdaget polyvore for en stund siden, men fant ut idag at man kan sette sammen sine egne antrekk/outfits der, derfor ville jeg prøve det ut! Hva synes du om antrekket?

autumn outfit
Q; Hva synes du om antrekket?
23.10.2012 Foto

bilder; forandringerMeg for ca ett år siden eller mer..

 slik ser jeg ut nå neste, har klipt meg for noen dager siden, men har ikke tatt noen bilder etter det siden jeg er syk!

 

Q; Har jeg forandret meg?

23.10.2012 Inspirasjon

miley cyrus; inspirasjon

Miley Cyrus inspirerer meg utrolig mye, hun beviser for verden eller for meg hvertfall at det du vil, får du til! Hun ble lenge kalt for ''feit'' osv og brydde seg ikke om det, men etter hvert tok hun det til seg og begynte å trene hver eneste dag og gå på diett, dette gjorde til at hun fort gikk ned i vekt, hun gikk ned 7,5 kg på bare noen få uker. Jeg er vell som de fleste jenter ikke alltid helt fornøyd med meg selv.. derfor vil jeg bare si at det er nemlig miley cyrus som inspirerer meg videre egentlig, jeg tenker bare hvordan ville hun gjort det osv. Hvem inspirerer deg?

 

Q; Hva synes du om miley cyrus?

Q; Hvem inspirerer deg?

23.10.2012 Blogg

bloggene jeg leser
Anna Edwin  //  Anna Rasmussen  //  Aurora Mohn  //  Erica Mohn  //  Kristine Ullebø  //  Mathilde Walberg  //  Mathilde Haugen  //  Camilla Berg  //  Stina Bakken  //  Linda Haukaas  //  Silje Maria  //  Andrea Badendyck

 

Dette er de bloggene jeg leser hver dag, det er sikkert flere som jeg ikke kommer på i farta! Jeg leser en del blogger hver dag, det er ikke bare de bloggene over jeg er innom, jeg er innom mange andre blogger hver dag også. Hva synes du om desse bloggene?

Q; Hva synes du om desse bloggene?

Q; Hvilke blogger leser du?

22.10.2012 Blogg

linkerunde #2

Her er de tre bloggene som jeg valgte ut denne gangen. Om du vil være med i neste linkerunde må du kommentere i dette innlegget at du er med! Vinnerene kommer i slutten av uken.

Lisa Laugen er en jente fra Levanger som blogger om sitt liv som utvekslingsstudent i spania skoleåret 2012/2013.  Bloggen hennes finner dere HER!

 

Maria Bergheim blogger om sin hverdag og lidenskap for mote. Alle bildene på bloggen hennes er tatt av henne. Bloggen hennes finner dere HER!

 

Kaja Solheim er kun fjorten år gammel og blogger om sin hverdag osv. Hun bruker fritiden sin på hest og venner. Bloggen hennes finner dere HER!

 

Q; Hva synes du om bloggene?

Q; Vil du være med i neste linkerunde?

22.10.2012 Foto

black and white

Bilder  //  weheartit

 

Q; Hva synes du om ''black and white''?

21.10.2012 Blogg

linkerunde

Skal ha linkerunde igjen! Meld deg på, de tre bloggene jeg like best blir linket på bloggen senere i kveld. Alt du trenger å gjøre er å skrive litt om din blogg og bloggadressen selfølgelig! lykke til.

Noen gamle bilder av meg fra 2011.

 

Delta gjerne på konkurransen om å vinne goodiebag på en verdi fra 100-150 kroner!

Q; Vil du bli linket?


20.10.2012 Innkjøp

innkjøp

Jakke fra h&m  //  299,-

 

Blazer fra h&m  //  199,-

 Genser fra h&m  //  199,-

 

Q; Hva synes du om innkjøpet? 

20.10.2012 Konkurranser

konkurranse; vinn goodiebag

Jeg tenkte at dette innlegge skulle handle om en konkurranse da, jeg skal til førde hvor jeg skal kjøpe litt små greier og lage til en goodiebag verdt rundt ca. 100-150 kroner. Og alt dere trenger å gjøre for å være med er å like min facebook fanpage > LINK HER < og skrive at du er med og litt om hvorfor akkurat du skal vinne! Jeg trekker 3 vinnere.

1 premie: goodibag

2 premie: 2 par solbriller

3 premie: 1 par solbriller

 

Konkurransen avsluttes neste uke en gang! Håper mange vil delta så snakkes vi senere når jeg kommer hjem! 

 Q; Er du med?

19.10.2012 Outfits

outfits vs outfits

 

 

Bilder  //  fra weheartit

 

Q; Hvilket outfit likte du best?

19.10.2012 Blogg

Hvordan få facebook ''lik-knapp'' under hvert innlegg

Noen har spurt meg i det siste hvordan jeg får ''lik-knapp'' fra facebook under innleggene mine, her er forklaringen på det:

1. Det første du gjør er å logge inn på blogg.no selvfølgelig! Når du er kommet inn trykker du på ''oppsett'' som er merket med en rød ring.

 

 

2. Når du er kommet inn på oppsettet kommer du automatisk på generelle instillinger, hvor du blar videre ned til enden av siden.

 

3. Merk av at du ønsker en ''lik-knapp'' fra facebook under hvert innlegg.

4. Lagre instillinger, det er viktig å huske for at endringene skal bli lagret!

 

Håper dere skjønte denne forklaringen, hvis ikke er det bare å spørre meg!

 

Q; Skjønte du forklaringen min?

Q; Fikk du dette til selv?

18.10.2012 Inspirasjon

Inspirasjon; høst outfitsQ; Hva synes du?

Q; Inspirerer dette deg?

18.10.2012 Header & design

headeren min

Dette er headeren jeg skal bruke litt fremover nå, før jeg skal få laget en ny siden jeg ikke er så super fornøyd med desse bildene, men headeren er utrolig fin og jeg elsker den! Jenta som har laget den heter Marita og hun er sykt flink til å lage headere, bloggen hennes finner dere HER, hun tar mange fine bilder og er kjempe fin også! Jeg tror bloggen hennes er ganske populær også, hun får over hundre kommentarer i omtrent hvert innlegg. Tusen takk, Marita.

Marita er jenta til høgre med langt hår. 

 

Q; Hva synes du om headeren?

Q; Hva synes du om bloggen hennes?

17.10.2012 Header & design

headere

Her er noen av headerene jeg har laget nå idag og en av de er fra september. Siden jeg var hjemme og syk idag så hadde jeg ganske så god tid til å blogge og lage headere ettersom det er så mange som spør om jeg kan lage til dem! Jeg lager gjerne headere til dere, bare kommenter i dette innlegget!


Q; Hva synes du om headerene jeg har laget?

Q; Hvilken header var finest?

16.10.2012 Header & design

hvilken header?

Jeg har fått inn mange fine headere og nå lurer jeg ekstremt på hvilken jeg skal bruke på min blogg! Hvilken header av de nedenfor synes du var finest og passer best til bloggen min? 

1.2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.

9.

10.

 

Q; Hvilken header skal jeg bruke? 

15.10.2012 Header & design

nytt design!Dette er det nye designe, jeg gleder meg til det endelige resultatet med bloggen. Jeg bare elsker dette designe, første inntrykket mitt var bare ett skikkelig yes, endelig har jeg funnet ett perfekt design for min blogg! Og det har jeg letet lenge etter, de andre har bare vært midlertidige. Jeg skal fikse litt på farger, størrelser, skrifter osv senere. Og om noen vil være en engel å lage en header til meg hadde det vært utrolig koselig! Den som lager finest header blir linket og vinner en bloggvurdering. Jeg skal legge ut bildene som dere kan bruke snart! Snakkest da :)

 

Q; Hva synes du om mitt nye design?

Q; Kan du lage header til meg?


(innlegget er tidsinstilt)

14.10.2012 Hverdag

hjemme fra hytta

Heisann. Nå er jeg tilbake fra hytta og klar til å blogge igjen! Jeg vil bare si tusen takk til Camilla som har hjulpet meg og vært min gjesteblogger denne uken, tusen takk! Jeg har da vært uten internett og så vidt dekning, to streker og om jeg var heldig tre! Null 3G nettverk så jeg kunne av og til få sjekket facebook, snapchat og instagram, men veldig sjeldent. Her er hvertfall noen få bilder (tatt med iPhone) fra denne uken. 
 

 

12.10.2012 Blogg

beklager for dårlig gjesteblogging

Heisann! jeg må virkelig beklage for dårlig med gjesteblogging, men jeg har ikke hatt så veeldig god tid til og blogge alle disse dagene, så beklager for det. Imorgen så kommer sara hjem tror jeg.. så da blir det nok bedre med blogging :-)  Idag så er det jo også fredag, og da er vel planene mine egentlig bare å vere hjemme, alltid koselig og bare vere hjemme på en fredagskveld med god mat, tv programmer osv.. men dere får ha en kjempefin fredag og helg! ♥

- camilla.

Hva skal dere idag?

08.10.2012 Inspirasjon

inspiration ; pink

Liker dere inspirasjon?

Synst om bildene?

08.10.2012 Blogg

Gjesteblogging

Hellu dere! denne uken blir det for det meste gjesteblogging siden sara er reist vekk, er forresten camilla som skriver..dere finner bloggen min HER ! :) har faktisk ikke gjesteblogget før så dette kan bli spennende, hahah! Så jeg begynner bare med og si at det blir gjesteblogging til hun er tilbake. Kort innlegg, men kommer nok ett innlegg senere og, får vi håpe! snakkes så lenge da ♥liker dere gjesteblogging?

08.10.2012 Videoblogg

videoblogg; what's in my bag

 

I morgen reiser jeg på hytta og derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg har med meg av klær hvertfall! Jeg reiser sammen med mamma, pappa, boren min, to av tantene mine, onkelen min og søskenbarna mine. Skal du noe i høstferien eller har du allerede hatt høstferie?

 

 

 

Musikk:
Laserbeam  //  Flipsyde
You make it real  //  James Morrison
Q; Hva skal du i høstferien? 

Q; Hva gjorde du i høstferien?

07.10.2012 Favoritter

fjorten jule kjoler

Alle kjolene er fra nelly.com. Nelly har mange super fine kjoler til alle anledninger som for eksempel juleball, vårball, bursdager, bryllup, dåp osv. Jeg elsker kjolene fra nelly + de er jo utrolig billige mange av de! Om du ikke har besøkt nelly før som mest sannsynlig de fleste har, burde du virkelig gjøre det! De har klær for kvinner, menn, barn og gravide. Hva synes du om kjolene?

 

1  //  Dreamy dress 599,- 

2  //  Maxi dress 449,-

3  //  Maxi dress 599,-

4  //  Bandeau mesh hemline 199,-

5  //  Open back dress Black 399,-

6  //   Open back dress White 399,-

7  //  Lace dress Blue 399,-

8  //  Lace dress Red 399,-

9  //  Sequin dress Black 699,-

10  //  Sequin dress Gold 699,-

11  //  Jones dress 399,-

12  //  Layered prom dress 899,-

13 //  Side cut out lace dress 279,-

14 //  Sequin assy dress 349,-

 

Q; Hva synes du om kjolene?

Q; Hvilken kjole liker du best?

06.10.2012 Innkjøp

innkjøp ++

Idag har jeg vært en tur i byen sammen med mamma faktisk, vi koset oss utrolig mye. Vi var på nille hvor vi kjøpte noen ting til huset og så var mamma en engel og kjøpte noe til meg som jeg kan legge ut i ett annet innlegg i morgen! Jeg kjøpte også noe på Cubus, en bukse, en skjorte og ett nytt skjerf, haha kjøper skjerf hele tiden, loveit! Her er hvertfall skjorten og skjerfet. 

(den grå vesten er ikke ny)

Alt er fra Cubus, Cubus har fått utrolig mye bra klær i det siste!

Jeg har forresten <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/32559919ca82afaa0ff5d03af96891e410d5f18b">presentert bloggen min</a> på Bloggurat.

 

Q; Hva har du gjort idag? 

05.10.2012 Hverdag

t-t-t-o-w-n

Heisann, nå har jeg akkurat kommet hjem fra en fin tur i byen med Camilla, hun ble med meg hjem også, så hun er her nå! Vi skal snart ut å møte noen kompiser og venninner. Idag har jeg vært på jobb forresten, derfor har jeg ikke blogget og igår var jeg i Hyllestad, ca. 2 timer fra Florø så fikk ikke blogget igår heller. Nedenfor kan du se hvordan jeg ser ut nå, vi snakkest senere da! Skal forresten sove over hos Camilla idag også, hehe, snakkest.
Q; Hva har du gjort idag?

Q; Har du høstferie nå?

03.10.2012 Blogg

jeg vurderer din blogg

Tenkte jeg skal ha bloggvurderinger nå, har ikke hatt det på kjempe lenge nå så tenkte det var en fin idè da. Alt du trenger å gjøre er å like facebook siden min på facebook såklart så må du selfølgelig kommentere at du er med og at du har likt siden! Jeg vurdere 3 blogger, blir mest sannsynligvis i helgen en gang, lørdag eller søndag. Trykk HERHERHER for å komme til facebook siden! Vil du at din blogg skal bli vurdert? 

                           

 

Q; Vil du bli vurdert?

03.10.2012 Foto

#justgirlythings

Q; Hva synes du? 

02.10.2012 Blogg

jeg vil lese bloggen din

Hei, trenger nye inspirerende blogger å lese, skriv bloggadressen din så tar jeg meg en tur innom din blogg! Q; Vil du at jeg skal lese din blogg?

01.10.2012 Hverdag

fotballkamp next

Heihei, nå holder jeg faktisk på å gjøre meg klar til den nest-siste fotballkampen for i år, eller denne sesongen! Ønsk meg lykke til, sist vi spilte mot de tapte vi 14-1 elns. Håper resultatet blir bedre idag. Snakkest dere. 

 

random bilde fra polen-turen med klassen i fjor! 

 

Q; Spiller du fotball? 

Q; Hva skal du idag?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits