18.11.2014 Outfits

antrekk fra helgen

Genser // Cubus (Camilla sin)   Bukse // Bik Bok   Smykke // H&M

Q; Hva synes du?

16.11.2014 Outfits

dagens outfit
Bukse // Pull & Bear   Topp // New Yorker   Cardigan // Cubus   Sko // H&M


10.11.2014 Inspirasjon

DIY foto reflektor

Heihei! Idag tenkte jeg og Camilla og teste ut noe helt nytt, vi laget nemlig en egen foto reflektor som får bildene til å se mye lysere ut generelt. Vi fikk testet det litt inne, men tror det vil funke mye bedre ute i dagslys! Så det skal vi få testet ut i løpet av uken så kan jeg poste det senere. Nedenfor kan du se hvordan vi laget den og hvordan resultatet ble. 

1. FInn fram en papp eske eller lignende. Jeg hentet denne på bunnpris hvor jeg jobber.

2. Klipp ut størrelsen du ønsker at reflektoren din skal være.

3. Fest aliminiumsfolie rundt hele papp biten. Jeg festet det med teip på baksiden for at det skal holde bedre fast.

Bildet til venstre er tatt uten blits og uten reflektor, mens bildet til høgre er uten blits og med reflektor. Ser en ganske klar forskjell, bildet til høgre er lysere, spesielt i ansiktet.

 

Q; Hva synes du? Har du testet det?

08.11.2014 Outfits

dagens outfitBukse // Bik Bok   Genser // New Yorker

Q; Hva synes du?

05.11.2014 Hverdag

koselig kveld

Heihei! I kveld fikk jeg besøk av noen herlige jenter, og planen var da å lage skillingsboller men det ble altfor sent til slutt så vi droppet det. Vi dekket heller på med varme hjemmelagde boller med pålegg, druer, epler og iste! Det har vært en koselig kveld og skal definitivt gjentakes. Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg legger meg i sengen med nytt og rent sengetøy og litt serie titting før natta. Håper dere har hatt en fin kveld så snakkes vi! Q; Hva har du gjort idag?

04.11.2014 Hverdag

smoothie tid

Heihei! Etter gårsdagens trening fant jeg og Camilla ut at vi skulle lage oss en sunn og god smoothie, så det gjorde vi. Så i dette innlegget tenkte jeg å vise dere hvordan jeg lager en type smoothie som er utrolig god, forfriskende og samtidig sunn.

1. Først og fremst trenger dere bær (valgfritt) men i denne smoothien, jordbær, bringebær, blåbær og banan. Og ikke minst en blender for å lage smoothien såklart.

2. Jeg bruker omtrent 2-3 slike med frosne jordbær, ca. 4-6 dl om jeg kan si det haha (?) 

3. Så tar jeg omtrent en kopp full med bringebær.

4. Blåbær skal det ikke mye til for å gi smak, så bruker ca. en halv kopp.

5. Det varierer veldig hvor mye væske man bruker i en smoothie (vann i dette tilfellet), men jeg brukte omtrent 5-6 dl.

6. Sist men ikke minst bruker jeg en hel banan. Deretter mikser jeg alt sammen i blenderen, og til slutt har du en utrolig forfriskende og vellsmakende smoothie.
fine Camilla. 

 

Q; Hva synes du?

 

03.11.2014 Foto

gårsdagens

Heihei! Lenge siden sist, haha føler jeg sier det hver gang jeg poster et innlegg for tiden menmen. Igår brukte jeg stortsett bare dagen til å slappe helt av, bortsett fra at jeg ryddet og skiftet på helt rene sengetøy, er så utrolig deilig! Ellers fikk jeg besøk av Petter, vi slappet av en liten stund før vi dro senere bort til han. Jeg tok forresten noen få bilder også. Hva brukte dere søndagen til?

Skjørt // Cubus   Topp // New YorkerLes mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits