30.12.2012 Inspirasjon

dip dye & ombre hair

1 rekke // colorful          2 rekke // pink          3 rekke // ombre

 

Q; Hva synes du om ombre og dip dye?

Q; Hva synes du er finest?

30.12.2012 Header & design

header til siljemariam.blogg.no

Heihei!

Nå har jeg laget to headere til Silje-Maria Midthjell som har bloggen siljemariam.blogg.no. Håper virkelig at du liker de, silje! Si gjerne ifra om det er noe du ønsker at jeg skal endre på, uansett om det bare er små detaljer! Om det er andre som har lyst på en ny header er det bare å spørre meg, jeg lager header etter hvordan du selv ønsker at den skal være.

 

Q; Hva synes du om headerene?

Q; Ønsker du en ny header?

29.12.2012 Hair & makeup

hverdagssminken min

Dette er den sminken jeg bruker til vanlig når jeg skal på skolen for eksempel. Når jeg skal noe spesielt som for eksempel i bursdag, bryllup eller lignende så bruker jeg litt annen sminke, sminke som er dyrere og kanskje litt bedre, jeg er ikke sikker. Men uansett, dette er det jeg bruker omtrent hverdag. Bruker du noe av det samme?

 

Q; Hvilken hverdagssminke bruker du?

Q; Har du noe av det samme?

28.12.2012 Innkjøp

innkjøp

Jeg var i byen i går og da kjøpte jeg ett skjørt som er på bilde lenger nede, jeg var også i byen idag hvor jeg kjøpte en enkel svart bukse og en flaske med noe for håret. Jeg kan godt skrive ett innlegg om hva jeg fikk til jul eller vil dere ha det på video? Jeg kan gjøre det på video, selv om det er sykt kleint om de fleste ønsker det!Abbey Jeans // Cubus 299,-Skjørt // Cubus 199,-Fiber Paste // Define 79,90,- (?)

 

Q; Hva synes du om innkjøpet?

Q; Skal jeg ha innlegg om hva jeg fikk til jul på video eller bilder?

28.12.2012 Foto

bilder 

Q; Hva synes du?

24.12.2012 Hverdag

christmas eve

Idag er det som alle sikkert vet julaften. Jeg har ikke hatt noe julestemning før akkurat idag, jeg fikk det idag tidlig når jeg såg askepott på nrk1, koselig. Vi har som tradisjoner å spise en god frokost og spise grøt i 1-2 tiden hvor vi også har mandel i og premie til den som finner mandelen. Senere på dagen, ca. 6-7 tiden spiser vi ribbe/pinnekjøtt og opner pakkene en stund etter det. Jeg bare elsker julekosen. 

 

Q; Hvordan feirer du jul?

Q; Har du julestemning?

23.12.2012 Outfits

christmas eve outfits

christmas eve outfit
1.

 

 

christmas eve outfit #2
2.

 

christmas eve outfit #3

 

3.

 

 

christmas eve outfit #4

 

4.

 

Q; Hvilket antrekk synes du var finest?

22.12.2012 Favoritter

vinterjakker

1 // HER     2 // HER     3 // HER     4 // HER     5 // HER     6 // HER

 

Q; Hva synes du om desse vinterjakkene?

Q; Hvilken vinterjakke har du? (legg gjerne igjen link)

20.12.2012 Header & design

hvilken header?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

 

Q; Hvilken header synes du jeg skal bruke?

17.12.2012 Header & design

headere 

Q; Hva synes du om headerene?

Q; Hvilken likte du best? 

17.12.2012 Blogg

blogger jeg leser

16.12.2012 Blogg

before i dieQ; Hva synes du? 

16.12.2012 Foto

fotoshootQ; Hva synes du om bildene?

Q; Hvilke bilder synes du jeg skal bruke til å lage header?

15.12.2012 Blogg

Dream Outfit #5Q; Hva synes du om ukens dream outfit?

15.12.2012 Hverdag

dagens bilder

Idag har jeg vært i Førde sammen med camilla og mamma og pappa da, haha. Jeg skulle bytte en kjole, så fant jeg en perfekt ny kjole på en butikk som heter Blend, sykf fin. Kan legge den ut på bloggen imorgen om dere ønsker det? Dagen idag gikk ganske fort. Var på jobb fra klokken åtte til klokken tolv så tok jeg bussen til camilla og dro hjem igjen med bussen klokken halv tre. Så dro vi vell til Førde ca. klokken halv seks ellerno, var hjemme igjen ca. halv elleve. Akkurat nå skal jeg til å se på serie da, pretty little liars, loveit! Snakkest i morgen :))

 

Q; Hva har du gjort idag?

Q; Hva synes du om bildene?

14.12.2012 Header & design

nytt design & header

Dere ser sikkert at jeg bare bruker ett vanlig bilde som header, og det er fordi jeg skal ta nye bilder til en ''vinter'' header da. Så jeg bruker bare den headeren til jeg har fått ordnet en ny. Og det kan være at profilbildet jeg har i sidemenyen min ikke viser riktig ennå, jeg vet ikke hva som er galt, men det bruker å komme etter hvert! Hva synes du om det nye designet og den nye headeren?

 

Q; Hva synes du?

13.12.2012 Blogg

linkerunden

Her er bloggene som vant linkerunden denne gang, følg med på bloggen, snart kommer det en blogganbefaling. Ble du linket kanskje?

Charlotte er en jente fra Florø, hvor jeg bor også. Hun blogger om mye forskjellig og har en kjempe fin blogg, besøk den HER.Denne jenten heter Camilla og er også fra Florø, hun tar utrolig fine bilder til bloggen sin og bloggen hennes er verdt å besøke. Bare trykk HERDette er en super fin jente som heter Frida, hun blogger utrolig bra og har mange fine bilder! Besøk bloggen hennes ved å trykke HER eller på bildet over.Therese har hatt bloggen sin utrolig lenge og hun blogger om alt mulig. Hun er utrolig søt og dere kan besøke bloggen hennes ved å trykke HER eller på bildet over.

Tuva tar sykt bra bilder og er en kjempe søt jente som blogger om alt fra antrekk til videoblogger. Hennes blogg finner dere ved å trykke HER eller på bildet over!

 

Julie blogger om livet med kjæresten og mye om trening, mote og mye mer. Denne bloggen er verdt å besøke! Du finner den HER eller ved å trykke på bildet!

 

Q; Hva synes du om bloggene?

Q; Ble du linket?

12.12.2012 Blogg

julens ønsker!

Macbook pro // HER   Sofa // HER   Kamera Objektiv // HER

 
Stud Denim // HER   Linni Jacket // HER   Dixie Boots //  HER   Jeffrey Campbells //  HER   Dr Martens // HER   

 

Acne Skjerf   Palett Nude Tude // HER   Knitted sweater // HER & HER   Cuba shoes // HER & HER

 

Dette er det som står øverst på min ønskeliste i år. Jeg ser gjerne på din ønskeliste også, bare legg igjen linken i kommentarfeltet så sjekker jeg den ut!

 

Q; Hva ønsker du deg til jul?


08.12.2012 Blogg

linkerunde

Meld deg på linkerunden ved å kommenere at du er med og bloggnavnet ditt selvfølgelig! Jeg linker tre blogger. Jeg trekker ikke random, jeg skal innom alle bloggene, de fineste/beste bloggene blir linket. Lykke til!Q; Vil du bli linket?

07.12.2012 Blogg

before i dieRedigert av meg.

 

Q; Hva synes du om bildet?

05.12.2012 Foto

portrett bilderQ; Hva synes du om bildene?

Q; Liker du å ta bilder?

04.12.2012 Foto

my christmas room

 

Q; Hva synes du?

Q; Pynter du rommet ditt til julen?

04.12.2012 Header & design

header trouble

Jeg klarer bare ikke finne en perfekt header! Jeg skifter utrolig ofte føler jeg, menmen. Hvilken header synes du jeg skal bruke?

 

Q; Hvilken header skal jeg bruke?

03.12.2012 Foto

bokeh bilder

Jeg tok bare noen veldig veldig raske ''bokeh'' bilder akkurat nå, tenkte å bare vise dere hvordan de ble, haha ikke noe særlig fine egentlig. 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva synes du om bokeh bilder?

03.12.2012 Blogg

jeg vil lese din blogg!

Jeg merker jeg trenger mer inspirasjon nå for tiden så legg igjen bloggadressen din så tar jeg meg en tur innom alle bloggene, kanskje du får en ny fast leser? 

 

Q; Trenger du en ny leser?

03.12.2012 Foto

iPhone bilder

 

Q; Hva synes du om bildene?

02.12.2012 Inspirasjon

christmas inspiration

ååh, jeg bare elsker juletiden!

 

Q; Hva synes du om julen?

01.12.2012 Foto

ett bilde - to redigeringerDet er ikke noe stor forskjell, det som er forskjellen er at jeg er mer ''tan'' på bilde nummer to. Hvilket bilde synes du var finest?

 

Q; Hvilket bilde var finest?

01.12.2012 Outfits

dagens (+gårsdagens antrekk)

Jeg fikk ikke blogget igår og jeg har en god grunn til det også. Jeg dro på jobb utrolig tidlig og med det samme jeg kom hjem dro jeg og familien til en plass som heter Måløy, ca. 2 timer fra Florø. Så kom jeg ikke hjem til mormor før klokken halv tolv nesten! Men nå skal jeg til ''byen'' en tur, skal møte noen venner som bor her i nærheten, blir sikkert utrolig koselig. Så vi snakkest senere!

Igår hadde jeg ett ganske avslappende antrekk siden jeg skulle sitte i bil i to hele timer. Så det ble ett ganske basic antrekk!

 

Q; Hva skal du idag?

Q; Hva synes du om gårsdagens antrekk?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits