31.12.2013 Foto

gårsdagens bilder

Heihei!

Igår dro jeg, Camilla og Julie en tur på butikken og handlet inn til å ha en liten kose kveld sammen. Vi lagde smoothie og stekte rundstykker og dekket på bordet osv. Det ble en kjempe koselig kveld og kommer definitivt til å gjentas. Idag er det nyttårsaften, tiden går jo så utrolig fort, det er allerede en uke siden julaften. Jaja, 2013 har hvertfall vært et ganske fint år, håper det har vært det for dere også! Jeg ser for meg at året 2014 blir enda bedre og gleder meg allerede til sommeren igjen. Ha en fin kveld og kos dere mye, det skal hvertfall jeg. Godt Nyttår!

Q; Hva synes du?

30.12.2013 Outfits

dagens outfit

Skjorte // Gina Tricot   Genser // Bik Bok   Bukse // Bik Bok   Sko // Converse

Q; Hva synes du?

26.12.2013 Foto

nytt objektiv til kamera

Heihei!
Nå er det allerede 2.juledag som betyr at det er hele to dager siden vi spiste deilig julemiddag og åpnet gaver sammen med familien. Tiden går så utrolig fort når det er ferie og spesielt i juletiden. Tilbake til overskriften, så fikk jeg altså ett nytt objektiv av mamma, pappa og broren, noe jeg har ønsket meg ganske lenge. Jeg fikk testet det litt igår, men skal få tatt flere og bedre bilder senere. Legg gjerne igjen en kommentar om hva du fikk til jul, synes det er så koselig å høre hva andre fikk til jul. Ha en fin dag videre og en fin juleferie. 

AF-S NIKKOR 50mm f/1.8 Q; Hva synes du?
Q; Hva fikk du til jul? 

22.12.2013 Foto

4 hverdags hårfrisyrer

1.Rett hår (brukt rettetang)

2. Naturlig rett hår

3. Enkel sideflette

4. Enkelt oppsatt i hår donut

11.12.2013 Hair & makeup

favoritter; pudder


Pudder fra bareMinerals.

Pudder fra Shiseido.

Pudder fra Clinique.

Pudder fra Sensai.

 

såå seriøs. 

Resultat etter å ha brukt Sensai pudderet, det er helt fantastisk. Dette er det pudderet jeg liker aller best sammen med bare minerals pudderet, og anbefaler virkelig begge to. Eneste negative er at de er begge ganske dyre, ligger vell rundt 300-500 kr.  Fikk dessverre ikke tatt før bilder, ooops. (Ser utorlig fin ut uten mascara, jeg vet). 

09.12.2013 Blogg

gaver fra liverpool

Heihei! Idag kom pappa og broren hjem etter å ha vært omtrent en uke i Liverpool. Så det var utrolig herlig å se de igjen. Pappa har vært så snill og kjøpt noen ting til meg som jeg tenkte å vise dere, so here u go.Q; Hva synes dere?

07.12.2013 Outfits

dagens outfit

Heihei! Fikk ikke noe særlig god tid til å ta bilder idag,  siden jeg skulle en liten tur til byen sammen med Camilla, mamma og tanten min, ble visst lenger i byen enn vi hadde trodd. Kjøpte noe på Cubus, og noe på en annen butikk som heter Viki, tenkte å ta bilder av det imorgen så dere få se hva jeg kjøpte. Men her er hvertfall dagens ''avslappende'' antrekk. Bildene ble heller ikke så veldig bra, de ble utrolig uklare, sykt irriterende men sånn ble det. Hva har du gjort idag?

Jakke // Cubus   Genser // New Yorker   Bukse // Gina Tricot   Skjerf // Cubus   Sko // Converse

Q; Hva synes du?

Q; Hva har du gjort idag?

05.12.2013 Hverdag

#selfie & kveldens planer

Heihei! Idag har jeg vært på skolen etter å ha vært syk siden forrige onsdag.. Så var litt herlig å endelig komme seg ut haha. Jeg skal hvertfall bruke kvelden min på å lese og pugge til prøve i samfunnsfag som er i morgen, håper og tror det skal gå fint, hehe. 

 

Q; Hva skal du i kveld?

04.12.2013 Tips

julegavetips

04.12.2013 Foto

bilder fra helgen

Heihei! I går var jeg og Camilla ute å tok litt bilder selv om det blåste noe helt sykt. Og er det noe mer irriterende enn mye vind når man skal ta bilder? nei, tror ikke det. Vi fikk hvertfall tatt noen bilder selv om de ikke ble av høyeste kvalitet, hvertfall ikke av meg. Men, her er de hvertfall.

Q; Hva synes du?

03.12.2013 Foto

november recap

Q; Hva synes du?

02.12.2013 Outfits

outfit // leather jacketBukse // Bik Bok   Genser // Lindex   Skinnjakke // Cubus   Sko // H&M   Smykke // Bik Bok

Q; Hva synes du?

01.12.2013 Outfits

todays outfitBukse // Bik Bok   Genser // H&M   Jakke // H&M   Sko // H&M   Smykke // Bik Bok   Armbånd // New Yorker

Q; Hva synes du?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits