26.12.2014 Outfits

dagens antrekk

Bukse // Bik Bok   Topp // Bik Bok   Cardigan // Cubus   Sko // h&mQ; Hva synes du? 

11.12.2014 Inspirasjon

Pyntet til jul

Heihei! Da har endelig juledekorasjonen kommet på plass! For å være ærlig så var den nok så og si på plass i slutten av November, haha. Jeg er så sykt glad i julen og juletiden generelt! Elsker alt som har med julen å gjøre, forhåpentligvis er det sikkert mange av dere som også gjør. Jeg tenkte bare å vise dere litt av hvordan rommet mitt ser ut nå som jeg har pyntet det. Send meg gjerne link til innlegg med dine jule dekorasjoner, så tar jeg selvfølgelig turen innom. Håper dere har hatt en kjempe fin juletid hittil og får det enda bedre fremover.Har ennå ikke fått på rødt sengetøy (kjempe viktig!!), men det skal nok på ganske snart.


Q; Hva synes du?

09.12.2014 Innkjøp

Ny kjole!

Heihei! Igår fikk jeg tatt noen bilder av en av de nye kjolene jeg fikk i posten fra nelly for en liten stund siden, trenger litt nye kjoler til juletidene. Som dere kan se så ser ikke bildene særlig proffe ut, bildene ble rett og slett elendig. For det første så har jeg ikke kontroll til kamera, for det andre er det sykt vanskelig fokus på kamera mitt og for det tredje jeg følte meg ikke akkurat noe spesielt pen da jeg tok bildene.. Så ja bildene er ganske redigert, er hvertfall ærlig å sier det da! Menmen, det får gå. Ellers så går kvelden min til å slappe av, gjøre klar en fremføring, øve til forskjellige halvdagsprøver fremover osv. Hva gjør du i kveld?

Q; Hva synes du?

08.12.2014 Foto

portrettbilder
Q; Hva synes du om bildene?

05.12.2014 Inspirasjon

min ønskeliste & julegavetips

Heihei! Da har jeg endelig satte sammen en ønskeliste/julegavetips som jeg tenkte å dele med dere. Selv om dette er hva jeg ønsker meg til jul så går det også an å hente litt tips til hva du kan kjøpe til venninne, søster, mor og datter for eksempel. Mye av dette er på de fleste jenters ønskeliste uten tvil, så tror ikke det blir noe problem å finne ut hva man skal kjøpe akkurat. Men til gutter derimot, det er så utrolig vanskelig. Hva skal jeg kjøpe til kjæresten? Jeg har faktisk ikke peiling så jeg tar gjerne i mot tips fra dere. Ellers vil jeg ønske dere alle en skikkelig fin juletid, den må bare nytes for plutselig er den over.. uheldigvis!

Treningstøy/sko - Noe av det som står høyest på min øsnkeliste er nytt treningstøy, og ikke minst nye treningssko. Det må være nike som dere sikkert har lagt merke til, neida, jo helst.

Blender - Jeg har så sykt lyst på en slik blender!! Hadde ikke blitt lei meg for en slik pakket inn under juletreet i år for å si det sånn.

 

Selvbruning - Det er aldri feil å ha en flaske med selvbruning stående, skal man en kveld ut og vil føle seg litt ekstra brun og fin kan man bare smøre på seg et lag i stedet for å bruke flere hundrekroner og timesvis i solarium for å litt brunfarge. Kjempe fin gave å gi til en veninne for eksempel.

Klokke - Daniel Wellington klokke er noe jeg har ønsket meg en goood stund nå, men er ganske pricey.. Er en utrolig fin julegave, men som sagt så er den ikke billig.

 

Sminke - Hvem blir vell ikke glad for litt ny sminke til jul? 

Tannbleking - En optimal gave for hele familien egentlig. Et fint hvitt smil skader ikke akkurat. 

 

Ralph Lauren Oxford skjorte - Igjen en ganske dyr julegave, men til en man er veldig glad i kanskje? Dette er også en fin gave til gutter/menn.

Klær - Sier vell seg selv, å få klær av noen til jul er alltid en fin gave å få. Man får aldri nok av fine topper og gensere i klesskapet.

Ny mobil / iphone 6 - Jeg som sikkert andre også ønsker meg iphone 6, det hadde vært helt fantastisk å få det i julegave. Hvem som helst hadde blitt happy for en splitter ny iphone til jul, spesielt når det er den nyeste på markedet. 

 

Q; Hva synes du?

Q; TIps til julegaver for gutter/menn?

 

04.12.2014 Foto

Never regret something that made you smileQ; Hva synes du?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits