28.02.2015 Mat & oppskrifter

Lunch time

Hei dere! Etter en uke med sykdom og elendigheter ble valget lett at dette blir en rolig helg sammen med kjæresten. Igår dro vi å så på russerevy som jeg egentlig skulle delta på men ikke kunne pågrunn av at jeg har vært syk, men var utrolig gøy å se hvor hardt de har jobbet og for et bra show! Vi dro hjem i halv åtte tiden og slappet av med Dance Crew finalen på tv-skjermen og laget utrolig god kvelds.

Idag våknet vi ganske sent så ble ikke noe frokost på meg, men her er vertfall dagens lunsj. Tror ikke man finner en bedre lunsj enn dette altså, såå utrolig godt!

Jeg bruker yogurt (hvilken som helst egentlig), havregryn og topper det med friske bær og frukt. I dette tilfellet ble det jordbær og banan som smakte helt nydelig!

Hva er dine planer for helgen?

 

12.01.2015 Mat & oppskrifter

hjemmelaget chocolate chip cookies

Du trenger:

225 gr smør (romtemperert)

2.5 dl sukker. 50/50 brunt sukker, hvitt sukker (jeg hadde ikke brunt så brukte kun hvitt) 

2 stk egg

1 ts vaniljesukker

5 dl hvetemel

1 ts natron 

1/2 ts salt

ca. 1 plate kokesjokolade (jeg brukte mørk)

Bland først sammen sukker og smør, deretter putter du det andre i røren og mikser til røren ser omtrent slik ut.

Bruk en skje å plasser små "klatter" haha, slik som på bildet over. 

Så setter du i ovnen på 180 grader i 10-12 minutter.

Slik ble resultatet, de både ser bra ut og smakte utrolig godt! Nå er jeg klar til å overaske min kjære milla som fyller 17 år idag, hun er på vei hjem fra Bergen akkurat nå og er hjemme om nøyaktig 25 minutter tror jeg. Håper dere vil teste oppskriften!Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits