08.01.2015 Foto

den perfekte klokken

Heisann! Til jul fikk jeg den fineste gaven jeg noen gang kunne ha fått, nemlig en Daniel Wellington klokke av verdens beste kjæreste. Jeg har ønsket meg denne klokken så utrolig lenge og endelig har jeg den og bruker den omtrent hver eneste dag. Hadde aldri trodd jeg kom til å finne denne innapakket i julepapir under juletreet men så heldig var jeg. Jeg fikk også iPhone 6 til jul og mye annet fint, er så utorlig takknemlig for at jeg fikk så mye fint og at jeg har så herlige mennesker i livet mitt ♥ Tenkte bare å vise dere noen få bilder av hvilken klokke jeg fikk og hvordan den ser ut, hva synes dere? Jeg synes vertfall den i helhet bare er helt perfekt!! 

Q; Hva synes du om klokken?

07.01.2015 Foto

#tb julen 2014

Hei dere! Har helt glemt å poste bildene fra julen, selv om det ikke ble tatt så utrolig mange bilder som jeg vanligvis gjør i juletidene, så ble det tatt noen da. Så tenkte bare å dele bildene med dere og spør hvordan din jul var? Hva er ditt nyttårsforsett forresten? Mitt delte jeg så og si i forrige innlegg så ta en titt HER om du lurer på hva det er!Q; Hva er ditt nyttårsforsett?

08.12.2014 Foto

portrettbilder
Q; Hva synes du om bildene?

04.12.2014 Foto

Never regret something that made you smileQ; Hva synes du?

03.11.2014 Foto

gårsdagens

Heihei! Lenge siden sist, haha føler jeg sier det hver gang jeg poster et innlegg for tiden menmen. Igår brukte jeg stortsett bare dagen til å slappe helt av, bortsett fra at jeg ryddet og skiftet på helt rene sengetøy, er så utrolig deilig! Ellers fikk jeg besøk av Petter, vi slappet av en liten stund før vi dro senere bort til han. Jeg tok forresten noen få bilder også. Hva brukte dere søndagen til?

Skjørt // Cubus   Topp // New Yorker08.08.2014 Foto

Mallorca del 2Q; Hva synes du om bildene?

05.08.2014 Foto

Mallorca del 1


Q; Hva synes du?

15.06.2014 Foto

bilder fra igår

Heihei!

Igår kveld dro jeg til Camilla hvor det endte opp med at vi skulle sitte barnevakt, noe som var utrolig koselig faktisk. Vi lagde brownies, spiste jordbær og mye annet godt og koste oss skikkelig. På slutten av kvelden låg vi spredd ut på sofaen og så på "Keeping up with Kardashians" før vi alle sammen sovnet så og si opp på hverandre. Ellers var det en utrolig koselig kveld med noen fine jenter, som definitivt må gjentakes. Hva gjorde du i går kveld?

Q; Hva gjorde du igår?

13.06.2014 Foto

dagens

Heihei!

Idag er det hele 6 måneder som vil si et halvt år siden jeg og Petter ble kjærester, og det har gått så utrolig fort! Jeg kan nesten ikke tro det selv, det har ihvertfall vært noen herlige måneder sammen med verdens beste gutt og jeg ser frem til enda flere herlige måneder med han. Siden vi har vært sammen i et halvt år så måtte det jo feires litt da, så jeg sto opp ekstra tidlig idag for å gjøre meg klar til dagen, sto faktisk opp så tidlig som klokken halv åtte. Jeg sminket meg og gjorde meg klar før jeg og mamma hentet Petter halv 9. En time senere dro vi en tur til sentrum hvor vi spiste god frokost/lunsj på kafé, deretter dro vi en tur på Cubus hvor hvertfall jeg brente av noen hundrelapper. Vi dro hjem i ett tiden og slappet av før vi dro på butikken og handlet noen små ting. Da vi kom hjem igjen spiste vi litt og slappet av enda mer. Nå har vi akkurat spist utrolig god mat, og skal til å se film og bare ha en koselig avslutning på kvelden. Her er forresten noen bilder fra kvelden også. Håper dere også får en fin kveld så snakkes vi! 

Q; Hva synes du?

 

27.04.2014 Foto

bilder fra helgen

01.04.2014 Foto

strawberries

Q; Hva syne du?

Q; Liker du jordbær?

29.03.2014 Foto

gårsdagens

Heihei! Tenkte bare å skrive et kort innlegg om dagen igår. Igår var jeg ute sammen med noen herlige, ble en ganske så koselig kveld egentlig. Var også med noen kjempe fine jenter etter gammelt, utrolig koselig siden jeg egentlig ikke har hatt så kjempe god kontakt med de den siste tiden. Her er hvertfall noen bilder fra gårsdagens festligheter! Hva gjorde du igår?


Q; Hva gjorde du igår?

22.03.2014 Foto

photos 

 

 

 

 

 

 

 

Q; Hva synes du?

15.03.2014 Foto

portrett bilderQ; Hva synes du om bildene?

22.02.2014 Foto

unblogged pictures 

Q; Hva synes du om bildene?

10.02.2014 Foto

svart & hvitt

Q; Hva synes du?

01.02.2014 Foto

todays

Heihei! Som dere sikkert ikke vet så dro jeg og mamma til Volda i går på familiebesøk og skal være her til i morgen, da vi kom frem slappet vi av med Norske Talenter på tv'en  før vi fikk servert taco som var utrolig godt. I dag har vi vært en liten tur på shopping hvor jeg har kjøpt meg noen små ting som jeg tenkte å vise dere i morgen. Ellers i dag har jeg kjørt scooter og slappet av. Senere blir det sikkert filmkos og deilig mat og dessert. Her er noen få bilder som ble tatt idag! Hva har du gjort idag, og hva skal du i kveld?
Q; Hva har du gjort idag, og hva skal du i kveld?

30.01.2014 Foto

b&w portrait
Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva synes du om portrett bilder?

29.01.2014 Foto

Friendship is about finding people who are your kind of crazy

var sol inne idag.Q; Hva synes du om bildene?

28.01.2014 Foto

twerk it

Q; Hva synes du?

21.01.2014 Foto

no longer blondie

Heihei! 

Nå har jeg altså farget håret mitt mørkt, igjen, haha. Som dere kan se så ble det veldig mørkt i forhold til hva jeg er vandt med å ha, har hatt lyst hår en veldig god stund nå, hvertfall 6-7 måneder! Så her er resultatet, hva synes dere? 

Q; Hva synes du?

19.01.2014 Foto

portrettbilder

Q; Hva synes du?

15.01.2014 Foto

winter wonderland

Q; Hva synes du?

08.01.2014 Foto

rom detaljer

Q; Hva synes du?

07.01.2014 Foto

pictures

Q; Hva synes du?

01.01.2014 Foto

bilder fra nyttårsaften

fine mamma.pappa.

mamma og tante.

Q; Hva synes du om bildene?

31.12.2013 Foto

gårsdagens bilder

Heihei!

Igår dro jeg, Camilla og Julie en tur på butikken og handlet inn til å ha en liten kose kveld sammen. Vi lagde smoothie og stekte rundstykker og dekket på bordet osv. Det ble en kjempe koselig kveld og kommer definitivt til å gjentas. Idag er det nyttårsaften, tiden går jo så utrolig fort, det er allerede en uke siden julaften. Jaja, 2013 har hvertfall vært et ganske fint år, håper det har vært det for dere også! Jeg ser for meg at året 2014 blir enda bedre og gleder meg allerede til sommeren igjen. Ha en fin kveld og kos dere mye, det skal hvertfall jeg. Godt Nyttår!

Q; Hva synes du?

26.12.2013 Foto

nytt objektiv til kamera

Heihei!
Nå er det allerede 2.juledag som betyr at det er hele to dager siden vi spiste deilig julemiddag og åpnet gaver sammen med familien. Tiden går så utrolig fort når det er ferie og spesielt i juletiden. Tilbake til overskriften, så fikk jeg altså ett nytt objektiv av mamma, pappa og broren, noe jeg har ønsket meg ganske lenge. Jeg fikk testet det litt igår, men skal få tatt flere og bedre bilder senere. Legg gjerne igjen en kommentar om hva du fikk til jul, synes det er så koselig å høre hva andre fikk til jul. Ha en fin dag videre og en fin juleferie. 

AF-S NIKKOR 50mm f/1.8 Q; Hva synes du?
Q; Hva fikk du til jul? 

22.12.2013 Foto

4 hverdags hårfrisyrer

1.Rett hår (brukt rettetang)

2. Naturlig rett hår

3. Enkel sideflette

4. Enkelt oppsatt i hår donut

04.12.2013 Foto

bilder fra helgen

Heihei! I går var jeg og Camilla ute å tok litt bilder selv om det blåste noe helt sykt. Og er det noe mer irriterende enn mye vind når man skal ta bilder? nei, tror ikke det. Vi fikk hvertfall tatt noen bilder selv om de ikke ble av høyeste kvalitet, hvertfall ikke av meg. Men, her er de hvertfall.

Q; Hva synes du?

03.12.2013 Foto

november recap

Q; Hva synes du?

28.11.2013 Foto

black beenie

Luen er fra Cubus.

Q; Hva synes du? 

27.11.2013 Foto

she is beautiful

Er hun ikke bare helt nydelig?

Q; Hva synes du?

24.11.2013 Foto

helgen i bilder

Heihei! ♥ På fredag fikk jeg besøk av noen herlige jenter og vi dro på butikken å kjøpte blant annet godteri for 110 kroner og mye mer. Vi lagde verdens beste matrett, chicken tandori, spilte alias og såg film. Hadde rett og slett en utrolig koselig kveld. Igår dro jeg og Camilla en liten tur til byen før vi senere på kvelden satt barnevakt for lillesøsteren hennes, så vi hadde kjøpt inn til å lage god mat og koste oss sammen med lillesøsteren hennes. Idag har jeg ikke gjort så mye bortsett fra å tatt litt bilder sammen med Camilla og ellers har jeg bare slappet av og ladet opp til en ny uke med tverrfaglig prøve og jobbing.Gleder meg... Hva har dere gjort i helgen?

Bildene over er fra fredagen og bildene under er fra lørdagen ♥

 

Q; Hva synes du?

Q; Hva har du gjort i helgen? 

20.11.2013 Foto

old memories

Jeg ler hver gang jeg ser hvordan jeg så ut noen år tilbake, jeg selv synes jeg har forandret meg veldig mye, heldigvis.

Q; Hva synes du?

18.11.2013 Foto

room detailsQ; Hva synes du?

17.11.2013 Foto

unblogged pictures

Q; Hva synes du?

03.11.2013 Foto

The saddest thing for a girl to do is to dumb herself down for a guy

Q; Hva synes du?

31.10.2013 Foto

all black & whiteutrooooolig nærmt.

Q; Hva synes du?

29.10.2013 Foto

AUTUMN

Q; Hva synes du?

26.10.2013 Foto

gårsdagens bilder

Q; Hva synes du?

22.10.2013 Foto

høstbilderQ; Hva synes du om bildene?

20.10.2013 Foto

A true friend never gets in your way unless you happen to be going down.

Min nydelige venn, Camilla! Utrolig glad i deg, vennen.

 

Q; Hva synes du om bildene?

19.10.2013 Foto

#selfieQ; Hva synes du?

27.09.2013 Foto

fredagsbilder

Heihei! Da er det endelig helg igjen, er det bare meg eller var det nettopp helg? Jeg synes tiden går så utrolig fort! Menmen, er ikke noe negativt med det for da blir det bare fortere ferie igjen, som faktisk er neste torsdag for meg, can't wait. Tilbake til overskriften, jeg har faktisk giddet å tatt noen bilder idag, selv om det var sykt stress i og med at jeg ikke fant noe som hører til kamera stativet mitt.. Men fikk fikset det til slutt og tatt noen få bilder. Hva skal dere i helgen?

Q; Hva synes du?

07.09.2013 Foto

speilbilder

Heihei! Jeg tenkte bare å vise dere noen bilder av meg som jeg tok igår. Desse bildene ble tatt igår før jeg dro ut og hadde en fantastisk kveld//natt med noen herlige. Vi var ikke utrolig mange, men det var kjempe koselig da. Jeg kom vell hjem ca. i 1 tiden tror jeg. Hva gjor dere igår?

Q; Hva synes du?

25.08.2013 Foto

me, myself and I

Q; Hva synes du?

16.08.2013 Foto

bilder fra igår

Heihei! Igår hadde jeg og jentene en liten avkjeds kosekveld siden jeg flytter til Bergen imorgen. Det er utrolig kjedelig å tenke på at jeg ikke får sett vennene og familien min like ofte som jeg bruker.. Men jeg har valgt å satse på dette siden jeg var veldig heldig å fikk skoleplass i Bergen. Jeg skal gå på Olsvikåsen Videregående skole så vist du eller noen du kjenner skal gå på denne skolen så er det bare å si ifra haha. Hvertfall, vi tok også noen få bilder som jeg tenkte å dele med dere, så her er de.Q; Hva synes dere? 

12.08.2013 Foto

bilder fra turen

Heihei! Det ble tatt veldig lite bilder fra turen, men her er hvertfall noen av de få bildene som ble tatt.Har egentlig ingen spesiell grunn til at det ikke ble tatt så mange bilder, det bare ble sånn.Q; Hva synes du? 

11.08.2013 Foto

my beautiful friend and meQ; Hva synes du?

09.08.2013 Foto

sommerbilderQ; Hva synes dere om bildene?

01.07.2013 Foto

pictures

Q; Hva synes du?

23.06.2013 Foto

my sisterQ; Hva synes du?

16.06.2013 Foto

A smile is happiness you'll find right under your nose

 

08.06.2013 Foto

gårsdagens bilder

Heihei! Igår hadde jeg kosekveld sammen med Camilla, vi lagde chicken tandori til middag, verdens beste matrett! Vi var også en tur på butikken tidligere og da kjøpte vi noe godteri og jordbær. Etter middagen slappet vi av før vi såg en film som gikk på tv'en, filmen heter ''Into the blue: the reef''. Da filmen var ferdig dro vi faktisk rett opp på rommet og la oss i sengen, begge sovnet overraskende fort. Vi bruker ikke legge oss før 2-3 og kanskje 4. Men igår la vi oss i 1 tiden, haha. Hvordan var din dag igår? Her er forresten noen av de veldig få bildene som ble tatt igår, ingen ''fine'' av meg desverre, så jeg la heller et bilde av meg og Camilla for en uke siden ellerno. 

Q; Hva synes du?

Q; Hvordan var din dag igår?

06.06.2013 Foto

1 bilde 3 redigeringer

Q; Hvilket bilde synes du er finest redigert?

03.06.2013 Foto

love the sunset

Heihei! For noen kvelder siden var det en så fantastisk fin solnedgang og jeg har helt glemt å publisere bildene, men jeg kom på det nå! Jeg tok også med noen av bildene vi tok på lørdag i dette innlegget.

Q; Hva synes du?

02.06.2013 Foto

bilder fra igårQ; Hva synes du?

01.06.2013 Foto

latest instagram updates

Heihei! Tenkte å vise dere mine ''latest instagram updates'' idag og minne dere på konkurransen hvor dere kan vinne et valgfritt deksel på lux-case.no. Innlegget finner dere HER. Jeg legger daglig ut bilder på instagram både fra min hverdag og bilder fra bloggen. Jeg følger dere gjerne, og setter stor pris på om dere følger meg tilbake! HER er instagramprofilen min.Q; Hva heter du på instagram?

31.05.2013 Foto

There are big ships and small ships. But the best ship of all is friendship.Q; Hva synes du?

19.05.2013 Foto

Perfect sunset

Q; Hva synes du?

19.05.2013 Foto

a perfect day

Heihei! Igår var det en helt perfekt dag her i Florø. Når vi våknet hos Camilla gikk vi ut og kjente varmen kom mot oss. Det er så utrolig deilig at sommeren begynner å komme nå, har jo hatt vinter nesten i ett halvt år, ågud det er faktisk sant. Men vi bestemte oss hvertfall med en gang for at vi skulle dra å bade, det var så sykt deilig siden vi var så varme. Senere på kvelden møttes vi igjen hos Camilla hvor vi kuttet opp frukt og satt ute å koset oss i noen timer. Hvordan var din dag igår? Her er forresten noen av bildene som ble tatt igår.Julie.Camilla.Emma lillesøsteren til Camilla til høgre og Julie til venstre.

Q; Hva synes du?

Q; Hva gjorde du igår?

18.05.2013 Foto

17.mai bilder

Heihei! I går var en utrolig herlig dag, det ble faktisk sol her i florø også! Vi startet dagen med å dra på barneskolen hvor jeg gikk fra 1-7 klasse. Der møtte jeg mange gode venner og hadde det utrolig koselig. Senere dro vi til byen hvor borgertoget skulle gå klokken 4, med forskjellige fritidsklubber og blandt annet russen skulle delta i. Men før det dro vi på kafe og spiste mat. Det ble desverre ikke tatt så mye bilder igår, beklager for det men her er noen av bildene som ble tatt igår. Hvordan var din dag?

 

Q; Hva synes du?

Q; Hvordan var din dag?

12.05.2013 Foto

Helgen i bilder

På onsdag etter skolen og jobb dro jeg, mamma og pappa til en liten plass som heter Volda, ikke så langt unna Ålesund. Siden vi hadde lang helg dro vi ned så tidlig, selv om konfirmasjonen ikke var før søndag. På fredagen var vi også en tur i byen hvor jeg kjøpte 4 ting som jeg kan vise dere imorgen tenkte jeg. Idag var vi i konfirmasjonen til Madelen som er kusinen min og det var utrolig koselig, hun fikk mye fint og det var kjempe god mat og kaker også. Vi fikk hjortegryte servert og det var helt nydelig, selv om det kun er andre gangen jeg har smakt det, haha. Hva har du gjort i lang helgen din?

Kusinen min og meg.

Camilla. 

Pappa og meg.

Mamma og meg.Volda sentrum.

Konfirmanten Madelen (kusinen min).Fetteren min Jim og kusinen min Camilla.

 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva har du gjort i helgen?

05.05.2013 Foto

konfirmasjonsbilder

Heihei!

Idag har jeg vært i konfirmasjonen til Camilla, det var utrolig koselig. Vi fikk utrolig god mat som var koldtbord og mange gode kaker var det også. Jeg kjenner jeg er ganske sliten, er det egentlig normalt at man blir sliten etter å ha vært i konfirmasjon? haha. Jaja, vi tok en del bilder også, så tenkte å vise dere noen få av de bildene vi tok. Har forresten farget håret idag også, hva synes dere?


Q; Hva synes dere om bildene?

Q; Har du vært i konfirmasjon denne helgen?

01.05.2013 Foto

herlig dag med jentene

Heihei!

Idag hadde vi fri, noe som var sykt herlig! Spesielt siden jeg var på jobb til klokken ti i går og kom ikke hjem før kvart på elleve eller noe. Så idag våknet jeg klokken ti faktisk og lagde meg en god frokost før jeg dusjet og deretter ryddet rommet før jeg skulle få besøk av Oda, for å gjøre ferdig en fremføring vi skal ha imorgen. Senere fikk jeg besøk av noen herlige jenter, vi spilte alias party blant annet, utrolig koselig. Vi tok også noen bilder som jeg tenkte å dele med dere. Hvordan har din fri dag vært?

Fine Camilla.

Søteste Kimmely.

Julie og Camilla.

Camilla og meg.

Kimmely og Camilla.

Meg, Camilla og Julie.


 

Q; Hva synes du?

Q; Hvordan har din dag vært?

30.04.2013 Foto

friend gifs

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Q; Hvilken likte du best?

 

23.04.2013 Foto

HEY THERE TWIN

 

Q; Hva synes du?

21.04.2013 Foto

Everything's gonna be alright, just smile

Heihei! 

Har ikke blogget så mye de siste dagene og har en god grunn også, men ønsker ikke snakke om det på bloggen. Jeg tenkte bare å vise dere noen få bilder som jeg redigerte på pixlr.com, si gjerne hva du synes om bildene og redigeringen.

 

Q; Hva synes du?

17.04.2013 Foto

Braid

 

Q; Hva synes du?

08.04.2013 Foto

bestfriends? more like sisters

Heihei!

Har ikke blogget før nå, sykt dårlig, ja jeg vet det! Her er noen bilder fra igår av meg og Camilla.  

Q; Hva synes du?

07.04.2013 Foto

noen bilder fra igår

Heihei!

Jeg blogget ikke i hele går og det var rett og slett fordi pc'en min klikket og det gikk ikke an å gjøre den dritt med den, så håper dere skjønner! Idag er dataen fin igjen og tenkte jeg skulle vise dere noen av de få bildene som ble tatt igår. Og forresten så kommer innkjøpsvideo fra vinterferien til nå, senere idag eller ut i uken. 

 

Q; Hva synes du?

31.03.2013 Foto

redigerte bilder

Heihei!

Nå er jeg tilbake etter en hel uke med fravær fra bloggen. Jeg har hatt en utrolig koselig påske, har både shoppet i Bergen og stått på slalom på utvikfjellet. Hvordan har din påske vært?

Jeg har sett mange forskjellige bloggere bruker pixlr.com og tenkte jeg skulle teste det ut idag. Det var faktisk ett overaskende bra redigerings program eller nettside er det vell. Jeg kommer garantert til å bruke denne siden når jeg skal redigere bildene mine! Hva synes du om pixlr.com?
Q; Hva synes du?

Q; Bruker du pixlr? Hva synes du om det?

20.03.2013 Foto

bilder fra malaga 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Har du vært i Malaga?

14.03.2013 Foto

todays room details

 

Q; Hva synes du?

11.03.2013 Foto

that serious look by me

Heihei!

Igår på vår photoshoot merket jeg at jeg hadde ganske mange bilder med de ''seriøse'' blikkene mine, haha. Så da tenkte jeg bare å dele de seriøse blikk bildene med dere. Er det bare jeg som liker å leke modell når jeg har photoshoot eller bare tar bilder? tror faktisk det er ganske mange som gjør det. Altså, jeg tenker ikke slik når jeg tar bilder ''ja okei, nå må jeg være seriøs og gjøre som modeller gjør.'' Slik tenker jeg ikke, men det er uansett litt gøy å se på bildene etter på og se at det faktisk virker som at jeg gjor det, utrolig latterlig, ja jeg vet det!  

Q; Hva synes du?

Q; Hva skal du idag?

10.03.2013 Foto

bilder fra photoshoot & outfit

Heihei!

Idag har jeg og kusinen min vært ute å tatt noen bilder som faktisk ble ganske fine, haha. Så jeg tenkte å dele noen av de med dere, fortell meg gjerne hva dere synes om bildene! 

 

Q; Hva synes du?

09.03.2013 Foto

kveldens bilder

Heihei!

I kveld er kusinen min på besøk hos meg, hun skal også sove over så det blir sikkert koselig. Nå har vi tenkt å se en film som heter Mama, noen som har sett den? Jeg vil gjerne vite hva du synes som filmen om du har sett den, haha. Tok forresten noen få bilder også. Hva skal du i kveld?

Nydelig uten sminke må jeg si.

 

Q; Hva skal du i kveld?

Q; Hva synes du om bildene?

 

24.02.2013 Foto

MALAGA del 1

Heihei! 

Nå er jeg hjemme igjen etter å ha hatt en fantastisk uke i Malaga! Jeg har shoppet, badet, solet meg, spist god mat, hatt fiske fot massasje og mye mer. Jeg vil gjerne tilbake. I dette innlegget tenkte jeg skulle være ganske kort og om dere ønsker det så kan jeg skrive ett innlegg hvor jeg skriver hva jeg gjorde de forskjellige dagene i Malaga. Det kommer også en video, men her er noen bilder fra turen:

  

Q; Hva synes du om bildene?

10.02.2013 Foto

winter wonderland

Heihei!

Idag våknet jeg til herlig vinter vær, jeg våknet faktisk av at solen skinte meg i ansiktet og da var klokken ca. 09.00. Så da sto jeg opp å laget frokost til mamma siden det er morsdag idag. Utrolig deilig start på dagen egentlig. Senere kom Camilla og vi har vært utenfor og tatt noen nydelige bilder for dere, hva synes dere? haha. Senere skal vi til Camilla, jeg skal sove over i og med at jeg skal jobbe hele uken på skolen ved siden av huset hennes nesten. Blir en herlig før vinterferie uke. Hva skal dere idag?

 

Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva skal du idag?

06.02.2013 Foto

rom detaljer

Heihei!

Beklager for null blogging i går og hittil idag. Jeg har hatt hodepine og vært hjemme fra skolen så pc-en var ikke mitt første valg da, har faktisk ikke brukt pc-en før nå siden mandag. Men nå har jeg blitt litt bedre og bestemte meg for å rydde hele rommet og kaste ting jeg ikke trenger/bruker lenger slik at det er klart for oppussing i helgen eller begynnelsen av neste uke, hæærliiig. Så nå tenkte jeg å vise dere litt av mitt rom og hvordan det ser ut akkurat nå, er ikke helt min stil men ble så inspirert av Macbarbie07 sin youtube kanal. Legg igjen en kommentar å si deres mening! 

Q; Hva synes du?

03.02.2013 Foto

bilder fra igårVellykket brownies cookies, haha latterlig.Meg og camilla søskenbarnet mitt.Igår ble det en ganske stressende dag egentlig, jeg sto opp ganske sent og dro ikke til byen før i halv to tiden for å kjøpe morsdags gave og når jeg kom hjem fant jeg ut at det ikke er før neste søndag, haha. Så fikk jeg besøk av Camilla venninnen min og Camilla søskenbarnet mitt og vi har hatt en ganske koselig dag egentlig. Senere kom to kompisser på besøk og vi såg film så det ble en koselig kveld til slutt. Hva gjorde du igår?

 

Q; Hva gjorde du igår?

02.02.2013 Foto

Hvilket bilde?

Heihei!

Igår fikk jeg ikke blogget fordi jeg var på skolen og jobb rett etter skolen. Jeg vet det er sykt dårlig, men det skjer ikke ofte så tror det går fint eller hva? Idag skal jeg hvertfall til byen en tur nå snart og sikkert være med noen venner senere å finne på noe gøy, vet ikke hva ennå men det finner vi ut sikkert, haha. Hva skal du senere? Forresten hvilket bilde synes du er finest av desse? Outfit bilder kommer kanskje senere, er ganske dårlig vær akkurat nå, men får se om det blir bedre, snakkest!

De er ganske like, det er derfor jeg ikke klarer å velge, så hvilket synes du?

 

Q; Hvilket bilde er finest?

31.01.2013 Foto

a sunny winter day

 

Q; Hva synes du om bildene?

29.01.2013 Foto

what's in my purse

Heihei!

Tenkte å bare vise dere hva jeg bruker å ha i vesken når jeg skal på skolen, byen, shopping osv. Dette er det jeg har med meg i vesken imorgen til Førde, vi skal dit med klassen, håper på litt shopping også haha. Men vi skal dit for å besøke forskjellige linjer vi kan gå neste skoleår osv.  

Q; Hva synes du?

Q; Hva har du i vesken din?

28.01.2013 Foto

1 bilde 4 redigeringer

Dette er slik jeg redigerer alle bildene mine til vanlig omtrent.

Det er ikke så mye forskjell på bildene, men hvilket bilde synes du var finest redigert?

 

Q; Hvilket bilde likte du best?

26.01.2013 Foto

wedding; bilder del 2 

Q; Hva synes du om bildene?

26.01.2013 Foto

wedding; bilder del 1Del to kommer senere idag mest sannsynlig!

 

Q; Hva synes du om bildene?

25.01.2013 Foto

missed shots #1

haha, alle bildene vi tar er ikke like fine! Dette er bilder fra photoshoot forrige uke, som dere ser så er ikke desse bildene noe særlig fine så derfor har jeg valgt å kalle dette innlegget for ''misslykkede bilder'' haha, høres bedre ut på engelsk ''missed shots''. Hva synes du?

 

Q; Hva synes du? 

Q; Blir alle bildene dine like fine hele tiden eller har du også noen ''missed shots''?

24.01.2013 Foto

photos; friendship
A true friend never gets in your way unless you happen to going down.

 

Q; Hva synes du?

Q; Har du slike venner?

21.01.2013 Foto

photshoot del 1

 

Q; Hva synes du?

11.01.2013 Foto

1 bilde 4 redigeringer 

Q; Hvilket bilde likte du?

10.01.2013 Foto

winter wonderland

Heihei!

Idag har vi hatt både naturfagprøve og muntlig prøve i norsk. Jeg fikk hvertfall 5 i skriftlig og 4 i muntlig i norsk, herlig! Mange sier karakterene går ned etter første termin på vgs, men det har heldigvis ikke skjedd med meg. På mandag får vi de endelige karakterene, can't wait! Nå skal jeg snart rydde rommet og vaske badet mitt før vi får gjester i kveld. Hva skal du i kveld?Q; Hva synes du om bildene?

Q; Hva skal du i kveld?

05.01.2013 Foto

photos and qoutes

 

Q; Hva synes du?

02.01.2013 Foto

room details

 

Q; Hva synes du?

01.01.2013 Foto

fotoshoot ++

Sorry for utrolig dårlig blogging i det siste, men har hatt det utrolig travelt med jobb og familiebesøk osv. Og i tillegg til dette så måtte jo selvfølgelig pc'en min crashe, altså den var helt i en annen verden, den klikket hele tiden osv. Men har heldigvis fått gjenopprettet hele pc'en, men mange av bildene og videoene ble slettet.. men var verdt det! Akkurat nå har jeg ryddet rommet så kan kanskje legge ut noen bilder senere om dere ønsker det? Begynner forresten med oppussingen av rommet neste uke, jippi, can't wait!! Ha en fin kveld, GODT NYTTÅR FORRESTEN! :D

Noen bilder fra fotoshoot forrige uke nedenfor. 

Q; Hva synes du om bildene?

28.12.2012 Foto

bilder 

Q; Hva synes du?

16.12.2012 Foto

fotoshootQ; Hva synes du om bildene?

Q; Hvilke bilder synes du jeg skal bruke til å lage header?

05.12.2012 Foto

portrett bilderQ; Hva synes du om bildene?

Q; Liker du å ta bilder?

04.12.2012 Foto

my christmas room

 

Q; Hva synes du?

Q; Pynter du rommet ditt til julen?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014
hits